- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nem felejti régi termékeit a Thermalright
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #18559 üzenetére
-Kanyarodásnál koppan valami a futómūben!
-Hát menj mindig egyenesen és akkor nem fog kopogni. -
lócitrom
őstag
válasz
donjohnson #18559 üzenetére
persze, nyilván. viszont ez nem oldja meg a hibát. jelenleg is ki van kapcsolva, de ez csak tüneti kezelés.
-
lócitrom
őstag
Y520--15IKBN. már egy ideje nincs használatban, de baja nem volt aktív használat során. kiganéztam. feltettem tesztnek egy friss 11-et. aztán 10-et is. mindkét esetben az van, hogy amikor a rendszer takarékosság céljából kikapcsolja a kijelzőt, akkor a gép megfagy. ami érdekes, hogy mivel megállás nélkül kutattam a hiba okát, hogy a jelenség nem állandó. random. van, hogy teljesen tünetmentes. aztán egyszer csak megint elkezdi ezt. kb. üresjáratban megy, nulla terheléssel. szándékosan nem kapcsoltam be sem hibernálást, sem gyorsindítást. bár kiderült, hogy ez sem releváns. a Windows Update frissítései sincsenek erre hatással. mivel ugye nem a legújabb darab, így kvázi csak a VGA-k frissíthetőek egyedül. a hivatalos NVIDIA illesztő sem változtatott a helyzeten. van ötlete valakinek?
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Van egy inteles legionom és majd leszeretném cserélni újabbra, nagyon sok AMD-set láttok ebből a típusból is. Mennyire megbízhatóak ? Azt láttom, hogy árban azért az AMD kedvezőbb mint az intel.
A mostani legionom abba i5-9300H proci van, egy GTX 1650-el párosítva. -
ace05
senior tag
válasz
Narxis #18555 üzenetére
Tudod, hogy van ez, fiatalság, bolondság, pénzszórás.
De nincs még semmi se kőbe vetve.
A táskámat elintéztem, írtam Everki ügyfélszolgálatának, ők meg küldtek ilyen tökvédő szerű, keménységű védőt amit az újabb táskájukban használnak, az alsó sarkokra rakhatom. Pont az alsó sarok sérült meg ősszel is. -
De miért nem veszel valami strapabíró tokot/táskát? Asszem mintha valami jó drága táskád is lenne, lehet az védte meg a komolyabb sérüléstől.
Én biztos nem vennék újat hacsak nem valami iszonyat jó áron tudsz hozzájutni.
Én arra jöttem rá, hogy nem vagyok valami nagy gamer mert BF4-L4D2-vel játszom nagyrészt és néha régebbi játékok mennek. Most ami igazán meghajotta a Half-Life 2 RTX. A pénztárcám örül én viszont szomorú vagyok, hogy nem kötnek le már úgy mint régen a játékok, vagy legalább érdekelne a videóvágás vagy valami amivel ki tudom használni...
btw, laptop hűtőt tudtok ajánlani? Cooler Master NOTEPAL U3 PLUS 1 év után csapágyas, bár most ki-be kapcsolgattam és abbahagyta a zörgést de szinte biztos, hogy valami baja van. Igaz mindig max. fordulatszámon ment mikor be volt kapcsolva a laptop.
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen kérdezek, de azért megpróbálom.
Lenovo LOQ 15ARP9 (83JC004FHV) Notebookon akármit csinálok, a VGA-ra Általános Microsoft-videókártyát ír. A lenovotól leszedett VGA driver telepítésénél írta, hogy nv driver telepűl, de semmi. NV oldaláról letöltöttam a 572.60-quadro-rtx-deskopt-notebook drivert, de az azt írja, hogy nem talál kompatibilis eszközt.
Steames Schedule I címü játék diavetítés játszhatatlan.
VGA RTX 4050.
Segítségetek előre is köszönöm! -
ace05
senior tag
Beszéljetek le:
Azon gondolkodom, hogy lecseréljem a legion 5 17ach6h (rtx3070) laptopomat. Valamiféle Legion 5 pro-ra. Hardverileg tökéletesen megfelel arra amire használom. Amiért cserélném, az első sorban a ház. Ez munkahelyi laptopom, hordozgatom hátizsákban naponta, ősszel volt egy tortúrám, mikor elestem és bevertem a laptop sarkát ( törés alapján, mai napig csodálkozok, hogy maradt a kijelző életben) és mivel műanyagból van a ház, törtek le belőle darabok. Azóta megcsináltattam. Mivel az új 5 pro laptopok az alja kivételével alumíniumból van, úgy gondolom strapabíróbb lenne. A másik indok meg 2k g-sync-free sync kijelző és rgb bill. Ja és tavaly februárban vettem a laptopom. Nem vagyok normális, ugye?
-
Magnat
veterán
Üdv,
7végére el kellett utaznom, gépet is vittem elaltatva de végül nem kellett használjam, mire bedugtam már lemerült - volt ilyen máskor is, de ilyen még nem:
Gyakorlatilag soha nem használtam az akkut, mindig tárolásiban volt, előző gazdája sem soxor:
Le tudok valamit próbálni ami segíthet? Gép még bőven garis, de gondolom az akku már nem ...
Ja igen, briós is frissült kb egy hete ...
-
ace05
senior tag
Hogy tudnám diagnosztizálni Lenovo Legion 5 17ach6 laptopomat? Néha készenléti állapotból felkelve kékhalálozik. Whea uncorrectable error. De mivel kifagy, ezért nem fut végig a bsod folyamat, így nem lesz dump fájl. Ilyenkor mit csináljak?
-
M_zolee
csendes tag
Sziasztok.
Egy Legion 5-15ARH05H-s gép kijelző cserére melyik szerviz cég javasolt?
A gép 2021-es, így garancia már nincs rá.
A lentebb javasolt "Laptoptech Kft."-n kívül van még ami erősen ajánlott kategória?
Köszönöm! -
teptep
senior tag
válasz
Gabor970 #18538 üzenetére
Ideapad Slim 5 [laptopmedia]: "The lid rigidity is decent, especially in a closed position. The base is more solid, we observed a slight flex in the zone below the Arrow keys but that only happens when we push down hard the chassis on purpose."
Ideapad Pro 5 [laptopmedia]: "the IdeaPad Pro 5’s chassis is made out of aluminum, and its surface is anodized with sandblasting... The whole construction is pretty solid."
Meg kereshetsz még youtube bemutatókat is... -
teptep
senior tag
válasz
Gabor970 #18526 üzenetére
"100% sRGB, 45%NTSC... tudnátok valamit erről mesélni?"
"A laptopok kijelzőinek színtérlefedettségi paraméterei, mint például a 100% sRGB vagy a 45% NTSC, azt jelzik, hogy a kijelző milyen mértékben képes megjeleníteni a különböző színterekben definiált színtartományokat. Az sRGB egy szabványos színtér, amelyet széles körben használnak a digitális eszközökben és az interneten. A 100% sRGB lefedettség azt jelenti, hogy a kijelző az sRGB színtér teljes színtartományát képes megjeleníteni. Az NTSC egy másik színtér, amelyet eredetileg a televíziós szabványokhoz fejlesztettek ki. A 45% NTSC lefedettség azt jelzi, hogy a kijelző az NTSC színtér 45%-át képes reprodukálni, ami nagyjából 62% sRGB lefedettségnek felel meg. Ez azt jelenti, hogy az ilyen kijelzők kevésbé képesek élénk és pontos színek megjelenítésére, és inkább irodai munkára alkalmasak. A 100% sRGB vagy magasabb lefedettségű kijelzők jobbak a színérzékeny feladatokhoz, például fotószerkesztéshez vagy grafikai munkákhoz."El kell menni egy áruházba és megnézni egymás mellett a kettőt. [kép1] [kép2]
Mobil kamerás kép nem adja vissza igazán a különbséget. Látni kell élőben. -
nggabi
félisten
válasz
Gabor970 #18533 üzenetére
intel vagy amd tök8, pörögjön. az oledes cucc elég atomerőmű, én folyatom rá a nyálam
céges gépnek adnám. a thinkpad E-ről vegyesek a vélemények. neked kell dönteni, esetleg kérdezz még a másik topikan is. amúgy végül is ez a core ultra 5 se tűnik rossznak, de a tejfölösdoboz ház miatt én elengedném.
-
Gabor970
addikt
válasz
nggabi #18529 üzenetére
hát bajnak nem baj, de nem szoktam eladni a dolgokat, inkább azt szeretem, ha sokáig használhatom. (54 éves vagyok), torrent, közösségi oldalak, irodai programok, videolejátszás TV-nesetleg (4K, HDR, DV) a használatom. Dedikált videokártyát egyáltalán nem szeretnék, inkább a csendesebb, hűvösebb üzem a célom.
-
Gabor970
addikt
válasz
nggabi #18527 üzenetére
Köszönöm!
egyáltalán nem terveztem monitorra kötni. Nappaliban lesz használva a "dohányzó" asztalon. Az nem biztos, hogy nem kötöm össze HDMI-n a 65"-es OLED TV-vel, bár talán nem lesz rá szükség és továbbra is lejátsza a TV-m a 4K DV és HDR tartalmakat. (philips 65OLED806) -
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Lenovo ideapad Pro5 laptopokat nézegetek. Megakadtam a választásnál ott, hogy fogalmam sincs miben jobb a 100% sRGB mint a 45%NTSC. Azt látom, hogy a felbontás magasabb az első esetben, de igazából a nagyobb felbontásra nem igazán lenne szükségem. Ezt leszámítva tudnátok valamit erről mesélni?
Nem gamer gépet keresek, I ultra 5 vagy ultra 7 ARC videovezérlővel.Köszönöm!
-
Magnat
veterán
válasz
Gawamatsu #18523 üzenetére
Jah, nekem is, bár ezen a gépemen egyébként sem vagyok elégedett a több monitoros képkezeléssel, de lehet, h ez inkább a Win 11 hibája ... amióta dgpu-n vagyok, legalább a lent említett dolog mexűnt, de tapasztalok érdekességeket így is, pl a 120HZ-re állított saját kijelző néha gondol egyet és átáll 240-re, aztán egy másik usb-c 2 hdmi adapterrel csatlakoztatott kijelzőm időnként amikor nem nyúlok a géphez 5 percig és lekapcsolja a monitorokat, utána nem éled fel, jelzi a zöld pöttyöt h van valami az adott hdmi porton, de mégsincs kép, ilyenkor az adapter ki-be megjavítja (és már a harmadik átalakító amivel használom), illetve amikor ablakokat méretezek át, az ablakot elkezdi random ide-oda dobálni a kijelzők között, mintha az aktuálison nem férne el, pedig de ... ezekből az előző Legionomon egyet sem tapasztaltam.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Magnat #18520 üzenetére
Nekem nem igazán voltak jó tapasztalataim az intergált GPU-val.
Jól megkavarta a felbontást és képfrissítést is, nem sok előnyét látom.
Lehet, hogy 1:50 percnél többet tudna akkuról lenne, mint nVidia-val (3070), de ha már akkun kell lenni akkor tökmind1, játszani amúgy sem lehet annyira visszaveszi magát. -
Magnat
veterán
válasz
nggabi #18521 üzenetére
Köszi, akkor így marad, szerencsére 99% akkuról megy (tárolási módban persze), egyébként tettem rá kíváncsiságból egy fogyimérőt, kis terhelésnél ha azt a monitort lehúzom ami usb-n kap áramot, 48-62 watt között fogyaszt úgy, h 120HZ-en megy a saját kijelzője és van rajta egy usb-s lan adapter meg egy usb-c - hdmi átalakító, kb fél fényerőn ... ha majd lesz hozzá kedvem, megnézem h hibrid módban mennyivel kevesebb
-
nggabi
félisten
válasz
Magnat #18520 üzenetére
én már az előző legionomat is csak a dedikálttal használtam. pl játék közben alt tab, mert megnéznék valamit, de nagyon nyögve nyelősen ment. mondjuk így le is merül 1 óra alatt akksiról
amúgy talán kevés video ramot ad az intelesnek, de sztem ezt legionon nem tudod állítani.
-
Magnat
veterán
Üdv,
Legion 5 Pro-n tapasztalt valaki olyat, h hibrid módban a gpu nem bírja kiszolgálni a browsert, ha 20-25 lap meg van nyitva? Persze csak 1 lapon fut pl Youtube, többin semmi extra, fórum meg hasonló statikus cuccok vannak megnyitva ... és ilyenkor egy Youtube videó már folyamatosan akad ... abban nem vagyok biztos, h ahhoz van-e köze a dolognak, h éjszakára jellemzően csak sleepbe teszem a gépet, meg h 4 monitor van rajta (vagyis 3 meg a saját kijelzője), de hiába mondom neki, h a browsert a dedikált gpu szolgálja ki, ez sem segít ... a venti rövid időkre jobban felpörög, cpu terhelés 0 közeli és a kép akad, aztán a YT már visszaveszi sd-re a felbontást ha auton van ... végül áttettem dedikált gpu használatra, így semmi ilyesmit nem produkál, tökéletesen működik. Ráadásul az előző Legionom (9. generációs I5 + 1650) sosem csinálta, pedig azt is hibrid módban használtam 2-3 monitorral, ez meg jóval erősebb (13700hx + 4060) és mégis
-
repvez
addikt
válasz
teptep #18517 üzenetére
Ma talán regeneralodott az akksi, hogy bekapcsolt a laptop, de 0%ot ír akumlatorra úgy hogy rá volt dugva a hálózati kábel és nem érzékelte hogy tölt. A hálózati csatlakozónál meg folyamatosan firosan villogott a led. De amikor kikapcsoltam a laptopot az is megszűnik. Máskor kikapcsolt állapotban is világít a fehér led ha hálózatra van dugva.
Ezek szerint a laptop maga jó és működik csak a tapkabel és a trafó rossz.
A kérdés még az lenne hogy láttam lenovo töltő csatlakozórol usb c re átalakítót. Ha egy ilyet veszek akkor mondjuk egy 90 vagy 120w os usb toltofejjel is tudnám használni? Vagy csak a gyári töltő lenne jó?Illetve egy másik kérdés ha esetleg az akksi is rossz lenne attól még hálózatról menne a laptop vagy mindenképp az akksi ról megy A hálózat meg csak az aksit tölti után? Tehát nem lenne direct meghajtás? A kivehető akksisak tudnak így menni de itt nem kivehető az aksi
Ilyenre gondoltam. Nem tudom hogy létezik e nagyobb teljesítményű vagy mi miatt van csak 100 w rairva és hogy így elég lenne e a laptophoz a gyári töltő 135 e.
Illetve ha 120 w usb töltöt teszek erre akkor leredukalja e 100 ra vagy valami gondot fog okozni valamiben? -
teptep
senior tag
válasz
repvez #18516 üzenetére
Az y520 nem tölthető az USB Type-C csatlakozóval. Vagy beviszed szervízbe, vagy keresel ismerőst, aki a töltőt meg tudja vizsgálni. Nekem például a falbadugós végen szakadt meg a vezeték. Roncsolással szétszedtem az adaptert és levágtam a szakadt vezetékdarabot. Az adapter házának a ragasztása közelről nézve nem lett szép, de köszöni szépen, 3 éve jól van. Nem túl drágán lehet venni utángyártott töltőt is, de az igazi a gyári töltő lenne - horror áron. De mindenképen azzal kellene kezdeni, hogy diagnosztizálni a jelenlegi töltőt.
-
repvez
addikt
válasz
teptep #18515 üzenetére
Mrgmozgattam de semmi nem változott. Az usb c csatlakozó mellett se világít semmi. Egyébként az usb c csatival lehetne tölteni az aksit vagy arról használni, nem csak az aku töltő csatlakozónál? Mert van egy gyári Poco f6 90w usb töltöm azzal lehetne tölteni? Vagy legalább megnézni, hogy működik e a gép és tényleg csak a töltő a hibás? Sajnos nem tudok mérni semmit nincs eszközöm hozzá
-
teptep
senior tag
válasz
repvez #18514 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor csak a töltő hibásodott meg. Legjellemzőbb, hogy a töltővezeték megszakad valamelyik végén, a dugónál vagy az adapternél. Ha megmozgatod, megtolod a kábelt, akkor esetleg bevillan a led. (A másik oldalon, a Type-C melletti akku LED mit jelez?) Tudsz mérni a töltővezetéken feszültséget?
-
repvez
addikt
Üdv. Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a gond? Tegnap minden rendben volt. Ma hazaérek benyomom a Lenovo y520 laptopot, látszólag el is indul majd a betöltő képernyő helyett kiirja hogy leállitas. Úgy mint mikor rendesen leallitom. De nem nyúltam hozzá.
A leállás után, próbáltam újra, brnyomtam a bekaocsolo gombot, de akkor már nem reagált rá. A laptop folyamatosan hálózatra van kötve. Eddig egy fehér led szokott világítani a csatlakozó mellett, most nincs semmi. Amikor megnyomom a bekapcs gombot akkor 3 szor felvillan a led a töltő csati mellett pirosan, de nem történik semmi.
2018 ban vettem a laptopot. Azóta semmi baja nem volt. -
Duran
tag
válasz
Tsebacsi #18511 üzenetére
Memóriából raktam bele egy fix jó/kompatibilis darabot, másikat, (értelemszerűen a bentlévőt kivettem). SSD szuperül működik, már kimenekítettem róla az adatokat. Próbáltattam bootoltatni ssd és winyó nélkül is, de sajnos se kép se hang. Olvasgattam a neten páran belefutottak a problémába, de megoldás mindig a szerviz lett. Csak mondom ha esetleg valakinek van valami kész ötlete, egyszerűbb (nem BGA) lapraszerelt alkatrészeket le tudok cserélgetni én is, addig nem vinném be sehova, de a lapon semmi szembetűnő nincs.
-
Duran
tag
Kedves Fórumtársak,
adott egy Legion 5-ös, valami Ryzennel szerelve, de ez itt most szerintem mellékes..
A lapos nem kapcsol be. Szokásos körökön (CMOS elem lehúzása, akksi lehúzása, gyors bios gomb, bekapcsoló gomb 60 másodpercig nyomvatartása, ram csere, külső kijelző próbája) már túl vagyok.
A gép bekapcsol, pár másodpercig világít a billentyű és forgatja a ventiket, aztán a billentyű elsötétül, a ventik megállnak, de a winchester és a power led bekapcsolva maradnak.
Zárlatot a lapon hirtelenjében nem találtam, illetve feltételezem akkor leállna a táp is.
Talán SuperIO chip?
Van valakinek valami ötlete, merre érdemes ezzel indulni? Gari sajnos már lejárt. A gép alig volt használva, így meglehetősen bosszantó az ügy.
Köszi előre is,
Minden jót! -
voyi
aktív tag
Beszéltem telefonon a Premium Care Plus-al és azt mondták, csak a gari lejárta után 7 napig tudok venni új garit a laptopomra, de előtte semmiképp sem Sales döntése miatt. Nekem ez nagyon sántít mivel nincs semmi ilyesmit nem plvastam a garanciára vonatkozó szerződése feltételekben. Létezik, hogy át akarnak verni?
-
válasz
beach head #18504 üzenetére
Küldj nekem légyszi privátban egy üzenetet amiben megadod a géped széria számát. Holnap délelőtt utánanézek, hogy mik voltak a korábbi javítások és beszélek a supportal is, hogy miért akadt el a folyamat. Több lehetőség is van, ezekről majd tájékoztatni foglak! Valahogy megoldjuk a problémát!
Ha viszont holnap még el tudsz állni a vásárlástól és ezt is szeretnéd, akkor elsőnek azt próbáld. Ha nem sikerül vagy inkább javítást kérsz, írj nekem.
Sajnos ingyen diagra nem megyünk ki csak térítés ellenében. -
nggabi
félisten
válasz
beach head #18504 üzenetére
ha még holnap el tudsz állni csináld. engem az zavar h üresjáratban is megy a venti, de játék közben halkabb mint a régi volt.
-
beach head
senior tag
válasz
Tsebacsi #18503 üzenetére
IIHali, akkor összefoglalom a kalvariam: A loq es egy tuf noti közt vacilaltam. A bill. szimpatikusabb kiosztasa miatt döntöttem a loq mellett. Megkaptam a gépet, persze pixel hibás volt, mivel volt ra 20 nap gari igy cserét kértem. A pixel hibanal fogva nem is nagyon használtam a gépet, visszacsomagoltam a dobozába és elvitték másnap v 2 nap múlva, igy nem tudok nyilatkozni róla, hogy annál is hangosan indult volna a venti mert nem figyeltem.
Aztan megjött a cseregép. Jópár percet töltöttem vele, hogy pixelhibat kerestem rajt. Mivel nem talaltam igy boldogan használtam míg meg nem ütötte a fülem ez a venti zaj. Jeleztem az eladónak h ez annyira azert nem tetszik, es h őszinte legyek nem hiszem hogy egy zsir új 400.000res gépet egyből a szervizbe kell vigyem , de egy 150.000res gépnél is úgy gondolom, hogy komoly vásárlói bizalom romboló dolog ez. ( értem én , hogy a mosógéptől kezdve a fúróig bármi lehet gyártás hibás, de akkor a minosegellenőrzesi politika nem megfelelő, es csak bosszúság a vevőnek).
No de ezt is kicserélték, ígérte az eladó, hogy a következő gépet amit kiküld bevizsgaltatja (ebbol csak annyi tunt fel, hogy, egy szerviz feliratu cimke volt raragasztva a dobozra.)
Bekapcsolaskor mar hallottam hogy ugyanez a probléma itt is. Ha megérted en azt terveztem hogya karacsonyi pihit majd jatekkal töltöm. Na ebbol bosszúság lett csak. 3- szori win. install , 2x teljes törlés a visszaküldött gépek esetében.A serial matrica szerint 2024 07 havi gyartasu gép. Es ha megengeded, reszemrol csa hanyagsagra, tervezesi hibara visszavezethető egy ilyen baki.Sosem volt gamer laptopom , elhiszem h erőteljesebb hűtés kell neki mint egy soma konzumer gépnek, de ha ezt a cincogadz hallgatod egy sima böngészés közben, az elég idegőrlő dolog.
Mármost egyébként az elado a javító szamlat elfelejtette elkuldeni hogy meghosszabbítható legyen a garija a gepnek, de ettől függetlenül felhívtam a premium caret ahol egy tört magyarsaggal beszélő manusszal probaltam megértetni mi a bajom. Egy videot kert rola, elküldtem azota nuku valasz. Az elallasi ido lejar sztem holnap es semmi info. Valahogy nem hiszem h ez egy bios frissitessel megoldódna a jövőben, illetve ha 2-bol 2 ilyen akkor nem tudom mennyire nagy az esélye annak hogy epp csak kifogtam 2 olyan gépet, ami pont defektes ventivel lett szerelve
Es ez huzodik dec 20 ota kb.
Neten kutakodva tobb forumon olvastam a zajos venti indulasrol, illetve erről az ismétlődő felporges-leallasrol.
Csupan annyi referenciam van hogy egy ismeros vadarolt 2 napja egy asus tufot, aminel peldaul nincsen ilyen zaj.
Apropo egy video amit egy legion tulaj toltott fel hasonlo problemarol:
[link] most ezt kepzeld el hogy folyamatosan csinálja x percenkent... apropo nem is értem milyen hutes vezerles az ami 5 percenkent 10 mp-re kapcsolja be a ventit.
Szoval elhiheted, hogy ha 2 vadiuj gep ezt csinalja akkor mar mennyire bizokcsuggedek ettol az egésztől...
De ha tudsz biztató dolgot mondani akkor persze meghallgatom
Kértem jöjjön ki hazhoz egy szaki ha mar premium care es nyilatkozzon hogy ez normalis e...
(A fentiek nyilvan nem szemelyednek szolnak csak ez az egész történet, es az a legfájóbb hogy 0 km-es vadiuj laptopokrol beszélek) -
válasz
beach head #18502 üzenetére
Mi alapján gondolod, hogy nem normális? Van róla hivatalos teszted, vizsgálati eredményed, referencia készülékkel összehasonlításod?
Bocs nem kötözködés, csak épp ne az ügyfél döntse el, mi a normális, és mi nem
Keresd fel a gyári szervizt, jelents be a készüléket, a LOQ-ra vagy van Premier gari és házhoz megyünk, vagy pedig behozod-beküldöd (ez ingyen van) a szervizbe, és cseréljük a ventiket. Nem tudom most pontosan, de lehet egyben van az egész hűtőegység, így akár friss pasztát is kaphatsz rá.
Értem én, hogy bosszantó, de tök mind1, hogy 5ezer vagy 500ezer fotintba kerül valami, el tud romlani. Ha pedig csere után is ilyen, és a technikusok azt mondják, hogy a többi LOQ nem ilyen, mehet az alaplapcsere (előfordul ventivezérlőhiba is). -
voyi
aktív tag
Miért nem engedi nekem a Lenovo meghosszabbítani a Premium Care Plus garanciám? Még van 28 napom belőle, de nincs hosszabb időre opció. Lehet mert itt a UK-ban nincs erre lehetőség ahol vettem a laptopom vagy valami más miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest