Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
eddie17
üzenetére
Igen, tökéletesen igazad van!Kurva jól megfogalmaztad

Én ABS nélkül is ugyan olyan időket megyek mint ABSel.A TC már más tészta, az sokkal jobban segít, igaz csak mediumban használom.Tegnap este mentem egy 20%os versenyt Kanadában, és egy 10%ost Ausztráliában.
Mindkét versenyen 10en voltunk a rajtnál (a végén kevesebben, mint mindig
), autó törés on.
Ebben eddig nincs semmi különös.Viszont abban már van, h mindenki vigyázott egymásra a rajtnál, minkét versenynél balesetmentes volt a rajt
Semmi törés, semmi kicsúszás, semmi direkt belemenés hátulról.Nem hittem a szememnek 
-
zuchy
őstag
válasz
eddie17
üzenetére
Bizony, ezt szépen megcsinálták.
Most kicsit körözgettem edzésen a Malajziai pályán.
Kíváncsi voltam a gumik kopására. TC-OFF-al nagyon könnyű lenyalni a hátsó kerekeket, hirtelen gázmozdulatokra szokta általában elnyalni. Vagy 15 kört mentem lágyon, de nem volt defektem. A gumi kopás is egészen jól lett eltalálva, az első pár körben futottam meg a legjobb kört, pedig akkor még csak ismerkedem a pályával. Mire jól belejöttem, addigra már elkoptak, vagyis megkoptak a gumik. Kopott gumiknál nagyon vigyázni kell a kigyorsításoknál, könnyű megpördülni. Szerintem élvezetes körözgetni, remek a játék a kisebb nagyobb hibáin kívül. -
Dantenero72
aktív tag
válasz
eddie17
üzenetére
Én is minden off-al jatszok ,bár a kanyarban bevan kapcsolva az idealis iv meg automata a valtas mert mindig elbaszom azt hogy mikor lefékezek mennyit valtsak vissza ... Eddigi 3 versenyen első 6-ban bennt voltam... Heavy rain-es idő kikészit annyira finoman kell kigyorsitani hogy beállt a bokám -.-"
-
BiP
nagyúr
Reméljük majd a következőben már benne lesz. Elsőre túl nagy falat lenne még ez is, de jövőre már elvárjuk azért

Abban reménykedem, hogy tényleg jól lemodellezik majd a 2010-es szezont. Gondolok itt megújult kirírásokra, közvetítéssel kapcsolatos grafikai elemre. (nekem bejön ez az új dőlt kiírás) -
heihachi
addikt
De miért? És ha egy rakat szar lesz az irányítás? Vagy ha az irányítás jó, de a fizikája szar? Vagy ha a fele bullshit, amit itt mondanak? Minden játék a műfaja legjobbjának indul, legalábbis a fejlesztők marketing gépezetében. Meg azé' a Codemasters nem a legélethűbb autós játékokról híres.
Érted, én is várom, mert ezer éve nem volt játszható F1 játék, de hát el nem tudom képzelni, hogy ne várjam meg a demót, mielőtt megveszem, mert hát abból tudom, hogy mit veszek.
-
Xirtam
veterán
Na igen, a karrier mód bisztosan faja lesz, főleg, hogy a pedok részek is kilesznek dolgozva, és interjúkat kell majd adni stb. A boxban minden személyzet meglesz csinálva, pont ezért lesz autómatikus a boxban a hajtás, mert sok idő lett volna megcsinálni nekik (és úgye idő szűkében vannak így is) hogy mi van ha elütsz egy boxost.De viszont neked kell majd lefékezni a box elött, és elindulni miután a nyalokás ember jelzett.
Új hozzászólás Aktív témák
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), autó törés on.
Semmi törés, semmi kicsúszás, semmi direkt belemenés hátulról.Nem hittem a szememnek 
De lehet hogy sok mindenkinek segítettél ezzel.