- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
eddie17 #2677 üzenetére
Igen, tökéletesen igazad van!Kurva jól megfogalmaztad
Én ABS nélkül is ugyan olyan időket megyek mint ABSel.A TC már más tészta, az sokkal jobban segít, igaz csak mediumban használom.Tegnap este mentem egy 20%os versenyt Kanadában, és egy 10%ost Ausztráliában.
Mindkét versenyen 10en voltunk a rajtnál (a végén kevesebben, mint mindig), autó törés on.
Ebben eddig nincs semmi különös.Viszont abban már van, h mindenki vigyázott egymásra a rajtnál, minkét versenynél balesetmentes volt a rajtSemmi törés, semmi kicsúszás, semmi direkt belemenés hátulról.Nem hittem a szememnek
-
zuchy
őstag
válasz
eddie17 #2677 üzenetére
Bizony, ezt szépen megcsinálták.
Most kicsit körözgettem edzésen a Malajziai pályán.
Kíváncsi voltam a gumik kopására. TC-OFF-al nagyon könnyű lenyalni a hátsó kerekeket, hirtelen gázmozdulatokra szokta általában elnyalni. Vagy 15 kört mentem lágyon, de nem volt defektem. A gumi kopás is egészen jól lett eltalálva, az első pár körben futottam meg a legjobb kört, pedig akkor még csak ismerkedem a pályával. Mire jól belejöttem, addigra már elkoptak, vagyis megkoptak a gumik. Kopott gumiknál nagyon vigyázni kell a kigyorsításoknál, könnyű megpördülni. Szerintem élvezetes körözgetni, remek a játék a kisebb nagyobb hibáin kívül. -
Dantenero72
aktív tag
válasz
eddie17 #1827 üzenetére
Én is minden off-al jatszok ,bár a kanyarban bevan kapcsolva az idealis iv meg automata a valtas mert mindig elbaszom azt hogy mikor lefékezek mennyit valtsak vissza ... Eddigi 3 versenyen első 6-ban bennt voltam... Heavy rain-es idő kikészit annyira finoman kell kigyorsitani hogy beállt a bokám -.-"
-
BiP
nagyúr
Reméljük majd a következőben már benne lesz. Elsőre túl nagy falat lenne még ez is, de jövőre már elvárjuk azért
Abban reménykedem, hogy tényleg jól lemodellezik majd a 2010-es szezont. Gondolok itt megújult kirírásokra, közvetítéssel kapcsolatos grafikai elemre. (nekem bejön ez az új dőlt kiírás) -
heihachi
addikt
De miért? És ha egy rakat szar lesz az irányítás? Vagy ha az irányítás jó, de a fizikája szar? Vagy ha a fele bullshit, amit itt mondanak? Minden játék a műfaja legjobbjának indul, legalábbis a fejlesztők marketing gépezetében. Meg azé' a Codemasters nem a legélethűbb autós játékokról híres.
Érted, én is várom, mert ezer éve nem volt játszható F1 játék, de hát el nem tudom képzelni, hogy ne várjam meg a demót, mielőtt megveszem, mert hát abból tudom, hogy mit veszek.
-
Xirtam
veterán
Na igen, a karrier mód bisztosan faja lesz, főleg, hogy a pedok részek is kilesznek dolgozva, és interjúkat kell majd adni stb. A boxban minden személyzet meglesz csinálva, pont ezért lesz autómatikus a boxban a hajtás, mert sok idő lett volna megcsinálni nekik (és úgye idő szűkében vannak így is) hogy mi van ha elütsz egy boxost.De viszont neked kell majd lefékezni a box elött, és elindulni miután a nyalokás ember jelzett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby rádiós topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged