- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Kindle
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #5640 üzenetére
nem ez? [link]
viszont ez zabálja a vga-t...
-
D@ni88
addikt
hali, újratettem a rendszert és játszanék, de a live szerint nincs net
újratettem a live-ot, de semmi ... -
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4396 üzenetére
nálam nem volt tiszta hogy az csak placebo hatás vagy nem, mert ugye addig használom a kopott lágyat, amíg nem romlik a köridő olyan mértékben hogy szükséges legyen. Ez kb a narancssárga nálam, de van hogy pirossal is lehet menni még...
Aztán amikor megjön a kemény gumi, előszőr én is nyomtam neki, mert hogy tapadnia kell, meg hát amaz piros volt, de pár futam újrakezdés után rászoktam hogy az első félkört próbálom finoman teljesíteni, aztán mehet neki, és akkor nem voltak már lecsúszások. Mondjuk lehet hogy ez annak is köszönhető hogy a kerékcsere megtöri a ritmust...Nekem pl a GP4ből a gumik valós hőmérsékletjelzése hiányzik nagyon. Sokmindent le lehetett szűrni abból, hogy melyik tengelyen lehet még állítani... Itt meg Zöld és jólvan, kék is csak akkor lesz, ha letörik a szárny, vagy leállsz a pálya szélére... Valós életben meg oda kell figyelni a hőmérsékleti tartományokra. Jah és az is érdekes, hogy GP4ben tök jól beállítható volt az autó, és 10enévesen is tök egyértelmű volt azok jelölése, itt negyed annyi beállítási lehetőség sincs, aztán mégse jöttem rá még hogy némelyik beállítás milyen hatással van az autóra
-
D@ni88
addikt
kedves JJ barátom
pedig rohadt egyszerű offline profilt csinálni
Pl Igaz hogy GTA, de ugyan így kell...
azért csúszkálhatsz a gumival, mert egyrészt (gondolom) keményebb keverékre váltasz ami nem tapad annyira, másrészt kiesel az addigi ritmusból, és a harmadik, amit nem tudom hogy kiviteleztek e a játékban, hogy hiába új gumi, elejébe még hideg, és ezért csúszkál.
Én pl a kivezető köröm első felében egy picit hosszabb féktávokat veszek, és lassabban jobban figyelek a kigyorsításokra... -
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4389 üzenetére
menet közben hogy lehet állítani?
-
D@ni88
addikt
szted mért kérdeztem rá? amúgy meg nem szép dolog olyan szoftvert eladni, aminek már felhasználtad a kódját, és még mindig használod.
Ha meg valaki megveszi az F1et akkor leginkább az online miatt teszi, te meg ugye felhasználtad, vagyis fel akartad. Innentől kezdve semmivel nem ér többet az általad kínált játék mint a warezos...
-
D@ni88
addikt
Aki otthon van ebben a Live témában az segíthetne priviben
-
D@ni88
addikt
a patch miatt befagyhat a hungaroringi futam végén? akármit csinálok megfagy a töltésnél...
-
D@ni88
addikt
Mért van az hogy ahányszor befejezem a magyar futamot, utána mindig kifagy?
-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4077 üzenetére
Én pl szívesen mennék online játszani, ki is adnék 7000ft-ot érte, csak az a baj hogy évente jelenik meg új rész, így egy év után dobható.
GRID-del meg azért jó sokáig játszottam, és játszanék most is ha nem szakdogát írnék -
D@ni88
addikt
Vicces a dolog, mert ugye visszatettem az esős aszfalt effektet a cfg fájlba, de ugyan annyi az fps mint patch előtt
-
D@ni88
addikt
csak én nem bíromaz angol nagydíjat vagy mindenkinél ugrál az autó?
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #3890 üzenetére
setupokat te is megoszthatnád
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #3805 üzenetére
oké, de ez is TT-ben, időmérőn lehetetlen az ilyen idő
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #3724 üzenetére
Melyik ezüst nyíl? Merci vagy a Mclaren?
De sztem merci
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #3703 üzenetére
Motion: jól látom hogy rossz kocsival mész? nem a te színed, vagy tévedek?
-
D@ni88
addikt
válasz
manutdzoli #3687 üzenetére
sztem az a gond hogy online voltál, és valamiért előbb érzékelte a 2-at. Ennek oka lehet a lag is.
Volt ilyen a Grid-ben is -
D@ni88
addikt
Na gyors teszt alatt török pályán eddig 45fps volt.
Most viszont néhol 70 fölötti fps is van -
D@ni88
addikt
pacth-t csak zok tölhetik le akik már beregisztrálták a játékot?
-
D@ni88
addikt
Mért nem tudom a thorttle map-et állítani?
-
D@ni88
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3027 üzenetére
igen, és ha szabad tudni milyen segítséggel?
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #2994 üzenetére
ezzel nem a felgumizást akarták jelképezni?
-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2978 üzenetére
amúgy a nehézségi fokozatokat szarul csinálták meg.
Prof szinten szarrá verek mindenkit, Legendnél meg lehetetlen küldetés sokszor az időmérő/verseny.amúgy valaki megmondhatná hogy mért van az hogy Bahrain-be úgy megyek ki a boxból hogy gyors setupból kiválasztom a legutolsót, de úgy se megy 300 fölött?
-
D@ni88
addikt
újratettem a wint, mert kicsit befosott.
Bemásoltam a mentéseket a MyGames mappába, de nem tölti be, valakinektudja hogy lehetne megoldani? -
D@ni88
addikt
Olyan kérdésem lenne hogy nincs valami manual hogy melyik beállítás mit csinál a kocsinál? mármint ha a lengéscsillapítót keményebbre vagy lágyabbra állítom, vagy ilyenek
meg van valami aligment vagy mi, na azt nem is tom mit jelentnemhogy még hogy mit hogy állítsak
-
D@ni88
addikt
válasz
"Infinity" #2370 üzenetére
nekem ott csak custom és keyboard van, wheel és joy nincs
-
D@ni88
addikt
jah, meg annyi lenne, hogy nekem pl a gumi hőmérséklete mindig zöld, akármit állítok, nem tudom túlmelegíteni, ez helyes?
-
D@ni88
addikt
Motion említette hogy lehet valami kormányfajták közti profilt állítani. Ezt hol lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Íme az új Android Auto!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest