- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Uhhh, köszi!
Ez lesz az! Brutális hogy mennyivel élénkebbek a színek, mennyivel élesebb minden!
Nálam nem lassított semmit, futtattam egy benchmarkot (1680x1050, minden kimaxolva):min 86 fps, avg 108 fps.
Közben sikerült egy HRing Wet global 2. hely:
drevin_71: jaja, a statusbar még fontos lenne, gumimodot már találtam.
-
polonic
félisten
Engedélyzeted a tűzfalon az f1-et, a live is ki van engedve? A 3074-es udp portot engedélyezni kell a tűzfalon.
Egyébként, ha hiba van, akkor ki szokott dobni egy hibakódot, arra rákeresve egyből megvan a megoldás. Meg egyébként FAQ-ban is írják ezt a port engedélyezést. -
Rolly Dy07
senior tag
Azt a menüz hozd be menet közben, amivel a gumit is kiválasztod a következő boxkiállásra, ha változna az idő, és ott ki tudod választani melyik gázprogram kell. De ez hogy kinél melyik gomb? Lehet állítani, de alapból valami 1-es 2-es billentyű asszem.
Elég annyi, hogy a Quick Menu-t be állítod valahova és azt nyomkodd! -
JJános
addikt
Nagyon kedves vagy!
Lehet, hogy egyszerű, de nekem elég kínaiul van. Mit kell beleírni aztat nem tom.
A csúszkálást értem, főleg mert Williamsel mentem. Előtte Torróval mentem, és az nem csúszkált. Mondta is a pasi ánglikusul, hogy gumi. De nem akartam elhinni.
A 2.00.50-es legjobb köridő az nagyon gyenge?
-
Ice!?
őstag
te nagyon el vagy tévedve.
egyáltalán honnan veszed h játszottam már online?
biztos azért kérdeztem, hogy hogyan kell így játszani, mert tudom..logikus..
sareth írt ez üggyel kapcsolatba, neki korrektül felvázoltam, hogy mi a helyzet. neked nem fogom. annyit nem érsz, hogy válaszoljak egyáltalán.ha valamit akarsz, privát. ott legalább következmények nélkül küldhetlek el ahova akarlak.
-
Rolly Dy07
senior tag
Elmondanám, hogy vannak szándékos balfékek! Vagy csak én futok velük össze? Szánalmas kis köcsögök, akik nem bírják, ha megelőzik őket. Amikor hátulról belém bombáznak, azt meg ne is említsem.
Persze vannak normálisak is. Ha nem normális a társaság és én vagyok a szeró, akkor coll off és el vannak intézve az ilyen esetek.
-
Steady74
addikt
ez így van. Heti 1-2 alkalommal van lehetőségem játszani, van már egy pár külföldi "barát" a live-on, aki ha belépek azonnal játszani hív. Szerencsére egyre több a magyar is, szóval élvezetes meccsek vannak.
A második monzai futamot nem töltötte fel rendesen a yt valamiért, most itt a link rendesen:
-
-
Timbu
tag
Letöltheted a CM honlapjáról is. ~30MB.
-
Zoo123
senior tag
"amúgy valaki megmondhatná hogy mért van az hogy Bahrain-be úgy megyek ki a boxból hogy gyors setupból kiválasztom a legutolsót, de úgy se megy 300 fölött?
"
Mert az egy "viszonylag" lassú pálya, kipróbáltam 3 féle autót és egyikkel sem lehet elérni a 300 Km/h-t még setupolva sem, még a McLaren a leggyorsabb az 297-nél tilt le, SPA-ban meg 356-ot is mentem vele, érdekes na...
Amúgy Bahrein-ben hogy a bánatos p...ba lehet elérni? na ne álmodozzunk, szóval megközelíteni M.Schumacher 1:30.252 -es rekordját
Főleg úgy hogy lehetetlen átlépni a 300 Km/h-t. -
infectedmann
őstag
Windows Live-os játékoknál kell a gfwl mappa is ahogy polonic írta. Anno GTA4-nél nagyon megszívtam. Próbáld meg ezt:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=388658
vagy ezt:
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1882
Nem tudom más windows live-nél játéknál működnek-e, de GTA4-nél ez a két "hack" skippelt a gfwl-t és működtek a mentések.
Más.
Ezt magyarázza már el nekem valaki: http://www.kephost.com/view3.php?filename=uccbckrj1isbcm1frgde.png
Ez a három tuti nem volt kint a boxban. Nyakamat teszem rá.
Most 20%-os versenyeket tolok realistic szabályokkal minden segítség nélkül. És 30%-os versenynél is ezt tapasztaltam.
Most WTF van? Így csal az AI? Nem megy ki a boxba és meg sem bünteti magát érte?
Sajnos egyéb elfoglaltságok miatt nem tudok full versenyt menni és ez így eléggé illúzióromboló. Megyek a pole időt, méghozzá torony magasan a legjobbat esőben egy jó setuppal és kb. ennyit ér. Száraz setup-om is volt a practice-ról így az sem lehetett gond. Nem értem. Ne változtassak a verseny stratégián? Ha meg akkor megyek ki mikor kell a fél mezőny elmegy mellettem, tehát tök mindegy. -
"Infinity"
aktív tag
A controlls menüpontban találod, ott ahol keyboard-ról át lehet váltani joyra és kormányra. Ott van listában jó pár előre bekonfigolt kormány.
Nekem is mindig zöld a gumi csak a motor piros néha de azt sem lehet túlhevíteni. Ez a hivatalos leírásban is benne volt, hogy motorhibák csak az ellenfeleknél léphetnek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Assetto Corsa EVO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest