Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
6100Ft 2db, csak 5000Ft-os kuponom van
Azért az nem buli hogy 30-40 üzemóra után kiég főleg ha 200környékit ígérnek2018óta van nálam a kocsi, két első lámpába ezalatt 1db égőt kellet cserélni, nem égő evős
Hajtottam egy akkor 2éveses körüli F Astra kocsit, na az pár havonta megevett egy égőt(Bár akkoriban havi 5-6e Km megvolt)#10922 kano
Ha jól be van állítva a lámpa test akkor erősebb égőtől nem fog vakítani
Utólagos led égő se vakít ha jól be van állítva, csak sajnos az én lámpabúrámra nincs meg a jóváhagyás hogy bele lehetne rakni -
ledgeri
nagyúr
Más, de mégis hasonló:
Vettem egy ledes e27-es (normál háztartási foglalatos) philips kis-köre lámpát, megnézni milyen is (nem alzában). 15000 Üzemórát, 10000 fel és lekapcsolást írtak rá.
Vásárlástól nem telt el 15000 óra, és nem kapcsolgattam napi 5-10 szer, de kiégett.
Írtam a gyártónak, hogy mégis hogyan kéne értelmezni a fenti adatokat. Alapkérdések után (ugye nem volt túl meleg, túlpárás helyen, szellőzőtt, nem volt leejtve stb) csak a címem kérték, és postáztak egy másikat (kiváltóját, nem ugyanolyat) hollandiából számomra ingyen.
Mondjuk más kérdés, hogy a vele együtt vett Osram kb 8-10* annyi ideje megy ugyanabban a foglalatban, és semmi baja, de mindegy.
Ezzel csak azt akartam, hogy hogy egy nevesebb márká garanciális/presztizs ügyintézésében is lehet bízni, és ha már raktárfotót is kapsz, akkor az alza sem annyira rossz...
Írnám azt is, hogy 2000 forintos árért meg minek túlagyalni, de pont a hónapban könyörögtem egy városomban lévő forgalmazó webshopján, hogy ha már egy város, hagy ne kelljen 790 forintos futárdijjat fizetnem, elmegyek érte, ha lehet
... -
bul07
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Ezt a választ kaptam, mert csak rákérdeztem
"Tájékoztatjuk, hogy a 24 hónap garancia az autóizzóra a következő módon érvényes:
Ha az izzó gyári hibás, azaz nem rendeltetésszerű használat mellett romlik el vagy ég ki, a garancia keretében tudjuk kezelni a problémát.
Garanciális esetben elsősorban javítást tudunk ajánlani, ha azonban ez nem lehetséges, szervizrészlegünk vélhetően a csere mellett dönt.
Ha az izzó a használat miatt égett ki (pl. túlmelegedés, feszültségingadozás, rossz foglalat), vagy ha a vevő maga sértette meg, a garancia nem vonatkozik rá. "Fú ez így nekem nagyon nem világos
Ha nincs rajta sérülés akkor mégis hogy állapítja meg hogy túlmelegedés, feszültségingadozás volt.
Mondjuk berakom és pár óra üzem után kiég, akkor reklamálhatok, mert tényleg gyári hibás lehet
De ha 30óra üzemidő után ég ki, akkor mi van, mert ugye olyan 200órát írnak hogy kibír.Persze ha 150óra után ég ki egyértelmű hogy simán elhasználódott, és akkor vehetek újat
-
bul07
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Igen néztem máshol ott nem adnak nem írnak garanciát
Mondjuk olcsóbb is máshol
Itt [link] 1990Ft, szállítással együtt is olcsóbbra jönne ki, de csinálom a kupont az alzához, és gondoltam ilyenre lövöm el amit amúgy lehet nem vennék meg.Amúgy egy nagyon jó teszt ez alapján néztem ki hogy ki kellene próbálni
H7 halogénizzó vs LED teszt 2025Sajnos az én kocsim lámpatestébe nem lehet legálisan ledet rakni, és errefelé rengeteg a rendőr tuti kiszúrnák és kérnék a papírt
-
-
bul07
nagyúr
Adott ez a termék
OSRAM H7 Cool Blue Intense, 12V, 55W, PX26d, doboz
[link]Még október elején kinéztem magamnak
Akkor még a nevében benne volt a Next Generation , aztán október vége felé eltűnt a címéből.
Értékelések nagyon vegyesek, sokan megjegyzik hogy ez nem az új szériát hanem régit kaptak.
Ekkor október végén az oldalon chaten érdeklődtem e felől, hogy akkor mégis melyiket küldenék ha megrendelném. Élő ügyfeles végül annyit írt hogy rákérdez a termékfelelősünknél, és e-mailben megírja hogy mi is a helyett.
Na ez nem történt meg, mai napig nem jött semmi.Gondoltam most hogy próbáljuk meg máshogy.
Írtam emailt a segito@alza.hu-ra, jan 20-án délután 5körül
Ahol szépen leírtam hogy van új meg régi , és hogy cím kép ellentmondásos, oldalon termékszám az újé, sőt még a értékelések is felemások
Régi verzió Termékszám: 64210CBI
"Next Generation" Termékszám: 64210CBNÉs javasoltam mint egyszerű megoldást hogy valaki csináljon képeket a termékről, hogy mégis mi van a raktárba.
Mikkor elküldtem az emailt, utána gondolkoztam hogy pont erre lenne idejük, hogy egy nagy raktárban egy adott kis terméket kikeresnek és lefényképezik
Ma megjött a válasz
És lám:

Kaptam 6képet
Na erre nem számítottam

Őszintén valami sablon választ vártam, hogy megnézik majd írnak, vagy csak amit lát a rendszerben azt megírja.De ha már itt tartunk a véleményetekre is kíváncsi lennék
Ugye az oldalon az van hogy:
Jótállás 24 hónap
Na ezt hogy kell érteni, kiég mondjuk egy év múlva és akkor jelzem feléjük és akkor kicserélik.
Ennek az égőnek pont kisebb az élettartama mint egy simának, elméletileg átlagos használat mellet se kellene kibírnia 2évet(vagy ép annyit)
Valaki intézet már ilyen ügyet hogy fényszálas izzó kiéget -
-=MrLF=-
senior tag
Kipróbáltam,
most ezt látom az AlzaPlus+ beállításoknál:"3 havi AlzaPlus+ tagságod aktív. A tagságod 2026. 04. 22. időpontig elő van fizetve, és nem újul meg automatikusan. A következő 90 nap folyamán élvezheted az INGYENES szállítást az AlzaBoxokba, boltjainkba és átvételi helyeinkre."
és van egy gomb "Tagság automatikus megújítása" felirattal.
-
-=MrLF=-
senior tag
Sziasztok!
ajánlat:
"90 napos AlzaPlus+ tagság 10 Ft-ért majd automatikus megújítással 5 990 Ft évente"
Szerintetek ez a 89. napon lemondható? -
Ciccuka
veterán
Azt észrevettétek, hogy az Alza+ kérés nélkül magától megújul
-
bul07
nagyúr
AlzaPlus+ havi előfizetés
500 Ft
[link] -
ciricica
tag
Mennyire lehet ok a 27% ÁFA?
Nem rég egy másik nem kicsi műszaki bolt dobta be a törülközőt. Lavina?
-
-
19ati93
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Már megtettem úton van. Mindenképp kicserélem.. aztán a másikkal mi lesz majd kiderül.
Persze gondoltam hogy a vizsgálat után lesz majd a csere vagy akármi és nem azonnal vagy 2 nap alatt.

Csak a pénzvisszafizetés része érdekelt igazából, de éreztem hogy ez a legkevésbé valós opció mindközül.
-
raziel01
veterán
-
-
19ati93
senior tag
Hali!
Van egy MSI tápegységem amit tavaly tavasszal az alzából vettem. Az elmúlt napokban elkezdett iszonyat kerregni/búgni. Ha visszaküldöm nekik mint "reklamáció" akkor lehet kérni pénzvisszatérítést? Nincs extra garanciám rá meg semmi, csak a standard ami 2 év ha minden igaz, meg esetleg gyártói mellé.
Jelenleg nem kapható náluk ez a termék és jó eséllyel később se lesz, szóval a csere szinte biztos kilőve ugyanilyenre és nem is tudom hogy megjavítanák-e vagy továbbküldik valahova javításra. Várni meg heteket nem akarok, kell a gép.
Így a pénzvisszatérítés lenne számomra a legjobb már ha ez opció, mert veszek addig egy másik tápot és cserélem arra ezt a kerregő valamit..
Esetleg ha megjavítják és visszakapom akkor meg majd muszáj lesz eladnom az MSI-t.

Csak a pénzvisszatérítés része érdekeklne igazán, mert azt tudom hogy friss vásárlásnál a visszatérítés megoldható, de hogy hónapokkbal később ha a termék bedöglik vagy baja van azt nem tudom, mert kb sose romlott még el így semmim. Köszi.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
Ha benne van a pakliban, hogy nem fogjátok megtartani, én megnézném, hogy van-e újracsomagolt belőle, és akkor azzal korrektebb lecsekkolni, nem egy újat próbálgatni. Persze amennyien csinálják, kb mindegy is lehetne ....
Még az is korrektebb, ha utána az újracsomagoltat küldöd vissza és berendelsz egy bontatlant.
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
A gyereknek szeretnek rendelni egy kormany-pedal szettet, viszont benne van a pakliban hogy nem tudja majd megszokni, vagy szimplan csak valami oknal fogva nem tetszik majd neki. Mennyire problemas mostansag a vasarlastol valo elallas egy kozepes meretu doboz eseten? Vagy ha Alza Boxba rendelem akkor mehet is vissza a boxukba, nem kell kulon futarral kuldeni?Nem nagyon szoktam elallni

Elore is koszi! -
ledgeri
nagyúr
-
Nekem volt egy rendelés amihez felhasználtam egy 990 forintos késésért kapott kupont.
A rendelést visszamondtam mert szóltak hogy pár tétel elfogyott és mi legyen.
Törlést kértem.
A termék árát kérés nélkül küldték vissza majd jött az értesítés hogy a 990 forintot is küldenék vissza válasszak visszaküldési módot. Nem volt lehetőségem választásra, írtam nekik hogy nem tudok semmit választani, de az is jó ha új kupont kapok. Kértek IBAN számot és elutalták.Szóval ha nem kapod vissza automatikusan akkor írsz nekik és vissza kapod azt is.
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
5000 Shell pontért vettem egy 5000ft-os Alzás kupont, amit fel is használtam egy rendelésnél. Ezt a rendelést viszont szeretném visszamondani/törölni, mert elég lassan érkezik meg a termék.
Ilyenkor mi történik a kuponnal? Bultam, vagy esetleg "visszaadják" és másra el tudom használni?
Köszönöm!
-
kano
nagyúr
Melyik volt az az app verzió amelyikben még lehetett választani országot?
Köszönöm! -
zsoca29
tag
Sziasztok!
Van több féle kuponom is a kosárba és mikor meg akartam rendelni,akkor azt irja,hogy a kupon már felhasználva lett,mikor még nem is használtam fel.
Most akartam felhasználni.
Így nem ment el a rendelés.
Ez miért lehet? -
-
Imy
veterán
Rendeltünk egy forró levegős sütőt (Tefal).
Egyszer sütöttünk benne valamit, de nagyon nem tetszik. Ilyen esetben is rugalmasan állnak a cseréhez, mire számítsak? -
ledgeri
nagyúr
Naa, ez érdekes...
Én az itteni negyedik kategóriásra gondoltam.
-
-
ledgeri
nagyúr
Csak most láttam, hogy ez is egy alzás topik....
Milyen körülmények közt jár, szerezhető be ingyen szállítást adó egyszeri kupon? (értem ez alatt, hogy pl karácsony előtt akadt-e vagy csak ez is egy ASZF/GYIK-be ragadt kitétel, aminek évek óta nincs alapja...?
(ha valakinek van ilyenje, és sokfelhasználós, akkor ide [link], ha egyszeri felhasználhatóságu akkor csak kérdezném, hogy van-e körülötte egyedi megkötés, hogy mihez, mennyit érő kosérhoz használható-e fel, vagy hogy egyéb kuponnak szabad-e kombózni) -
erzol
őstag
Sziasztok!
Sikerült nem kivennem időben a box-ból egy kifizetett és meghosszabbított terméket.
Ilyenkor automatikusan visszaküldik a pénzt? -
-
válasz
Izland`
üzenetére
Én is megfigyeltem, hogy az árak már inkább átlag körüliek, nem alacsonyabbak, mint amikor berobbantak. Nekem viszont itt vidéken nagyon megéri a másnapi szállítás és könnyű elállás/csere miatt (ráadásul csomagolgatni sem kell), ameddig a felár nem túl nagy érte. Rendszeresen rendelek vasárnap este, és hétfő reggel 9-10 körül jön az sms, hogy átvehető, itt a dél-alföldön. Most 26-odikán is rendeltem valamit, 27-edikén reggel itt volt

Nagyon bosszantó, amikor rendelek valamit máshonnan, mondjuk szombaton, hétfőn elkezdik csomagolni, kedden feladják, ha szerencsém van szerdára itt van, ha nem, csütörtökre... arról nem is beszélve, amikor nekik is 1-2 nap beszerezni valamit, mert raktáron semmi sincs, ilyenkor inkább péntek. Mindezt háromszoros szállítási költséggel.
Az Alza óta tűnt fel, mennyire kényelmesen működik a legtöbb magyar online bolt, gyakorlatilag 20 éve nem fejlődtek sehová, max a weboldalukat újították meg, aztán csodálkoznak, ha csökken a forgalmuk... tisztelet a kivételnek. -
Izland`
tag
Köszi mindkettőtöknek!
Remélem ideiglenes, mert sokszor csak azért rendeltem innen, mert ha hirtelen kellett valami, másnapra itt volt. Viszont, hogyha ez a kényelmi funkció akadozni fog többször is, akkor inkább rendelek máshonnan, mivel azért elég szépen felnyomták az árakat, szinte soha nem náluk van már a legolcsóbb ajánlat, sőt.
Pont kerestem ma Xiaomi 120 wattos gyorstöltőt, azt is majdnem dupla áron adják, mint amit a legolcsóbb Árukereső ajánlat hoz, és szinte mindenkinél drágábbak. -
v!ct0y
veterán
válasz
Izland`
üzenetére
sok itt a gond mostanság. Rendeltem 3 cuccot amiből az egyik nem érkezett meg, mint később kiderült. Személyesen vettem át kb 1 óra várakozás után... Most meg várhatom a pénzt, amiről persze nekem kellett szólnom, hogy na mivan már...
De még mindig ez a legjobb bolt szerintem. -
Izland`
tag
Sziasztok!
Másoknál is van fennakadás a rendelésekkel kapcsolatban? Eddig mindig megérkezett a boxba másnap a megrendelésem, de már 2 napja csúszik, elnézést levél se jött, se más infó. -
BaLee
addikt
Sehogy, én írtam nekik emiatt.
"Kedves Ügyfelünk!
Köszönjük a megkeresést.
Tájékoztatjuk, hogy a számlázási adatok cégről másik cégre vagy magánszemélyre történő módosítása jelenleg nem lehetséges közvetlenül a regisztrációs felületen.
Amennyiben csak átmenetileg szeretne másik névvel vásárolni, javasoljuk, hogy jelentkezzen ki jelenlegi fiókjából, és vendégként vagy új regisztrációval adja le rendelését. Új fiókot egy másik e‑mail címmel a következő linken tud létrehozni: https://www.alza.hu/Registration.htm"
Engem is megszivattak. Anyámnak rendeltem néha innét ő vállalkozó, de 80%-ban magamnak, itt van minden cuccom, minden gari papír stb és az én email címemmel van regisztrálva.
Még az is kevésbé zavarna, ha vissza lenne állítva magánszemélyre és ha anyámnak rendelnék akkor kijelentkezve rendelnék neki meg fizetném a szállítás.De ez a "nem lehetséges" duma a legjobb.
-
válasz
AnonymusX
üzenetére
Hogyan lehet B2B-ről normálra visszaváltani? Megadtam az EV adószámomat, erre automatikusan B2B-re váltott, magánszemély opció nélkül, pedig az EV-nek csak évente párszor terveztem vásárolni, ráadásul egy hónapja újult meg az éves AlzaPlus
esetleg fel kell venni a kapcsolatot velük? -
-
Benhill
őstag
Alza weboldalán lehet még beszélni élő emberrel? Face-n próbált valaki nekik irni?
Ez az Alzee asszisztens már robot lett.
-
bul07
nagyúr
Microsoft Rewards, Bing pontok
Múlt év július elején kezdtem bele, és azóta 2kuponom lett, meg most pár nap és meglesz a harmadik is
Most a harmadik gyorsabban lesz meg mert volt mindenfajta pont akció, napi pont duplázás meg ilyenek, 11hó 18-án kezdtem neki a harmadik kupon pontjainak és kb 3nap múlva meg is lesz
Első kupont pisztáciára lőttem el, kuponnal 1800ft-ért vettem 1Kg pisztáciát
Második kupon rizsfőző [link], amúgy is akciós volt meg rátoltam a kuponokat bing 5e Ft-os kupon meg volt egy késve szállítós, 4000Ft-ért lett egy vagány rizsfőzőm.
Már próbáltam és jól dolgozik, csak bele kell jönni hogy mit hogy(kevés sót tettem hozzá és sótlan lett a rizs)
Csinálom továbbra is mert nincs jobb ilyen engedménnyel vásárolni

-
Chereiose
addikt
Jól látom idén 6 ezer ft mellé havi 500 ft az alza+? Ennek mi értelme?
-
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Felbontott, használt, újszerű apple watchot mennyire kockázatos venni Alzától?
Van valakinek tapasztalata?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
River
Arcképgyáros
Sziasztok!
Eddig ha visszaküldtem terméket azt bontatlanként tettem.
Most egy PS5-öt küldtem vissza bontottként de nem használtam. Megláttam, hogy néz ki ez az újabb kiadás (matt felület középen) már tettem is vissza és csomagoltam össze.Kekeckedni fog az Alza vagy számíthatok ugyanúgy a teljes visszatérítésre?
-
fila
senior tag
keresek egy emerkét alza+kód cserére.
Nekem január közepén jár le az előfizum, ha valaki most felhasználná az enyémet, január végén felhasználok tőle egyet.Nyilván egy kódot tudok felhasználni, ezért privibe keressen az, akit ez érdekel.
Illetve van még Hervis-ben év végig felhasználható 3000-es online/fizikai kuponom (15 e felett felhasználható), amit fel tudok ajánlani alza+ kódom felhasználásáért cserébe. Ezt is priviben tudjuk egyeztetni.
eKDUrpgbMuqz
-
pozsgai
csendes tag
válasz
nubreed
üzenetére
A tegnap (25-én) rendelt cuccot én ma már átvettem, 4:20-kor a boxban volt. Szerintem egész konkrétan jó, ha 1 napra állnak meg.
AlexDaywalkr: Reklamáld meg fotókkal, hogy lehet bontott volt, én már jártam úgy náluk, hogy látszott 1 lekapart szállításos matrica, illetve a belső dobozon egy elállásos is, de azt a cuccot magamnak vettem, és maga a termék zsír új volt, fóliával, szóval visszaküldeni nem akartam. Kaptam rá pár ezer forint bánatkupont néhány órán belül. -
Tikakukac
titán
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Felteszek 10 rugót, hogy rendelsz 3 másikat és azok is pont ilyenek lesznek.
Felettem leirták miért. A használati útmutató pedig 99%-ban nem egy termékre van szabva, főleg nem követ apróbb módosításokat. Anno hetente kellett ügyfeleket nyugtatni, hogy hiába lát dolgokat videókon, az a mi regionális piacunkra nem feltétlen igaz, tehát a matricás Asus dobozból nem loptunk ki semmit, csak itt más a beltartalom.
-
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
gemini:
"🔬 Minőségellenőrzés (QC)
A legtöbb neves gyártó (mint a Philips, Tefal vagy Braun) minden egyes darabot, vagy legalábbis a gyártósorról lejövő darabok nagy részét élesben teszteli. A teszt során:
Feltöltik a tartályt vízzel.
Ellenőrzik a gőznyomást és a gőzölő funkciókat.
Tesztelik, hogy nincs-e szivárgás a szelepeknél vagy a talpánál.💧 Miért marad benne a víz?
A tesztelés után a vizet kiöntik, de mivel a vasalók tartálya belülről labirintus-szerű és apró járatokból áll, a maradék pára vagy néhány vízcsepp gyakran benne marad. Mivel a dobozt ezután lezárják, a nedvesség nem tud elpárologni, így amikor kibontod, látható cseppeket találhatsz a tartály falán.✅ Mire figyelj az első használatkor?
Bár a kártya tiszta vízzel lett tesztelve, az első használat előtt érdemes a következőket megtenni:Öblítsd ki a tartályt egyszer friss vízzel.
Az első gőzlöketeket egy régi rongyon vagy törölközőn végezd el. Ez segít kitisztítani az esetlegesen bennmaradt kalcium-részecskéket vagy gyártási port.Tipp: Sok gyártó már egy kis matricát is tesz a víztartályra vagy a használati útmutatóba, amelyen jelzik: "A tartályban lévő vízcseppek a gyári tesztelés eredményei."
-
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
A vasalókat a gyártás után tesztelik, és vízcseppes lehet emiatt. Ezt bele szokták írni a dobozba. Nézd meg figyelmesen! (Milyen márka?)
-
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Van róla kép? Ha igen, akkor megreklamálnám és simán lehet, hogy jön is a csere egyből.
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok! Karácsonyi ajándékba rendeltem egy vasalót. A doboz le volt zárva, felnyitáskor látszott, hogy a termék nem teljesen új, pedig én újként vettem. Vízcseppek voltak a tartályban és a talpán nem volt fólia sem. Ilyen esetben küldjem vissza, vagy milyen kártérítésre számíthatok? (A kellemetlen az egészben, hogy most mondjam azt a megajándékozottnak, hogy add vissza és majd később kapsz egy másikat!)
-
nubreed
nagyúr
Köszi a válaszokat. Hát majd kiderül holnap. Emailt nem kaptam, ez mondjuk furcsa, pedig online ki is fizettem kártyával.
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok,
Ha ma rendelek valamit, ami alza boxba szállítható és valóban oda is van írva, hogy holnap 10:00 -ig megérkezik oda, akkor tényleg így lesz? Ezt most csak azért kérdezem, mert ma dec. 26 Karácsony másnapja van, ebben az esetben is működik az alzánál másnapra a boxba való szállítás?
-
z123456z
őstag
Sziasztok.
Ha nagyon hülye kérdés, nézzétek el nekem, nem vagyok a témában jártas, bocsi.
Meglévő magánszemélyes fiókba ha rögzítek adószámot ( EV. ), az onnantól céges vagy vállalkozói fiókként működik tovább, vagy új regisztráció kell ehhez? A meglévő fiókban a céges fülön az adószám nem csillagos, viszont a TIN az az. Ez mi lenne, adóazonosító jel? De azt magánszemélyként kapjuk és használjuk, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...
Jóval erősebb a fénye és mivel nem magas a kelvin, nem eszi meg a vizes út sem a fényét.

esetleg fel kell venni a kapcsolatot velük?