Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Legtöbbször küldik, de ha cseten sikerül egy embert elcsípned és sokat panaszkodsz, szerintem adni fognak.
ggeleven: Lássuk be, ez nem túl nagy biznisz, ráadásul az új tagnak nagyobb, mint az ajánlónak. Rendkívül
népszerű
, az a topik fél év alatt nincs 400 hsz úgy, hogy oda van kényszerítve az alza+ (mert alzához más nemigen akad), aki meg nem talál rá magától, az kb. sose találkozik vele, lehet, nem is szerez róla tudomást. Közben legalább annyi, ha nem több philips meg egyéb kupon van, akár nyithatnánk minden márkának topikot, amire 10-nél több felhasználó küldött be hsz-t. De valóban logikus a létezése, hisz van ez az alzás topik, meg van az a tippek, tapasztalatok, kedvezmények topik, amit linkeltél. Nyithatnánk egyet a lassú kiszállításnak is, esetleg a alzás garanciális ügyintézés lassúságára is, meg még párat, hogy tényleg minden téma le legyen fedve. És persze ezt boltokra, márkákra leosztva, hogy jól elkülönült legyen minden és könnyen eligazodjon benne az átlag honpolgár, akinek már begyulladt az ízülete a sok felesleges görgetéstől.Hát, köszi. Nem fogok könyörögni nekik.
-
Lauda
titán
-
Sanyi.mTs
addikt
Legtöbbször küldik, de ha cseten sikerül egy embert elcsípned és sokat panaszkodsz, szerintem adni fognak.
ggeleven: Lássuk be, ez nem túl nagy biznisz, ráadásul az új tagnak nagyobb, mint az ajánlónak. Rendkívül
népszerű
, az a topik fél év alatt nincs 400 hsz úgy, hogy oda van kényszerítve az alza+ (mert alzához más nemigen akad), aki meg nem talál rá magától, az kb. sose találkozik vele, lehet, nem is szerez róla tudomást. Közben legalább annyi, ha nem több philips meg egyéb kupon van, akár nyithatnánk minden márkának topikot, amire 10-nél több felhasználó küldött be hsz-t. De valóban logikus a létezése, hisz van ez az alzás topik, meg van az a tippek, tapasztalatok, kedvezmények topik, amit linkeltél. Nyithatnánk egyet a lassú kiszállításnak is, esetleg a alzás garanciális ügyintézés lassúságára is, meg még párat, hogy tényleg minden téma le legyen fedve. És persze ezt boltokra, márkákra leosztva, hogy jól elkülönült legyen minden és könnyen eligazodjon benne az átlag honpolgár, akinek már begyulladt az ízülete a sok felesleges görgetéstől.nekem most másodszor csúsztatják a kiszállítást és hiába panaszkodtam chaten (ügyintézőnek) nem akart kupont adni. persze nem azt mondtam, hogy "adhatnának bánat kupon"-t, csak panaszkodtam
-
echterion
nagyúr
népszerű
, az a topik fél év alatt nincs 400 hsz úgy, hogy oda van kényszerítve az alza+ (mert alzához más nemigen akad), aki meg nem talál rá magától, az kb. sose találkozik vele, lehet, nem is szerez róla tudomást. Közben legalább annyi, ha nem több philips meg egyéb kupon van, akár nyithatnánk minden márkának topikot, amire 10-nél több felhasználó küldött be hsz-t. De valóban logikus a létezése, hisz van ez az alzás topik, meg van az a tippek, tapasztalatok, kedvezmények topik, amit linkeltél. Nyithatnánk egyet a lassú kiszállításnak is, esetleg a alzás garanciális ügyintézés lassúságára is, meg még párat, hogy tényleg minden téma le legyen fedve. És persze ezt boltokra, márkákra leosztva, hogy jól elkülönült legyen minden és könnyen eligazodjon benne az átlag honpolgár, akinek már begyulladt az ízülete a sok felesleges görgetéstől. -
lugosi
MODERÁTOR
Ezt a kupont, vagy kedvezményt igényelni kell valahol? Nem kaptam semmi ilyesmit a 2 napos késésért. Se most, se korábban.
-
ggeleven
őstag
Akkor úgy tűnik csak én "szívok" azzal, hogy idén eddig összesen egy késésem volt, ami egy 990-es kupont eredményezett.

Ja, ha valakinek kell 20% kedvezményes alza+, itt próbálkozhat: https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=NoFEopRuDdVn
Eszem ágában sincs a bizniszedet rontani itt, de lett az ajánlói kódoknak topicja.
Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre) -
echterion
nagyúr
Akkor úgy tűnik csak én "szívok" azzal, hogy idén eddig összesen egy késésem volt, ami egy 990-es kupont eredményezett.

Ja, ha valakinek kell 20% kedvezményes alza+, itt próbálkozhat: https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=NoFEopRuDdVn
-
ggeleven
őstag
Áprilisban volt 3 késésem ugyanabba a boxba (akörül szívta be a dpd csomagom is, szóval eléggé túl lehetett telítve) és mindháromra kaptam. Azóta 7 rendelés hibátlanul megjött, szóval nem tudom mi a májusi-júniusi eljárásrend.
-
BaLee
addikt
-
ggeleven
őstag
ja ez 990-es kupi, nem visszautalás, asszem 3 hónap érvényességgel.
Gondolom akinek van alzaplus+ azt nem tolják meg még pár hónappal, hanem 990es kupont dobnak. Én még sosem kaptam előfizetéshosszabbítást, csak 990est.
-
Mr.Csizmás
titán
jahogy olyan is van
az mégjobb
nekem pézt nem adnak, illetve volt egyszer hogy elkezdtek egy héten át napi szinten utalgatni ilyen párszáz forintot, mert elálltam valamitől, pedig nem is tettem olyat
ja ez 990-es kupi, nem visszautalás, asszem 3 hónap érvényességgel.
-
DeathAdder
veterán
én veszek, aztán amikor jön a késős 990 ft, beforgatom a következő rendelésbe. éves átlagban így is ingyenre/pluszra jön ki az egyenleg.
jahogy olyan is van
az mégjobb
nekem pézt nem adnak, illetve volt egyszer hogy elkezdtek egy héten át napi szinten utalgatni ilyen párszáz forintot, mert elálltam valamitől, pedig nem is tettem olyat
-
Mr.Csizmás
titán
itt is
kb. nincs értelme alza+ venni, mert kisebb meszakításokkal egész évben ingyen van
rendelést már alapból úgy számolom hogy 2 nap mire befut, a késésre meg általában 1 hónap alza plus jön, de olyan is volt már hogy dél körül jött az értesítés hogy késik, kapom a kompenzációt, aztán délután jön a nyitókód
én veszek, aztán amikor jön a késős 990 ft, beforgatom a következő rendelésbe. éves átlagban így is ingyenre/pluszra jön ki az egyenleg.
-
DeathAdder
veterán
itt is
kb. nincs értelme alza+ venni, mert kisebb meszakításokkal egész évben ingyen van
rendelést már alapból úgy számolom hogy 2 nap mire befut, a késésre meg általában 1 hónap alza plus jön, de olyan is volt már hogy dél körül jött az értesítés hogy késik, kapom a kompenzációt, aztán délután jön a nyitókód
-
4Grider
félisten
-
Lauda
titán
-
lugosi
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
Van bajotok amúgy
Itt faluhelyen meg még a postás csomagok is zárás előtt 10perccel érkeznek, így minden megjövettel eleve 1napos csúszás(nem mindíg ér rá az ember abbaa a 10percben)
-
Ziyan
aktív tag
-
ggeleven
őstag
Az alzás csomagokkal nincs bajom se BP széle/Gyál környékén, se somogyi címekre. Ezek mennek flottul.
Ellenben én egy Allegros DPDs szállítás jártam szarul. Egymás utáni 2 nap nem tudták betenni a boxba (dpds Alzabox), mert annyira tele volt (ezek szerint kicsi, ami közel van). A trackingen képesek voltak beírni, hogy elutasítottam az átvételt és ezért letették a tőlem 45 km-re lévő depoba, ahonnan felvehetem. Nyilván nem kocsikáztam el érte, szóval ment vissza a feladónak, akivel utána meg volt egy csörte, hogy mi legyen a csomaggal... -
lugosi
MODERÁTOR
Én is emiatt vagyok Alza+-os, mert közel van box a lakáshoz, minden nap kb 2x gyalog elmegyek előtte. Ezért sajnálnám ha elromlana ez a szolgáltatás.
-
koxx
MODERÁTOR
Teljesen így voltam én is. Árakat se néztem össze, alzán van? Igen, okés holnapra itt van.
Most, hogy a péntek kora délutáni rendelésem hétfőre fog ideérni, HA ténylegesen ideér addigra (közben jött üzenet, hogy ma se ér ide 🤦♂️), gondoltam hogy no akkor ha úgyis 2-3 nap a szállitás akkor nézzünk már szét máshol is, mert addigra máshonnan is itt van. És így láttam meg azt hogy az a memóriakártya ami az alzán 38 ezer az a mm-ban 33 és vagy megrendelem és 2 nap múlva az is itt van, vagy egyszerűen beballagok érte így vasárnap délután és olcsóbban még hamarabb megvan.
Azt akarom csak ezzel mondani, hogy szerintem így lerombolják azt a pozíciót amit kivívtak maguknak, hogy az ember meg se nézi máshol, mert annyira kényelmes. Ha nem kényelmes, és árban sem feltétlenül ász, akkor felmerül a kérdés, hogy mi az előnye, mert így nekem nem nagyon marad.Én most vagyok 3. éve alza+ előfizető. Eddig nagyon megérte, lakástól 300m-re van 2 alzabox is (az egyik XXL). Szóval bazikényelmes.
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
Teljesen így voltam én is. Árakat se néztem össze, alzán van? Igen, okés holnapra itt van.
Most, hogy a péntek kora délutáni rendelésem hétfőre fog ideérni, HA ténylegesen ideér addigra (közben jött üzenet, hogy ma se ér ide 🤦♂️), gondoltam hogy no akkor ha úgyis 2-3 nap a szállitás akkor nézzünk már szét máshol is, mert addigra máshonnan is itt van. És így láttam meg azt hogy az a memóriakártya ami az alzán 38 ezer az a mm-ban 33 és vagy megrendelem és 2 nap múlva az is itt van, vagy egyszerűen beballagok érte így vasárnap délután és olcsóbban még hamarabb megvan.
Azt akarom csak ezzel mondani, hogy szerintem így lerombolják azt a pozíciót amit kivívtak maguknak, hogy az ember meg se nézi máshol, mert annyira kényelmes. Ha nem kényelmes, és árban sem feltétlenül ász, akkor felmerül a kérdés, hogy mi az előnye, mert így nekem nem nagyon marad. -
Met
nagyúr
Mi van az alzával mostanában? Egyre többször találkozok azzal 1-2 hónapja, hogy nem működik a másnapi kiszállítás. Tegnapelőtt rendeltem valamit ami elvileg tegnap 12-ig kellett volna, hogy kiszállításra kerüljön, de délután valamikor jött egy értesítés (amellett, hogy természetesen nem szállították ki), hogy ma 12-re módosult. Mondjuk még se híre se hamva ma se (negyed 12-kor tapasztalatból tudom, hogy ma már nem is lesz).
Ezzel az a baj, hogy eddig az alza+ előfizetéssel már átálltam arra fejben, hogy ha kell valami, automatikusan megnézem az alzán, máshol csak akkor, ha ott nincs, tehát egy elsődleges bevásárlási platformmá vált műszaki cikkek terén. Most ezt úgy látszik feladom, mert amit pont rendelni akartam volna újra (memóriakártya), mivel szétnéztem máshol is látom, hogy akár olcsóbb (media markt), és vagy elbattyogok érte és ma megvan (nem 2 nap múlva), vagy 2 napos szállítással lényegében szinte bárhonnan megrendelhetem.
Mindegy, kár érte, jó volt ez a másnapi kiszállítás, de úgy látszik valamiért nem tartható már.
Sok a rendelés kevés az automata és DPD csomagpontként is használva van (legalábbis ami itt a közelben van), az is fogja a kapacitást.
-
F_Zolee
nagyúr
Mi van az alzával mostanában? Egyre többször találkozok azzal 1-2 hónapja, hogy nem működik a másnapi kiszállítás. Tegnapelőtt rendeltem valamit ami elvileg tegnap 12-ig kellett volna, hogy kiszállításra kerüljön, de délután valamikor jött egy értesítés (amellett, hogy természetesen nem szállították ki), hogy ma 12-re módosult. Mondjuk még se híre se hamva ma se (negyed 12-kor tapasztalatból tudom, hogy ma már nem is lesz).
Ezzel az a baj, hogy eddig az alza+ előfizetéssel már átálltam arra fejben, hogy ha kell valami, automatikusan megnézem az alzán, máshol csak akkor, ha ott nincs, tehát egy elsődleges bevásárlási platformmá vált műszaki cikkek terén. Most ezt úgy látszik feladom, mert amit pont rendelni akartam volna újra (memóriakártya), mivel szétnéztem máshol is látom, hogy akár olcsóbb (media markt), és vagy elbattyogok érte és ma megvan (nem 2 nap múlva), vagy 2 napos szállítással lényegében szinte bárhonnan megrendelhetem.
Mindegy, kár érte, jó volt ez a másnapi kiszállítás, de úgy látszik valamiért nem tartható már.
Utóbbi hetekben vidékre másnap reggelre itt volt a cucc.
-
koxx
MODERÁTOR
Nálam is előfordult 1-1 nap csúszás, de még mindig toronymagasan a legjobb és legmegbízhatóbb szolgáltatás. Én akkor is tőlük veszem meg a cuccokat ha drágább mint máshol mert tudom ha bármi gebasz van akkor nem problémáznak az elállással vagy egyebekkel.
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lowzor
veterán
-
kano
nagyúr
Én elengedném, inkább máshol vásárolnék hűtőt, például media markt. Ott a visszaküldés egyszerűbb:
Amennyiben a terméket a Media Markt Webáruház kifuvarozta a fogyasztónak, és az jellegénél fogva postai küldeményként nem küldhető vissza, a Media Markt Webáruház saját költségén visszafuvarozza a terméket. Postai küldeményként a legfeljebb 30 kg súlyú, Illetve 3 méter volumetrikus méretet nem meghaladó termékek küldhetőek vissza. [link]Igen csak jóval drágább is az az LG hűtő a MM-ban. Az a legdrágább.
-
Lauda
titán
Sziasztok!
Háztartási gép 30 napon belüli elállásával van valakinek tapasztalata?
Vásárolnék egy használt állapotú hűtőszekrényt és az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy nem tudnak semmit az előéletéről, de elállhatok a vásárlástól. Viszont a visszaszállításról nekem kell gondoskodni.
Ez biztosan így vagy nagy gépek esetén?
Köszönöm!Én elengedném, inkább máshol vásárolnék hűtőt, például media markt. Ott a visszaküldés egyszerűbb:
Amennyiben a terméket a Media Markt Webáruház kifuvarozta a fogyasztónak, és az jellegénél fogva postai küldeményként nem küldhető vissza, a Media Markt Webáruház saját költségén visszafuvarozza a terméket. Postai küldeményként a legfeljebb 30 kg súlyú, Illetve 3 méter volumetrikus méretet nem meghaladó termékek küldhetőek vissza. [link] -
kano
nagyúr
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Vásárolnék egy használt állapotú hűtőszekrényt és az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy nem tudnak semmit az előéletéről, de elállhatok a vásárlástól. Viszont a visszaszállításról nekem kell gondoskodni.
Köszönöm!Szia.
Ha elállás van, akkor neked kell a szállítást állni igen. Viszont, ha garanciális hiba van, akkor a szervíznek kell biztosítani az elszállítást. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Köszönöm! -
DeathAdder
veterán
nem olvasom sehol, ezek szerint egyedi eset nálam, hogy már 1 éve legalább hogy alzabox kereső város térképet egyáltalán nem mutat? csak a boxokat a semmi közepén. illetve már egy ideje nem tudok online fizetni, muszáj utánvéttel venni ha akarok bármit
próbáltam másik böngészőben, telón, webhely adatok törlésével, másik alza fiókkal, ugyanaz

-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Az osztrák alza weboldalra be lehet lépni az itthonival fiókkal vagy új fiókot kell regisztrálni?
-
Executioner
tag
-
Met
nagyúr
Én meg az applikációban rányomok nyitó gombra. Ehhez képest a szkennelgetős játék is elavult opció.
Jó, de be kell scannelni a boxról a qr kódot a nyitáshoz.
-
Executioner
tag
-
bolic
őstag
Már megint bénázott egy valaki mai napon az AlzaBOX-nál, rossz kódot adta meg a kezelő panelon, ezelőtt gond nélkül vettem át megint a QR kód beolvasáskor.
-
Ateszpapa
addikt
-
Tikakukac
titán
Ügyfélszerzés, beetetés. Később ha már népszerű lesz majd dobnak rá kamatot is.
Nem kell oda kamat, a felelőtlen réteg kitermeli gazdagon amire ezt kitalálták. Ez itthon új dolog max, az USA nagyjából telibe így él
-
Executioner
tag
-
R a y
senior tag
-
koxx
MODERÁTOR
-
raziel01
veterán
-
R a y
senior tag
-
Sanyi.mTs
addikt
-
R a y
senior tag
Hátha valakinek érdekes és elkerülte a figyelmét: elérhető a klarna fizetési opció alzán. Kipróbáltam, működik.
-
Executioner
tag
-
San398
őstag
-
Tikakukac
titán
-
bul07
nagyúr
-
San398
őstag
Nem kapod vissza a kuponokat.
Köszi neked is meg mindenkinek aki válaszolt. Egyáltalán nem szeretek az ilyen aszisztensekkel társalogni de most az Alzee asszisztenst megkérdeztem majd átkapcsolt az egyik operátorhoz.
"Általában pénzben szoktuk visszaküldeni, de a kupon típusától is függ, mivel újra is aktiválódnak." -
pozsgai
csendes tag
Nekem 1-2x volt ilyen, mindegyik alkalommal visszakaptam az elhasznált kisebb-nagyobb bánatkupont miután visszaküldtem a terméket.
-
Tikakukac
titán
Én csak leírtam a tapasztalatom. Az egy másik kérdés, hogy miért nem az Alzától kérdezi ezt meg. 5 perc alatt válaszolnák rá.
Ismétlem: 2 külön dologról beszéltek, senkit sem kell kérdezni. Minden olyan kupon, ami nem fizetős volt alapesetben nem jár vissza. Minden mást resetelnek vagy visszaadnak.
-
gangstagergo
senior tag
-
Tikakukac
titán
Tapasztaltam. Nem volt nagy értékű, emlékeim szerint "bánatkupont" használtam fel de nem tudtam újra felhasználni. Ügyfélszolgálat meg elzavarta, hogy sajnos nincs rá mód, hogy újra kiadják.
Két külön sztoriról beszéltek, azt remélem tudjátok.
-
gangstagergo
senior tag
-
Tikakukac
titán
Ezt gondolod vagy ezt tapasztaltad?
-
AnonymusX
őstag
Én eddig mindig visszakaptam a kuponokat, újra aktívak lettek a visszaküldés után. Azonban volt olyan is, hogy egyszerűen visszafizették a kupon értékét.
-
gangstagergo
senior tag
-
San398
őstag
Sziasztok!
Újszerű terméket vásárolnék alzáról és két kupont is felhasználnék hozzá. Ha 30 napon belül visszaküldöm van esély rá hogy a kuponokat visszakapom? -
Ramoskaa
senior tag
Nagy valószínűséggel az eredeti dobozában lesz, de nem tuti. Nekem egy felbontott memóriakártya nem a saját csomagolásában, hanem bubis borítékban érkezett. Azért egy memóriakártya csomagolást könnyű szétbarmolni, bár kiderült, hogy hibás is volt a termék. Más jellegű cucc, még a használt kategóriájú is, a saját dobozában érkezett.
Teszek vele egy próbát, max visszaküldöm. Köszi a választ! Egyébként egy Sony kontrollerről van szó.
-
AnonymusX
őstag
Nagy valószínűséggel az eredeti dobozában lesz, de nem tuti. Nekem egy felbontott memóriakártya nem a saját csomagolásában, hanem bubis borítékban érkezett. Azért egy memóriakártya csomagolást könnyű szétbarmolni, bár kiderült, hogy hibás is volt a termék. Más jellegű cucc, még a használt kategóriájú is, a saját dobozában érkezett.
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Felbontott terméknél vajon a gyári doboz megmaradt vagy lutri?
-
ciricica
tag
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Van egy szlovák számlás, garos NV 5080-am, ami a mai napon megdöglött. A vga-t nem én vásároltam, itt vettem az aprón. Hogyan tudom gariztatni? -
Met
nagyúr
Sziasztok,
Ma reggel megadta magát a Philips 5500-as garos kávéfőzőm darálója, csak szabadon forog a motor, hallani, hogy nincs kapcsolat a darálóval.
Kipucoltam, kitakarítottam, sajnos semmi.
Alzánál vettem, még garanciális.
Hozzájuk érdemes vinnem, vagy a philips hivatalos budapesti szervizhez szerintetek?
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Kezd az Alzánál.
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Ma reggel megadta magát a Philips 5500-as garos kávéfőzőm darálója, csak szabadon forog a motor, hallani, hogy nincs kapcsolat a darálóval.
Kipucoltam, kitakarítottam, sajnos semmi.
Alzánál vettem, még garanciális.
Hozzájuk érdemes vinnem, vagy a philips hivatalos budapesti szervizhez szerintetek?
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
Lauda
titán
-
omfgk
veterán
-
bul07
nagyúr
Mifene már késésért semmit nem adnak
1napot késet amúgy -
GoodSpeed
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Foxpost
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Béta iOS-t használók topikja
- Ubuntu Linux
- Sztori előzetest kapott a Halo: Campaign Evolved
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF RTX 4090 24GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 SSD
- 27% - GIGABYTE X870E AORUS XTREME AI TOP AM5 csúcs Alaplap!
- ÚJ! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2x1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+++ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

az mégjobb