Hirdetés
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Gitáros topic
- (kiemelt téma)
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Megjött a Sharkoon "lázadó" tápjainak legújabb generációja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A cégek helyett egy felhasználó oldotta meg a leégő GeForce-ok problémáját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
72753 - 72701
72753 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 71901 71900 - 71801 71800 - 71701 71700 - 71601 71600 - 71501 71500 - 71401 71400 - 71301 71300 - 71201 71200 - 71101 71100 - 71001 71000 - 70901 70900 - 70801 70800 - 70701 70700 - 70601 70600 - 70501 70500 - 70401 70400 - 70301 70300 - 70201 70200 - 70101 70100 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:43 Téma összefoglaló
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
X2N
addikt
-
Goose-T
veterán
-
X2N
addikt
-
Tibizzz
tag
-
X2N
addikt
-
Tibizzz
tag
-
Tibizzz
tag
-
X2N
addikt
Indulhat a versenyfutás a kisebb gyártók között, hogy ki hoz ki először olyan NAM A2 alapú gyári ampsimeket, mint amilyeneket a Neural DSP csinált azzal a potiforgató robottal.
Nyilván kelleni fog egy kicsivel erősebb hardver ahhoz, hogy például a torzítópedálok (meg overdrive, minden, ami nem idő alapú) is így legyenek megcsinálva, és így egyszerre több NAM fusson egy preseten.Csak kár hogy nincs valami látványos felület ahol potmétereket lehet tekergetni NAM-al.

Pont ezen a potméter szimuláláson vérzik el a NAM, gyakorlatilag letölthetsz kismillió nam file-t minden potméter állásban. -
cappa72
nagyúr
Nem akarom a Solart ajánlgatni, mert az az enyém.
Csak rákívántam másra, sok a gitár, az a legújabb szerzeményem, és még nem nőtt annyira hozzám, mint a többi gitárom.Szóval a Solart kilőve az egyértelmű választás a Jackson DXMG, mi más. Az legalább japán. A pickupok is jók benne, és én eredetinek is nézem őket, pedig sok ezekből a hamisítvány.
Tudom, már nagyon régóta nézem.
Ha lenne keret... (pont ezért raktam off-ba) ... sóhaj...Elsőre nekem is a MIJutott eszembe; bár régi, legalább nem olyan sok a pickup rajta, mint a többin.
Viszont a budokra már lehet, hogy ráférne egy kis karbantartás. De korrekt, hogy van róla kép.
Nekem bőven elég a HH; sőt, akár egy H-val is ellennék. Úgyis csak a zsuzsi-zsuzsi menne leginkább egy ilyen metálbaltán'.@dl650 #72733
Milyen egyszerű lenne így a képlet... ha kivonnánk belőle a Puskin-állandót (ne kelljen az Anyaginnel törődni).@ benedekco #72735
Ez vitt mindent... és tényleg. Legutóbbin volt ciaaaa! -
Goose-T
veterán
Na, már az ordibálós csávó is csinált videót arról, hogy ennyi volt a nagy és drága szaroknak, mert a Headrush update kinyírja a piacot.
Indulhat a versenyfutás a kisebb gyártók között, hogy ki hoz ki először olyan NAM A2 alapú gyári ampsimeket, mint amilyeneket a Neural DSP csinált azzal a potiforgató robottal.
Nyilván kelleni fog egy kicsivel erősebb hardver ahhoz, hogy például a torzítópedálok (meg overdrive, minden, ami nem idő alapú) is így legyenek megcsinálva, és így egyszerre több NAM fusson egy preseten. -
benedekco
addikt
Na, már az ordibálós csávó is csinált videót arról, hogy ennyi volt a nagy és drága szaroknak, mert a Headrush update kinyírja a piacot.
-
dl650
tag
-
X2N
addikt
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
-
X2N
addikt
Nem akarom a Solart ajánlgatni, mert az az enyém.
Csak rákívántam másra, sok a gitár, az a legújabb szerzeményem, és még nem nőtt annyira hozzám, mint a többi gitárom.Szóval a Solart kilőve az egyértelmű választás a Jackson DXMG, mi más. Az legalább japán. A pickupok is jók benne, és én eredetinek is nézem őket, pedig sok ezekből a hamisítvány.
Most éppen mi a kiszemelt?
-
benedekco
addikt
Nem ér egy forintot sem, nincs macska a képen!
-
X2N
addikt
Nem csak azért, patika, be van állítva hangszerész által, alá van shimezve a tremolónak, killswitch, mi kellhet még? Jobb mintha boltból vennéd. Aztán neked kellene ugyanezt végigjátszani várni rá heteket. mire elkészül.
-
dl650
tag
Szóval lenne egy majdnem komoly kérdésem... ha mondjuk lenne egy 200k-s keretem, akkor a 3 közül ti meliyket vennétek?
Jackson gxmg mij
Jackson dk3xr hss
Ibanez RG370
(Nekem még ez is tetszene... Solar 1.6 )A Solar. Mivel, hogy a Goose-T árulja!
(segítsük már a fórumtársat)
-
Goose-T
veterán
Szóval lenne egy majdnem komoly kérdésem... ha mondjuk lenne egy 200k-s keretem, akkor a 3 közül ti meliyket vennétek?
Jackson gxmg mij
Jackson dk3xr hss
Ibanez RG370
(Nekem még ez is tetszene... Solar 1.6 )Nem akarom a Solart ajánlgatni, mert az az enyém.
-
consono
nagyúr
Jackson gxmg mij
Jackson dk3xr hss
Ibanez RG370
(Nekem még ez is tetszene... Solar 1.6 )Csak az design miatt a Solar vagy a Libamez. Én már nem akarok fekete gitárt soha sem

-
X2N
addikt
Jackson gxmg mij
Jackson dk3xr hss
Ibanez RG370
(Nekem még ez is tetszene... Solar 1.6 )Solar gyári hangszedőkkel ha sokallod az árát, vagy a SH6 TB-6 szettel ha belefér, de a Japán Jackson, jó lehet a JB+Jazz- szettel.
-
cappa72
nagyúr
Jackson gxmg mij
Jackson dk3xr hss
Ibanez RG370
(Nekem még ez is tetszene... Solar 1.6 ) -
Ba cy lus
addikt
Ha nem jó megfogni a szerszámot, ha nem szép akkor nem hív hogy vegyem fel. Egy erősítő nem vált ki belőlem ilyet.
Nálam viszont sokkal inkább képes erre a Studio Vintage-dzsel használva bármelyik gitár.

-
benedekco
addikt
Én a gitárra szavazok. Mivel azon játszom, az nagyon nem mindegy, hogy milyen. A hangzás meg rengeteg dologtól függ, de egy otthoni usernek igazából szinte tök mindegy, aki a maga szórakoztatására játszik.
Kinek mi.
Szintén. Főleg hogy most jött a NAM A2 firmware a headrushokra
Ha nem jó megfogni a szerszámot, ha nem szép akkor nem hív hogy vegyem fel. Egy erősítő nem vált ki belőlem ilyet. -
Redchucky
aktív tag
Miután kb fél évig hirdettem a cortot nulla érdeklődés mellett, töröltem minden helyről. Újra feldobtam gs-re, egy nap alatt eladtam. Tudom hogy ez csak nekem érdekes, de elégedett vagyok

-
Tibizzz
tag
-
X2N
addikt
De kényelmes játékhoz nem feltétlenül kell több gitár.

Egyébként az erősítő, láda határozza meg, hogy hallja magát vissza az ember: szinte együtt lélegzik vele a hangszer, érzékenyen reagál a játékának árnyalataira, vagy rideg, mintha egy rosszul sikerült szintetizátor lenne. Ez nagyon nem mindegy. Szóval amin játszunk, az nem csak a gitár, hanem az egész. Fizikailag csak a gitár, mentálisan viszont nem.
Szerencsére ma már vannak tonewood kiváltására ilyen pedálok:

-
Ba cy lus
addikt
Én a gitárra szavazok. Mivel azon játszom, az nagyon nem mindegy, hogy milyen. A hangzás meg rengeteg dologtól függ, de egy otthoni usernek igazából szinte tök mindegy, aki a maga szórakoztatására játszik.
Kinek mi.
De kényelmes játékhoz nem feltétlenül kell több gitár.

Egyébként az erősítő, láda határozza meg, hogy hallja magát vissza az ember: szinte együtt lélegzik vele a hangszer, érzékenyen reagál a játékának árnyalataira, vagy rideg, mintha egy rosszul sikerült szintetizátor lenne. Ez nagyon nem mindegy. Szóval amin játszunk, az nem csak a gitár, hanem az egész. Fizikailag csak a gitár, mentálisan viszont nem.
-
dl650
tag
Kinek mi.
Én is inkább a gitár felé hajlok. Amióta elterjedtek ezek a fasza multiefektek modellezők stb szerintem otthoni szórakozásra, amatőr koncertekre elég. Persze attól függ mennyi a keret. 😀 A cikket még nem olvastam el, de gondolom ott is valami hasonló lesz.
-
X2N
addikt
Egyszer majd biztos elgurul a gyógyszerem és építek egy ilyen űrállomást.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Kinek mi.
-
X2N
addikt
"Gold standard" vállalható árba, Reverben 1000euró
Nem gyakran látni iylet itthon, ha kell valakinek delay/reverb most itt a soha vissza nem térő lehetőség
-
Goose-T
veterán
-
arnyekxxx
veterán
-
X2N
addikt
Nem megy ma neki a matek. Hangfalról meg szó sincs, csak erősítőről meg gitárról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Utóbbi számít a legkevésbé, legyen benne egy jó hangszedő szett, elektronika, tartsa a hangolást, be legyen állítva, ennyi, nem bonyolult. -
Ba cy lus
addikt
Sorry! Page not found.
The page you're looking for has either been moved or removed from the site.Egyébként attól függ, mi a cél. És persze a hangszórók cseréjét sem hagynám ki.
-
X2N
addikt
Szerintem tök jól néz ki, nekem bejön! Jól döntöttél, hogy a mattot választottad. A fogólapja nagyon szép, de azt én sem értem, miért a harmadik bundra tették a markert.
A Fishman, hááááát, nem voltál nagy rajongója, meg majd hetetnte cserélheted az elemet.

Nagyon csinos gitár, abszolút az én ízlésem amúgy.
Amúgy én megszerettem az unikornis nyakának tapintását, szerintem neked sem lesz vele gondod!
Melyik gitár megy helyette:
Valami baj van? Nekem válaszoltál Hadeska22 helyett. Agyadra ment a meleg mert lekapcsoltad a klímát, és már gitárt se vettél egy ideje?

Van rá orvosság. Csak arra kell figyelni hogy nehogy használt legyen.
-
X2N
addikt
Line 6 announces Helix Stadium Native
Kövezzetek meg de a Helix régi felület is gázul néz ki:
Nem praktikus, lehetnének potmétergombok, ezek a hosszú csíkok helyett, az sokkal átláthatóbb mint átlátni hogy most melyik csík melyik.Videóban látszik az új potméteres változat, sokkal jobb:
Már az 5 erősítő miatt is érdemes leszedni. ingyenes. Egy kezdőnek meg ennyi bőven elég megtanulni a dolgokat. -
cappa72
nagyúr
Shredzilla lett az új szerzemény, pontosabban Transparent Black Satin (TBS), 6 húros és merevfarkú híddal. Állapotát tekintve bontatlan, új. A lakkozott verziót és arch topot direkt nem szerettem volna, erről pedig nem voltak elérhető képek sehol sem (a promó anyagokon kívül) szóval kicsit zsákbamacska volt, de tekintve, hogy a fényes is marha jól néz(ett) ki, úgy voltam vele, hogy a satin se lehet rossz. A rendelés véglegesítése előtt küldtek képeket és úgy érzem, hogy jól döntöttem.
Azért kellett 4.5 évet várni, mert a B.C. Rich utoljára EU-ba (UK-ba is) 5-6 évvel ezelőtt szállított hangszert rendesen, és azóta pedig különböző okokra hivatkozva nagyon keveset és azt is szakadozva. Amerikában természetesen ez a probléma nem áll fenn.
A gitár amúgy 2026 februári, szóval értelemszerűen nem egy 4.5 évvel ezelőtt eltévedt kísértett konténerhajó ért el anglia partjaira
..A hangszer kíválló megmunkálású. Ennyire minőségi kidolgozást nagyon keveset látok, szerintem a fekete amerikai SL2MG-nél is jóval jobb, de a KM Schecternél biztosan jóval jobb. A hangszer egy NJ Deluxe Warlockot váltott, ami nálam volt 15 évig, ellenben a felhasználási preferenciám megváltozott. Az abalone binding nekem nagy gyengém, a fishmanes pickupok érdekesek (annak ellenére, hogy használtam már többször is), fura, hogy jelölő nem a 12. bundon, hanem a harmadik bundon van (pedig amúgy jó a motivum), a killswitch pedig jó móka. Ugyancsak semmi probléma a fogólapon, ennyire sima bundozást is max az SL2MG-n láttam, a sötét ében fogólap pedig csak hab a tortán. A hangszer C standardre megy majd újrahúrozást és beállítást követően.
Talán egyetlen negatívumot tudok felhozni, mégpedig a gitár nyaka is mattosítva van és nem "fa tapintású" (ctrl+alt+del kolléga tudja mire gondolok a unicorn white jacksonnál),. Jobban tetszene ha ennek is "fa tapintása lenne"
. Ezt lehet orvosol(tat)ni fogom a jövőben.Ctrl+Alt+Del: Szerintem a koreai verziókból nyugodtan vehetsz újat, ott nem fogsz csalódni. Mivel B.C. Rich hivatalosan nem árul semmit sem itt, ezért leginkább importálni tudod pl. Andertonstól. Vagy használt piacon lehet jó darabokat találni. Pl. az a piros mockinbird floyddal (aminek ugyanez a shredzilla nyaka van) nemrég kelt el reverben és jó állapotú volt. Amúgy tudom, hogy Phil McKnight lehúzott egyet de az indiai gyártású volt.
Na de elég a
villain origin story-ból beszédből, úgy is a képek érdeklik a népet
..

Ennyire minőségi kidolgozást nagyon keveset látok
Ezt is jó volt olvasni. -
cappa72
nagyúr
Erősítőt könnyebb csinálni, mint gitárt.
Szóval gitárra.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Na, akkor most felrobbantom a topikot.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Elég retro kinézete van, mint az LTD MH-1000 Deluxom anno csak az fényes lakkozású volt.

Nem tudom mivel fotóztad ezeket a képeket, mert nem látszik, de túl exponáltad, és jobban le kellene rekeszelni a gépet, f5.6-f8, mert túl kicsi a DOF. Nyugodtan emeld az iso-t akár 800-1600-ra ha kell, lehet zajt szűrni utólag RAW-nál. Mindig legalább 2 fstop-al rekeszelj le. Úgy a legjobb az objektív felbontása.
Gitárok beltéri fényképezésénél én úgy szoktam fotózni hogy egy fényes felületű lapot tartok a gép vakuja elé hogy a plafont használjam derítésre, nem közvetlen vakuzok.
Festett a nyaka? Nem natúr fa?
Szerintem tök jól néz ki, nekem bejön! Jól döntöttél, hogy a mattot választottad. A fogólapja nagyon szép, de azt én sem értem, miért a harmadik bundra tették a markert.
A Fishman, hááááát, nem voltál nagy rajongója, meg majd hetetnte cserélheted az elemet.

Nagyon csinos gitár, abszolút az én ízlésem amúgy.
Amúgy én megszerettem az unikornis nyakának tapintását, szerintem neked sem lesz vele gondod!
Melyik gitár megy helyette:
-
dl650
tag
Shredzilla lett az új szerzemény, pontosabban Transparent Black Satin (TBS), 6 húros és merevfarkú híddal. Állapotát tekintve bontatlan, új. A lakkozott verziót és arch topot direkt nem szerettem volna, erről pedig nem voltak elérhető képek sehol sem (a promó anyagokon kívül) szóval kicsit zsákbamacska volt, de tekintve, hogy a fényes is marha jól néz(ett) ki, úgy voltam vele, hogy a satin se lehet rossz. A rendelés véglegesítése előtt küldtek képeket és úgy érzem, hogy jól döntöttem.
Azért kellett 4.5 évet várni, mert a B.C. Rich utoljára EU-ba (UK-ba is) 5-6 évvel ezelőtt szállított hangszert rendesen, és azóta pedig különböző okokra hivatkozva nagyon keveset és azt is szakadozva. Amerikában természetesen ez a probléma nem áll fenn.
A gitár amúgy 2026 februári, szóval értelemszerűen nem egy 4.5 évvel ezelőtt eltévedt kísértett konténerhajó ért el anglia partjaira
..A hangszer kíválló megmunkálású. Ennyire minőségi kidolgozást nagyon keveset látok, szerintem a fekete amerikai SL2MG-nél is jóval jobb, de a KM Schecternél biztosan jóval jobb. A hangszer egy NJ Deluxe Warlockot váltott, ami nálam volt 15 évig, ellenben a felhasználási preferenciám megváltozott. Az abalone binding nekem nagy gyengém, a fishmanes pickupok érdekesek (annak ellenére, hogy használtam már többször is), fura, hogy jelölő nem a 12. bundon, hanem a harmadik bundon van (pedig amúgy jó a motivum), a killswitch pedig jó móka. Ugyancsak semmi probléma a fogólapon, ennyire sima bundozást is max az SL2MG-n láttam, a sötét ében fogólap pedig csak hab a tortán. A hangszer C standardre megy majd újrahúrozást és beállítást követően.
Talán egyetlen negatívumot tudok felhozni, mégpedig a gitár nyaka is mattosítva van és nem "fa tapintású" (ctrl+alt+del kolléga tudja mire gondolok a unicorn white jacksonnál),. Jobban tetszene ha ennek is "fa tapintása lenne"
. Ezt lehet orvosol(tat)ni fogom a jövőben.Ctrl+Alt+Del: Szerintem a koreai verziókból nyugodtan vehetsz újat, ott nem fogsz csalódni. Mivel B.C. Rich hivatalosan nem árul semmit sem itt, ezért leginkább importálni tudod pl. Andertonstól. Vagy használt piacon lehet jó darabokat találni. Pl. az a piros mockinbird floyddal (aminek ugyanez a shredzilla nyaka van) nemrég kelt el reverben és jó állapotú volt. Amúgy tudom, hogy Phil McKnight lehúzott egyet de az indiai gyártású volt.
Na de elég a
..

Fasza! Nekem tetszik. Én is elfogadnám.
Gratulálok. De azért ennyit várni rá...
-
X2N
addikt
Na de elég a
..

Elég retro kinézete van, mint az LTD MH-1000 Deluxom anno csak az fényes lakkozású volt.

Nem tudom mivel fotóztad ezeket a képeket, mert nem látszik, de túl exponáltad, és jobban le kellene rekeszelni a gépet, f5.6-f8, mert túl kicsi a DOF. Nyugodtan emeld az iso-t akár 800-1600-ra ha kell, lehet zajt szűrni utólag RAW-nál. Mindig legalább 2 fstop-al rekeszelj le. Úgy a legjobb az objektív felbontása.
Gitárok beltéri fényképezésénél én úgy szoktam fotózni hogy egy fényes felületű lapot tartok a gép vakuja elé hogy a plafont használjam derítésre, nem közvetlen vakuzok.
Festett a nyaka? Nem natúr fa?
-
Hadeska22
aktív tag
Na de elég a
..

-
X2N
addikt
Ez a készenléti üzemmódba kapcsolás a hátulján kikapcsolható, szóval ez is megoldódott.
A GP200-zal tesztelgettem ezt az anomáliát, amiről ma írtam, tisztánál nem igazán tűnik fel hasonló, boostolt plexinél, jcm800-nál viszont nagyon. Boost nélkül kevésbé. Patch hangerőtől, erősítőmodellen állított hangerőtől a jelek szerint nem függ, de még a bemenetet csökkentve sem tűnt el. Még tesztelem majd fejessel is újra.
Feltudod ezt venni?
-
Ba cy lus
addikt
Ma megkaptam a végfokot. Hát van súlya! A Marshall 8004 eszerint 6.35 kg, a t.amp 7.5, nekem érzetre emlékeim (amik vannak, mert hazáig és vissza is kézben cipeltem a Marshallt
) alapján nem csak ennyinek tűnik a különbség. Arra most nem vetemednék, hogy hangzásbeli különbségekről írjak hosszasan, mert csak néhány napig volt nálam a Marshall is, a BAM200 meg kb. egy napot, egyik sem a hangja miatt került cserére, az előző kis Foxgear Kolt45-höz képest mindegyik jelentősen jobb. Legfeljebb csak annyit jegyeznék meg, hogy most tűnik legsemlegesebbnek a hang. Elég vad belegondolni, hogy a Foxgear cuccán mi került annyiba, miközben ez ugyanannyiért kapható, sokkal jobban bírja a strapát, jelentősen nagyobb a teljesítménye is (bridge módban ez 200W@8Ohm, míg az kb. 25W@8Ohm), csak épp rackes, nem pedálamp, de ez kétélű.
Ami kicsit zavarbaejtő, hogyha túl halk a bemenet, elmegy a végfok készenlétbe szunyókálni, hiába gitározom, tehát kell neki egy bizonyos hangerő. Még mindig szobahangerő, de nem esti.Ez a készenléti üzemmódba kapcsolás a hátulján kikapcsolható, szóval ez is megoldódott.
A GP200-zal tesztelgettem ezt az anomáliát, amiről ma írtam, tisztánál nem igazán tűnik fel hasonló, boostolt plexinél, jcm800-nál viszont nagyon. Boost nélkül kevésbé. Patch hangerőtől, erősítőmodellen állított hangerőtől a jelek szerint nem függ, de még a bemenetet csökkentve sem tűnt el. Még tesztelem majd fejessel is újra.
-
X2N
addikt
-
consono
nagyúr
-
X2N
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
72753 - 72701
72753 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 71901 71900 - 71801 71800 - 71701 71700 - 71601 71600 - 71501 71500 - 71401 71400 - 71301 71300 - 71201 71200 - 71101 71100 - 71001 71000 - 70901 70900 - 70801 70800 - 70701 70700 - 70601 70600 - 70501 70500 - 70401 70400 - 70301 70300 - 70201 70200 - 70101 70100 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Gitáros topic
- (kiemelt téma)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mortal Shell ll
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower Xeon, ECC workstation /számla- garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Viszont a budokra már lehet, hogy ráférne egy kis karbantartás. De korrekt, hogy van róla kép.