- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del #62575 üzenetére
Bármilyen más következtetés, mint például azt, hogy aki viszont rendel, az érzéketlen, vagy félkegyelmű, az csak a fogadó fejében létezik.
Egy jóérzésű ember fejében az nem lehet kulturális kérdés, hogy egy 8 éves gyereket vajon leküldjünk-e a bányába dolgozni.
Akkor most én segítek, tehát az előző mondat:
jóérzésű => nem kulturális kérdés a gyerekmunka (ami nálatok csak bányászkodás lehet, mint bebizonyosodott).
Ebből következően, ha azt mondja, hogy márpedig
kulturális kérdés a gyerekmunka => nem jóérzésű, hiszen ha jóérzésű lenne, akkor (az általad írtak alapján) nem kulturális kérdésnek tartaná a gyerekmunkát, ekkor viszont az eleje és a vége ellentmondásban áll.[ Szerkesztve ]
-
updog
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #62577 üzenetére
Haha, ezt a threadet én is megtaláltam
Az uccsó képen a felső PCB (mert két "emeletből" van összerakva) pont eltakarja azt a részt ami érdekelne
Sima tűs érintkezőkkel van összenyomva, széthúzható, aztán ugyanúgy visszacsúsztatható, de ügyeskezű fotós lehet hogy be tudna fotózni közé úgy hogy látszódjon ami engem érdekel
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || Eladó Zoom G1 Four gitár multieffekt: https://hardverapro.hu/apro/zoom_g1_four_gitar_multieffekt_2/friss.html
-
updog
őstag
Sziasztok, van Mooer PE100 használó a topicban? Aki ráadásul hajlandó lenne szétkapni egy fotó erejéig?
Szereztem egyet javítandó állapotban, és gyanús hogy valami mókolás van a PCB-n de annyira nem értek hozzá hogy magamtól kitaláljam
Az egészet 4+2 csavar tartja és simán roncsolásmentesen szét- és összerakható, ha ez számít.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || Eladó Zoom G1 Four gitár multieffekt: https://hardverapro.hu/apro/zoom_g1_four_gitar_multieffekt_2/friss.html
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Goose-T #62574 üzenetére
Segítek.
Azt is mondta, hogy minden jóérzésű ember így él.
Ilyet nem mondtam.
Meg valami olyat is, hogy aki társadalmilag érzéketlen, az csóró.Ilyet sem mondtam. Azt mondtam, hogy a pénztelenség az jellemzően korrelál a társadalmi érzéketlenséggel.
Meg hogy lényegében mindenki félkegyelmű, aki nem így gondolkozik.
Ilyet se mondtam. Azt mondtam, hogy aki szerint rendben van az, hogy gyermekeket munkára kényszerítenek embertelen körülmények között, az nagyon nem oké.
Ja meg azt is, hogy rajta kívül itt senkit sem érdekel, hogy a nyolcévesek bányában dolgoznak, és ezért tart itt a világ.
Nem mondtam, hogy rajtam kívül senkit nem érdekel. Azt mondtam viszont, hogy az ilyen felfogás miatt tart itt a világ.
A lényeg az, hogy nem csak azt mondta, hogy ő így él, hanem lényegében azt is, hogy mindenki félkegyelmű, aki nem.
Ez egy téves dedukció.
Gyengébbek kedvéért: a mondókám lényege, hogy én azért nem rendelek Kínából, mert nem akarok részese lenni semminek, ami ezzel jár, vagy ennek hozadéka. Olyan áron sem, hogy olcsóbb ott valami.
Bármilyen más következtetés, mint például azt, hogy aki viszont rendel, az érzéketlen, vagy félkegyelmű, az csak a fogadó fejében létezik.
[ Szerkesztve ]
W | W | H | W | W | W | H
-
Goose-T
veterán
válasz
benedekco #62540 üzenetére
Azt is mondta, hogy minden jóérzésű ember így él. Meg valami olyat is, hogy aki társadalmilag érzéketlen, az csóró. Meg hogy lényegében mindenki félkegyelmű, aki nem így gondolkozik. Ja meg azt is, hogy rajta kívül itt senkit sem érdekel, hogy a nyolcévesek bányában dolgoznak, és ezért tart itt a világ.
A lényeg az, hogy nem csak azt mondta, hogy ő így él, hanem lényegében azt is, hogy mindenki félkegyelmű, aki nem. Lehet a szavakon lovagolni, a lovaglóknak azt tanácsolom, hogy másolják be egy tetszőleges AI-ba a kérdéses hozzászólásokat, és tegyék fel neki a kérdéseket, hogy valóban vannak-e ilyen állítások a szövegben. Az objektív lesz.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #62572 üzenetére
Pedig a világban ez nagyon sokakra ráférne odafenn!!!
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Goose-T
veterán
Nincs szabvány.
Egyébként tökmindegy, hogy a feketével vagy a zölddel van összekötve, csak a fázisát fordítja meg. Ha jól szól együtt a nyaki pickuppal, akkor úgy kell hagyni. Ha nem, meg kell cserélni.Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
benvolio
őstag
Na mi érkezett meg: [kép]
Az fura nekem, hogy ezen a zöld ès a csupasz vezetèk van egybe, nem a feketèvel. De lehet, hogy ezen ilyen a bekötés. -
Goose-T
veterán
válasz
Ba cy lus #62562 üzenetére
Az új ezerszer jobban, konkrétabban szól, nem mossa szét annyira a hangot, élvezhető marad. Valószínűleg beleraktak egy kis bemeneti szűrést, hogy ne terhelje a fuzzítást vagy mit fölösleges frekvenciákkal. Más kérdés az, hogy köze nincs a két hangnak egymáshoz.
Az is lehet egyébként, hogy a sok évtized alatt csak simán kiszáradtak a bemeneti szűrőköndik a régiben, azért szól úgy, ahogy.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Ba cy lus
addikt
Legyen akkor egy másik videó is a vintage fuzz face és a mostani közti különbségről:
[link].
Nekem jobban tetszik a vintage, az az igazi agyabeteg, pszichedelikus sound.Egyébként ez a difi általában jól tükrözi a régi idők és a modern idők fuzz sound-ja közti különbséget. Más lett az ízlés, a fuzz face hangzása is azért lett olyan, hiába hirdetik, hogy az Hendrix hangzása.
[ Szerkesztve ]
-
Annyit pereg itt a fuzz téma hát itt egy videó.
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Ba cy lus
addikt
válasz
consono #62558 üzenetére
Adhat hozzá, de nem mindig ad. Ésszel és füllel kell mindent.
A fuzznál meg bőven elég, ha a pedál hangerővel meglököd az erősítőt, vagy az erősítő gain-t veszed feljebb kicsit. Ettől vastagabb lesz, ha ez a cél. De pl. big muffon már tökfelesleges vastagítani, nem is értem ott a max volume mániásokat.[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
Tipikusan nem szokásom, de tegnap így egyszerűbb volt a hasonlítgatás.
Különben azért nem teljesen ok ez a joyo cucc, mert ha a tonex one-t csatlakoztatom a joyo-hoz egyidejűleg pl. akár csak egy SD-1-gyel (tehát mindkettő a joyoból kapja a kraftot), megjelenik valami zaj, és ez akkor is így van, ha nem a tonexbe dugom a pedált, hanem a Studio Vintage-be. Ezzel szemben az Orange Crush Minivel (ami szintén egy 500mA-es dugaljba csatlakozik) nincs ez az anomália.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz
Ba cy lus #62545 üzenetére
Ez a Joyo még mindig tetszik, ha nem oldottam volna meg sufnituningban (powerbank+USB-s pedal power), tutira vennék. Mióta ezt használom a pedálokhoz nincs alapzajom. Hazudok, van, de sokkal kisebb. Sajnos az USB-C-s töltök is zajosak, van ami többé, van ami kevésé, ami itthon van, de a 9V-os adapterek is nagyon sok zajt rápakolnak. Valószínűleg a 230 oldal sem az igazi...
"Mechazilla has caught the booster."
-
Ba cy lus
addikt
Az jutott eszembe, hogy tegnap, mikor megnémult a fuzzrite, nem lehet, hogy az ellentétes polaritás védelem aktivizálódott? Bár sejtelmem sincs, mitől változhatott a polaritás hirtelen ellentétesre (az áramforrás a Joyo JP-05 volt), mikor a másik pedált csatlakoztattam, de nem tudok másra gondolni, amitől így megnémul egy effekt pedál (kivéve, mikor kikapcsolt az effekt, és bypassol), és az áramforrás újbóli csatlakoztatása oldja meg.
[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
Hogy írjak valamit a fuzzrite hangjáról is, ez nekem egy szinten van a maestro fz-m-mel, viszont ez sokoldalúbban használható számomra. Azon három (a kétállású kapcsolóból csak az egyiket használom), ezen csak kettő tekerentyű van, és mégis. Ennek a depth névre hallgató poti a titka, ami nem a gain/fuzz mértékét vagy a hangszínt állítja egy szűrővel, hanem a két tranzisztor hangját keveri, ami megannyi inspiráló hangot ad a köztes állapotokban is. Kicsit furcsálltam, mikor tonex presetekben hallgattam, és nekem a középállású depth valahogy fuzzosabbnak tűnt. A változás nem lineáris, mert minimális depth és maximális depth mellett sötétebb, középállásban pedig világosabb. Maximális depth mellett szerintem még modernebb fuzz hangzásra törekvőknek is szóba jöhet.
-
benvolio
őstag
Állítólag mikor meghalunk ès a lelkünk a mennyország kapujához èr, egy kèrdèst tesznek fel, ès a válaszon múlik, hogy bebocsátást nyerünk e.: "Vásároltál valaha is az életed során Kínai hajcsatot?"
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #62535 üzenetére
.
-
bigrob
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #62535 üzenetére
Jól van nagyon követendő példa vagy, mi meg szarok, lapozhatunk?
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #62525 üzenetére
Teljesen igazad van, mivel van Európban legalább egy műanyaggyár ahol hajcsatot (bár fésűt linkeltél) förccsöntenek így nem mondtam igazat.
-
nap
addikt
válasz
Blindmouse_ #62528 üzenetére
Bocs, nem volt lelkesedésem másik hátteret választani.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Ba cy lus
addikt
Na végül csak beszereztem egy Catalinbread Fuzzrite pedált is.
Összevetettem tonexes presetekkel, hogy elállhatok-e tőle, sajnos ettől sem. A legnagyobb difi abban van, mikor az alsó húrokon játszik az ember: a tonexes presettel fülhasogatóan éles, az eredeti pedállal viszont harmonikus, muzikális. Ha visszább veszem a magast, akkor meg tompa lesz a mélyebb húrokon. Vannak ilyenek, úgy tűnik, amit nagyon nehéz megközelítőleg jól másolni. Bár nem lennék meglepve, ha ezeknél a fuzz pedáloknál az lenne a probléma, hogy jó szokás szerint feltekerik maxra a volume potit (a big muffnál írta is, hogy azzal a beállítással rögzítette). Ez csak egy sejtés, nem tudom, mi van mögötte, hogy ezek ennyire kifognak rajta, de furcsa.Egy dolog biztos, most hosszú ideig nem veszek egy fuzz pedált sem, van már elég.
A Maestro fuzzommal "szerencsére" egyre gyakrabban fordul elő a lábkapcsolós bibi, így lassan már nyugodtan vihetem vissza gariban, hurrá.
Különben csinált egy érdekes hibát már most a fuzzrite pedál is: összedugtam patch kábellel egy másik pedállal, erre megnémult a fuzzrite (kivéve, ha az effekt kikapcsolt állapotban volt, úgy szólt). Csak azután szólalt meg újra, hogy az adapter kábelét kihúztam, majd vissza. Erre is van 2 év garancia, szóval "nyugodt" vagyok, bár elég bosszantó, hogy lassan nem tudok egy olyan drága pedált kifogni, ahol minden flottul megy, miközben az olcsókkal soha nem volt semmi hasonló bibi.
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
Már nem emlékszem, ki keresett ilyen gitárt. Lehet, hogy megtalálta...browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del #62525 üzenetére
Aztán ugye ilyenek is előfordulnak.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
arnyekxxx #62522 üzenetére
Akkor tessék. Franciaországban gyártott sima műanyag fésűk.
Ki ne találjuk már, hogy mindent is csak Kína gyárt! 1500 forintos fésű, nem lehet azt mondani rá, hogy drága.
Itt van egy német is. Random goggle search, 10 mp.
Szóval de, fröccsentenek Európában sima fésűt.
[ Szerkesztve ]
W | W | H | W | W | W | H
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #62519 üzenetére
Kézműves iparművészeti illetve népművészeti termékek
vs
nem fröcsöntenek európában hajcsatot.a divatozós szinescsillogós műanyag hajcsatnak potenciális helyettesítőterméke a szaruból faragott kézműves hajcsat a maga nagymama/hippi kinézetével
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz
benedekco #62520 üzenetére
"Kvázi" 2 pontosra meg tudod csinálni a 6 csavarosat is: csak a 2 szélsőt szorítod be teljesen, a 4 másik egy kicsit kijjebb van, mondjuk egy A4-es lap vastagságával. A húrterhelés így is megoszlik rajtuk, de szabadabban mozog. Elvileg.
"Mechazilla has caught the booster."
-
A 6 pontosnál biztosan jobb, ellenben a két pontossal nincs össze hasonlítási alapom, van aki jobban szereti a PRS-t van aki a Fender 2 pontost.
Igaz, hogy 6 pontos a PRS is, de teljesen másképp működik. A Fendernél a csavarok lefogják a hidat ami a testen billeg, a PRS-nél a csavarokba van egy bemarás és arra fekszik fele, azon úszik a híd. Így szabadabb a mozgása, mint a két pontos a Fendernél, csak 6 csavarral.
Ha tehetném biztos cserélném a Fender-emen a 6-osat egy 2pontosra. Majd ha lesz időm kedvem energiám egyszer talán, annyira nem zavar, hogy a mostani életkörülményeim mellett belekezdjek egy ekkora melóba.[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz
consono #62514 üzenetére
Nekem mindegyiken ki van ékelve/le van fektetve a testre.
Eredetileg szerettem volna legalább az egyiken lebegősre állítani, de mindegyiknél volt valami akadálya, vagy nincs meg a tremolókar, vagy megakad a tőke a testben, úgyhogy megbékéltem a helyzettel.
Most egyedül a HB Fusion-ön lebeg a floyd, a másik floyd is fix.
-
válasz
consono #62514 üzenetére
Nálam le van fektetve az USA Straton, ezen 6 csavaros híd van.
Mert nyújtásoknál nem mászik el a hang illetve jobban tartja a hangolást. Nem is játszok EVH-t így tök felesleges igazából, akár ki is ékelhetném. De néha jó vele marháskodni.
Rugó benne van a lyukba, így a kar megáll egy helyen, nem forog el, mindig ott van ahol kell.
A Bullet Squier-en meg ki van ékelve mert annyira elmászott a hangolás állandóan, hogy egyszerűbbnek láttam kiékelni mint állandóan hangolni, még úgy is problémák voltak, hogy nem használtam a kart. Szintén 6 csavaros híd.
Nem strat, de a PRS 24 SE-n ott lebeg és nincs semmiféle probléma, teljesen másképp működik mint a Fender megoldása.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
FockeWulf #62497 üzenetére
Esszenciálisan összefoglalva, azzal mented meg a bolygót szerintük, ha mindent kihajítasz az erdőszélre és minél több új villanyótót vásárolsz, évente kettőt..
Aztán ha megnézed a google képkeresőben hogy hogy néz ki egy lítiumbánya, vagy egy ülepítőmedence chilében, vagy mennyi a napi édesvízfelhasználása egy akkugyárnak, akkor elsírod magad.
Szóval ha hagyom járni a két 30+éves autómat és le se állítom, még akkor is kisebb lesz az ökológiai lábnyomom, mint bárkinek a fogyasztói társadalomból aki 5 évente új "környezetbarát" kocsit vesz..A nitrolakk kicsit más kávéház, próbált az autóipar átállni a vízbázisúra egy időben, de akkora használhatatlan szar volt, hogy visszaálltak a nitrora. Lemállott pár év után, vagy épp olyan baktérium volt benne ami elkezdte felzabálni a fémet.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
consono
nagyúr
Hogy legyen szakmai téma is: Stratocasteren ki hogyan használja a hidat? Miért pont úgy? Lebeg, vagy le van fektetve a testre?
Nálam lebeg, de mivel keveset használom a kart (nem is tudom hol van épp), gondolkodom, hogy lefektetem a testre."Mechazilla has caught the booster."
-
FockeWulf
tag
-
Ba cy lus
addikt
válasz
benedekco #62504 üzenetére
Hagyd már ezt a nullákban és egyesekben gondolkodást, miközben ti vagytok rá a legjobb példa.
Valószínűleg senkinek sincs teljes képe általában a kínai gyerekmunka körülményeiről, mert az újságírók szenzációra vadásznak, túloznak, és szélsőséges példákat emlegetnek, hogy nagyobbat szóljon. De ha valaki nem általánosítja az összes kínai gyerekmunkára, akkor az már 0-kban és 1-esekben gondolkodik, hát világos, nem?
A gyerekmunka oka a szegénység. Ha nincs gyerekmunka, nem lesz kisebb a szegénység, nem oldódik meg pikk-pakk minden, csak nagyobb lesz adott család nélkülözése. Hát ha az jobb, akkor ne támogassa, de ne mondja nekem senki, hogy körültekintő és érzékeny gondolkodásra vall, ha valaki ezt a nem mellékes következményt kihagyja a számításból.az ezer sebből vérző nyugati gondolkodás legnagyobb rakfenéje hogy nem dolgoztatják a gyerekeket napi 8 órában ezért lusták lesznek.
Ilyet ki írt?
[ Szerkesztve ]
-
-
FockeWulf
tag
válasz
arnyekxxx #62501 üzenetére
Erre írtam hogy tudatosan vagy sem, de full képmutatás és önbecsapás azt gondolni hogy ha nem X helyről rendelek meg valamit hanem Y helyről akkor azzal majd nem támogatom ugyanúgy a gyerekmunkát vagy kevésbé szennyezek környezetet. Roppant érzékeny vagyok arra hogy gyerekeket használnak ki különféle munkára, és élharcosa vagyok a környezetvédelemnek, de a mobilom távolkeleten készült részben gyerekmunkások alkalmazásával és jókat gyakorlok otthon a nitrolakkozott/festett gitárommal...
-
válasz
Ctrl+Alt~Del #62499 üzenetére
Ennek az embertípusnak mindegy mit mondasz mert nullákban és egyesekben gondolkodik. Nem képes a köztes gondolkodásra. Ilyenkor vitatkozni nem lehet mert a csak vagdalkozik a végletekig, ez nem vita hanem megmondó emberkedés. Pl az ezer sebből vérző nyugati gondolkodás legnagyobb rakfenéje hogy nem dolgoztatják a gyerekeket napi 8 órában ezért lusták lesznek. Nem érzik azt hogy ha a gyereket befogják otthon a házimunkába, kertben dolgoztatják vagy ne adj isten diák munkát, tanulmányi munkát, társadalmi munkát végez az nem összehasonlítható a kínai rabszolga szerű kihasználáshoz.
-
Ba cy lus
addikt
Arról nem is beszélve, hogy gyerekmunka és gyerekmunka között is van különbség (ha már a fekete-fehér gondolkodás szóba került itt). De hogy mennyire kulturális kérdésről van szó, arra a legjobb bizonyíték, hogy az 1930-as, 40-es években még teljesen normális volt, hogy a pesti utcán odarohan emberekhez egy kisiskolás korú gyerek, lepucolja a cipőjét, majd pénzt kap érte. Most komolyan azt kellene hinni, hogy 80-100 év alatt annyit változtak az emberek genetikailag, hogy ma már ezt nem tudnák elfogadni, ezzel szemben nagyapáink, üknagyapáink nem azért voltak mai szemmel nézve érzéketlenek, mert úgy szocializálódtak, hanem mert nem volt bennük semmi jóérzés (genetikailag meghatározottan)? Kulturális kérdés ez teljes egészében, hogy milyen témával milyen mélységben érzékenyülnek az emberek. Számomra a legjobb példa a japánok régi hozzáállása a halálhoz, ami konkrétan a legerősebb ösztönt, az életösztönt írta felül.
-
X2N
őstag
válasz
Ba cy lus #62500 üzenetére
Vajon ha 8-16 éves gyereket megkérdeznénk mi a nyugati társadalom legnagyobb problémájáról,gyerekmunkáról mit válaszolnának? Ha nem a nyugati, hanem valamelyik Afrikai vagy távol keleti gyereket kérdeznénk? Nagy összegben fogadnák hogy radikálisan eltérő válaszokat kapnánk.
arnyekxxx-A hajcsatot is ide kell hajóztatni távol keletről mégis olcsóbb annyival hogy meg se forduljon a fejekben hogy az itt gyártott hajcsatot(csak példa) vegyék meg(nyilván már nem is gyártanak EU-ban semmi ilyet nagy mennyiségben, max összeszerelés zajlik), érdekes, én eddig se voltam híve ezeknek a kínai oldalaknak, nem rendeltem 1x sem soha semmit ilyen oldalakról, mindig itthoni vagy EU boltokból vásároltam, 1x fordult elő életemben hogy Oroszországból kellett rendeljek alkatrészt. Múltkor láttam egy videót, nem semmi hogy így kell védeni az "értékes" rakományt nehogy a szomáliai kalózok rátegyék a kezüket a műanyag hajcsatra meg a csatos papucsra.
Múltkori példa, kellett anyámnak új telefon mert a réginek a mikrofonja már vacakolt, neki meg ez fontos(voltak vele szoftveres gondok is), körbenéztem mit lehet kapni, bizony vannak olyan telefonok amiket itt EU-ban szerelnek össze és már úgy vannak megcsinálva hogy cserélhető legyen benne minden(akku,mikrofon,kijelző,stb) hogy később ez ne legyen gond és szoftveresen is valami 5évig garantálják hogy kapja a frissítéseket, tök jó is lett volna ha nem kerül 3x annyiba mint egy kínai Xiaomi, akkor az lett volna vásárolva, ekkora árkülönbséget átlag fogyasztó nem tud benyelni, maximum akkor ha nincs kínai telefon alternatíva...
Persze én megkaptam a régi telefont hogy jó lesz az nekem a Motorola V3 helyett, amit azóta használok hogy a Cubot X15-ösöm kb 8 év után aksi miatt megadta magát.
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #62499 üzenetére
mert az itthon fröccsentett ezer forintos már kétszer olyan drága.
nem fröcsöntenek európában hajcsatot. Ugyanabban a kínai gyárban fröccsöntött ugyanolyan hajcsatot veszi meg a csitri itthon is csak 5x annyit fizet érteA 8 évest azért küldik le a bányába, hogy neked legyen iphoneod, de ezzel nincs bajod mert iphone azért kell, és elég drága ahhoz, hogy ne érezd miatta csórónak magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest