- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juventus82
újonc
Nem mondhatnám, de bár úgy lenne!
Lehet rosszul fogalmaztam, mert eltőrt a képernyő. 55e ajánlat volt a képernyőcsere, tehát lett egy másik Edge 50 Neo.
A tény, ha már esés tanúsítvány van, akkor alapban a gari miért nem vonatkozik rá
-
kbyte1024
veterán
válasz
Juventus82 #14 üzenetére
Ja kérem hát Ő a szerencse fia amúgy
-
Juventus82
újonc
válasz
pusszycat #11 üzenetére
Valószínűleg, pont úgy.
Nekem az Edge 50 Neo (mely szintén ilyen-olyan tanúsítványokkal rendelkezik) esett ki a zsebemből (pedig nem vagyok 2m+ magas
), de rendesen eltört a képernyőborító-védő. Teljesen működőképes maradt a telefon, de hagyjuk az ilyen 1-2m esés dolgokat. Vagy szerencséd van, vagy nincs
-
Fossza
tag
Amúgy idén lesz Edge 60 Ultra? Ha igen, akkor mikorra várható? Illetve az is érdekelne, hogy tudunk valamit az Edge 60 Stylus/Moto G Stylus európai megjelenéséről?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
+1, valahogy rendezhetnék ezt.
-
pusszycat
nagyúr
Hivatalosan mire szokták ejteni 1,2 m? Mert ha szivacsra az nekem nem mond semmit.
Amúgy ilyen belsővel ezek a telefonok nekem zsiráf kategória. Mondanám, h tisztelet a kivételnek, de itt nincs olyan. Nem vagyok nagyravágyó de 8 gen alatt nem nézelődőm. -
Trust No One
csendes tag
A P40 Pro-m tokkal 244g, mégse szakad le a kezem órás beszélgetések után se.
-
kbyte1024
veterán
Az a baj hogy patika mérlegen mérik a vasat. Én már rég vettem volna de brutál árban vannak a belsőhöz képest. A 7s gen 2 izét hagyjuk is az úgyahohy van egy rakat kaka. A 7300 nincs bajom de könyörgöm ne 300juroért.
-
-
Nem ajánlotta, hanem azt mondta, hogy ő mit venne.
Tudjuk jól, ha nem moto-t ajánl valaki, az már bűn, habár ajánlotta neki az Edge szériát, de afelett elegánsan elsiklottál.Valóban, ezeréves Soc-on és kifutott motokon megy a vita. Az pedig, hogy még mindig elérhetőek 2-3 éves modellek, szerintem nem annyira jó hír, mert ezek már egy ideje porosodnak valahol a raktárakban... Ezt sem említed sosem. G34 másfél éve jelent meg.
Ezeket nem folyamatosan gyártják már, legyártották és életciklusuk megkezdődött.
Következő kérdésed az lehetne, hogy de attól még nincs semmi baja. Persze nincs.
Én is megvenné ma G34-et, tavalyelőtt megvettem a G31-est is, igaz már akkor 2 éves volt alaphangon a gyártása... Elavult G85-tel akkor.Szerintem az, hogy még 2 év után is elérhető egy moto készülék az sajnos azt jelenti, hogy nem igazán pörögnek az eladások
( biztos van ez így máshol is, de egyelőre minden teszt ezt szokta kiemelni, hogy még elérhető az előd elődje is... )
Ja és még mielőtt nagyon támadásnak vennéd, ez pusztán agyalgatás, hogy ez miért van? Kedvelem a motot, nincs vele bajom, habár a G55 okozott pár meglepetést induláskor számomra.
Miért csökkent az európai eladás 2,1 millió darabról 1,7 millióra a motonál?
Szerintem valahol valaki a cégnél túlságosan bizakodó megrendeléseket ad le, és ez később még visszaüthet, mint pár éve a Xiaominál is (10 éve is van az már )
Akkor ők egy nagy betorpanás után tudtak végül növekedni. Reméljük ez a Motonál is megtörténik.Azon agyalgass, hogy mennyire összecsúszott a moto portfóliója emiatt.
Főleg a 7300-as miatt 300 eurós cetli mellett. Ami szerintem elég vaskos kezdőár, de ez persze gyorsan be fog esni.
De téged kérlek meg, sorold el, hogy most hány Moto kapható 290-330 euróért.
Mert ha legalább 5 modell, akkor az akkor azt jelenti, maguknak állítanak konkurenciát is.
-
vence
aktív tag
Bocs, de sokszor nem tudom, hogy sokan itt mi alapján ajánlgatnak egy-egy általuk ismert telót ...
Nézd már meg l.sz. ezt az összehasonlítást és áruld már el, hogy milyen alapon ajánlható a Poco a kőkorszaki 12 nm-es csipszettjével meg a teljes spec-s alapján??
[link]Igen, most már kifutott, de a G54 PE is volt 50k alatt, többször is
( 8-256 GB-tal)!
a G34 5G pedig még mindig elérhető ... ( a 8-128 GB-os).
És mindkét modellben 6 nm-es SoC ketyeg ...
meg ugye eSIM-esek is ...
hogy más dolgokat most ne említsek.De lehet a moto G 55 5G is megközelíti majd mostanában ezt az árszintet, ami 73,8 mm széles és max 182 g.
(Poco 204 g, gyakorlatilag nem nagyobb akkuval, a különbözettől bőven többet felzabálhat a 12 nm-es tech.!)----------
Hmmm!Lesz egy pár Dim. 7300 -as moto a kínálatban.
-
Wallasz
csendes tag
Még mindig a 6A-t használom, az elég kezes. Csak hát akksi, idővel meg pláne nem lesz jobb.
A Motorola volt pár éve az a gyártó, aki elkezdte a legkönnyebb telefonokat kiadni, viszonylag erős akksi mellett. Ezért nem értem most ezt a 200 grammot, az E15-nek is 5200-as az akksija, mégis csupán 188 gramm. Persze ez lehet hogy szőrszálhasogatás, a méret meg, hát ízlés, de nekem a 165x76 meg hasonlók már nem játszanak, pedig nincs kis kezem. A tok pedig még ront a helyzeten, a szilikon pláne.
Nem azért vettem alsókategóriást, mert használni akarom, egyszerűen tényleg csak kíváncsi voltam. 2GB RAM, meg Android Go, szerintem teljesen mindegy hogy Moto vagy HMD vagy TLC. DE az olcsó Moto-ban a hangja, az nosztalgiafaktor - amikor felcsendül a HELLO MOTO, éppolyan szörnyű, mint a kétezres években
-
janeszgol
félisten
Hát a Pixel már egy ideje nem kicsi. Túl széles, és hosszú.
Érdekes, egy másik topikban néhány szagértő arról akart engem meggyőzni, hogy még sosem hallottak olyat, hogy valaki a telefonok súlyára panaszkodik. Itt meg ilyet olvasok.
A Motorola Edge szériát nyugodtan kipróbálhatod.
Az E15-öd 30 ezerbe került. 50 ezer ft alatt én HMD- vennék. Ott a Pulse vagy a Pulse+, de a Poco C75 is. -
Wallasz
csendes tag
Egy hete kíváncsiságból vásároltam egy Moto E15-öt. Az érdekelt, mennyire használhatatlan a 2GB RAM az Android GO-val - jelentem, igencsak. Tetűlassú a cucc. Viszont a
vegánműbőr hátlap nagyon bejön, nem is használnám tokkal. Mondjuk ez már csak azért is igaz, mert a telefon óriási, és a tokkal csak még kezelhetetlenebb lesz - ezért is gondolkodtam el, a G55-t is kipróbálom, mert az kisebb. De mondom, akkor már megvárom az 56-ost - és szomorúan látom, ez még nagyobb, mint az E15, és 200 gramm - szerintem az rengeteg, max tokkal legyen már annyi egy telefon. Hát, nem nyertem. Persze ízlés kérdése, de nekem ezek a nem túl acélos belsővel rendelkező, ámde nagyra nőtt cuccok amolyan felfújt zsemlének tűnnek - sok kalória, kevés tápérték. Régen fordítva volt, a drága volt nagy, az olcsó kicsi, ügyesen játszanak velünk a marketingesek. Szóval, maradok a Google Pixelnél, az kicsi is, ráadásul még fényképezni is tud. Csak hát a Motorola... boomer nosztalgia, tudom. De egy bizonyos árszint felett akkor sem vennék, mert annyira nem tűnnek jónak, és akkor már 60 fps 4K videót elvárok.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest