- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Még csak ott tartottam az olvasásban hogy "Kineztem egy 2060 Supert. Mondom szulinapra meglepem magam" mikor már 100%-osan biztos voltam benne, hogy mindjárt egy DE ...

Amúgy a GJ adóra nem számoltál? és mi történt volna, ha megveszed a 2060S-t és utána jön másnap mondjuk a GJ adó? Lett volna egy sürgősen áron alul eladó 2060 Super-ed?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak érdekességként említem meg, hogy hét VGA-t vettem, mióta te kártyát akarsz újítani, többek között egy RTX 5080-at is.

De szenvedéseidet átérzem, 2020 ősze és 2023 januárja között nekem is csak egy 2GB-os GTX 950-em volt, de már akkor elhatároztam, hogy sokkal válságállóbb megoldásokat kell találni, többek ökzött azzal, hogy több modern (minimum 8GB-os) VGA is legyen itthon. -
KROK640
nagyúr
-
Vigneau
félisten
Ma meg szépen itt hagyott bennünket Chuck Norris...
-
KROK640
nagyúr
válasz
Cheesy
üzenetére
2006.06.04? De szép időszak volt az életemben, mikor regisztráltál

Nekem a PH accom viszonylag fiatal, mivel előtte gamestaron meg HWSW-n mozogtam inkább. Gamestaron az újabbik accom 2003.01.21-es (a régi 1999-es
), ehhez képest a 2015-10-19-es (mondjuk már az is 3804 napos!) regisztrációm még kis fiatalka 
-
Vigneau
félisten
Na basszus. Annyira készültem rá, hogy végül 1 nappal mégis csak lecsúsztam a PH!-s szülinapomról. Kellett hozzá egy beteg gyerkőc, no meg ez a mostani fos helyzet. Annyi baj legyen. Ma voltam 22 éves és 1 napos idefent.
-
Sdi
addikt
Hali!
Ezt nézd főni, lehet hogy korán váltottál.
Bár szerintem nem. A giga sokkal több csúcsot tart, ill sokkal több csúcsot csináltak rajta.
-
F e Z o
veterán
Nem tudom melyik pilóta nyilatkozta, hogy olyan ez a mostani F1, mintha Mario Karttal játszanának.

-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
Vigneau
üzenetére
Azt senki nem mondta, hogy lesz értelme. Pláne, hogy fogalmam sincs, hogy mit cseréltél mire, és most mi a feladat a korábbi mi helyett.
Ha gondolod, akkor PMben is felvilágosíthatsz vagy ha titkos, akkor elfogadom azt is.
Bár az utóbbi esetben nem fogok túl értékeset tudni hozzászólni ehhez a témakörhöz
-
Vigneau
félisten
No, a mai nappal megkezdtem én is a haza szolgálatát a KNI őrületben.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Tyuhéj! Ma már március van. Vajon remek 2 hónapnak nézünk elébe?
-
Cheesy
őstag
válasz
F e Z o
üzenetére
Orulok hogy belevagsz, szurkolok! Nagyon kivancsi leszek a tanulasi gorbere es a tapasztalataidra. En nap mint nap Archicaddel dolgozok, nem annyira kenyelmes osszetett geometriak modellezesere (nurbs vagy organikus modellezes meg felejtos), de 3d nyomtatashoz talan a FreeCAD-re allnek ra megtanulni. Mert ragaszkodok a pontos, merheto modellezesi folyamathoz, Blender, 3dsmax nem tudtam megszeretni, probaltam. Amikor latok modellezos videokat es szinte alig hasznalnak kotott mereteket, csak “huzogatjak”, ott mindig eltorik bennem balami 😅
-
F e Z o
veterán
válasz
eszakas
üzenetére
Szerintem, ha az időm engedi, szívesen segítek. Sok emberel szemben, én nem vagy vagyok anyagias. Hétfőn pl, üzemanyag költségért csináltam a gépet a régi cimborának. Persze kaptam mellé egy üveg Jamesont, amit azért nem hagytam ott.
Ha van konkért elképzelés, privátban megbeszéljük MA megyek filamentért, mert egy risert még nyomtatnom kell a P1S és az AMS közé. -
eszakas
őstag
válasz
F e Z o
üzenetére
Ügyes.
És saját célra vagy mellékesként is fogsz dolgozni? Vagy lehet majd rendelni dolgokat. Egyszer találkoztam valakivel itt aki rám irt csak nem emlékszem hol. Én a PC házamhoz kerestem akkor előlapot. Ilyen kis ügyességekért szívesen fizet az ember. Bár itt csak félve merem említeni
-
F e Z o
veterán
válasz
eszakas
üzenetére
Rengeteg modell van fent is. pl. thingiverse, cults3d, makerworld. Pl innen el is lehet indulni. Viszont a thinkercad sem az ördögtől való. Utóbbit használtam a radiátorkeretnél, s fogom az majd az Antec házhoz is. Amit régen plexivel, fűrésszel, meg karbonmintás fóliával csináltam meg, most egy kicsivel egyszerűbb és gyorsabb lesz.

-
KROK640
nagyúr
válasz
F e Z o
üzenetére
Akkor nem aggódok, mert 3 éve mi is kb ennyi idő alatt raktuk össze öcsém gépét XD
Amúgy ezzel tényleg nem lesz egy ideig baja játékok terén. Egy ismerősnek ehhez nagyon hasonló gépet raktunk össze tavaly márciusban : 9800X3D, 64GB DDR5, RTX 5070 Ti 16GB, Samsung 990Pro 2TB, meg egy 8TB-os HDD. Akkor 1,1 MIlla volt, múltkor kiszámoltunk mostmár 1,6 Milla lenne.
-
F e Z o
veterán
Hétfőpn egy laza 5 órát szereltem gépet. Nagyon kevés volt a fény, aligf láttam valamit. Nah meg a buzi rgb-vel szoptam eleget. Egyébként korrekt kis konfig lett, de valahogy nem éreztem késztetést, hogy huu, nekem kell ilyen konfig. Mivel csak játékra lesz egy darabig biztos kiszolgálja a vga-t a 9800X3D, meg a 32GB 7200-es ram.
Közben megérkezett a nyomtatóm nekem is, persze azt meg tegnap este raktam össze. A benti Creality Ender 3 v3-hoz képest is ég és föld, mindenben. Persze filamenteket még vennem kell, szsrencsére, pont van egy szolnoki ph-s, aki jó árban árul.

-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o
üzenetére
Tény, viszont figyelnem kell arra is, miként avul a technika. Mennyit kell költeni a régi kocsira és mit ad az új. Vezetési élményben rosszabbak lesznek, nem vitás. Az 1.0 BJ 9 sec alatt van százon. Viszont kiveri belőlem a vesekövet is a ceglédi pampákon.
Az új Swift 12.5 sec százon, talán jobb a fogyasztása, viszont szívó, elszoktam tőle . A C3 már másik liga - 10 sec százas sprint -, talán jobb futóművel, de a javított láncos PureTech még elbizonytalanít. No, lesz min agyalni, de a Ring egy érdeklődést megér.
-
F e Z o
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Játékra lesz, de ez a konfig már nem lesz bővítve szerintem. A proci 7800X3D vagy 9800X3D egyébként. Ram min 32GB, de nem tudom mit vett végül. Holnap többet tudok mondani róla.
Vigi vezetési szokásait ismerve írtam mindezt neki, csak mert ő nem az a leugrunk a hétvégén az Adriára típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!

- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)