- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
válasz
Zsolesz1885 #19948 üzenetére
Köszi. Ez megoldotta a gondomat
-
F_Zolee
nagyúr
Amúgy remélem a következő részben már valami értelmes játékkeresőt raknak be. Várjak perceket, hogy aztán egy olyan meccsbe dob be ami fél percen belül vége és újabb percek mire újabb kört kezdhetek...
-
Cseri0058
őstag
Valamit elrontottak az új drivernél?
Egyébként a legúljabb van fent. -
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Ma újra felraktam a gamet, de egyszerűen állandóan random kidobál. Semmi hiba üzenet, csak kirak. Mindent próbáltam már:
Game javítás, Game újratelepítés, vga driver törlése és újratelepítése, win8-as kompatibilitással is próbáltam.
Valaki találkozott ilyennel már? -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Sz. Géza #19942 üzenetére
De nem kell mindjárt a kör elején feladni.
Lásd nyert a csapatod végül...
Amúgy én is bírom ezt a módot. Legjobban, de elcseszik, hogy ez is csak néha van. Nem tudom mit kell izzadni ezen, hogy mindig mást kéne játszani. Lehetne fix módok is azt mindenki azon játszik amin akar. Ehhez mondjuk kéne még egy két pálya. Így is csak régieken megy. -
Sz. Géza
aktív tag
válasz
F_Zolee #19940 üzenetére
Tuti én voltam.
Nagyon fel bírnak húzni a saját csapattársak, olyankor beírok ennyit nekik és lelépek.
A (z egyik) legjobb mode (lenne) a tank superiority de képesek néhányan agyatlanul, kamikaze üzemmódban tolni.
A járművekre a legrosszabb fegyvereket rakják fel, vagy épp gyalog indulnak neki a base-ről pl. El Alamein-nek.
Ha viszont kifogok egy jó squadot - sőt, elég két jó ember is - óriásit a teamwork élmény. -
Sz. Géza
aktív tag
válasz
CptAdamica #19937 üzenetére
Úgy legyen!
Remélem nem mennek el a full infantry irányba (persze, nyilván az is kell) és a járművek nem csak dekorációnak lesznek, amiket 10 másodperc alatt szétgyaláznak.
Legyenek kisebb, városi pályák és persze nagyobbak "járművezni". -
Dtomka
veterán
válasz
bozont #19926 üzenetére
Megértem és teljesen jogos amit írsz. Egy kicsit elkéstek ezzel de szerintem nem véletlen, hogy ezt meglépték. Szerintem a következő rész alapból csak így fog elindulni.
A következő rész tényleg jó lesz így érdemes lesz gépet fejleszteni.#19933 Sz. Géza
Kipróbáltad már?
Nem tudom mert nem játszok COD-dal én a BF3/4 hangulatát éreztem a teszt közben -
Sz. Géza
aktív tag
Sok újdonságot nem látok benne. Mintha egy új CoD lenne.
[link] -
blaca83
őstag
válasz
wolf13 #19931 üzenetére
Most is 12-en vannak online a baráti / ismerősi körből de senkire sem tudok csatlakozni.
Játékon belül csak "invite"-ot tudok küldeni és játékba vagy csapatba nem, mivel nem látszik simmi ha a nickre kattintok.Az EA alkalmazásban is látom, hogy játszanak a srácok, de ott sem enged semmit csak üzenetet írni...
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Ti tudtok egymásra csatlakozni?
Az utolsó frissítés óta a "Social" fülön látom, hogy a barátok online vannak de nem mutatja melyik szerveren és nem lehet rájuk csatlakozni. -
petymeg
addikt
Sziasztok!
Egyébként ez a secure boot mi a csuda? Tudom, hogy bios-ban kell bekapcsolni, csak azt nem tudom mi ez. Valami biztonsági bisz-basz? Ha bekapcsolom, hogy fusson a BF mi egyebet okoz még a gép indulásában?
-
bozont
veterán
válasz
Dtomka #19925 üzenetére
A 2042-ben nem sok csalóval talàlkoztam mostanában. Másfelől a secure boot sem tökéletes. Ott van pl a Valorant, ahoz is kell mégis vannak csalók.
De mint mondtam az a legnagyobb bajom, hogy így utólag vezetik be egy 4 éves játékhoz, amiért fizettem és akkor nem volt feltétel. Most nem tudok vele játszani, de gondolom ha refundot kérnék akkor elzavarnának a fenébe.
-
bozont
veterán
Akkor eljött az ideje hogy végleg töröljem a Bf játékokat, nálam nem opció a secure boot. Én remélem azért lesz némi felháborodás és visszakoznak. Az más ha az újabb résznél követelmény, bár nem örülnék neki. De ne visszamenőleg legyen az.
-
Dtomka
veterán
Remélem a következő részben alap lesz és a sok csíternek esélye sem lesz érvényesülni.
-
blaca83
őstag
válasz
F_Zolee #19911 üzenetére
Azon a listán mentem végig amit v!ct0y linkelt feljebb!
Mondjuk nálam eleve engedélyezve volt BIOS-ban a " Secure Boot State" de valami miatt mégsem indult a program.Igényelte a Windows-on belül is ezt a részt:
-Advanced options (Haladó beállítások)Valamint a BIOS-ban kikapcsolatam, majd újra engedélyeztem mindent.
Ezek után indult már probláma nelkül. -
-
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Ma akartam játszani és ez a hiba üzenet fogadott:
Találkozott valaki ilyennel már? -
Lendova
őstag
-
Enigma1945
őstag
válasz
F_Zolee #19902 üzenetére
épp beszélek az ea supportal:
de minden adatot kérnek:
bankártya utols 4 számjegy, szül, idő stb stb, mit vettél, és mikor, mikor játszottál, és mivel, mi az email cimed.. kész káosz. ez a rohadék email cime aki feltorte az accom nem meglepo: ch*****@vertebratemail.ru.
VISSZA ÁLLÍTOTTA -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Enigma1945 #19901 üzenetére
Valszeg csinálni kéne egy másik profilt mivel be kell jelentkezni ha bármit is akarsz intézni. [link]
Itt van egy kis segítség tőlük:
Get in touch with EA by following these steps: Go to the EA Help homepage, enter the title of your game or product in the search bar, select the game you need help with, choose 'See all help topics,' select the 'Manage my account' category, click on 'I need help with my hacked account,' and select the available option to connect with an EA advisor. Make sure to provide as much detail as possible about the items you lost and the date and time you lost them. You can reach an EA advisor for assistance even if you can't access your account. -
Enigma1945
őstag
sziasztok kérlek segítsetek, ma ellopták az ea fiókomat
nem tudok be jelentkezni, már az email cim sem az mint volt
a google kuldott uzenetet mikor dolgoztam, hogy gyanus tevekenyseget eszlelt
most meg mar nem tudok semmibe sem bejelentkezniBelépési adataid helytelenek vagy lejártak. Kérjük, próbálkozz újra, vagy állítsd vissza jelszavadat.
ezt irja ki
hol tudok segitseget kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged