Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
válasz #27813376 #72898 üzenetére
1: nem vagyok előzgetős fajta
2: A sávom közepén megyek, ha tetszik, ha nem.
3: van alattam egy 180Le allroad, mégis tiszteletben tartom a szabályokat, és ha kell akkor lassabban megyek, de magamat és legfőképpen másokat nem sodrok kellemetlen, szabálytalan ne adja Isten veszélye helyzetbe csak mert én tudok gyorsabban is menni.
4: előzéskor megvárom amíg biztonságosan megtehetem.Ennyi Lassan húsz év vezetéssel összesen 2x volt gyorshajtási bírságom, mindkétszer városon belül. Viszont volt már hogy egy f@szparaszt román kanyarban kezdett előzni és miatta pici szerencsével nem egy bő 2méter mély csatornában kötöttem ki! Meg sem állt a trágyahalom hogy megnézze mi történt. Én meg választhattam hogy frontális vagy csatorna.
Még egy adalék infó. Sokáig a leghosszabb jumperrel nyomtam, uh nem csak személyautós tapasztalat van, még ha nem is a legnagyobb kategória.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-book olvasók
- LEGO klub
- Call of Duty: WWII
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest