Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisszer
aktív tag
válasz
berek21 #7779 üzenetére
ezek közül egyik sem androidos, ezért mondtam hogy ritka állatfaj.
szerk: megkövetem magam, azokból is akad pár. itt egy szélesebb darab, és egy hagyományosabb 8 hüvelykes. -
4D4M
senior tag
Küszöbözve lesz a Touran, és gondoltam ez egy jó alkalom lenne bedobni a műanyagok alá a tolató kamera kábelét. Meg tudná valaki mondani, hogy mit mivel kell összenézni, hogy működjön is a rendelt cucc?
Junsun XTVW92C néven fut ez a SW -
m.lala
aktív tag
válasz
KAMI911 #7765 üzenetére
Több ismerősöm is igy csinálja. Nem rossz a fejegység, nincsenek komoly idegesítő dolgai. Kivéve ezt. Lehet majd kipróbálom valamelyik nap, hogy mennyire stabil, meg pontos, ha wifit osztok meg. Néztem énis a MagichEarth-öt de nekem nagyon furán beszélt a csaj, töröltem. Alapbol googléval navigálok, de most tesztelgettem az OsmAnd-ot [link] ....és egész jó.
#7768dropi- összemostam a két fogalmat, nem szoktam tükrözni a telot azt se tudom lehet e úgy, mint pl a tv-n. Android autot inditok vezeték nélkül...öszekapcsolódnak és a telón indiott gps-el navigálok , ami sajnos hivás után kifagy a fejegységen..a probléma sajnos minden programmal előjön és nem marad más csak a memoria törlés, resetelni nem kell...lehet elfogy alóla a ram, nemtudom, de bosszantó. -
snooze
veterán
sziasztok!
olyan fejegységet keresnék,ami futtat androidot,és nem beépithetö,hanem külsö..tud valaki ilyet ajánlani? -
dropi
senior tag
Srácok olyan launcher van, ami beteszi kicsibe a térképet útvonallal (Google maps vagy Waze) de mellett lehet mondjuk az ADAS kamera képét vagy ilyesmi. Alapból az nem működik megosztott képernyővel.
-
gyvince
senior tag
Melyik márka a jó minőségű multimédiás kínai rádió gondolok itt a Junsun vagy Isudar ?
-
Krisszer
aktív tag
efféle, igen, a nem értés leginkább arra vonatkozik, hogy a jobb-bal kameráktól jövő vonalon a fejegység kábelkorbácsán kilógó madzagot hova kéne. ami hátulról, a tolatólámpából jön, azt értem. (bár jó lenne ha volna külön tolatólámpának biztosítéka a műszerfalon, mert azt egyszerűbb lenne megcsapolni)
-
Krisszer
aktív tag
újabb zseni kérdéssel vagyok: valaki szerelt már be 360 kamera izét CANBUS nélküli autóba? minél többet próbálom kideríteni, hogy mit kössek hova, annál jobban össze vagyok zavarodva
-
m.lala
aktív tag
Olyannal találkozott már valaki, hogy vezeték nélküli android auto működése közben, megy a térkép és navigálok.... közben hivnak felveszem, majd miután letettem, sajnos a térkép nem csinál semmit, konkrétan kifagy.
Kvázi tökéletes a fejegységem, de ettől kiver a viz, nem szoktam netet adni neki, általában tükrözöm a telót..de ez az egy dolog kiakaszt, gondolom szoftveres. -
gduck
addikt
Ja, bár ha a DUDU nem ment fel, akkor a módosítottam se fog az aláírás miatt.
Ez is támogat PIP-et, de nem mindegyik fejegységen. Nézzed meg nálad engedélyezve van-e
- ILauncher Homepage from Dofun. Licensz: Dofun shop.Illetve itt egy gyári Launcher gyűjtemény a fejegségedhez [link]
-
gduck
addikt
válasz
Krisszer #7754 üzenetére
" csak rossz helyen van és kicsi az ablak is "
Ha megnézted a mókolásomat, akkor láthattad, nekem is ez volt az első dolgom, a PIP ablakot megnövelni
Abban a launcherben (hasonló a tiédhez) változtatható az ablakok pozíciója. Neked nem? "Fogjad meg" pl. az autós ablakot és húzzad jobbra. Elméletileg így az jobbra kerül, a térkép meg balra.
UI: Van linked a firmware verziódhoz? Esetleg megpróbálhatom módosítani a Launchert
-
Krisszer
aktív tag
akkor egy kicsit involváltabb kérdés, olyan launchert keresek, ami ROCO K706 (QF001) cuccon működik és támogatja a PiP-et - a gyári löncshús támogatja, működik , csak rossz helyen van és kicsi az ablak is
DUDU és lecsó public key verzió nem települ, Vivid nem támogatja, csak a meh beépített gmaps "widget"-et.. -
gduck
addikt
válasz
Krisszer #7748 üzenetére
Bocsi ez lemaradt. Van pár cég, aki ezzel foglalkozik
- ILauncher Homepage from Dofun. Licensz: Dofun shop.
- Dudu Launcher
- AGAMA Car Launcher
- VIVID Car Launcher
- CarWebGuru Car Launcher
- Car Launcher
- Car Penguin
- LecoAuto
stb. -
-
Krisszer
aktív tag
ki milyen launchert használ?
a gyári nem rossz, de.. csak meh, kell az ihlet -
gyvince
senior tag
Sziasztok!
milyen fejegységek a jók mostanában ? 2din kellene 80-90 ezer forint között Renault Masterbe lenne mk3 kerettel mindennel együtt
-
Lajcsifater
újonc
válasz
gabor9991 #7710 üzenetére
Nos több módszert bevetettem a siker érdekében, de nincs siker. A google látja, de nem tud kapcsolódni az eszközhöz. Most még azt próbálom, hogy USB kábellel kapcsolódok rá laptopon keresztül. Azt olvastam valahol, hogy a Win10 a 10-esnél fiatalabb androidba be tud nézni. Sok vesztenivalóm nincs, legfeljebb nem sikerül.
-
Krisszer
aktív tag
szerk n+1: link a fejegységhez
ahogy ígértem, képek:
beépítés és szapora káromkodás közben
beépítve. nem tudom még hogy mit rakjak az eredeti helyére.. szerintem valami tároló basz lesz, hogy tudjam valahova tenni a telefont.
hátulról...
és kívülről.ami még így eszembe jutott: az usb csatikat és a sim kártya slotot a kesztyűtartóba dobtam be, a 4G és GPS antenna meg egyelőre az alső fejegység alatt van összefogva gyorskötözővel.. lustaság, fél egészség, no de én teljesen egészéges akarok lenni
-
Krisszer
aktív tag
na kérem, sikerült beapplikálni.
a beépítőkeret (innen) nem túl méretpontos, kicsit itt-ott eláll, a vészvillogó gombját csak a jóindulat tartja és más a textúrája, mint a dash többi részének, de egész patentul néz ki, jó helyen van, könnyen kezelhető így..etc, egyszóval szimpatikus. az installáció, ha kimaxolva akarod használni (3USB, az RCA/SIM és a 360 kamera kábelfaszkorbácsa) és a .. mondjuk úgy, nem egy egyzserű művelet, ahol hátratuszkolsz egy kábelt, előmászik másik kettő, de még így se olyan szenvedős mint gondoltam. az autóhoz csatlakozó kábelcsomagot a saját lelkibékéd érdekében egy ~20 centivel érdemes meghosszabítani, mert a gyári kábelezést én fel tudtam tépni odáig, de ki kellett szedni a rücsköscsőből, amiben volt, illetve én nem kötöttem be az antennát, mert rádiót úgyse használok. a szellőző rácsos részét az eredetiről kell átoperálni, az említett gombbal egyetemben, és az ezek közt lévő résen átvarázsolni a kábelezést.
a fejegység hangzását gyári hangszórók lévén nem igazán tudom megítélni, azon felül hogy jobban szól, mint a gyári tns700; a rendszer reszponzív, a cold boot se tart sokáig, a kijelző, ha nem is tökéletes, de bőven haználható, wireless AA működik egészen jól, egy rövid próba erejéig legalábbis úgy tűnik, carplayt iphone híján nem tudtam kipróbálni, és a kormány gombjai egyből működnek betanítás után.
mindez persze csak az első órás tapasztalat, take it with a grain of salt. most már csakkét dolgot kell kitalálnom, hogy a bekábelezés következő részében milyen és mennyi nyugtatót kell kevernem ipari mennyiségő alkohollal.. -
dethroner
veterán
válasz
berek21 #7733 üzenetére
Értem. Van javasolt termék, ami tényleg jól működik és hozza vele a gyári rádió vételi szintet? Aliról érdemes ilyet venni?
Roppant módon tükröződik a fejegység kijelzője, nappali fényben kb kis túlzással semmit nem lehet leolvasni róla, pedig maximumon van a fényerő. Lehet ezekben valami rejtett menü, ahol extra fényerőt lehet hozzáadni, vagy létezhet olyan fólia, ami a tükröződést megszünteti?
-
opisa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy új ROCO K706 fejegységem TEF6686 rádió IC-vel. Felraktam a Navradio+ appot, de sehogy nem tudom megjeleníteni a zenei adóknál az éppen hallható zeneszám információit. Előadó, szám címe. A régebbi kínai fejegység tudta ezt. Van valakinek tapasztalata hasonló eszközzel? Köszönöm! -
KAMI911
aktív tag
-
dropi
senior tag
BMW E60-ban valaki próbált már androidos fejegységet rávenni a rádióra? Gondolom ez lehetetlen, mivel magába a CCC modulba megy az antenna is, nem az androidos fejegységbe. Navradio is azt írja, hogy nem fog menni.
-
Baloo27
aktív tag
-
Baloo27
aktív tag
Sziasztok! Nincs valakinek Golf Plusban beszerelve androidos fejegysèg? Ha van, milyen Can Box van hozzá?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Ossuret S4 fejet vettem Opelbe. Az FM rádió elég gyenge vételt tud. Van valami megoldás rá? -
actuallyy
csendes tag
Sziasztok. Nagyon sokat olvastam vissza a kommentszekcióban, de nem találtam így a kérdésemre választ.
Egy 2016os jettába szeretnék androidos fejegységet. Gondolkoztam majd rendelek magyar oldalakról de 200k körül van és rájöttem úgyis külföldről veszik.
Nézegettem alin.
https://vi.aliexpress.com/item/1005006994671857.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.579221cbgRKEMU&browser_id=3b41920959ed4486954d9b6fa7ee9e95&aff_platform=msite&m_page_id=enthhrrphqcasvma196e2a121dc1d7c99c6733723a&gclid=&pdp_ext_f=%7B%22order%22%3A%224544%22%2C%22eval%22%3A%221%22%2C%22orig_sl_item_id%22%3A%221005006994671857%22%2C%22orig_item_id%22%3A%221005006489947127%22%7D&pdp_npi=4%40dis%21HUF%2156883.92%2125029.07%21%21%211108.63%21487.80%21%40211b617b17475589329385386e2228%2112000038984447278%21sea%21HU%21816242699%21X&algo_pvid=b52fe5ba-bc6b-42aa-b74a-ff7ff1ed4a38&gatewayAdapt=glo2vnmHozzászólasok alapján megbízható. Van valakinek tapasztalata, merjek rendelni innen? Vagy jó tanácsot szívesen fogadok bárkitől.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
Krisszer
aktív tag
válasz
Krisszer #7708 üzenetére
javítom magam, amit én rendeltem, nem FYT, de 7862S van benne, elvileg már fel is van adva (német raktár), kis szerencsével jövő héten meg is kapom, szóval elsőre az eredeti helyére fog menni. a keret kíváncsi vagyok, hogy mikorra ér ide, tekintve hogy az kínából jön.
-
-Tsaba-
tag
válasz
Krisszer #7708 üzenetére
Uh, kérlek számolj be majd a beszerelésről (akár privátban is), nagyon kíváncsi vagyok hogy néz ki, és hogy hogyan funkcionál.
Amit linkelték annál tuti működne a kormány is, de univerzálisnál meg tényleg lehet majd "bütykölni" kell. Lehet ilyenre cserélem a mostanit...
Illetve még arra gondoltam esetleg hogy megrendelem én is ezt a felső keretet, rakok bele valami tablet szerűt és összehangolom a mostani "lenti" multimédiával.
Mondjuk a mostaniból a testre szabhatóságot nagyon hiányolom (nem találtam hozzá semmit egyik fórumon sem), ahhoz képest hogy android rendszer, csak pár téma közül válogathatok, vagy lauchert kell telepíteni -
gabor9991
őstag
válasz
Lajcsifater #7701 üzenetére
Google fiókba belépve másik eszközről próbáltad gyári állapotba visszaállítani?
Reset gomb az enyémben sem csinált resetetígy kénytelen voltam az említett modon visszaállítani, de úgy simán ment.
-
Krisszer
aktív tag
válasz
-Tsaba- #7707 üzenetére
itt a link az egybekészlethez amúgy: ehhhliexpress
-
Krisszer
aktív tag
válasz
-Tsaba- #7707 üzenetére
a tekerősről lemondtam, remélhetőleg a kormánytávirányítás működni fog, legrosszabb esetben meg tuti lehet bütykölni hozzá arduinoval valami tekerentyűt; de a több ram..etc azért nem árt, azért futni fog pár app, no meg szeretek bütykölni, és a 7862S SoC-s FYT unitokhoz van elég sok bütykölnivaló XDA-n.
ha jól értem egyébiránt, a sima típus-specifikus belemegy abba a keretbe (legalábbis rohadtmód remélem), szóval megrendeltem azt is. még a kábelezés is kérdőjeles, de igazán nem idegeskedek rajta, mert legrosszabb esetben "igényesen" beletoldok.
az viszont jó kérdés, hogy az eredeti helyre mi menjen.. lehet, visszarakom a TNS700-at, adok neki 12V-ot, hogy a lehajtós kijelző ott legyen stim toynak -
-Tsaba-
tag
válasz
Krisszer #7696 üzenetére
Nekem is t25 van. A tekerős meg a sok-sok ramos szerintem feleslegen megdrágítja (főleg ha AA-n kívül nem is használod másra), de nyilván attól függ mennyit szánsz ilyesmire. Én egy 2/32GB-os Navifly de típus specifikus egységet vettem próbának (RDS-t nem tudja csak). A kijelzővel kapcsolatban pedig, ott lent úgysem fogod figyelgetni, egyáltalán nem esik látótérbe.Most azon gondolkodom amúgy hogy le kéne cserélni egy olyanra ami a műszerfalon van (a multimédiával egybeépített specifikusat most nem találom sajnos), bár nem tudom mi lenne úgy a "lentivel"...
-
dropi
senior tag
válasz
Lajcsifater #7705 üzenetére
De nyomva is tartod? neha 10 mp-ig is kell.
-
Lajcsifater
újonc
Igen, van rajta reset jelű kis lyuk, de azt többször is próbáltam, nem csinál vele semmit csak kikapcsolja, és utána újra indul. Minden beállítás megmarad benne, még a rádió csatornák is. Volt korábban is egy hasonló fejegység az autómban, de azt sem sikerült resetelni. Az a billentyűkombináció kellene, ami ezt végrehajtja. Ezernyi variációt ki próbáltam.
-
dethroner
veterán
Akinek Roco K706 rendszerű fejegysége van, youtube-on AKMAUTO nevű csatorna egész részletesen bemutatja a menüt, működést stb. Bekapcsolható a videókban a felirat fordítása, így követhető, érthető
-
dropi
senior tag
válasz
Sőt, még az sem lehetetlen, hogy fizikalisan is resetelheto, valami kis lyukon keresztül.
-
dropi
senior tag
válasz
Kellene lenni benne ilyennek, valamelyik menüben van eldugva, meglesz az.
-
Lajcsifater
újonc
Üdvözlöm a társaságot! van egy androidos fejegység az autómban, amire szerettem volna GPS alkalmazást letölteni, azonban abba problémába ütköztem, hogy a tárhely (16 gb) meg telt. A rendszerben az látszik, hogy 8,8 gb foglalt terület van a képek mappában, amit szerettem volna ki üríteni, pedig soha semilyen fotót nem tettem fel, de a tárhely kezelő megynyitásakor azt az üzenetet kapom, hogy nincs eltávolítható elem. Magát a mappát meg sem nyitja. Használtan vásároltam a készüléket, de az előző tulajdonosa amennyire meg tudtam állapítani, nagyon sötét volt a készülékhez, csak külső tárolóról halgatott zenét. Szeretném a gyári beállításokra visszaállítani, hátha az segítene, de nincs benne ilyen opció. Mégis hogyan lehetne tárhelyet felszabadítani? Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged