Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
Nézzed meg ezzel: Fake Device Test, az Android verziót. Ha Android 9, akkor a probléma az, hogy a Waze legújabb verziója elméletileg már csak Android 10-re települ.
"MCU reset után"
MCU-n mit lehet resetelni?! Az csak egy vezérlő program... -
Reszki
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Bosion px6 android 9 fejegység van az autóban. MCU reset után szerettem volna telepíteni a waze-t, de sajnos nem engedi. A reset előtt működött. Arra gondoltam, hogy upgrade-elni kellene, de zsákutcába jutottam.
Találtam egy linket, de nem tudtam megnyitni.
https://1drv.ms/u/s!AvSD2ltWXIO_gQn4ZJvz7KD4E6FD -
cocki
tag
Sziasztok,
Opel astra J be épített mrá valaki fejegységet és ha igen akkor milyet nekem CD 400 az alap rádió.
-
gduck
addikt
Sajnos ez nem olyan mint egy autómárka, ahol egyértelmű a neve alapján. Amit írtál abban van kb. 5 különböző CPU-val szerelt és három különböző felület, esetleg még Android verzió is eltérő lehet. Szóval pro vagy plus, ez sajnos semmit nem mond.
Konkrét modell kell CPU verzióval. Az alapján beazonosítható. 
-
szente
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Junsun fejegységet, de vacillálok a pro és a plus között. Tud olyat a plus, hogy a telefonról BT-n megy a zene és közben a fejegységen meg megy a Waze? Vagy ehhez AA kell? Akkor viszont nem vagyok előrébb azzal, hogy a plusban van GPS. Mondjuk, ha a fejegység internet eléréséhez amúgy is kell mennie a telefonon a hotspotnak akkor lehet, hogy megint felesleges a plus. Vagy milyen hasznos funkciót tud a plus a prohoz képest?
-
sfknasty
aktív tag
Igen az android rendszer szinten resamlingeli az átvitelt.Lényegében csak ez az 1 (fontos) dolog,amivel félrevezették a vásárlókat,minden más valós.Továbbra is tartom,hogy ettől függetlenül remek cucc és a support is jó.Nem dőlök a kardomba a bitperfect hiánya miatt,mert más módon megoldottam,csak körülményesebb.
-
sfknasty
aktív tag
válasz
Krisszer
üzenetére
USB audión USB DAC-kal és a megfelelő lejátszóval működik,viszont úgy a rendszerhangok és a kihangosítás kuka.Nem az OS-be van belenyúlva,hanem hardver szinten nincs megkerülve az android resampling.Tehát semmilyen körülmények közt nem tudja a bitperfect audiót koaxon,vagy optikán keresztül.Android 14-től kezeli az android a bitperfect audiót.
-
Krisszer
aktív tag
válasz
pinnacle
üzenetére
ha itthon szerelték be, akkor nem csodálom... megy lehúzás a köbön. még ha az lenne, hogy drágán, de legalább jót szerelnek be, közel se baszná a csőröm ennyire.
#8246 sfknasty: esetleg egy USB adapter nem működne? elvileg android natúr is tudja azt kezelni, azt mondjuk nem tudom, hogy a DuduOS-be eszinten hogy és miképp van belenyúlva.
-
sfknasty
aktív tag
Azért a valós infó a Dudu részéről nem egészen igaz.A hardveres és szoftveres részben valóban nem hazudott,viszont a nagyfelbontású jel átvitel optikán és koaxon keresztül már nem fedi a valóságot,pedig azt hírdetik.Mindezek ellenére egy nagyon jó cucc és még így is jó a hangminősége.Viszont 1 évvel ezelőtt pont azért vettem meg,mert úgy hírdették,hogy nagy felbontást kínál koaxon és optikán keresztül.Az én audió rendszeremhez pedig kell a bit perfect.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Jóval több, mint 100k egy kínai fejegység? Nem is gondoltam volna. Csak nehogy ellopják, gondolom ezért már érdemes feltörni az autót. Persze nem tudom, hogy egyáltalán van kereslet használt fejegységekre. Ennek már nem lehet levenni az elejét, mint régen.

Ez is jó lenne?Szomszédnak beszereltek valamit 150k-ért, de nagyon vacak. Hotspot wifit állandóan eldobja, szörnyen lassan reagál, Play-be be sem lehet lépni, viszont legalább szép a kijelzője.
Nem tudja milyen fejegységet kapott, sp7731e_1h10_native van csak megadva az Aboutnál, ahogy látom ez valami régi modell lehet?
Egyáltalán van olyan készülék, ami magától csatlakozik a Hotspotra, stabilan tartja vagy adatmegosztó SIM-et kell használni. -
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Van valami ajánlott Androidos fejegység lista, árkategóriánként? Nem tudom mennyit érdemes rákölteni. Autóhifinél azt mondták, alapból mindegyik jó, nagyon sok pénzzel, csak kicsi javulás érhető el és nem lesz annyival jobb, mint amennyivel drágább. Lehet itt is ez a helyzet. Tulajdonképpen legjobb ár/érték arányú készüléket keresek.
-
sony89
aktív tag
Másik kérdés!
Junsun V1 Plus 6/128GB cucc..ha rükvercbe rakom az autót akkor hol lehet azt beállítani hogy ne vegye le a hangot ?? -
vlaci0311
újonc
Sziasztok
Hogy lehet azt megcsinálni hogy indításkor ne a gyári
lejátszó induljon el, hanem amit én szeretnék?
A gyári gázos
K2401 fejegység -
sfknasty
aktív tag
válasz
gyvince
üzenetére
Az a helyzet,hogy ezt csak fülre tudod beállítani,de elvileg van olyan funkció,hogy másnak a beállításait tudod használni,hátha valamelyik elnyeri a tetszésed.Normális DSP-t mérőmikrofonnal állítanak hangszórónként.Mondjuk én a DTS-t élből kikapcsolom,mert hamar torz jelet küld a hangszórókra.
-
Szikravadász
csendes tag
-
sony89
aktív tag
Adott egy Junsun V1 Plus 6/128GB os fejegység!
Ennél, ha a képeken használt rádiót használom ..hogy lehet a TP (Traffic Program) funkciót kikapcsolni?
-
dropi
senior tag
válasz
undercover
üzenetére
A Carplay/Android Auto lényegében csak egy kijelzőt csinál a kocsiból, mindent amit ott látsz, azt a telefon csinálja. Csak Zlinkkel fog menni.
-
undercover
őstag
Helyzetjelentés!
Vettem végül egy autóhifi boltban ezt a fakra kábelt. És úgy nézz ki a rádió recsegés problémát jelentősen javította. Néha egy apró recsegés hallatszik, de amugy igy azért már nem olyan nagy gond. Addig olyan volt mintha antenna sem lenne.
Szóval köszönöm a segítséget! Most már kiirja a fejegység a rádió nevét meg azt is milyen szám szól, szóval gondolom igy már sokkal erősebb a jel
Következő téma. A Carplayt is próbálgattam van benne vezetéknélküli. De alapból valamilyen Zlink nevű program van rajta az oldja meg ezt a feladatot. Érdemes mást beszerezni hozzá vagy jó ez is?
Valamint, ha Carplayt használok akkor ugye tükrözi a telefonomat. Tehát ahhoz nem kell naprakészen tartani a fejegységem az alkalmazásokat frissíteni (Waze stb) vagy ilyesmi ahhoz elég a telefon?
-
Inhouse
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Csak az egyik van bedugva a hozzá adott átalakítóval. Az apósomé, de még ő is mondta, hogy egy vacak ez a fajta Androidos fej. amolyan drágán sz.r
-
gabor9991
addikt
válasz
undercover
üzenetére
mk3.5 focusban is dual fakra van gyárilag a fejegységen viszont csak egy bemenet van, rendeltem aliexpresszről átalakítót ami persze nem jó, fizikailag a ford gyári csatlakozói nem férnek el egymás mellett hogy az alis csatlakozóhoz minkettőt lehessen csatlakoztatni, de végül 1 csatlakozóval is hibátlan a rádió.
Szerintem inkább a rádió chip a fontos, van egy junsunom egy másik kocsiban ott gyengébb jóval a rádió még erősítővel is abban 6625-ös chip van amiben jól szól abban 7708 -
berek21
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Egy ilyen kell neked. Ez az Alpine megoldása, de több gyártó is készít ilyet.
-
Inhouse
őstag
válasz
undercover
üzenetére
50-60 éve minimum 12V-os akkuk vannak az autókban, így épül fel az elektromos rendszer. Annyi, hogy régen Antimonos akkuk voltak, most meg CaCa, a többi része ugyanúgy ólom és kénsav elektrolit.
Olyan 11,xV és 14,4V között működnie kéne. -
Inhouse
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Én is találkoztam ezzel a problémával, írtam. Továbbra is érdekelne, hogy egy ilyen Y kábelben csak simán le van-e párhuzamosítva a 2 melegpont? Vagy esetleg van közte kondenzátor...
-
istnag
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Keress rá google n, hogy dupla fakra kábel vw, aztán válaszd ki melyik kellhet a passathoz
-
undercover
őstag
Egyelőre nem áll össze ez a téma
Egyrészt az lehet, hogy sok áramot fogyaszt? Mert szerintem elégé szívja az akksit vagy az akksi is régi lenne?
Másrészt ha felkapcsolom a xeon fényszórót akkor jobban kezd recsegni a rádió.Lehet túl régi ehhez ez az autó.
-
istnag
addikt
válasz
undercover
üzenetére
1.Hogy van összerakva az antenna? Van róla képed esetleg?
2. Ha biztosra akarsz menni veszel egy Dudut min. 4 gb RAM -al. -
válasz
undercover
üzenetére
Az a baj, hogy 2GB rammal nem sokra mész ezeknél a fejegységeknél. Legalábbis a linkre amire kattintottam az jött be elsőként, nem tudom olyan e, de az összeomlás, és a lefagyás arra utal. Az antennának valószínűleg az a baja, hogy az antenna erősítője az androidos cucctól nem kap áramot, amit a gyáritól még kapott.
-
undercover
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Valakinek ötlet?
Heeelp
Vagy próbáljam meg a gyári beállítások visszaállítását? Vaagy tudnátok ajánlani tapasztalatok alapján valamilyen jó FM rádió erősítőt ami segítene?
-
undercover
őstag
Üdv! Egy kis problémába kerültem
Gondoltam bátor leszek ezért rendeltem a VW Passat B6-hoz egy fejegységet.
Kínából
Ilyet pontosan: [link]
Szerelővel berakadtam, de eddig elég csalódás. Néha van, hogy összeomlik és lefagy az egész, a rádió meg sokkal rosszabb mint a gyári és recseg. Pedig próbáltam én már európai régióra rakni meg minden...
Szóval ehelyett mit tudnátok ajánlani? Olyat ami tényleg megbízható és elég erős benne a rádió... Van megbízható magyar boltban is esetleg?Nem tudom, hogy ez jobb lenne-e:
[link]A segítséget nagyon megköszönném.
-
gduck
addikt
Na akkor ez jó kérdés, én úgy gondoltam, hogy ez csak így működik, de lehet akkor rosszul tudom. Majd kipróbálom.
-
2. Ha a fejegységben nincs hívásra alkalmas SIM kártya, akkor hívást indítani az Android Auto felületéről tudsz.
Ez valami Junsun specialitás?
Ha a BT kapcsolat megvan, simán mennie kellene a hívás indításnak is.
Nekem csak egy gagyi iLike márkaspecifikus van az Ignisben, de ha nem aktív az AA, akkor is megy a hívás oda-vissza, bluetoothon keresztül. -
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy Junsun V2 Plus (6GB-128GB) fejegységet.
Két problémám lenne vele,.
Az egyik, hogyha hívnak nem írja ki a hívó nevét csak a számát.
A másik, hogy nem tudok róla hívást indítani, kontaktokat látja, kiválasztom akit hívni akarok és mikor jndítanám a hívást ki írja hogy nincs hálózat.
Természetesen a telefon Bluetoothon csatlakoztatva van.Hol és mit kellene beállítanom ?
-
TomWexX
addikt
válasz
gyvince
üzenetére
Nincs pin kód beállítva, ez a SIM évek óta a kocsiban van erre a célra. De a lényeg, hogy a régi fejegység kábelével tökéletesen működik, szóval biztos, hogy a Dudu RCA kábele a hibás. Írtam az eladónak is emiatt, de olyan hülyeségeket kért, hogy inkább hagytam. A lényeg, hogy működik...
És igen, ez a Dudu nagyon más kategória, mint az összes többi ócska vacak.
A hangzás is sokkal jobb (igaz a Junsun se volt olyan rossz ezen a téren), de a sebesség, stabilitás, kezelőfelület mind köröket ver az előző junsun fejegységemre. Azon a car launchert használtam, mert a gyári felülete egy kalap fost nem ért, de itt a Dudun eszembe se jut lecserélni a gyári felületet. Szóval torony magasan a Dudu a legjobb autós fejegység, nincs mese!
Köszönöm én is az itteni ajánlásokat, mivel ezek alapján találtam rá erre a márkára.
-
kicsieagle
csendes tag
Üdv mindekinek !
Először is szeretném megköszönni a segítségeteket , szinte tökéletesn működik a golfban a junsun, a telefon hívás nem igazán akar megfelelően működni a kormányról, de enélkül tudok létezni
, a kemárák sajnos még nem kerültek beépítésre.
Most megint szeretnék segítséget kérni ,
most a másik autómba behalt a gyári rns510 , lehet ezt is inkább cserélném.
Dudura szeretném de itt jön a kérdés melyikre és honnan érdemes venni.
Az autó egy vw eos 2010 multikormányos.
-
gyvince
senior tag
válasz
Krisszer
üzenetére
Igen ez volt!
Viszont emberek ez a Dudu7 Mekedee ez valami elképesztő cucc volt már sok fejegységem Sony Pioneer JVC de ennyire testre szabni mint ezt nem lehetett sajnos CANBUS az automba nem nagyon van így ezt a részét nem tudom de a hangja is nagyon jó!
Tényleg köszönöm hogy ezt ajánlatátok még mindig ismerkedem vele de eddig tökéletes!Vettem hozza kormány távirányítót az is nagyon jól működik valamint OBD olvasót azzal szenvedek egy kicsit de valami van a OBD csatlakozómmal nem a DuDu hibája tervezek hozzá venni mèg TMPS-t is jó cucc na
-
gyvince
senior tag
válasz
TomWexX
üzenetére
Nekem is tegnap jött meg a DuDu
van pinkod a SIM kártyadon? Nekem volt és nekem se ismerte fel de ki kapcsoltam a PIN kódot egy telefonba a kártyán utána ment tökéletesenHangjaval elégedett vagy? Én nagyon nagyon szépen szól viszont a kijelzőt ki lehet kapcsolni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pánik a memóriapiacon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Wuthering Waves
- Xbox Series X|S
- Filmgyűjtés
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Konkrét modell kell CPU verzióval. Az alapján beazonosítható.