-
8598 - 8501
8598 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Köszi!
Lemondott az előlapi USB-ről, így megvettük a másik Junsunt, abból volt. -
RazoR
veterán
Sziasztok!
Kollégám szeretne a Golf V-be fejegységet. Kikötése, hogy "gyárias" kinézete legyen és legyen az előlapon USB port.
Ezeket nézük ki:
Mekede K4 Plus 4+64
V1 Plus (6GB 128GB) 7'' -sajnos ez nem eléhető, kb1- 2 hónapot mondott az eladó.
Főleg carplay-el használná egyébként.
Melyik lenne a jobb? Junsunt ismerem, a másikról nem sokat tudok. Mennyire lenne fontos a 6 giga RAM?
Más ajánlás is jöhet.Működés közben megeszik 3-4gb memóriát a rendszer, én 6gb alá nem adnám. Nekem jelenleg egy 2/32 9"-os van de erősen kompromisszumos, akad, nem fluid a használata, carplayen kersztül van, hogy a waze nem tölti be a térképet, fehér minden.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Kollégám szeretne a Golf V-be fejegységet. Kikötése, hogy "gyárias" kinézete legyen és legyen az előlapon USB port.
Ezeket nézük ki:
Mekede K4 Plus 4+64
V1 Plus (6GB 128GB) 7'' -sajnos ez nem eléhető, kb1- 2 hónapot mondott az eladó.
Főleg carplay-el használná egyébként.
Melyik lenne a jobb? Junsunt ismerem, a másikról nem sokat tudok. Mennyire lenne fontos a 6 giga RAM?
Más ajánlás is jöhet. -
Baloo27
aktív tag
Mk2 focusban egy junsun v1 pro működik pár éve, sajnos az akkumulátort azóta is meríti így az interneten szerint kell bele egy canbus box vettem egy ilyet
Bekötöttem, beállítottam de azon kívül hogy megjelent a nyitott ajtó figyelmeztetés és a tolatókamera látható hogy canbus boxot használja semmi pozitív nem történt, még a kormányon lévő gombok sem működnek.
Végigpróbáltam az összes lehetőséget a raise alatt.
Nem működik az sem hogy ha kiveszem a kulcsot akkor az ajtónyitás kapcsolja ki, nem működik a fényszóróra fényerő váltás nem látja a mktorhőmérsékletet és feszültséget gyakorlatilag teljesen haszontalan .
Mk3-focusban még a klímát is tudom vezérelni a képernyőn megjelenő ikonokkal itt semmi ilyesmi nincs a nyitott ajtó figyelmeztetés kivételével .
A sárga vezetéken a fő csatlakozón folyamatosan 12V megvan a piros pedig gyújtáskapcsoló I állásra kapcsol 12voltot.
Eddig box nélkül ha kikapcsolt mert kivettem a kulcsot akkor a beállított 6 órán belül nem bootolt újra ha ismét bekapcsoltam most leállítás után Max 1 perc és bootol újra ha ismét bekapcsoltam.Létezik olyan hogy egy box nélkül jobban működik az egész mint boxszal?
Merülhetett az akkumulátor attól korábban hogy a sárga és piros vezeték gyárilag fel volt cserélve a csatlakozóban és valójában nem volt sohasem áramtalanítva?Vagy akkor nem is működött volna?Szerintem a canbus ugyanúgy merítheti, mert az folyamatosan áram alatt van.
Ha no sleep-re teszed, akkor nem fog merülni az akku, viszont minden indításnál lassú boot lesz. -
gabor9991
addikt
Én ilyet használok: MATOWE szkło hybrydowe do Radio Farrot 9'
Mk2 focusban egy junsun v1 pro működik pár éve, sajnos az akkumulátort azóta is meríti így az interneten szerint kell bele egy canbus box vettem egy ilyet
Bekötöttem, beállítottam de azon kívül hogy megjelent a nyitott ajtó figyelmeztetés és a tolatókamera látható hogy canbus boxot használja semmi pozitív nem történt, még a kormányon lévő gombok sem működnek.
Végigpróbáltam az összes lehetőséget a raise alatt.
Nem működik az sem hogy ha kiveszem a kulcsot akkor az ajtónyitás kapcsolja ki, nem működik a fényszóróra fényerő váltás nem látja a mktorhőmérsékletet és feszültséget gyakorlatilag teljesen haszontalan .
Mk3-focusban még a klímát is tudom vezérelni a képernyőn megjelenő ikonokkal itt semmi ilyesmi nincs a nyitott ajtó figyelmeztetés kivételével .
A sárga vezetéken a fő csatlakozón folyamatosan 12V megvan a piros pedig gyújtáskapcsoló I állásra kapcsol 12voltot.
Eddig box nélkül ha kikapcsolt mert kivettem a kulcsot akkor a beállított 6 órán belül nem bootolt újra ha ismét bekapcsoltam most leállítás után Max 1 perc és bootol újra ha ismét bekapcsoltam.Létezik olyan hogy egy box nélkül jobban működik az egész mint boxszal?
Merülhetett az akkumulátor attól korábban hogy a sárga és piros vezeték gyárilag fel volt cserélve a csatlakozóban és valójában nem volt sohasem áramtalanítva?Vagy akkor nem is működött volna? -
Tannen
tag
Hú, ez a matt fólia engem is érdekel, az én kijelzőm is 9 collos. (Junsun)
Van méretpontos, vagy vágni kell a széléből? -
fil
őstag
-
gduck
addikt
-
fil
őstag
-
fil
őstag
Sziasztok, 9"-os android fejegységre (Dudu3) keresek matt fóliát. Ha valaki tud egy lelőhelyet kérem ossza meg velem.
-
fireman123
őstag
Sziasztok! 3 hete vettem a 2-es Octaviamba egy Junsun (XT314C EU) fejegységet.
4/64-es verzió. Minden megy rajta ahogy kell.
Rádiót elég gyengén fogta, de másik kábellel egész jól lett.
Ami zavar benne egyedül, az hogy MP3 lejátszás közben hogy lehetne kicsit több basszust csalni bele? Eq-t állítottam már, de jobb nem lett. Esetleg valami másik zene lejátszó, amin több basszust lehetne adni neki? Segítséget köszönöm! 😊.
-
dethroner
veterán
-
OutsideR
aktív tag
Ezt a hadveres gombsort próbálta már valaki?
-
laca1052
tag
Sziasztok,Új vagyok a forumon egy kérdésem lenne, kinai androidos fejegységem van ti találkoztatk ojannal ha hotspot-tal kapcsolódok a telóval a rádióhoz hogy a navi mukődjőn,a rádión, utánna a móbil fizetést a telefon egy darabik nem engedi de a blutooth rádión keresztüli használat után is ugyan ezt csinálja. van ijen tapasztalatotk,
erröl a fejegységről van szó köszi a segitséget

-
Baloo27
aktív tag
Ő kért az autó pontos típusához képet és adatokat. Ő javasolta hogy ezt vegyem. Jeleztem is az ali-nak hogy visszaküldési kérelmet nyújtok be és ilyenkor a rendszer lefagyasztja a pénzt amit küldtem, bizonyos esetekben pedig az alis számlájukat is. Szóval mivel ez az ő saruk innentől nagyonis érdekükben áll, hogy segítsenek egészen addig amíg én nem jelzem a rendszernek, hogy megoldottuk a problémát.
Szerintem először kérj kábelt és másik canbus adaptert, küldj képet a másik adapterről, amit küldtem, mert az való a Tiédhez.
Ha vitát nyitsz, akkor csatold az eredeti beszélgetés képeit, hogy Te jelezted, hogy erősítős változatot kértél. Kérj free return-t, akkor talán megúszod a visszaküldés árát.
Pl.: itt egyértelműen jelzik, ha erősítős a kocsid, akkor a b típus kell.
A visszaküldés (ha ingyenes is) lehet problémás, nekem is meggyűlt a bajom vele anno, de lehet próbálkozni. -
ParadoxH
aktív tag
Ő kért az autó pontos típusához képet és adatokat. Ő javasolta hogy ezt vegyem. Jeleztem is az ali-nak hogy visszaküldési kérelmet nyújtok be és ilyenkor a rendszer lefagyasztja a pénzt amit küldtem, bizonyos esetekben pedig az alis számlájukat is. Szóval mivel ez az ő saruk innentől nagyonis érdekükben áll, hogy segítsenek egészen addig amíg én nem jelzem a rendszernek, hogy megoldottuk a problémát.
-
Baloo27
aktív tag
Az eladó egyelőre csak ennyit válaszolt elég szűkszavúan. Semmi bocsánatkérés miután megkérdezték az autó pontos típusát vagy ilyesmi. Ez se lenne probléma, de mi van ha várok egy hónapig és utána nem tudom visszaküldeni az androidot?

Ha jóhiszeműek vagyunk és csak kábel probléma akkor elvileg ez azt is jelenti, hogy átkötési probléma. Valaki találkozott ilyennel? Van itt lanceres?
Elvinném az autót egy szakihoz, de a legközelebbi 90 km re van és 2 hónap múlva tud fogadni.
A high spec. cable, amit az eladó írt, az az RP5-MT-002 canbus. Illetve lehet a kábel is kell új. MT-002
A vásárlási link leírásában nem látom, hogy ez a Tiédhez való lenne, egyszerűen a simához valót vetted valószínűleg.
Egyezkedhetsz az eladóval, de szerintem nem fog segíteni. -
ParadoxH
aktív tag
Az eladó egyelőre csak ennyit válaszolt elég szűkszavúan. Semmi bocsánatkérés miután megkérdezték az autó pontos típusát vagy ilyesmi. Ez se lenne probléma, de mi van ha várok egy hónapig és utána nem tudom visszaküldeni az androidot?

Ha jóhiszeműek vagyunk és csak kábel probléma akkor elvileg ez azt is jelenti, hogy átkötési probléma. Valaki találkozott ilyennel? Van itt lanceres?
Elvinném az autót egy szakihoz, de a legközelebbi 90 km re van és 2 hónap múlva tud fogadni.
-
Baloo27
aktív tag
-
ParadoxH
aktív tag
Ez az erősítő csatlakozórajza:

Tehát a 4-es pin 3.3V os ága ami bekapcsolja az erősítőt. Próbáltam Az AMT Cont-ot rákötni, de nincs változás.
Valami ötlete valakinek?
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Már kivagyok teljesen
Adott egy Mitsubishi Lancer X 2009-es autó, Rockford, navi-s hangrendszerrel (erősítővel). Ehhez rendeltem egy androidot kiegészítőkkel és Simple RP5 MT 101 canbus-al.
Összeraktam az autóba próbából, az android bootol viszont nincs hang. Beléptem a factory menübe 8888 kóddal és beállítottam az autót majd az összes external serial portot végigpróbáltam, de nem változott semmi. Csatoltam szerintem minden fontos infót képekben.
A manual szerint ha ezekben az autókban nincs hang akkor az amp ctrl és amp cont szálakat össze kellene kössem ha van rca kábel és az amp cont ot az acc hez ha nincs. Nincs AMP vagy AMP ctrl szálam sehol a canbus környékén (legalábbis felcímkéze úgy mint az amp cont).
Próbáltam az amp cont ot és az acc-t is, az sem segített. Utána visstatettem próbából a régit, azzal működik, nem sérült semmi.
Elvileg valami be kellene kapcsolja az erősítőt - de mi?

-
Baloo27
aktív tag
A kábel dolgot nem tudom, már nem emlékszem sajnos hogy legelőször hogyan csináltam. De a Zlink az indítás után azt írja csatlakozzak kábellel vagy bt-n. Tehát ő nem javasolja kifejezetten a drótot. Már töröltem a telefon android autóban a fejet, vagyis az autómat, és azóta se tud csatlakozni. Hiába írja a beállításokban hogy csatlakozva van és valóban így van mert bt. zenét tudok lejátszani, de az android autó azóta se mutatja mint csatlakozott eszközt. Valahol olvastam olyat, hogy ezeket a Zlink appokat nem lehet csak úgy törölgetni, random telepítgetni, mert a fejen lévő app hozzá van rendelve valami fiókhoz, amit az eladó vagy gyártó regisztrált, és így csak reghez kötött az egész. Franc ebbe a körülményes megkerülős izébe. Hogy ezt miért nem tudják simán feltörni, ellopni a kínaiak ?

Ha nem lenne regisztrált a zlink, akkor regisztrációt kérne.
Próbálj először kábellel csatlakozni, aztán az első telefonos beállítás után próbálkozz vezeték nélkül.
Nem sima bt törlést írtam, hanem mobilhálózat/wifi/bt visszaállítást, az minden eszközt töröl. Összes ismert wifi hálózat, összes bt kapcsolat, stb. -
dethroner
veterán
A telefonon a beállításokan keresd meg az alkalmazások között az android auto-t. Töröld az alkalmazás adatait, a gyorsítótárat. Ha a bt sem csatlakozik, akkor wifi, mobilhálózatok,bt visszaállítása.
Ezután próbálkoznék újra a csatlakozással.
múgy nem lehet, hogy az első beállításhoz kábel kell, aztán megy csak vezeték nélkül?A kábel dolgot nem tudom, már nem emlékszem sajnos hogy legelőször hogyan csináltam. De a Zlink az indítás után azt írja csatlakozzak kábellel vagy bt-n. Tehát ő nem javasolja kifejezetten a drótot. Már töröltem a telefon android autóban a fejet, vagyis az autómat, és azóta se tud csatlakozni. Hiába írja a beállításokban hogy csatlakozva van és valóban így van mert bt. zenét tudok lejátszani, de az android autó azóta se mutatja mint csatlakozott eszközt. Valahol olvastam olyat, hogy ezeket a Zlink appokat nem lehet csak úgy törölgetni, random telepítgetni, mert a fejen lévő app hozzá van rendelve valami fiókhoz, amit az eladó vagy gyártó regisztrált, és így csak reghez kötött az egész. Franc ebbe a körülményes megkerülős izébe. Hogy ezt miért nem tudják simán feltörni, ellopni a kínaiak ?

-
Baloo27
aktív tag
Leszedtem a legújabb Zlink-et. És hiába választom ki az android autót, nem történik semmi. Már a beállításait is végigtúrtam, de igazából nem találtam semmi olyat benne, ami előrébb vinne. A telefonból töröltem a fejegységet, majd újra indítva ott a bt kód, párosítom, igen. Megvan, a telefon jelzi hogy aktív a kapcsolat, de ennyi. Vagyis semmi.
A telefonon a beállításokan keresd meg az alkalmazások között az android auto-t. Töröld az alkalmazás adatait, a gyorsítótárat. Ha a bt sem csatlakozik, akkor wifi, mobilhálózatok,bt visszaállítása.
Ezután próbálkoznék újra a csatlakozással.
múgy nem lehet, hogy az első beállításhoz kábel kell, aztán megy csak vezeték nélkül? -
dethroner
veterán
Leszedtem a legújabb Zlink-et. És hiába választom ki az android autót, nem történik semmi. Már a beállításait is végigtúrtam, de igazából nem találtam semmi olyat benne, ami előrébb vinne. A telefonból töröltem a fejegységet, majd újra indítva ott a bt kód, párosítom, igen. Megvan, a telefon jelzi hogy aktív a kapcsolat, de ennyi. Vagyis semmi.
-
ArthurShelby
addikt
Érdekesek az xdaforum frissítések. Felraktam a legfrissebb Jitz2 verziót, ott konkrétan nem működtek a fej fizikai gombjai és a zlink egyáltalán. Aztán felraktam a gyárinál egyel frissyebbet, 2025.03.24-et, a fizikai gombok megjavultak, de a zlink továbbra se megy. Már próbáltam mindent, app gyorsítótár törlés, adattörlést, kényszerített leállítást, megadtam minden engedély neki a fejen, telóból töröltem a kapcsolatot, újra kerestem, megtalálta a fejet, csatlakozik és azt írja aktív a kapcsolat, de semmi. Zlink csak gondolkodik, de semmi. Nem lehet ezekre a fejekre valahogy igazi AA-t felrakni?
"Nem lehet ezekre a fejekre valahogy igazi AA-t felrakni?"
Nincs androidra gyári androidauto, ez a google hitelesítésével lehetne csak (az autógyártók úgy csinálják).
A másik érdekesség az androidos fejegységek bluetooth kezelése. Az sosem a gyári androidos, mivel az eredetileg csak vevő, nem adó. -
dethroner
veterán
A legfrissebb verzióban valóban más volt a felület, de lényegtelen, mert a fizikai gombokra nem reagált csak volt egy fura hang, ha megnyomtam. Ami most fent van, az csak eggyel frissebb a gyárinál, ott a szokásos sötét felület van, amit jól ismerek. De majd holnap próbálkozok még valamivel.
-
Baloo27
aktív tag
Érdekesek az xdaforum frissítések. Felraktam a legfrissebb Jitz2 verziót, ott konkrétan nem működtek a fej fizikai gombjai és a zlink egyáltalán. Aztán felraktam a gyárinál egyel frissyebbet, 2025.03.24-et, a fizikai gombok megjavultak, de a zlink továbbra se megy. Már próbáltam mindent, app gyorsítótár törlés, adattörlést, kényszerített leállítást, megadtam minden engedély neki a fejen, telóból töröltem a kapcsolatot, újra kerestem, megtalálta a fejet, csatlakozik és azt írja aktív a kapcsolat, de semmi. Zlink csak gondolkodik, de semmi. Nem lehet ezekre a fejekre valahogy igazi AA-t felrakni?
Új a zlink képernyő? Világos háttér, android auto ès carplay felírattal? Mert ott ki kell választani, hogy mit szeretnél indítani. Bökj az android autóra.
-
dethroner
veterán
Sajnos én nem usb-n hallgatom a zenét, hanem AA-n keresztül a telefonomról Pulsar/Spoty alkalmazással. Viszont azt kötve hiszem, hogy be kellene állítani valamit, hogy az ID3Tag menjen.
Próbálj innen szedni újabb fw-t:link
Neked a Horizontal display: QF001 Jitu2 version kell, ahogy látom van 2025.12.26 verzió is, ami jelenleg a legújabb.Érdekesek az xdaforum frissítések. Felraktam a legfrissebb Jitz2 verziót, ott konkrétan nem működtek a fej fizikai gombjai és a zlink egyáltalán. Aztán felraktam a gyárinál egyel frissyebbet, 2025.03.24-et, a fizikai gombok megjavultak, de a zlink továbbra se megy. Már próbáltam mindent, app gyorsítótár törlés, adattörlést, kényszerített leállítást, megadtam minden engedély neki a fejen, telóból töröltem a kapcsolatot, újra kerestem, megtalálta a fejet, csatlakozik és azt írja aktív a kapcsolat, de semmi. Zlink csak gondolkodik, de semmi. Nem lehet ezekre a fejekre valahogy igazi AA-t felrakni?
-
Dika22
tag
-
RazoR
veterán
Ami zavar benne egyedül, az hogy MP3 lejátszás közben hogy lehetne kicsit több basszust csalni bele? Eq-t állítottam már, de jobb nem lett. Esetleg valami másik zene lejátszó, amin több basszust lehetne adni neki? Segítséget köszönöm! 😊Nem tudom a sajátom pontos típusát de ugyanzzel kínlódtam én is, aztán rájöttem, hogy az EQ 3 oldalas, az első oldalon a mély tartomány állítható, a másodikon a közép, a harmadikon a magas.
-
Dika22
tag
Ami zavar benne egyedül, az hogy MP3 lejátszás közben hogy lehetne kicsit több basszust csalni bele? Eq-t állítottam már, de jobb nem lett. Esetleg valami másik zene lejátszó, amin több basszust lehetne adni neki? Segítséget köszönöm! 😊 -
fila
senior tag
-
KrAt
veterán
Ezt egy cache törlés megoldotta, viszont (amiért eleve frissítettem), hogy a navigálásra használt google maps amikor előtérben van, akkor vagy a rádió, vagy a zene app (attól függően, hogy melyik szól) mindig 1-2 perc alatt előtérbe jön (vagy a google maps megy háttérbe), és így nem látszódik a navigáció.
Ha leállítom az appot, akkor úgy jó.
Ilyennel találkoztatok már?

-
TheSaint
aktív tag
A csati nem gond, mert járatos dolog (Dual FAKRA - DIN, általában van egy antenna a tetőn és az első szélvédőnél), de jelenleg a táppal vagyok meglőve mert a Ford-os készletben az ANT kábel megy a gyári csati fele, erről kellene levennem a +12V-ot?

-
OutsideR
aktív tag
Hizpo S8 + Ford C-Max antenna kérdés:
A gyári kialakítás 2 FAKRA csatlakozós + fantom tápos is állítólag, a gyári csomagban meg sima egy FAKRA-DIN átalakító van, ezzel elég használhatatlan a vétel.
Ha veszek 2 FAKRA-s átalakítót ami fantom tápot is tud feladni azzal várható javulás? Illetve honnan tápláljam meg, a Ford-os kábelcsomagon nincs ANT kábel kiement (G8 tüske, kék kábel), ez is be van kötve a gyári aljzathoz!??
Köszi!
Hasonló a helyzet nálam Renault Masternél, 2 antenna csati van, nem tudom melyik melyik, illetve a tápról sem tudok semmit.
-
TheSaint
aktív tag
Hizpo S8 + Ford C-Max antenna kérdés:
A gyári kialakítás 2 FAKRA csatlakozós + fantom tápos is állítólag, a gyári csomagban meg sima egy FAKRA-DIN átalakító van, ezzel elég használhatatlan a vétel.
Ha veszek 2 FAKRA-s átalakítót ami fantom tápot is tud feladni azzal várható javulás? Illetve honnan tápláljam meg, a Ford-os kábelcsomagon nincs ANT kábel kiement (G8 tüske, kék kábel), ez is be van kötve a gyári aljzathoz!??
Köszi!
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Dudu6 hyundai ix35, raise can bus adapter.
Szoftwerben ki van választva a raise, meg auto tÍpus. A 8 pines(2vezeték) fehér csati be van dugva.
Sajnos a kormány vezérlés, ajtónyitás stb nem működik.
Van erre valami szokásos protokoll, hogy mit kell keresni hibát?
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Van egy SRNUBI A11-es (T10-1 modell) tablet, ami egy Themes frissítés után elkezdett gyakorlatilag nem működni, fekete képernyő, folyamatos újraindulások, stbstb.
Van valami ötlet, mit kéne tenni, hogy újra működőképes legyen? Csak a hard reset marad?
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Toyota Proace City Verso-hoz keresek a gyári "kijelző" helyére egy androidos fejegységet.
Ez az autó gyakorlatilag a Peugeot Rifter/Citroen Berlingo/Opel Combo autóval azonos.
A fórumot olvasva kerestem hozzá Junsun és Dudu egységet.
Junsun-ból ezt találtam.
Ebből a top a V1 Plus: 8CPU 1.6Ghz, 6G / 128G
https://www.aliexpress.com/item/1005009975322174.html
Dudu-t nem is találtam.
Illetve magyar kereskedőtől ez találtam. (márka ismeretlen)
Itt a top: 8CPU 2GHz, 8/G / 128G
https://multimelodia.hu/termek/toyota-proace-city-101-android-multimedia-fejegyseg-8-128gb
Vajon a magyar boltból kapható termék megérheti a felárat?Junsun, Dudu, Hizpo márkákon kívül mi az ami még ajánlott?
MK3 Focusban jelenleg egy Junsun tesla style fejegység van de csak 2/32 és szeretném lecserélni egy erősebb/újabb típusra 6/128 vagy 8/256-ra és a kisebb kijelzős gombos verzióra. -
Lőrinc
csendes tag
Sziasztok!
Toyota Proace City Verso-hoz keresek a gyári "kijelző" helyére egy androidos fejegységet.
Ez az autó gyakorlatilag a Peugeot Rifter/Citroen Berlingo/Opel Combo autóval azonos.
A fórumot olvasva kerestem hozzá Junsun és Dudu egységet.
Junsun-ból ezt találtam.
Ebből a top a V1 Plus: 8CPU 1.6Ghz, 6G / 128G
https://www.aliexpress.com/item/1005009975322174.html
Dudu-t nem is találtam.
Illetve magyar kereskedőtől ez találtam. (márka ismeretlen)
Itt a top: 8CPU 2GHz, 8/G / 128G
https://multimelodia.hu/termek/toyota-proace-city-101-android-multimedia-fejegyseg-8-128gb
Vajon a magyar boltból kapható termék megérheti a felárat? -
Baloo27
aktív tag
Igen, így megy ahogy írod. Miben kevés a ram? Telóban 8GB a fejben 4GB van. Ha nincs ez a topál izé akkor holnap mindenképp felrakom, mert utálom az erőszakos kis mocskot. Azonkívül nem kell semmiféle rádió se, nekem a hiányuk nem hátrány. A fentebbi képeken ott van hogy milyen rádió és DSP van benne.
Innen letöltöd az mcu frissítèst, ami megfelelő link
A képeid alapján a BD32107 ès TSC4745 kell neked. Rámásolod pendrivera és csinálsz egy mcu upgrade-et.
Én azért kipróbálnám a fejegységre telepített waze menne-e. -
dethroner
veterán
Jól értem, hogy a zenét a fejegységről játszod le usb-n és közben a telefonról Zlink segítségével a waze megy? Mert akkor lehet kevés a memória. Ha AA-n keresztül megy a zene és mellette a Waze, akkor is leáll?
A haiwai-ban nincs Toppal, nincs internetes radio és règebbi az FM rádió.
Még megpróbálhatsz egy mcu frissítést, de ott meg kell nézni milyen dsp és radio ic van linkIgen, így megy ahogy írod. Miben kevés a ram? Telóban 8GB a fejben 4GB van. Ha nincs ez a topál izé akkor holnap mindenképp felrakom, mert utálom az erőszakos kis mocskot. Azonkívül nem kell semmiféle rádió se, nekem a hiányuk nem hátrány. A fentebbi képeken ott van hogy milyen rádió és DSP van benne.
-
Baloo27
aktív tag
Megvolt pár út az fw frissítés óta. Nem annyira gyakran, de így vannak újraindulások és volt amikor teljesen kifagyott a waze. Ilyen eddig nem volt. De a zene megy tovább, ebből azt gondolom nem a teljes rendszer kudarc, hanem csak waze/zlink vagy bt. része.
Amúgy az ID3 tag infók már újra megjelennek. Pár napig az AIMP appot használtam, az minden jól mutatott, csak nem tudtam belőni elsődleges lejátszónak, aztán újra elővettem a beépített zenelejátszót és minden infót megmutatott, mint előtte. Szóval ott vagyok, ahol korábban, a zenelejátszó újra jó, de a waze továbbra is hibázik.
Amúgy mi a gő különbség a Jitu2 és a Haiwai verziók között?Jól értem, hogy a zenét a fejegységről játszod le usb-n és közben a telefonról Zlink segítségével a waze megy? Mert akkor lehet kevés a memória. Ha AA-n keresztül megy a zene és mellette a Waze, akkor is leáll?
A haiwai-ban nincs Toppal, nincs internetes radio és règebbi az FM rádió.
Még megpróbálhatsz egy mcu frissítést, de ott meg kell nézni milyen dsp és radio ic van link -
dethroner
veterán
Sajnos én nem usb-n hallgatom a zenét, hanem AA-n keresztül a telefonomról Pulsar/Spoty alkalmazással. Viszont azt kötve hiszem, hogy be kellene állítani valamit, hogy az ID3Tag menjen.
Neked a Horizontal display: QF001 Jitu2 version kell, ahogy látom van 2025.12.26 verzió is, ami jelenleg a legújabb.Megvolt pár út az fw frissítés óta. Nem annyira gyakran, de így vannak újraindulások és volt amikor teljesen kifagyott a waze. Ilyen eddig nem volt. De a zene megy tovább, ebből azt gondolom nem a teljes rendszer kudarc, hanem csak waze/zlink vagy bt. része.
Amúgy az ID3 tag infók már újra megjelennek. Pár napig az AIMP appot használtam, az minden jól mutatott, csak nem tudtam belőni elsődleges lejátszónak, aztán újra elővettem a beépített zenelejátszót és minden infót megmutatott, mint előtte. Szóval ott vagyok, ahol korábban, a zenelejátszó újra jó, de a waze továbbra is hibázik.
Amúgy mi a gő különbség a Jitu2 és a Haiwai verziók között? -
Krisszer
aktív tag
igazán lehetne valami open source csereszabat AA-ra. a mirrorlink van/volt, de az a tapasztalataim szerint eléggé végtermék, főleg, hogy csak képernyőtükrözés, nem autós felület..
-
qltsar
veterán
Nincs koze hozza elviekben.
Nem a fejegyseggel lesz valoszinuleg a gond, hanem a telefonos oldal, ahogy sokunknal is van jelenleg egy ideje, itt ahogy emlitettem 3 osszetevo miatt: GPSU, SecuPatch, AA verzio.
-
Baloo27
aktív tag
próbáltam egy pár verziót, de egyikkel se nagyon akart együttműködni - viszont így most az rémlik, hogy próbáltam más telóval a családból, azzal működött a nagyon rövid próba alatt (infinix valamicsoda)
az antenna még kevésbé van takarva, mint a legtöbb autóban (lásd itt) de amúgy a másfél emeletes ház emeleti plafonon levő AP-ra csatlakozva még tudok youtubeozni kint a kapu előtt, szóval nem hinném, hogy az lenne a hiba forrása.
majd a Hizpoval még kisérletezek az asztalon (ki van szedve), háthaAz egyik telefonon ki kellene próbálni, hogy a beállításokban a WiFi, mobilhálózatok és Bluetooth visszaàllítása hoz-e változást. Természetesen, ha még nem volt ez az opció.
-
Krisszer
aktív tag
próbáltam egy pár verziót, de egyikkel se nagyon akart együttműködni - viszont így most az rémlik, hogy próbáltam más telóval a családból, azzal működött a nagyon rövid próba alatt (infinix valamicsoda)
az antenna még kevésbé van takarva, mint a legtöbb autóban (lásd itt) de amúgy a másfél emeletes ház emeleti plafonon levő AP-ra csatlakozva még tudok youtubeozni kint a kapu előtt, szóval nem hinném, hogy az lenne a hiba forrása.
majd a Hizpoval még kisérletezek az asztalon (ki van szedve), háthajut eszembe, az a kis csonk a 2.4 és az 5GHz antenna is?
nem megy az olvasás.. de ha valakinek hasznos lesz majd, a kis bütyök antenna az 5GHz, a kis kábelke a tolatókamera csatiján meg BT+2.4GHz Wifi -
Krisszer
aktív tag
Hizpo S6 6/64 és Poco X6 pro kábel nélkül a kezdetektől és nincs hiba vezeték nélküli AA esetén. Gpsu április 1, de szerintem nem ott van a hiba.
Mikori a sw a Hizpo-n? Jitu2 vagy Haiwai rendszer? Bt a telefonokon friss? Wlan kábelcsonk nem lett nagyon eldugva a csatlakozónál, amikor bekötötted?
2001-es Corollában van, ezerszer jobban néz ki, mint a gyári
majd a Hizpoval még kisérletezek az asztalon (ki van szedve), hátha -
Baloo27
aktív tag
a kapacitások általában Junsun meg Dudu cuccoknál stimmt, (előbbiről valaki más tud okosat mondani).
a 9", 10.1" universal az a Dudu 9.5" és 10.36"-jának felel meg, a készülékház ugyanakkora, csak kisebbek a peremek. 11.5"-est is be tudsz tenni (ha engedi a tér körülötte) kiemelőkerettel, ppill nem tudok linkelni, de ha érdekel, belinkelem alin vagy valahol.
360-as szett az (legalábbis márkán belül) kb univerzális, szóval ha 360IC benne van a fejben, akkor külön is tudsz venni hozzá kamerákat.
más: aki használ AA-t; mi lehet a hiba? se a Dudu7-en, se a Hizpo S8-on, se Nothing Phone (1)-gyel, se Xiaomi 15-tel nem kifejezetten használható a wireless AA. beakad, ledobál, főleg a Spotin szokott kiakadni. a kicsikocsiba tervezem a Hizpot berakni (viccesen fog kinézni 2004 szétesni akaró Yarisban, majd dobok be képeket
), csak nem csak én fogom használni, és jó lenne, ha menne az AA. Hizpo S6 6/64 és Poco X6 pro kábel nélkül a kezdetektől és nincs hiba vezeték nélküli AA esetén. Gpsu április 1, de szerintem nem ott van a hiba.
Mikori a sw a Hizpo-n? Jitu2 vagy Haiwai rendszer? Bt a telefonokon friss? Wlan kábelcsonk nem lett nagyon eldugva a csatlakozónál, amikor bekötötted?
2001-es Corollában van, ezerszer jobban néz ki, mint a gyári
-
Krisszer
aktív tag
aki használ AA-t; mi lehet a hiba? se a Dudu7-en, se a Hizpo S8-on, se Nothing Phone (1)-gyel, se Xiaomi 15-tel nem kifejezetten használható a wireless AA.
Egyik GooglePlaySystemUpdate es a 16.4 feletti AA tette tonkre kb. 2 honapja, eddig "csak" Pixelen es Samsungon kuzdottunk vele, lehet azert mert ott havonta szorjak a secupatch-eket, meg GPSU-t, de akkor beert a tobbi gyarto is
.tavaly május körül szereltem be az Avensisbe, akkor is ezt csinálta, de akkor ezek szerint csak romlott a helyzet. lehet a ~4500 mentett dal meg ~80 playlistbe zavarodott bele?
-
qltsar
veterán
a kapacitások általában Junsun meg Dudu cuccoknál stimmt, (előbbiről valaki más tud okosat mondani).
a 9", 10.1" universal az a Dudu 9.5" és 10.36"-jának felel meg, a készülékház ugyanakkora, csak kisebbek a peremek. 11.5"-est is be tudsz tenni (ha engedi a tér körülötte) kiemelőkerettel, ppill nem tudok linkelni, de ha érdekel, belinkelem alin vagy valahol.
360-as szett az (legalábbis márkán belül) kb univerzális, szóval ha 360IC benne van a fejben, akkor külön is tudsz venni hozzá kamerákat.
más: aki használ AA-t; mi lehet a hiba? se a Dudu7-en, se a Hizpo S8-on, se Nothing Phone (1)-gyel, se Xiaomi 15-tel nem kifejezetten használható a wireless AA. beakad, ledobál, főleg a Spotin szokott kiakadni. a kicsikocsiba tervezem a Hizpot berakni (viccesen fog kinézni 2004 szétesni akaró Yarisban, majd dobok be képeket
), csak nem csak én fogom használni, és jó lenne, ha menne az AA. aki használ AA-t; mi lehet a hiba? se a Dudu7-en, se a Hizpo S8-on, se Nothing Phone (1)-gyel, se Xiaomi 15-tel nem kifejezetten használható a wireless AA.
Egyik GooglePlaySystemUpdate es a 16.4 feletti AA tette tonkre kb. 2 honapja, eddig "csak" Pixelen es Samsungon kuzdottunk vele, lehet azert mert ott havonta szorjak a secupatch-eket, meg GPSU-t, de akkor beert a tobbi gyarto is
. -
Krisszer
aktív tag
Sziasztok.
2021-es új műszerfalú Renault masterbe keresek androidos fejegységet ami kezel 360 kamera rendszert. Waze és Youtube music futna folyamatosan 4g mobilnet kártyával.Nézegettem a Duduauto és a Junsun fejegységeket, Junsunt találtam 360-as szettel masterbe, de csak 6/128GB (ez mennyire valós?) kapacitással. Ez V1 vagy V1 plus.
kerestem volna v3-at de nerm találtam Renault masteres szettet.
Ugyanígy Duduban sem találtam 2021-es Masterhez 360-as szettet.
Találtam 10.1-es keretet külön, de a Duduauto fejegységek 9.6, 10.36, és 11.5 méretben léteznek.
Melyik lehet jó a 10-es keretbe, vagy melyikhez mekkora keret kell?Mit javasoltok?
), csak nem csak én fogom használni, és jó lenne, ha menne az AA. -
Baloo27
aktív tag
Leszedtem a frissítő fájlt, megcsináltam a frissítést és a vicc az egészben, hogy a korábban fent lévő fw frissebb volt mint amit most raktam rá

Ezzel az fw-vel vettem:
És ezt lehet frissítésnek leszedni a honlapról:

Azt nem tudom hogy viselkedik a waze, azt tesztelni még nem volt időm, de azt egyből kiszúrtam hogy pl a zenelejátszó nem ismeri fel/nem írja ki a pendriveról lejátszott dalok előadóit és albumcímeket, csak a dalok címét írja ki. Eddig ez nem okozott gondot. Vajon ezt is be kell külön állítani?
Neked a Horizontal display: QF001 Jitu2 version kell, ahogy látom van 2025.12.26 verzió is, ami jelenleg a legújabb. -
OutsideR
aktív tag
Sziasztok.
2021-es új műszerfalú Renault masterbe keresek androidos fejegységet ami kezel 360 kamera rendszert. Waze és Youtube music futna folyamatosan 4g mobilnet kártyával.Nézegettem a Duduauto és a Junsun fejegységeket, Junsunt találtam 360-as szettel masterbe, de csak 6/128GB (ez mennyire valós?) kapacitással. Ez V1 vagy V1 plus.
kerestem volna v3-at de nerm találtam Renault masteres szettet.
Ugyanígy Duduban sem találtam 2021-es Masterhez 360-as szettet.
Találtam 10.1-es keretet külön, de a Duduauto fejegységek 9.6, 10.36, és 11.5 méretben léteznek.
Melyik lehet jó a 10-es keretbe, vagy melyikhez mekkora keret kell?Mit javasoltok?
-
dethroner
veterán
Leszedtem a frissítő fájlt, megcsináltam a frissítést és a vicc az egészben, hogy a korábban fent lévő fw frissebb volt mint amit most raktam rá

Ezzel az fw-vel vettem:
És ezt lehet frissítésnek leszedni a honlapról:

Azt nem tudom hogy viselkedik a waze, azt tesztelni még nem volt időm, de azt egyből kiszúrtam hogy pl a zenelejátszó nem ismeri fel/nem írja ki a pendriveról lejátszott dalok előadóit és albumcímeket, csak a dalok címét írja ki. Eddig ez nem okozott gondot. Vajon ezt is be kell külön állítani?
-
Pityu89
senior tag
-
Per Me
tag
Üdv Mindenki!
Van egy Junsun V9-es fejegységem,egy ideig remekül használtam úgy,hogy a telefonom hotspotjáról kapta a netet,meg ugyanerről a telefonról toltam a netrádiót BT-n.Igenám,de telefont cseréltem,azóta vagy wifinet van vagy BT zenehallgatás.Bármelyikre felcsatlakozok,a másikat bontja a fejegység.Automatikusan átrakja magát a fejegység hotspot üzemmódra,ha a BT aktív és elindítja az android auto-t,amit én nem is akarok használni,legalábbis ha így működik nem...Valakinek van megoldása erre,hogy állítsam be? Köszi
Android auto tiltás,ha úgysem használod?
-
orpheus
csendes tag
Üdv Mindenki!
Van egy Junsun V9-es fejegységem,egy ideig remekül használtam úgy,hogy a telefonom hotspotjáról kapta a netet,meg ugyanerről a telefonról toltam a netrádiót BT-n.Igenám,de telefont cseréltem,azóta vagy wifinet van vagy BT zenehallgatás.Bármelyikre felcsatlakozok,a másikat bontja a fejegység.Automatikusan átrakja magát a fejegység hotspot üzemmódra,ha a BT aktív és elindítja az android auto-t,amit én nem is akarok használni,legalábbis ha így működik nem...Valakinek van megoldása erre,hogy állítsam be? Köszi
-
gabor9991
addikt
Hétvégén jó idő lesz, hétfőn jön egy kis lehűlés

-
TheSaint
aktív tag
Erről van valakinek tapasztalata, regisztrált már valaki?:
[DUDUOS Beta Testing Expands to More Devices] -
flesh
aktív tag
Simán feltelepíted Play áruházból ezt: NavRadio Basic.
Régebben azt mondtam volna, ha tetszik, akkor vegyed meg a full verziót: NavRadio+
De azt mondta a fejlesztője, hogy befejezi a fejlesztést és úgy látom le is vette. Innen pl. még letölthető, de azt nem tudom aktiválható-e.Ha minden működik, akkor be lehet valahogy állítani alapértelmezettnek a gyári helyére. De annak utána kell nézni.
Újra elérhető a Play áruházban a NavRadio+ alkalmazás 2 229 ft
[link] -
Baloo27
aktív tag
Sziasztok!
Roco K706 fejegységem van. Az a helyzet, hogy a Zlink-en keresztül használt Vaze gyakran újraindul. Ugye ez van az Android Auto kiváltására, és csak a Vaze vacakol, ha a Google Maps megy, az jól működik. Telefonálni is jól lehet rajta keresztül, semmi más gondom nincs (a kijelző borzasztó gyenge fényerejét kivéve). Tudom lehet a Play-ból letölteni a Vaze-t és úgy használni, de akkor sokkal macerásabb telefonhívást kezdeni, meg minden alkalommal babrálni a telefont hogy Wifi hotspotba kapcsoljam, ilyesmi. Így meg csak beülök, megnyomom a Zlink-et és minden ott van, csak ez a hülye Vaze. Mit lehet csinálni, mások is jártak így?Nem tudom milyen fw van a fejegységen, de frissíts egyet, biztosan magához fog térni.
MCU-t ne frissíts, csak fw-t link -
KAMI911
senior tag
-
RazoR
veterán
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Roco K706 fejegységem van. Az a helyzet, hogy a Zlink-en keresztül használt Vaze gyakran újraindul. Ugye ez van az Android Auto kiváltására, és csak a Vaze vacakol, ha a Google Maps megy, az jól működik. Telefonálni is jól lehet rajta keresztül, semmi más gondom nincs (a kijelző borzasztó gyenge fényerejét kivéve). Tudom lehet a Play-ból letölteni a Vaze-t és úgy használni, de akkor sokkal macerásabb telefonhívást kezdeni, meg minden alkalommal babrálni a telefont hogy Wifi hotspotba kapcsoljam, ilyesmi. Így meg csak beülök, megnyomom a Zlink-et és minden ott van, csak ez a hülye Vaze. Mit lehet csinálni, mások is jártak így? -
stev65
tag
Sziasztok, 1 DIN-es fejegységben van használható tipus? Sajnos nem fér el az autóban nagyobb, az 1 Din-be a kijelzőnek is bele kell férnie. (VW1303)
-
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni abban hogy Duduauto 9,5 inch 4,6/64 gb modelles autorádiót keresek de sehol nem találok olyat ami európából jönne.Mindenhonnan ki van fogyva.Hátha ti tudnátok nekem segíteni egy megbízható forrásból való beszerzést.
A válaszokat előre is köszönöm. -
RazoR
veterán
-
gduck
addikt
-
gabor9991
addikt
-
RazoR
veterán
Gyújtásra és ha jár a motor akkor nincs gond, ez akkor van ha leveszem a gyújtást-leállítom (kulcsnélküli indítás van a kocsiban). Ha kiszállok a kocsiból és bezárom akkor kikapcsol a fejegység.
Ebben az állapotban nem is regál semmire a kijelző.
-
gabor9991
addikt
-
RazoR
veterán
Junsun fejegység Focus MK3-ban gyújtás levétele után ezt produkálja:
Mi lehet az oka? Van rá kötve tolató kamera is. -
gduck
addikt
Itt le van írva minden és van újabb verzió is, amivel jobban testreszabbhatóbb
OpenRadioFM 5.1.0 — “Backup Studio + Web Tools -
skiskett
csendes tag
Sziasztok,
Beszereltem egy AINavi k70-es fejegységet.
A beállított rádiókat megjegyzi, az időt nem.
A kérdésem az lenne, ha az állandó és a gyújtáskori 12V-os kábelt összecseréltem volna, akkor a kulcs kihúzása után nem kapcsolna ki a fejegység, jól gondolom?
Jelenleg kikapcsol.
Előre is köszi. -
Pityu89
senior tag
Szuper a stream ötlet. Megcsináltátok a magyar DAB adást.
Sejtettem hogy nem szoftveresen van kikapcsolva:

Saját rádió ikont hogy lehet hozzáadni? Van amit nem talál meg, betenném a közösbe.
-
gduck
addikt
Szia!
Köszi! Valószínűleg nem. De milyen fejegységed van?A rádió stream rész is folyamatosan fejlesztve van, de egyelőre magyarok is csak "protekciósan" vannak benne

-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel, folyamatosan fejlesztünk egy rádió alkalmazást. Most csináltam meg az MTK8227L_8, 8259, 8667 kompatibilitást. Ez csak azért lényeges, mert nekem egy Junsun V1 8667 van

Bővebb infó itt: xdaforums OpenRadioFM és a GitHubon
Ez nagyon jó! Szép munka gratulálok!
2 kérdés:
Ha a fejegységem alapból nem tudja az RDS infót (dalcím kiírást) akkor ezzel sem fog menni?
Saját rádió streamet be lehet rakni? Ha később bekerül ez a funkció az sem lenne rossz.
-
banda1981
aktív tag
-
banda1981
aktív tag
Sziasztok!
Kellemes húsvéti ünnepeket!
2026.02.02 vásároltam 1 Multimédiás fejegységet Multimelodia oldalról,és 2 hete nem működik rajta a Car Play alkalmazás!
Ezt a hibaüzenet dobja fel "ZLINK service is unavailable"
Maga a Zlink5 alkalmazást megtalálom az alkalmazás készülőben,ami azt írja,hogy zárolva van az alkalmazás!
Esetleg van erre valami megoldásotok,hogy újra működjön az alkalmazás?
Köszönöm a segítő válaszokat! -
pavika
tag
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Válaszolt az eladó és jó canbus dekódert kaptam. Illetve a cantype beállításban melyik lehetőséget kell választanom. Sajnos egyik Skoda Octavia beállítás sem jó. Összesen csak 4 van. Az eladó szerint erre a [gyűjtőcsoportra] állítsam a fejegységet. De ezt már megtaláltam a próbálgatások során. Sok mindent látok vele, de nem mindent. Nem látom többek között a szervíz információkat. Most épp azzal szenvedek, hogy a nyári kerekek felkerültek és a kocsi jelzi a defektet vagy a nyomáscsökkenést az óracsoporton. A fejegységen kellene jóváhagyni, resetelni, de ez a menüpont sincs meg jelenleg.
Ezek sajnos nem gyári 100%-ban működő alkatrészek... Szerintem ez ennél jobb nem lesz.
Amit tehetsz, kipróbálsz másikat is. Pl ez egy HiWorld -
pavika
tag
Sziasztok!
Válaszolt az eladó és jó canbus dekódert kaptam. Illetve a cantype beállításban melyik lehetőséget kell választanom. Sajnos egyik Skoda Octavia beállítás sem jó. Összesen csak 4 van. Az eladó szerint erre a [gyűjtőcsoportra] állítsam a fejegységet. De ezt már megtaláltam a próbálgatások során. Sok mindent látok vele, de nem mindent. Nem látom többek között a szervíz információkat. Most épp azzal szenvedek, hogy a nyári kerekek felkerültek és a kocsi jelzi a defektet vagy a nyomáscsökkenést az óracsoporton. A fejegységen kellene jóváhagyni, resetelni, de ez a menüpont sincs meg jelenleg.
-
J&P
aktív tag
Köszönöm, mindig tanul az ember, nagyon messze vagyok az Android multimédia rejtelmeitől, laikusként álltam hozzá a keresgetéshez és ez a neve sincs jött elő (amit skippeltem is) a keresőben mint VW Passat B8 specifikus amihez adnak mindent is a bekötéshez, elvileg plug&play.
-
Krisszer
aktív tag
most látom, hogy 10.1", de továbbra is áll amit írtam.
-
Krisszer
aktív tag
a fejegység nem specifikus, csak a beépítőkeret. a 9" majdhogynem szabvány, bármelyik ilyen formátumú ugyanúgy belemegy, lásd nekem először Hizpo volt benne, de ugyanúgy belement a Dudu. ha meg egyben rendeled aliról, az se faragós és szoktak CANbus adaptert adni is ha kell.
-
J&P
aktív tag
Köszönöm a válaszod, az a bajom hogy sehol nem találom vajon milyen brand lehet, pedig szimpatikus lenne mert nem kellene semmit faragni hiszen márkaspecifikus. Na mind1, nem életbevágóan fontos a csere, még keresgélek.
-
cabii
tag
Ezt a darabot nem ismerem, de kicsit több rammal láthatsz ebay-en is fejegységeket olcsóbban. ha nem ragaszkodsz a magyar bolthoz
-
berek21
őstag
Alpine INE-W928R.
Ha valaki szintet lépne, dobjon egy privátot. -
gabor9991
addikt
Van egy junsun v1 pro a kocsimban valamikor letöröltem a zlink appot róla, nem is volt fontos mert az előző telefonom az Android autót nem tudta kezelni, most új telefont használok és a másik autómban lévő srnubival tökéletesen működi az Android autó, így megpróbáltam a junsunra visszatenni a zlinket, találtam is két különböző apk-t mindkettőt sikerült telepíteni de aktiválni egyiket sem.Az egyiket valami qr kódos módszerrel kellene wechat zhijanzlink appal, a a másik meg valami másik kinai appon keresztül aktivalódna.Junsun chatbot elküldött az alis eladóhoz hogy intézzem vele a dolgot de az alis eladó már nem létezik.Esetleg létezik valami egyéb módszer amivel lehet használni az appot?
-
flegga92
senior tag
Én magamnak szereltem be. Van egy kis elektronikai tapasztalatom, de nekem sem akart működni a CANBox. Többször átnéztem, hogy a csatlakozók hova mennek, mit csinálhatnak. Egyszer észrevettem, hogy a Box egy kis csatlakozóval külön is csatlakozik a fejegységhez. Ezt a hibát elhárítva működött a Box is.
Aki ezzel foglalkozik, annál nem nem túl valószínű, hogy ezt történt.
Igen, ez simán lehet először én is benéztem.
#8501pavika
Egyébként írj az eladónak alin, nekem másnapra mindig válaszoltak. Volt egy Mazda 6, ami az istenért nem akart működni, bármilyen Mazdát válaszottam ki. Aztán megírták, hogy melyik kell pontosan és egyből működött is.
Folt egy Fiat Linea is, ott se a Linea se a Bravo vagy hasonló évjáratú nem vitte. Szintén írtam, másnap megírták, hogy válasszam a Doblo-t, egyből jó lett. -
FOX888
tag
Én magamnak szereltem be. Van egy kis elektronikai tapasztalatom, de nekem sem akart működni a CANBox. Többször átnéztem, hogy a csatlakozók hova mennek, mit csinálhatnak. Egyszer észrevettem, hogy a Box egy kis csatlakozóval külön is csatlakozik a fejegységhez. Ezt a hibát elhárítva működött a Box is.
Aki ezzel foglalkozik, annál nem nem túl valószínű, hogy ezt történt.
-
pavika
tag
-
FOX888
tag
Sajnos nem jártam nagyobb sikerrel. Ebben a menüpontban csak egy skoda octavia szerepel 2007-től 2014-ig. Ezt kiválasztva nem működik semmi. Ha itt a volkswagent választom, de nem választok típust, hanem az összes járművet magában foglaló lehetőséget választom akkor elég sok mindent látok.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Még tesztelem és eldől hogy marad vagy egy jobbra cserélem.Saját magadnak szerelted be a készüléket?
-
gduck
addikt
-
pavika
tag
Sajnos nem jártam nagyobb sikerrel. Ebben a menüpontban csak egy skoda octavia szerepel 2007-től 2014-ig. Ezt kiválasztva nem működik semmi. Ha itt a volkswagent választom, de nem választok típust, hanem az összes járművet magában foglaló lehetőséget választom akkor elég sok mindent látok.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Még tesztelem és eldől hogy marad vagy egy jobbra cserélem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8598 - 8501
8598 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HP Elite Mini 600 G9 PC! i5-12500T / 32GB DDR5 4800MHz / 512GB NVMe
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

), csak nem csak én fogom használni, és jó lenne, ha menne az AA.
.