- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen egeret válasszak?
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Autós kamerák
- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dgyuri0123 #74155 üzenetére
Fordot, Fiatot, Franciát nem veszünk.
-
slett27
addikt
válasz
dgyuri0123 #74152 üzenetére
Nissan nem ismerte a 3F szabályt ? Tönkre is ment.
-
lazac_
tag
Mégsem egyesül a Honda és a Nissan (telex)
Mondjuk nekem tökmindegy, 10 milliós eus ország lakója vagyok, eddig sem voltam célközönség, új autókat max. a kirakatban nézegetem
.
Honda City: 144444km átlépve, elkezdett hangosodni a kocsi, eleinte azt hittem, hogy csak kavicsok a 4 évszakos lamellák között (egy ideje pár 100m-es szakaszon minden reggel aprókavicsos utcán megyek), de átsimogatva nem találtam semmit. Kb. 80km/h környékén már egész halk Ikarus kerék-bolygómű duruzsolása van, szerencsére benyomott kuplunggal is, szóval valamelyik kerékcsapágyra gyanakszom (nyugtassatok meg, hogy rossz féltengelynek nincs ilyen hangja...).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
shokobanana #74147 üzenetére
Gondolta hátha rá tud dumálni egy új szettre amit jó drágán eladhat neked...
-
j.bravo
addikt
válasz
shokobanana #74147 üzenetére
a véleménye a potenciális vagy legalábbis remélt biznisz függvényében változik
-
shokobanana
csendes tag
válasz
Micsurin #74145 üzenetére
Ó, a gumisok....
Mivel én cserélem a kerekeket, egyik évben vittem a nyári garnitúrát centríroztatni felrakás előtt. 7 éves gumi volt (MIsi Latitude) és voltak már felszíni hajszálrepedezések rajta, de a profil bőven 5mm feletti. Összességében nem volt vészes egyáltalán. Gumis: hát ő ezt a helyemben már nem tenné fel, de legalábbis hosszabb útra nem indulna vele. Mondom, erre a szezonra még jó. Egy év és +3000km múlva vittem az új szettet szereltetni. Ugyanaz a gumis ugyanarra a gumira: hát ez még egész jó állapotban van, otthagyom nála? ... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
zolynet #74143 üzenetére
9 évesen cseréltem a CC-t, a végén erősen korlátos volt a tudása (nyáron viszont még jól tapad, a téli tudása az viszont oda lett) viszont ez full garázsos autó. A gumis átvette azt mondta van még rajta minta, megmenti vmi rászorulónak. Oké...
Jazz-be nekem Bosch ment.
-
zolynet
veterán
Most Kleberre esett a választás, feleségemén Nexen van.
Banner P4026 40Ah 330AAmi a régi Jazzen volt Michelin CC az már igencsak oda volt, mondjuk idén lépett az 5.évében. Ezeket 3évente kell cserélni inkább, nagyon max 4. Hiába volt bennük 26ekm, egész évben kapta a hideget és nagyon meleget is.
-
zolynet
veterán
5év után a kis GE jazz helyett jött egy kis GP Hybrid Jazzy.
Eddig nagyon tetszik a dolog.
Le lett szervizelve, fékcsere körbe, új aksi és kapott egy új 4évszakos szettet.
Majd még a váltókart megbőröztetem, mert azt a műanyagot fogdosni szinte fáj.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
slett27 #74139 üzenetére
Ezek bármikor előjöhetnek egy ennyi idős dízelen, ahogy a Te 1.9-eden is. A dízellel nem spórolsz feltétlen a fogyasztáson sem... ha nem mész vele eleget.
Fogadd el ami van és tartsd karban... az az 1.9MJet egy piszok jó motor.
Nekem már nem tényleges Isuzu az 1.7-em, ez már lengyelben készült és 125 lovas Denso porlasztós. Maradjunk annyiban... durván 1 millió felett vagyok és még mindig nem teljesen jó, néha még kehes.
-
slett27
addikt
válasz
Micsurin #74138 üzenetére
És ez mind egyszerre jött elő? Mennyi km-nél ? Egy Opelos ismerőssel beszéltem, kombi G Astra ugyan ez a motor azt mondta 1M rálocsolt. Az emberek mindig túloznak. Ezek szerint nem túlzott ember mivel ugyan azt az Isuzu motort mondta. Azt mondta idézem : "asszony nem lesz otthon, felgyújtja".
-
Micsurin
nagyúr
válasz
slett27 #74136 üzenetére
Hogy rohad... mint a legtöbb eladó sorban lévő EP1-2-4 és ezt még megfűszerezed:
-dmf (200-250k)
-turbó (~200k le fel rakva ha Kollerék ~150-es árát nézem az én DTR turbómra)
-porlasztó (~60-80k közt darabja és nagyon nem javallott csak egyet cserélni)
-magasnyomásúval. (Benedeczky a Denso pumpára 160-at mondott nekem pár hete)
-vezérlés ~170-180 (ez a régi bosch féle isuzu 1.7)De most konkrétan... mi az istennel egyszerűbb technika az 1.7CDTi mint az 1.9MJet? Densos 1.7-em van... bármikor rebbenés nélkül aláírnám a kisördög papírját ha az állna rajta kicseréli az Opelemben az 1.7-et az 1.9-re... másnap lefényeztetném és el se agyalnék az eladásán...
-
-
j.bravo
addikt
válasz
Micsurin #74131 üzenetére
Távol álljon tőlem hogy rábeszéljek bárkit, kivéve ha 100% városi/sima országutas üzemre lenne. Nekem az ingázás fele pálya, fele város széle, és a pályás szakasz, annak ellenére hogy rövid, nem nagyon jó; mert ugye hangos a kis porszívómotor, cserébe a gázpedált rendszámtábláig nyomva sem megy.
2021-ben, a szintén szívó de kétliteres, és épp dupla ekkora teljesítményű alfa 156 után nagyon nem volt őszinte a mosolyom, kb. keresztülmentem az általad érzékletesen leírt folyamaton.Családon belül vettem, újkorától ismert a teljes előélete, szerelőnél alánézve nem volt rozsda. A JTS roller meg a 10 liter benya /100 km után, így merte az agyam megvenni, a zsigereim tiltakozásának ellenére. Most télen külön kértem hogy a hátsó futómű bekötésének esetleges rohadását csekkolja, azt mondta megnézte, rendben van.
Kis csalódás hogy nem az internet népe által
hazudottmondott 5,5 l hanem 7 l amit nálam kér. Kis jó hír hogy sokkal több minden befér mint asedanberlina 156-ba, illetve a kutyák is könnyebben beszállnak, nem túl messzi kutyás túrára könnyebb vele menni.Sógorral szoktunk azon viccelődni hogy kéne bele egy csiga. (nyilván nem állunk neki belerakatni, sőt K20 swap se lesz)
Egyszer valamiért benézve a motortérbe, találtam egy házon belül összeszáradt csigát, ami anno felmászott a tűzfalrajót röhögtünk.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz
slett27 #74129 üzenetére
Micsurin, szabonagyur : olyan szép példányok szaladgálnak itt a városban. Tesco parkolóban még alá is néztem egy szép SPORT-nak, lehet azt hitték lopni akarom.
Úgy látszik nem érted mire célzunk... de leírom még 1X utoljára, az a Civic gondolom nem eladó, vagy nem a budgetedben van, teljesen felesleges leírnod, hogy de létezik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
j.bravo #74130 üzenetére
Jazz is roller ha rohadásnak indul, tapasztalat.
Plusz én jóval 15 ezer felett mentem ~12 hónap (ebből 8 aktív) használat mellett, ennek ~80% pálya volt. Jazz nekem nem játsszik, sőt... Fiesta 1.4-ről is ezért próbáltak sikeresen tűzzel vassal lebeszélni. Hogy csak azért mert megégettem magam az 1.7CDTi-vel keményen, attól még ne akarjak szívót mert nekem az kasztrálás lesz önszántamból.Gondoltunk egyet, szoboszlói pancsolás párommal majd debrecen smash burger, aztán haza BP alá. Jazzt erre nem tartanék... ellenben egy jó kis TJet nagyon adná!
-
j.bravo
addikt
válasz
Micsurin #74118 üzenetére
Pedig pár naponta szembejön egy-egy szép Giulietta és már-már nyitnám a hahut
De egy szép állapotú T-jet Bravo majdnem annyira tetszene. Vagy egy Delta, ua. platformról.Aztán mivel a kezem a bilibe lóg, maradok a Jazznél, amíg csak ronda (merthogy egy-egy elemen belül is foltokban eltérő színűre fakult, plusz jégkár a tetőn, plusz még pár kisebb esztétikai hiba) de üzembiztos, addig ingázó- meg bevásárlókocsinak nem kell jobb, nem ér annyit hogy jobban essen ránézni de kalkulálni kelljen a rollerfaktorral.[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
válasz
Micsurin #74127 üzenetére
Micsurin, szabonagyur : olyan szép példányok szaladgálnak itt a városban. Tesco parkolóban még alá is néztem egy szép SPORT-nak, lehet azt hitték lopni akarom.
Kíváncsi voltam hogy rohad. De így nehéz megállapítani emelni kell aknán nincs mese.
De igazatok van sajnos. 2 éve volt egy Pilisvörösváron 3 ajtós hecsi, csak nem volt honosítva nem mertem megvenni. -
szabonagyur
félisten
válasz
slett27 #74126 üzenetére
És szerinted Magyarországon melyik 1-2M alatti autóra nem fogod rákölteni 1-2 éven belül a fele árat legalább, vagy az egészet? Swift, Civic tipik hülyegyerek autók amit hajtanak míg bír menni aztán eladják neked, hogy tedd rendbe.
De megsúgom neked drágább autóknál is számíthatsz erre, hogy mindenki úgy áll hozzá, hogy még neki guruljon, majd a következő tulaj rendbe teszi
Ami igazán szomorú a dologban, hogy a kereted nem tud nőni, de évről évre gyengébb példányokból fogsz választani aminél a csalódás még nagyobb lesz.
De tényleg zárom a témát részemről, van akit nem lehet megmenteni a kudarctól.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
slett27 #74126 üzenetére
És szerinted az EP2 nem fog sokkal hamarabb szanaszét rohadni alattad? Messze jobban rohadnak mint bármely Bravo...
A lakatos óradíjak fényezővel együtt meg sokkal durvábbak mint egy kettőstömegű cseréje... de egyébként nem értem miért szalmabábozunk. Te eldöntötted, hogy elégeted a pénzed mi meg úgyse tudunk mit ajánlani vagy tanácsolni.
-
slett27
addikt
válasz
szabonagyur #74122 üzenetére
El fog jönni és azt nem szeretném megvárni.
És itt nem a fékre, gázrugókra, kipuffancsra gondolok.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #74124 üzenetére
Erre most mondanám tuti az Opel is az utódomnak fog bevállni, de erre nem mernék megesküdni…
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #74122 üzenetére
Már kifizette amit kellett***, csak fél a továbbiaktól ezért inkább beleugrana egy egyszerűbbnek és így olcsóbbnak hitt de ismét ismeretlen darabba...
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog #74121 üzenetére
A mostani megtartásával mi is a probléma?
Baj nincs, csak eljött a karbantartási idő és fizetni kell.
-
slett27
addikt
válasz
szabonagyur #74108 üzenetére
De reagálok, csak dolgozok.
Átírás már kisebb vagyon. Vezérlés csere amit írtátok csak gyári ha azt akarom ne ugorjon át. Olaj+olajszűrő.... 400k-nál járunk. Gondolom jönnek a gyakran cserélendő féltengelyek (biztos nem eladás előtt lett kicserélve). Pfff....
És itt van az hogy ha egy kocsi motorhibás is lesz vagy valami nagyobb a baj akkor is meg kell tartani mert a csere másikra is olyan árban lesz.
Sehogy nem jön jól ki a matek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #74108 üzenetére
Ne nekem mond... szerinted miért az a kérdés jelenleg, hogy Bravo vagy Giulietta....
Előbbinél rögtön vinném is gipsznek az olasz topikból, hogy:
- gyűrű
- gépműhely
És lenne egy ottóm újabb 150 ezerre.
Vagy egy Giulietta ~1m-al drágábban ami még mindig lutri.Ami sokaknak nem megy át..., hogy az autó értékét vetted meg a vételárral, és ki fogod még fizetni ezen felül a használati értékét saját magad számára!
-
szabonagyur
félisten
válasz
dgyuri0123 #74114 üzenetére
Az a baj ezt sokan nem értik meg, hogy attól, hogy képes rá fizikailag a motor, még nem komfortos közlekedés.
Az említett City is tudott óra szerint 170et, de azért ott már volt bennem egy bizonyos félelem is, hogy mi van ha hirtelen lassítani kell, bírná e stb. -
dgyuri0123
nagyúr
-
slett27
addikt
válasz
AxBattler #74109 üzenetére
Honda Civic EP2 1.6 VTEC Autobahn POV (0-220 km/h TOP SPEED)
Rizsrakéta.....azt hiszem így szokták hívni eladáskor.
Ez a videó égett bele a retinámba. Leírtad a kívánságaimat.
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz
szabonagyur #74111 üzenetére
A lényeg hogy másik váltó, nem azonos az én 5-ös manuálisommal, így értem a különbség okát
nem is gondoltam a CVT-re. -
szabonagyur
félisten
válasz
j.bravo #74110 üzenetére
Ugye ez CVT szóval igazából semmilyen extra fokozatom nincs (manuálba átrakva akkor 7 fokozatot tudna szimulálni
).
De lehet 3500 volt az, azt tudom, hogy meglepően kevesebbet forgott 130-nál mint ugyanaz a Jazz.
Az autó nincs nálam, így nem tudom megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz
szabonagyur #74097 üzenetére
A Cityben volt 6 gangos váltó esetleg? (akkor reális lenne a 3e körüli fordulatszám 130-nál)
Nálam az 5 gangos 2007-es Jazzben az
1.4-nek hazudott de valójában1.3 (1339cm3) 83LE i-DSI 130-nál valamivel 4000 fölött forog 5-ösben. Hármasba visszagangolni nincs értelme (szvsz négyesbe se) mert a nyomatékcsúcs 2800-3000 körül van.Jó kérdés (bár inkább általános autós topkba való) a havi/éves ráfordítás és a pénzügyi tudatosság kérdése. Rossz példa lehetek, mert nem volt elég önfegyelmem már az Alfa 156-nál se szigurúan vezetni a költségeket, a Jazznél meg különösen nem; elfogadtam hogy ami muszáj az muszáj, a biztonságos üzemeltetés érdekében. Lehet hogy ha nagyon vezetném, megdöbbennék és bkv bérletet akarnék (bár munkahelyemre való ingázásra pont nem alkalmas), de a "épp tolerákható mértékben fáj kiköhögni és/de örülök hogy autóval járhatok" struccpolitikával elvagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Jól értem, itt most az a cél, hogy a csereautó...
- legyen megbízható;
- legyen olcsó;
- még jobbakat lehessen vele autózni, mint a meglévő Bravóval.
Reménytelen, ilyen csak a mesében van.Ilyen szituban a meglévő autó mellé vennék egy normális, csomagtartós, városi ebike-ot.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz
Micsurin #74107 üzenetére
Tudom, hogy így nézi... sajnos. És a fő gond itt is mint sokaknál, hogy vehet használtat amire lehet nem kell ennyit költeni, de annak az árában benne lesznek a ráköltések.
Meg ha tényleg spórolás akkor a szopó benzinnel maradjon 130 alatt pályán, de inkább 110 körül lehet nekik az optimális fogyasztás, oda meg elég lett volna a WagonR is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #74106 üzenetére
De, így nézi.
Vesz egy használt autót s meglepődik, hogy azonnal költeni kell rá… majd mire kezd a cunami végére érni megijed, hogy az ottó pénzzel megy és lecseréli mondván amazt olcsóbb fenntartani. Aztán kezdi előlről…Évi 200k meg szotyi, ne akarjatok 2 autót ha ennyire spórolni akartok. Akkor legyen egy családi + ott a tömeg. Vagy el kell fogadni, hogy az ottó pénzel megy és venni esetleg 2db 1.3-as Swiftet.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz
slett27 #74104 üzenetére
De 200e mire? Éves szinten egy olajcsere, szűrők, ilyesmi elviszi a budget minimum 1/4-ét, és ebbe nincs benne, hogy esetlegesen néha klímát tölteni, 2 évente fékfolyadék csere stb.
Most mennyit költöttél a Puntora, hogy el akarod adni éves szinten? Remélem a 200-ból ami megmarad azt mindig félrerakod és úgy nézed, hogy mondjuk 5 évre költs el 1M-t, az éves 200e és nem azt nézed, hogy jajj most van egy év amikor többet kell rákölteni és az úgy sok.
-
slett27
addikt
válasz
szabonagyur #74103 üzenetére
Évi 200e elég lenne. Ami ettől több az nem releváns nekem. Lehet át kellene mennem Suzuki topicba ? Úgy érzem egyre jobban hogy nekem csak az lenne való.
-
szabonagyur
félisten
válasz
slett27 #74100 üzenetére
OK, de a kérdésre választ azóta sem adtál.
Mi akkor neked a reális autó karbantartási ár? Mi az ami belefér neked és mi az ami "tolni bele a pénzt, mint az ökör"?
De mivel nem is akarsz megválaszolom, a csodát keresed, Te nem akarsz igazából rákölteni, de azt elvárod, hogy úgy adják át a 15-20 éves autót, hogy csak beleülsz és nyomod neki, más költse rá előre
Lehet, hogy találsz ilyen csodát, de azt nem annyiért amit rá akarsz költeni.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #74099 üzenetére
...addig sipítozik míg elengedem a Tjet-et és a tunningot és elhozom tőle az 1.9-et.
Viccen felül, fix turbó benya most a cél...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik