Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Oda mindegy milyet teszel, az enyémen is a legsötétebb van, kutya nem szól érte. A szélvédőn nem lehet csak egy vékony csík, az első ablakokra meg asszem 70% fényáteresztő képességű lehet, de oda talán már kell vmi papír, hogy az tényleg annyi.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
giigz
veterán
Nem tudja valaki véletlen, hogy a B oszloptól hátra milyen fóliát lehet felrakni? Teljesen mindegy milyet, vagy oda is kell valamilyen minősítő/igazoló lap?
-
Melack
veterán
Aztab.k.hétszentségit, ez bűnronda.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
zolikaDB
veterán
P0RN0 Tuti, h repülővel vitték Stuttgartba a kötelezőkre
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.Zoo #56030 üzenetére
csókkal lehet jobb a helyzet, én beszéltem a II. kerületi, a XIV. kerületi, a szolnoki, a kecskeméti, a szegedi és a pécsi okányirodával, valamint a kocsi bejelentése szerint illetékessel is, és zéró eredménnyel zártam a dolgot, pedig tényleg tudok kérni, a 45+os közigazgatási premenopauzás női ügyintézők a célcsoportom, tudok bánni velük
egyébként azt is kétlem, hogy az okmányirodában egyáltalán hozzáférnek-e az óraálláshoz, lévén ezt a KEKKH tartja nyilván ami nem egy cég, de ebbe nem kötök bele, mert tényszerű infóm nincs
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Dr.Zoo #56027 üzenetére
Na pont erre gondoltunk, hogy amit szombaton megyünk megnézni annál meglépjük ezt, hogy utána kérdezünk. Róla van szó amúgy.
Az okmány irodába milyen adatok kellenek ehhez? Vagy egyáltalán kiadhatnak ilyen információkat?
(#56029) DeFranco Jól sejtettem. Ismerős van amúgy szerintem el tudnám intézni, hogy mégis meg mondják aztán fene tudja. Csak épp ugye így kinézetre szép, félek hogy ebbe van vagy 250-280 azt vissza tekertek rajta főleg hogy futót se húztak vele valszeg pályán használták.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.Zoo #56027 üzenetére
Te szépen lekéred az ocsmányirodában
ahogy azt Móricka elképzeli... jelenleg erre kb. semmi esélyed
nekem a vizsgaközpontban mondták meg jófejségből (szánalomból) telefonban, hogy amit látok az valós vagy nem valós, meg elvileg a KEKKH-nak ki kellene adni, de nem adja.
ocsmányirodában meg azt sem mondják meg, hogy miért van kivonva a forgalomból az autó (tulaj kérésére, hogy ne kelljen rá biztit fizetni amíg nem használja, vagy van rajta hárommilió adótartozás) meg hogy egyáltalán van-e rajta elidegenítési tilláromhaj... sehogy sem, kérelemre sem, szánalomra sem.
anno öt okmányirodát hívtam fel, hátha megmondják, miért van kivonva az autó ideiglenesen, és hidd el nagyon szépen tudok kérni, de ez is kevés volt, nem hogy még az óraállást
közigazgatási ismerős szerint még a pisiszünetet is naplózzák náluk, olyan adatot le sem kérhetnek amihez nincs konkrét feladatuk-ügyiratuk, mert jön a fenyítés, így még jó ismerősnek is necces - de ez az utolsó bekezdés csak hallomáson alapul, a többi tapasztalat
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz SzlobiG #56025 üzenetére
Kábé, sajnos...
Illetve ha magánszemély árulja a hahun, és beírja hogy mennyi km van bent.
Te szépen lekéred az ocsmányirodában, merthogy fényképezik már vagy kétéve műszakin az óraállást, és ha nem egyezik a kettő, kajánul vigyorogva rákérdezel, hogy miértis??"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
whitezo88
nagyúr
válasz SzlobiG #56025 üzenetére
kivéve mikor ugyanaz az ember két km állással hirdeti ugyanazt az autót, volt már erre példa. úgy is hogy vétel után hirtelen lecsökkent a km állás, illetve hogy kétszer volt kint hirdetésben az autó, két km állással. gondolom nem a manók osontak be a nepperhez megtekerni. utóbbira a fehér útinál volt példa egy E46-nál, másik meg pl Totalcarosok mentek utána fel is hívták az eladót aki össze vissza kamuzott. adásvételiben benne van az eladott km állás, aztán ha utána kevesebb, és ua. a kocsi, akkor bizonyítható hogy ő tekerte meg.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz SzlobiG #56022 üzenetére
Nem csak azt kell bizonyítanod, hogy vissza lett tekerve az óra, hanem azt is, hogy a kereskedő tekerte vissza. Ami kb. akkor lehetséges, ha sírva térdre borul és bevallja. Ilyen meg elég ritkán fordul elő.
Úgyhogy az új törvény a szarnak egy pofon, főleg, hogy korábban is lehetett büntetni, csak épp csalásnak hívták. Most tettek rá egy új címkét és ugyanúgy nem fognak senkit megbüntetni miatta.[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Az új törvény szerinti km óra visszaállítás büntetést mennyire lehet érvényesíteni vagy esetleg a kereskedőnél alkudozni vele ezzel? Egyáltalán hogyan lehet bebizonyítani, hogy vissza volt tekerve egy régebbi autó esetén? Az újabbaknál azt tudom, hogy meglehet nézetni szoftveresen és ha be is bizonyosodik akkor az eladót fellehet jelenteni, vagy hogyan működik ez?
-
8th
addikt
válasz Dr.Zoo #56015 üzenetére
Nincs kép. Nem konkrét autóról van szó hanem típusról. Fiat Croma . Találkoztam egy cimborámmal neki van egy dízel Cromája. Mentem vele egy rövid kört hát... nagyon jó "kis" kocsi az. Rohadt kényelmes, valószínűtlenül nagy hely van benne elöl-hátul és nem finomkodva 7litert eszik vegyesben a dízel. Jó, hát tényleg nem egy szépség de hát na annyi baj legyen ha benne ülök úgy sem látom.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
8th
addikt
Megtaláltam a következő autómat. Egy digót. Lehet megbotránkozni.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bitpork #56000 üzenetére
Beszéltem a tulajjal. Ami kiderült: engedne az árból, szerinte jól megy (1,4-es G Astra nála a mérce), kell rá 4 új gumi + ad 4 lemezfelnit.
Amit a kutakodásami révén eddig felleltem: nem megy a kocsi és 8 litert lazán bekér városban ha haladni akarsz akkor 9-10. Hát akkor erről ennyit.
mod:
Xero: Jogos, nem megy de legalább sokat eszik. Akkor maradok a japó vonalon.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bdanyy
addikt
Köszi
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest