- Androidos fejegységek
- VR topik
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Integra #34328 üzenetére
A problémám megint az hogy a Realitást Te határozod meg. Mindenkinek meg van a saját kis világa, hagyjuk meg nekik ne akarjuk megmondani a tutit
Persze h kifogásolom a downsizing-ot, mert a nagy motorok fajna vagyok! Ez logikus és természetes szvsz.
A Gazsi turbója már valóban kétélű. Megmondom őszintén h egy kompresszorral boldogabb lennék, de még egy kisebb teljesítményű turbóval is, mert nekem a mostani teljesítmény is kihasználatlan az idő legnagyobb részében. Én a kényelem miatt vettem meg elsősorban az motorkocsit. Más kérdés hogy egy ennél kisebb motor valószínűleg kikönyökölt volna már ekkora súly alatt.
Azzal viszont nem értek egyet h kevesebb pénzből csak kis autókat lehet fenntartani. Ott van egy scorpio, omega v sok más, picipézes nagy autó. Kényelmesek, jók, és törődni ugyan úgy kell vele mint egy kicsivel. Azt aláírom h nem ugyan annyi a költség, de nem is vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged