Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz Norby86 #1301 üzenetére
Az az ebreszto barmennyi ebresztot el tud tarolni, csak szerintem egy ido utan mar attekinthetetlen.
ColorNote, Google Keep, vagy keress valamit az alkalmazasboltban!Az akkumulator stilust pedig a crDroid beallitasoknak az "Allapotsor" oldalan lehet beallitani, kicsit lejjebb gorgetve.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Norby86
őstag
válasz xabolcs #1300 üzenetére
Köszi, az üdvözlő szövegre gondoltam igen. Jópofa, de helyet foglal, anyukámnak nem jön be annyira.
Emlékeztetőre gondolok, magyarul ébresztő végülis, de olyan ami ha jelez, mutatja hogy miért is jelez, felugrik az üzenet hogy mondjuk boltba kell menni, vagy gyógyszert kell bevenni, stb. Vagy erre milyen appot érdemes használni ha esetleg a telefon nem tudja? Gyári romba volt ilyen külön hogy emlékeztető.
-Norbi-
-
xabolcs
őstag
válasz Norby86 #1299 üzenetére
Elso kerdeseddel az "Udvozli a crDroid! Ne telefonozoon, szerelmeskedjen!" szovegre gondolsz?
Azt a "Kezdooldal-beallitasok" / "Kezdokepernyo" / "Veletlenszeru uzenetek" kapcsoloval tudod kikapcsolni. Egyebkent szerintem teljesen jopofa.Milyen emlekeztetore gondolsz? Igen az oraban van ebresztoora lehetoseg (Ora alkalmazast megnyitva es ott alul az "Ebreszot" kivalasztva), de biztos, hogy ezt keresed?
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Norby86
őstag
válasz xabolcs #1297 üzenetére
Lenne pár kérdésem a crDroid rommal kapcsolatban. A főképernyőn ott felül van egy üzenet amit sehogy nem tudok kitörölni. Azt hogyan tudom onnan eltüntetni? A másik kérdésem hogy emlékeztetőt azt külön le kell tölteni a play áruházból, vagy van valahol elrejtve az óra appba beépítve? Nem találjuk, anyukámnak pedig kellene emlékeztető. Időközben amúgy megtaláltam a legutolsó gyári fastboot romot a telefonhoz. De egyenlőre úgy néz ki tetszik neki a crDroid rom.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz xabolcs #1297 üzenetére
Tárgytalan, újra indítás után egyszercsak megjött a wifi Szuper! De azért ha esetleg megtudod mondani honnan tölthetem le a gyári legutolsó romot, amit Mi flash programmal fel lehet rakni, azt megköszönöm. Arra az esetre ha anyukámnak nagyon idegen lenne ez a crDroid rom.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
xabolcs
őstag
válasz Norby86 #1294 üzenetére
Bekapcs gomb + hangero LE -re mit reagal a telefon? Bejon a fastboot felirat?
Ha bejon, akkor tedd fel megintfastboot flash recovery twrp.img
-vel.
Telepites utan pedig tenyerelj ra a bekapcs gomb + hangero FEL parosra es indul is a recovery.Azt irtad, hogy recovery modban van a telefon. Tehat van TWRP-d?
Akkor az advanced menubol inditsd el az adb sideload-ot es ugy tedd fel.
Persze maskepp os felteheted a crDroid.zip-et.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Norby86
őstag
válasz xabolcs #1293 üzenetére
Köszi a segítséget!
Na, majdnem sikerült, de mégsem. Kiadtam a parancsot hogy:
fastboot flash recovery twrp.img
majd utána: fastboot boot twrp.img
Sajnos maradt recovery módban. Előtte meg véletlen a boot partícióra írtam a recovery-t, szóval most be sem bootol a telefon. Mi Flash és megy fel gyári rom, aztán újra neki kezdek. Melyik a legfrisebb gyári rom amit le lehet tölteni és honnan?
-Norbi-
-
xabolcs
őstag
válasz Norby86 #1292 üzenetére
Ha nem crDroid-rol erkezel, akkor igen, egy format data / full wipe kelleni fog.
Aztan ha felment a crDroid, akkor tedd fel valamelyik NikGapps valtozatot is. En a basic-et szoktam, de van kifejezettem crDroid-os NikGapps is.
Aztan ujraindulas utani elso hosszu boot utan mehet a belakas!
Yettel eseten ne felejtsd el torolni az elavultakat es felvenni az uj APN-eket!
[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Próbálok anyukám régi 8T telefonjába új életet lehelni egy crDroid rommal. Az tiszta hogy telepítsem a twrp-t, a bootloader már nyitva. Na de ha bebootolok TWRP alól, azután kell a clear data és a clrear cache, tehát full wipe-olni kell mindent, vagy elég a cache-t törölni?Mi a pontos menete a crDroid rom telepítésnek?
-Norbi-
-
flash-
veterán
sziasztok!
erre a telefonra mit javasoltok, custom fw-t?
nem kell nagyobb teljesítmény, csak megbízhatóság (ne kapcsoljon ki ne induljon ujra a telefon, stb),és normális üzemidő.nfc-t se használjuk rajta, tvgo az mondjuk nagyon fontos hogy menjen (de talán ez pont nem megy custom romokon?)
vagy maradjunk a "legfrissebb" gyári romnál?[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
Hivatalos crDroid 9 (+ crDroid NikGapps) van a telefonon es nem erzekeli a forgatast.
Telegram csoportban factory reset-et mondtak a nem mukodo forgatas gyogyitasara.
Van valami modszer, amivel meguszhatom az ujra belakast de megis megjavul a hiba?
Ha mentesbol visszatoltom /data-t es a /storage-ot, akkor pont ugyanitt leszek, hogy nem mukodik.Eredetileg 9.11 volt fennt, de 9.12 es 9.13-ra valo sideload frissites se oldotta meg. Kernel csere sem segitett.
-
tomazin
veterán
válasz Graphics #1286 üzenetére
eladasra szerintem nem kinlodj vele, en amikor eladtam teljesen meg volt ijedve a vevo,h romolgattam. gyarit fel, aki ert hozza majd hegeszti maganak, aki meg nem annak jo a gyari.
mod: azt azert nezd meg,h bt,wifi macek visszajott-e minden, meg az imei is, mert gyanitom azt sikerult neked is a crdroiddal jol felulcsapni
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz xabolcs #1285 üzenetére
Végül a 12,5-es MIUI ment fel rá XIAOMI.EU ROM, de amúgy fura ezzel jobban akadozik mint a MIUI 11-essel.
CR droid amúgy jónak nézett ki. De alapvetően eladásra megy a készülék ( ha mêg valaki vesz ilyet), párom használta, makulátlan , csak neki lett egy RN12Pro 5G
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz Graphics #1284 üzenetére
En is ponigy! (Sot, a Yettel kartyam se szereti a crDroid-ot )
Persist image-et tedd ujra a tgz-bol!
kicsomagolod es recovery-vel telepited a persist particiora. Sajnos fastboot-tal nem lehet flash-elni.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Graphics
Jómunkásember
Felraktam a legutolsó CRDroidot, gond nélkül felment, de nincs WiFi...
Adódik a kérdés mit csesztem el.
-
-
xabolcs
őstag
válasz Graphics #1280 üzenetére
Egyaltalan nem az! En is megszenvedtem, pont ugyan igy!
Sot, nekem a fastboot boot recovery.img se inditotta el.Nekem ugy sikerult, hogy flash-eles utan kikapcsoltam a telefont.
Sajnos most nem tudom kiprobalni.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Sikerült nyitni a BL-t, és elvileg flashelve is lett a TWRP, mégis a MIUI-s fogad, ha recoverybe indítom a telefont.
Hol ronthatom el?
Tuti valami amatőrség...
-
törölt tag
És a kijelző meg USB másolási hibámra valaki tud megoldást?
A kijelzőhiba az nem a Tianma panel miatt van?
Másoknál is ilyen a legutolsó MIUI ROM?
[ Szerkesztve ]
-
antatom
tag
Szoasztok! Note 8 asomnál
többször előfordult befagyás. Az lenne a kérdésem , hogy javulna e a helyzet, ha egy másik telefonra átvinném a programjaimat, ezután egy gyári visszaállitás , és utána visszamásolnám a programokat . Ugyanazt a befagyós rendszert kapnám vissza , vagy jó lehet? A koeábban említett rom cserélgetés bonyolult számomra. Ilyen a mostani állapot. Köszi [kép] [kép] -
szs85
tag
válasz #61872278 #1269 üzenetére
1, 3: Nekem céges telóm volt, és miui 11.xx alatt nagyon elégedett voltam vele, és mikor frissítettem a 12-sre, feltűnt hogy alatta nem az igazi. Ezután unlockoltam is, és eu rom 11-es verzióját nagyon szerettem.
Ami akkor szint lépés volt számomra a Blissrom 10-es androidos verziója (aminek a maintainer-e egy magyar fórumtárs volt), ami után a cégtől való kilépésemig rajta is maradt, nagyon szerettem, tényleg suhant alatta.Kollégáim a 8T-jükre többször panaszkodtak az általad említett lassúság és fagyás miatt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen telefont ismerőstől és 3 hibát tapasztalok:
1: A kijelzőn néha ottragadnak a dolgok pl tiktok gombjai,chrome ikonjai,stb ami eltünik,ez típushiba?
2: Ha bedugok egy usb kábelt hogy másoljak rá illetve róla akkor egy idő után abbahagyja a másolást. Ez Custom ROM-al megjavul vagy a MIUI 12.5.5-ben van hiba?
3: 4GB RAM igaz 64GB tárhely de lassú a gyári rom. Másnál is? -
kiborg
aktív tag
Sziasztok!
Asszonypajtás sikeresen elfelejtette a a telefonjának(Xiaomi Note 8T) a feloldó kódját. Van-e mód ADATVESZTÉS NÉLKÜL belépni a telefonba ? A google account be van jelentkezve, ha ez számít. Válaszokat előre is köszönöm.Ésszel él az ember - mondá a kannibál!
-
tomazin
veterán
köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült visszaállítani mindent.
Amit beraktam link az 1261-ben az jó, csak a flashbootosat kell leszedni és ki is kell tömöríteni. Ezután már látni fogja scripteket a miflash.#elveszett imei, wifi mac, bt mac
-
Petrónius
aktív tag
válasz PCProfessor #1262 üzenetére
Ez nagy mértékben leegyszerűsíti a telepítést.
Ha a bootloader nyitva, recovery fent van, itt érthetően le van írva minden. -
Petrónius
aktív tag
OrangeFox Recovery-t használok mióta megjelent. Nem túl friss, viszont szanaszét lehet állítani (csak óvatosan, odafigyelve) és kiválóan teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz PCProfessor #1262 üzenetére
Recovery valogatja, hogy sideload-dal vagy felmasolva lehet telepiteni. A sikeresseg nem ezen mulik.
De hogy mitol fustolt meg az EFS, otletem sincs.
Amikor en telepitettem DerpFest-et, crDroid-ot semmi bajom nem volt. En PBRB recovery-t hasznaltam.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
PCProfessor
aktív tag
válasz tomazin #1261 üzenetére
Én sosem csinálom adb-ből. Flashelem recovery-t, manuálisan bootolom telót, recovery-ből pedig felrakom a romot. Minden funkciója működött a romoknak ezzel az instalállási metódussal. Nem használtam miflash-t sem. Én csak úgy csináltam mindig ahogy a kommentemben linkeltem múltkor.
Dupla áron adja, alkudni meg nem lehet.
-
tomazin
veterán
felraktam (adb sideloaddal) és most már van hálózatom, de wifi/bt továbbra is mac nélküli.
hozzáteszem, hogy a romot nem flasheltem újra. akkor most jön a miflashes megoldás?
Ahhoz innen leszedem a a recoveryset és a miflashsel felrakom.Viszont az izgatja a fantáziám, hogy hogyan sikerült ezt felülcsapni, mert hiába sikerül visszaállítani, ha ugyanazzal a módszerrel felülcsapja:
felraktam a crdoid recoveryt, ott apply update, majd apply from adb és sideloaddal felküldtem a telefonra a crdroidos zipet. hol hibázok itt?mod: amugy nagyon köszönöm az eddigi segítséget is, az hogy már fel lehet hívni hatalmas nagy segítség.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Miért is lenne egyszerű az élet. Ahogy nézem felülcsapta az EFS/modem partíciót, mert sehol nincs imei szám...
[ Szerkesztve ]
-
Petrónius
aktív tag
válasz tomazin #1253 üzenetére
Fájlkezelővel megkeresed a recovery-t. Átnevezed
recovery twrp.img
Ablakon belül üres területen shift + egér jobb gomb. Parancssor nyitása itt.
Parancssorba:fastboot flash recovery twrp.img
Megvárod míg lefut, utána:fastboot boot twrp.img
Így fent lesz a telefonodon a twrp és el kell indulnia. -
tomazin
veterán
válasz PCProfessor #1251 üzenetére
köszi, így már látja.
viszont nem indul el vele az a recovery.
kiadom hogyfastboot boot recovery-20231213.img
és újraindul, majd megint újraindul (eltűnik egy pillanatra a redmi bootképenyő, majd megint megjelenik) és betölti a telefonon lévő recoveryt (igen furállanám, ha pont az a verzió lenne a 2023 év végiben, mint amit én anno 21 elején felraktam).
mondjuk nem sok ~60mb, de nekem ez kicsit akkor is gyors:Sending 'boot.img' (65536 KB) OKAY [ 1.501s]
Booting OKAY [ 0.138s]
Finished. Total time: 1.674s
Ha van ötlet azt megköszönöm[ Szerkesztve ]
-
PCProfessor
aktív tag
válasz tomazin #1250 üzenetére
Igen, úgy kell. Ebben a kommentben ki is tértem rá. Manuálisan kell drivert telepíteni, újraindítani a gépet, utána már látni fogja. Én mindig wipe-oltam mindent, nem volt gond, hogy felrajka a romot(előtte persze mentettem mindent).
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Kicsit be vagyok már rozsdálva és nem találtam leírást. (utoljára 3éve csináltam ilyet)
Szóval szépen leszedtem az említett 2 filet.
Most jönne, hogy felrakom (vagy legalább felbootoltatom a letöltött recoveryt).
Először nyomtam egy adb reboot recoveryt, még innen kiszedtem a wifi beállításokat, aztán nyomtam egy adb reboot bootloadert. Ott van a kijelzőn a fastboot, de fastboot devices nem látja.
Kínomban már szedtem le egy frisset innen, de továbbra sem látja (w10)
Amit találtam megoldást, hogy windows alatt frissíti a drivert, de ez kicsit nekem már random weboldal, így itt kérnék egy megerősítést, hogy tényleg ez lesz az út.Illetve jó-e az a gondolat, hogy először bootoltatom a recoveryt, azzal felrakom a crdroidot, majd törlök data, cache, mindent és ha minden tuti akkor flashelem a recoveryt is. (azért gondoltam megtartani a mostani verziót, mert azzal worst case vissza tudok állni a losra)
előre is köszönöm az útbaigazítást!
[ Szerkesztve ]
-
PCProfessor
aktív tag
válasz tomazin #1246 üzenetére
A legújabb android 14 beta, meg a 13.
Innen pedig le tudod szedni a hozzá tartozó recoveryt mindegyikhez, a dátum ugyanaz a fájl nevében.Dupla áron adja, alkudni meg nem lehet.
-
xabolcs
őstag
válasz tomazin #1246 üzenetére
Nem egeszseges kulonbozo "gyartotol" szarmazo romokat egymasra flash-elni. Lehet, hogy sikerul elkerulni a boot loop-ot, de minden eselyed meglesz, hogy valami ne mukodjon megfeleloen.
A megcelzott rommal kompatibilis recovery beszerzese tenyleg ajanlott, utana meg inkabb tiszta telepites (azaz wipe data) utan telepiteni.
Mivel tiszta telepites lesz, elotte az adataidat, hivaslistat, sms-eket, miegyebet mentsd le!
-
tomazin
veterán
Jelenleg egy android 10 LOS van fent a telefonon. Ha mondjuk fel szeretnem rakni a legujabb hivatalos oldalon fent levo crdoidot (ami android 12), akkor azon kivul,h leszedem az oldalrol es leszedek meg egy android 12hoz valo twrp-t (ami remelem benne van a zipben) es azzal felrakom van mas dolgom?
Valamiert most az van bennem,h nem lehet csak ugy felflashelni egy mas android foverzioju romot, ugyh eloszor kerdezek inkabb, mint brickelek. -
joolaci67
tag
Egyenlőre nagyon tetszik a crdrid , villám gyors a régi-hez képest. De sajnos nem tudok rájönni hogyan tudnám visszaállítani, 5x5-ös rácsnézeten volt, így legalul öt ikon volt. Átállítottam és hiába állítom vissza eltűnt két ikon, és sajnos nem tudok rájönni hogy hogyan tudnám vissza rakni. Az asztala sincs meg az az ikon, pl. A kamera. Bénázok 😁.
Előre is köszönöm a segítséget! -
szs85
tag
válasz joolaci67 #1241 üzenetére
A contact lista szinkronizálása automatikus a google fiókkal a core csomagban.
Itt találsz leírást. Én a core-t javaslom.[ Szerkesztve ]
-
szs85
tag
válasz joolaci67 #1239 üzenetére
Itt az első bibi, 13-as androidra 14-es gapps került.
Kezd előröl a folyamatot: fejlesztői menüben, usb debugging bekapcs, ujjlenyomat-minta törlés, minden fiókból kilépés. Majd recovery wipe-olj mindent aholgy korábban, és az általad feltett crdroidra, a gapps core 13-at javaslom.
Tehát miután flashelted cr-droidot, maradj a recoveryben és flasheld a gapps...zip-et is. Majd miután sikeresen befejezte, lesz ott egy wipe gomb/csúszka, ha twrp-ben vagy, wipe-olj, és Reboot System.Remélem követhező.
[ Szerkesztve ]
-
szs85
tag
Én mindig a core-t szoktam, nem akarok google tárcsázót, üzenetküldőt, drive-ot, youtube-ot, zenét, one-t, meet-et meg minden vackot feltelepíteni, csak egy play áruházt meg gms keretrendszert.
Fontos, hogy adott android verzió stimmeljen, android 13-ra 13-as gapps-ot telepíts.Ahogy a crdroid-ot, recoveryből flash-eld a zip-et.
Érdemes cdroidra váltani, az nem él saját életet mint az andrid?
Dehát ez is android, nem értem a kérdést. -
joolaci67
tag
Üdv segítséget szeretnék kérni.
crDroid ban hogyan kell a play áruházat elérni, hogy fel tudjam telepíteni a régi alkalmazásokat?
Köszönöm -
Petrónius
aktív tag
Vállalkozó kedvűeknek.
crDroidAndroid-14.0 BETA -
Petrónius
aktív tag
válasz PCProfessor #1225 üzenetére
Írd be te is, hátha.
-
Petrónius
aktív tag
válasz PCProfessor #1223 üzenetére
Be kell írni a Fórumba, hátha javítják.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz Petrónius #1222 üzenetére
Eddig nekem sem volt gond. 9.5-ig működött(meg az a beállítás is, hogy a képernyő széle felvillan a beállított színre[ambient display-nél az edge light]). Frissítettem 9.5-ről azóta egyik verziónál sem funkcionál, pedig egyesével megnéztem összeset.
-
Petrónius
aktív tag
válasz PCProfessor #1221 üzenetére
Én is CrDroidot használok, csak egy régebbi változatot.
Eddig nem volt bajom az értesítésekkel.[ Szerkesztve ]
-
Petrónius
aktív tag
Ezt feltette már valaki?
Vélemény?
Köszi -
xabolcs
őstag
Ha bootloader visszazaras alatt azt erted, hogy teljes torlessel visszatoltod ra az utolso gyari romot es zarod a bootloadert, akkor igen, eleg a bootloader visszazarasa.
Ha csak zarni szeretned a bootloadert, akkor zaras utan el se fog indulni a telefonod.
Igy szerintem csak a Magisk + PlayIntegrityFix hasznalata a megoldas xiaomi.eu-s rom eseteben.
De nagyon ugy tunik, hogy Google megint ki szeretne szurni.[ Szerkesztve ]
-
nfer
tag
Sziasztok!
Utolsó xiaomi.eu romot 12.5.6 használtam, szinte hibátlan volt. Egy hete Google barátunk, elintézte hogy ne működjön tovább az NFC. Szeretném ezt romot tovább használni. Van esetleg valaki aki tudna segíteni?
Gondolom bootloader visszazárása nem elég? -
latya73
csendes tag
válasz steyer9094 #1213 üzenetére
Ez a "mélyvíz" topic nem is az official romokról szól. Ha nem akarsz romolni, van másik 8T fórum is.
-
-
latya73
csendes tag
válasz steyer9094 #1211 üzenetére
-
steyer9094
tag
válasz xabolcs #1207 üzenetére
Honnan van 12.5.6? Nekem 12.5.5 .0 (RCXEUXM) van fent már jópár hónapja és nem ad frissítést
Panasonic EB-GD50 - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 3650 - Nokia N70 - Nokia E51 - SonyEricsson Xperia mini pro - Blackberry 9800 Torch - Blackberry vbQ10 - Blackberry Passport SE - Nokia 3 BBM pin ATTI79
-
PCProfessor
aktív tag
Azért jók az egyedi romok, mert gyorsabbak, energiahatékonyabbak, több funkciót kapsz, nincs tele szutyokkal stb...Kompromisszumot kell kötni mint linuxnál. Van ami bugos, van ami nem. Csak meg kell találni a megfelelőt a te céljaidnak.
-
xabolcs
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy mi értelme ezeknek a ,,főzött,, rom-oknak, ha olyan alapvető problémák vannak vele, mint: instabilitás, bugok, nem müködő wifi/bt, root panaszok banki appokkal stb.?
Ezzel pont igy vagyok en is! Annyira, hogy gyari rom eseten ki se nyitom a bootloadert.
Sot, ugyanezt ereztem, amikor a Samsung Galaxy Ace 3-t nyaggattam: mindenki masnak jol mukodtek a fozott rom-ok, nekem bezzeg folyton ujraindult s varta a PIN kodot.En szemely szerint azert hagytam el a gyari rom-ota willow-n, mert ott jelentkeztek bug-ok: kicsongeskor nem kapcsolt be a kijelzo - vagy csak a hattervilagitasa.
Persze izzadtam, amikor a korai crDroid 9-es verziok minden ok nelkul kikapcsoltak, meg aztan a nyar eleji DerpFest verzional is, amikor epp csak telefonalni nem lehetett a telefonnal!
A crDroid 9.6 es 9.7-t hasznalva viszont nincs semmi baja a felhasznalonak a telefonnal: stabil, nincs bug (se ujraindulas, se telefonalasi hiba), wifi OK, Bluetooth-t nem hasznalja, ahogy a banki alkalmazasokat sem, ellenben a SafetyNet-et alapbol tudja a rom (illetve root mellett sikerult megjavitanom).
-
Djtil
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy mi értelme ezeknek a ,,főzött,, rom-oknak, ha olyan alapvető problémák vannak vele, mint: instabilitás, bugok, nem müködő wifi/bt, root panaszok banki appokkal stb.? Anno Nokia 5800 -n kezdtem a romok felrakását és folytattam androidra is, de hiába igérték ,hogy stabil meg, hogy gyors, a gyári romok után minden főzött egy hulladék volt bughalmaz, hiába kapott csomó pozitiv értékelést, visszajelzést.Xiaomi 8T van jelenleg 12.5.6 gyári rom android 11-el, stabil semmi problémám, soha nem raknék főzött romot, pláne nem miui alrendszerre.
Üdv: Atti
-
xabolcs
őstag
válasz joolaci67 #1204 üzenetére
Ahogy irtam hivatalos crDroid 9-et + NikGapps-t (basic) hajto willow-nak vagyok a karbantartoja. Azert valtottam, mert mar ugy se fog jonni ujabb gyari ROM, pedig valami kinja volt meg neki.
-
-
PCProfessor
aktív tag
válasz joolaci67 #1200 üzenetére
Nekem 3.7.0 működik.
Itt van még pár, ezeket nem teszteltem.Dupla áron adja, alkudni meg nem lehet.
-
xabolcs
őstag
válasz joolaci67 #1198 üzenetére
Itt van nehany masik is, nem csak ujabb TWRP: Recovery for Xiaomi devices
Nekem a PBRP-willow-4.0-20221221-1030-OFFICIAL.zip valt be - hivatalos crDroid van mellette.Mi lelte, hogy elromlott? Uj romot tettel fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest