Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Dell notebook topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pénteken indulok Siófokra, olyan 16-17 között és akkor lövöm. Viszont feltölteni csak szerdán tom mert addig csak mobil netem lesz ami egy marék lepkefing.
Laraxior Egyet értünk. Viszont amikor itt is felvetettem hogy szerveződjünk, SENKI nem bökött egy privátot. Volt 1-2 bátortalan ember aki annyit írt h segítené a szándékot, de amíg nincs országosan 18-20 aktív ember, addig nem hogy jobb nem lesz ótósoknak, de mi leszünk a kormány fejőstehene. Én egyedül max 500 kg tntvel megrakva Gazsit tudom magamra felhívni a figyelmet
MunezXBK: kellene mennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest