-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Üdv
Gondolkodok autó cserén, mostani sokat fogyaszt, kicsit rohad, lógnak a kárpitok. Csak elméleti síkon vagyok, vételi szándék még nem fogant meg. (Amennyibe kerülne az új autóra váltás, abból rengeteg benya kijönne, egyéb nagy gondom nincs a kocsival. )
2-2.5 milla között mi lenne ami a legfiatalabb, ami keveset fogyaszt, ~Golf 4 méretben (ilyenem van most 1.6 16v)?
Havi pár száz km menne bele, heti 3-4 alkalommal 2x8km melóba főúton, városban gyakorlatilag egyáltalán nem használnám, illetve hosszabb 100+km utak is lennének, ezért gondolkodok a kisebb fogyasztásban. Melózni bringával járok, de télen és nyáron kocsival. Tényleg nem megyek sokat, ebben a hónapban még 100km-t se mentem, ellenben nyáron havi 30-60k között tankoltam a hosszú utak miatt.
Érdemes kevésbé komplikált dízelben gondolkodni erre a felhasználásra?
Daciak tetszenek, mert ebből kapnék viszonylag fiatalokat.
Teljesítmény, presztizs egyáltalán nem érdekel.
Nem tudom, hogy egyáltalán érdemes lenne-e váltanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Jövedelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged