Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Hello!
Lenne megint pár kérdésem... Barátnőmnek nagyon megtetszett a második generációs Ceed. Hétvégén meg is néztünk párat, 2,5-3milliós sávban. A kínálat nagy része Németországból behozott. Vidékiek vagyunk, helyben találtunk egyet a márkakereskedés használt autó kínálatában. Mutattak állapotlapot, az esztétikai hibákon kívül egy kevés olajpárát jegyeztek még fel a motortérben. Jó árban van, jól felszerelt, ismert előéletű, 1 év garanciát is kínálnak hozzá... Én próbálom efelé terelni. Az első lökhárítón van egy kis sérülés. Szerintem fennakadtak vele, kicsit deformálódott is a műanyag.
A másik egy Németországból behozott, kicsit drágább, de külsőre talán szebb állapotban lévő autó. Ismeretlen előélettel. Barátnőm utóbbit preferálná.
Láttam több helyen hirdetve helyszíni használt autó átvizsgálást. Szerintetek érdemes utóbbit így átnézetni? Mennyire lehetne adni egy ilyen átvizsgálásra? Gondolom alá sem nagyon tud nézni egy telepen. De a mi laikus szemünknél csak többet érhet...
Illetve több helyen emlegettek még Mapfre garanciát. Ez valóban ér is valamit, vagy nem érdemes túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki a választásnál?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest