- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8 üzenetére
45 percnyi gameplay videó volt fenn a Youtube-on a MindsEye-ból. Mára eltávolították.
Személyes: semmit sem vesztettél. -
sixpak
nagyúr
válasz
CptAdamica #14 üzenetére
Azt nem mondom, hogy igazuk van, de megértem őket, én is ezt a játékot várom a legjobban, amúgy meg:
[link] -
CptAdamica
veterán
Vicces megnézni jelen pillanatban az Arc Raiders Reddit subot, már ott járnak, hogy a Finalst pontozzák le, amiért nem shadow droppolták a játékot, amire amúgy semmi nem utalt a fantáziájukon kívül. Ezeknek az embereknek egy gondviselő kéne.
Amúgy a RE9 nagyon várós, még a Lies of P DLC, ami már el is érhető!
-
ferraro
újonc
Nem rossz line-up.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Azért nincs BL4 elővásárlás mert belengették a 80+ eurós árat hozzá és balhé lesz, ezt akarják hogy ne hónapokig tartson a megjelenés előtt.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ezt például jó tudni, köszönöm.
Keresgéltem magam is és találtam június 21-re valami BL4 Fan Fest-et, ahol állítólag a jelenlevők ki is próbálhatják majd, de nekem a szűk 3 hóbap meglehetősen rövidbek tűnik oreorder időszaknak... Mondjuk ha azt veszem, hogy manapság mekkora divat a shadowdrop akár nagyobb címek/DLC-k esetében is... Valhalla DLC is mekkorát szólt karácsony előtt 2 héttel...
Sokkal kellemetlenebb, hogy elvileg kedden jön a MindsEye és még nem láttunk belőle gameplay-t...
-
pRoject22
őstag
Az új Battlefield hiányzott innen szvsz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Nem lesz saját eventje, PC Gaming Show-n lesznek ott.
-
TESCO-Zsömle
titán
Személyes használatra Atomic Heart 2 (külön öröm tölt el annak tudatában, mennyien ekézték az első részét, hogy aki megveszi, az putyinista hazaáruló) , Mafia nyilván, de arról már mindent tudtunk, Death Stranding / MindsEye talán...
Megtekintésre Mortal Shell 2 / Wuchang tuti várós.
Személy szerint vakargatom a szakálam, hogy hol fogják bejelenteni a Borderlands 4-et, mert 3 hónap múlva megjelenés de elővásárlás még nincs és a Collector's Edition-ről is csak annyit tudni, hogy biztosan lesz. EPIC-nek van/lesz saját eventje? Vagy lehet, hogy az XBOX eventre viszik? -
callmeakos
veterán
Nekem a Mortal Shell 2, meg a The Cube és az Atomic Hearth 2 talán az, ami felkeltette az érdeklődésemet.
Évek óta először történt meg az, hogy beleadludtam a showba. De nem azért mert nem durrantak a nagyobbnál nagyobb bejelentések (mondjuk az segített volna), hanem mert valahogy az egész show hangulata olyan semmilyen volt, és a felhozatból is valahogy nem tudta felkelteni az érdeklődésemet semmi, pedig az ilyen nem AAA címeknél ez a legfontosabb. Mondjuk pl a Mortal Shell 2.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Resi 9 - Atomic Heart 2
Kb a két játék ami érdekelt az egész showból
-
wjbhbdux
veterán
még 1 anime játék a héten és letörlöm a steamet, gpu megy apróra
-
callmeakos
veterán
Én igyekeztem magam minden hírtől távol tartani magam, hogy jusson némi meglepetés is erre az estére. Remélem jó kis előadás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged