Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Na most múlt héten kijövő Nvidia driver azzal reklámozta magát, hogy DLSS4 támogatás az ARc Raiders-hez. (Más tészta, hogy egy szponzorált manus eleve DLSS4-el nyomta streamingben a játék tesztet, gondolom előre megkapta.)
Erre most néztem Steam-et és be van téve Június 2-re, hétfőre egy Arc Raiders frissítés.
Remélem nem valami steam hiba csak. -
sixpak
nagyúr
[link]
Itt spekulál a tag, a megjelenést illetően.
A The Finals menetrendje alapján...én már kezdem unni a Finals-t, lassan 200 órám lesz benne. -
Rabbit96
csendes tag
Nagyon brutális ez a játék, én is nagyon remélem, hogy minél hamarabb kiadják. Sajnos csak az utolsó napon kaptam hozzáférést, de beletoltam gyors 13 órát
Ez a játék már készen van. Fixen hamar ki fogják adni, ráadásul 40 euró lesz, ami a mai világban ,,ajándék", főleg egy ennyire nagyszerű játékért, mint ez...3 napig csak arc raiders streameket néztem, meg contentet yt-n, egészen elképesztő ez a játék.
Alig várom, előrendelés lesz, ha lehet majd előrendelni, ha meg nem, akkor day1 megveszem. -
sixpak
nagyúr
válasz
CptAdamica #15 üzenetére
Nehéz a várakozás.
Ezt sem rossz:
[link] -
sixpak
nagyúr
válasz
CptAdamica #13 üzenetére
Tényleg fantasztikus.
Remélem sokat nem kell már várni.
Play test 3 lesz vajon? -
CptAdamica
veterán
Nekem is nagyon bejött a hangulata, elég jól hozzá vannak adva a robotok is a harchoz és elég jó PvP harcokat is vívtam. A hangok pedig valami brutálisan jók. Hangulathoz csak a következő videót csatolnám: [link]
De amúgy remélem nem adják ki early access-ként, láthatóan eléggé készen van a játék, némi bug írtás kell és megjelenhet teljesértékű játékként.
-
pRoject22
őstag
Nekem sem jött át, vártam nagyon de valahogy olyan üres élettelen valami, nem tudom ,hogy ez csak az alfa miatt vagy ez ilyen marad de nekem nem jött át, aztán ki tudja teljes megjelenés után lehet, hogy jobb lesz
-
Imilenni
addikt
Valaki játszik innen Steamen?
-
DiamondBack
senior tag
erős az extraction shooteres mezőny, 40 ojrós áron izgalmas lesz érvényesülni
-
pRoject22
őstag
Kaptam playtest hozzáférést viszont a haverom nem kapott így keresnék magam mellé olyan embert / embereket akikhez csapódhatnék pár körre
-
CptAdamica
veterán
Van fent egy csomó videó már róla, elég jól fest, lehet a Marathon-os srácok nem boldogak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest