- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
válasz
deathcrow42 #29 üzenetére
Köszi, hogy jöttél
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
deathcrow42 #29 üzenetére
Azért a (map-specifikus) metába + item timingba vissza kell kicsit rázódni. A Kvék nagyrészt agymunka (még FFA-ban is), a movement és az aim/combat skill csak történik, nem igényel ráfeszülést/különösebb erőforrásokat.
-
-
Ide is beírom - szabaddá tettem magam vasárnapra. Akinek kéne transzfer Budapestről, mert csak emiatt nem jönne el a kiállításra, az beugorhat hozzám - hozom-viszem a BAH csomópontról.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
7 éve nem játszottam, mert nem hiányzik az életemből a kompetitív feszkó, plusz a kezem is rosszabbodott, de szerintem még így sem valószínű, hogy bárki élvezné, ha részt vennék benne. (Top tier FFA, 1,8-1,9k elo duel és div 1 team player voltam, plusz DeFRaG-ban is eltöltöttem pár évet.
) Persze lehet, hogy de, de az meglepne.
Mondjuk azóta meg klasszik DOOM-ra váltottam, szóval ANNYIRA az sem más, 99 százalékban kizárólag azzal játszom (amikor nem CoD: WaW zombi co-op LAN megy), de a játékmechanikából kifolyólag (nincs item respawn, nagyot ütnek a fegyverek, és bár igen fontos a movement, de nem olyan durva mértékben, mint Kvékben) az közel sem lenne annyira szigorú, meg aztán azt szinte mindig single player nyomom, ami mégsem multi. Értsd jóval könnyebb benne érvényesülni akkor, ha nem ezzel kelsz és fekszel.
-
Aki vasárnap jönne, annak legalább az odafele útját tudom biztosítani Budapestről
-
Király, pont jövök haza vasárnap Debrecen/Hajdúszoboszlóról, elkanyarodok akkor a Balcsi felé
Már úgyis a 2. óta tervezem, de mindig volt valami azokon a hétvégéken, most ez így végre tökéletes lesz@bacsis: elvileg most sem lesz hideg
-
-
zttk
csendes tag
Nekem így sokkal jobb!
-
-
tibaimp
nagyúr
De kár, hogy ilyen messze van.
-
Jövök
-
Fotelman
csendes tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ejj, idén ilyen korán? : /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest