- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny500
tag
Képzelj el egy pl pénteki napot amikor 8-10 órát dolgozol. Navigálsz, fotó, email, szünetben megpörgetsz ezt azt a telón, 15-20%-al haza érsz mert már nem új a teló (valamelyik újként is így bírja
) és egy gyors zuhany után már mész is egy baráti találkozóra ahol éjfélig szeretnél ott maradni, pár fotót lőni, zenét hallgatni, vagy mutatni ezt azt valakinek vagy a gyereknek oda adni, hogy egy kicsit játszon rajta. Egy normális világban ahol inkább vastagítanák a telefonokat vékonyítás helyett ez sima lenne de ha ez nem megy és a technológia már adott legalább rakjanak bele gyorsabb töltést, hogy mikor haza érsz meló után menjen bele érdemi töltés.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Van ismerősöm, akinek ELENGEDHETETLEN a Xiaomi 120W töltés, mert neki nincs ideje töltögetni a telefont.
Reggel dugja rá ébredéskor, és mire indulnia kell, kész.
Megkérdeztem tőle, hogy mi a helyzet lefekvéskor? Ugyanazt a csatit kell ugyanoda rádugni, amit reggel szokott.
(nincs válasz) -
-
cs.zs.
veterán
Kérdés hogy a max érték a töltés elején mennyi ideig lesz meg. 5, vagy akár 10 percig is?
-
Lassan Almáék is elérhetővé tesznek gyorsabb töltési lehetőséget. Nekem mindegy, mert engem nem érint, továbbra is jól megvagyok a 1½ és 20W közötti teljesítménnyel, de látom, hogy van igény a nagyobb töltési értékre. Ők most picit elégedettebbek lehetnek.
-
pusszycat
nagyúr
Ezt most majdnem nem hittem el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged