- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
LurkerSheik #59 üzenetére
felőlem lehetne 70 is ha jobban bírja mint más telefon.
-
Esetleg tedd próbára, hogy nem „szívatod magad bucira”, hanem csak használod és kész. Sokunk részére ez bevált
cuki vagy csak az akku kímélő opciót használva akku kímélést vár el a user, nem parasztvakítást.A gyorstöltés végett pedig nem kell hisztizni.
Csak használod és kész. Sokak részére ez bevált. -
-
Többször tapasztaltuk hogy a % számítás beakad.
Rendszer reinstall vagy főverzió váltás esetén simán leesik több százalékot
Barátnőm sima 15-öse ios 17 alatt végig 100% volt.A lényeg amit meg kell fogni, hogy a csiga töltéssel, a töltés limiterrel az apple sem kíméletesebb, annyival biztos nem mint ami a gyorsabb töltés előnyeit ellensúlyozza.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
LurkerSheik #54 üzenetére
"10 honap alatt 91%ra esett"
A te pédád ellentettje:
#5115 R a y Jó példa arra, hogy mennyire eltérő lehet két felhasználó eredménye."Hulladek ez gyorsan es lassan toltve is."
Az általánosítás továbbra sem vezet célra.
Értelmetlen, így is, úgy is. Gyártó, rendszer mindegy, semmi hasznos nem jön abból, ha általánosítasz.
"koszikoszi."
koszi?
-
joey04
titán
válasz
És a 91% az rossz? Nekem most 90% és 1-2 hónapja használtam s25 ultrát meg xiaomi 15 ultrát és azoknál bőven jobb így "öregesen" is, az x200 pro meg a op13 tudta hozni az 15pm szintjét nagyjából.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Nekem inkább az vált be, hogy amikor van rá alkalom és/vagy szükséges, akkor rátöltök. Nem foglalkozom ezzel a 20-80% közötti tartományban való használattal, így operációs rendszertől, gyártótól függetlenül mindig jól megvoltam. Nálad más a helyzet, evégett is tűnsz csalódottnak. Esetleg tedd próbára, hogy nem „szívatod magad bucira”, hanem csak használod és kész. Sokunk részére ez bevált.
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
LurkerSheik #52 üzenetére
?
iPhone 8 Plus-om 78% kapacitás mellett működik, a "kukától" messze van. Ha majd keveslem, cserét kap és megy tovább. Nem éppen 2 éve vettem.
iPhone 15, másfél éves, 89% kapacitás, rendben teszi a dolgát s nem lesz fél év múlva sem kuka.Hasonló a helyzetük a környezetemben lévő robotos és Apple-rendszerű eszközöknek is. Egyiknél sem történt olyan, hogy 2 év alatt "kuka" lett volna a vége. Természetesen ez az egyéni felhasználói szokásoktól is függ: ha te sokszor használod fix maximum fényerőn, töltöd vezeték nélkül, nyáron a szélvédőre cuppantva és mindeközben használod, akkor simán gallyra mehet egy akku, akár 1 év alatt is. Gyártótól függetlenül...
Úgy vélem, a te posztod jó példa arra, hogy miért értelmetlen az általánosítás, azaz, hogy mindenkit egy kalap alá próbálsz venni (ami nem fog sikerülni). Nyilván ki lehet nyírni egy iPhone/bármi más akkumulátort ennyi idő alatt, de ez nem törvényszerű s nem igaz mindannyiunkra.
-
válasz
Pálin(t)ka #51 üzenetére
Az iphoneok akkuja a mostani teljesítménnyel is 2 év alatt kuka
-
Pálin(t)ka
tag
Az, hogy közben izzik a telefon és az akku élettartama a felére esik, az ugye senkit nem érdekel, 2 évesen mehet majd a kukába!
-
pusszycat
nagyúr
válasz
milkabrams #49 üzenetére
Lehet félrement, úgy értem ez a harmadik xiaomi telefonom, és nem volt gond egyikkel sem. Semmi. Lehet a negyedik is az lesz.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
milkabrams #47 üzenetére
ezekkel nekem sincs problémám, legalább is eddig semmi...
-
milkabrams
őstag
Még az s24 ultra előtt simán csak lenéztem a kínai telefonokat, majd tapasztaltam a murát, a sávozódást a kamera problémáit amivel tele van a topic és a rengeteg minőségbiztosítási baki, ami miatt én is megjártam a szervizt. Közben olvastam a Pixelek megdöglő alaplapjairól, láttam a legújabb Sony szánalmas kamerás teljesítményét, majd eszembe jutott az a 4 év míg az Op 7t-t nyúztam és hogy ilyesmi problemák fel sem merültek. Ezek után nem biztos, hogy kifizetek 650 ezer forintot ezekre a csudajó telefonokra, inkább veszek ennyiért egy csúcs Oppot vagy Xiaomit, esetleg újra Oneplus.
-
Noukoum
veterán
Lásd Samsung Galaxy S25 Edge 25 wattos töltése.
Nem hogy örülnének a csodakínai telefontulajdonosok hogy a telefonjuk jobb (valamiben) mint egy hanyatló nyugati cucc.
Pl. én ma sokat használtam a készüléket és jelenleg 53%-on vagyok. Mekkora szégyen, hogy az éjszakát egy 25 wattos adapterre kötve fogja tölteni. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
milkabrams #36 üzenetére
„Ez akkor sem fér bele a világnézetembe"
Elfogadom, hogy így gondolod. Magam csak a tényeket írtam. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
milkabrams #34 üzenetére
-
milkabrams
őstag
Ezt én akkor hiszem el ha látom a saját szememmel, az utóbbi években az alma is a samsung is b.szik bármi érdemi fejlesztést eszközölni, erre most hirtelen ugranak 3 generációt? Hogye...
-
-
Noukoum
veterán
válasz
johnny500 #18 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik, de van vele néhány apró gond.
1. Ne dolgozzunk 8 óránál többet, az is sok.
2. Szünetekben ne a telefont pörgessük.
3. Ezzel a felhasználással 2 napot kibírnak a modern iPhone-ok (pörgetéssel együtt). Tehát nem érsz haza 20%-al. Ha rossz az akkumulátora, ki kell cserélni.
4. Gyors zuhany után ne menj sehova, mert pihenni kell.
5. Ha éjfélig ottmaradsz a baráti találkozón (ami gyors számítás után kb. hat órahossza ami elég luxus, de mindegy hagyjuk is) akkor mire hazaérsz, hajnalni egy óra, tönkrevágtak az alvásodat.
6. Munka után ne menj a barátaidhoz azért hogy a telefont nyomkodd.
7. Gyereknek pedig aztán főleg ne add oda, játszál te a gyerekkel.Persze el lehet fedni a problémákat ilyen látszatmegoldással (ez esetben gyorstöltés), de ugye látjuk valójában nagyon komoly gondok vannak a felvázolt életvitellel.
Most az hogy mi a normális világ azt nem én fogom megmondani. Ellenben a mai telefonokat így is elég kényelmetlen megfogni. Nem csak nagyok, nehezek, hanem vastagok is, főleg tokkal együtt. Nem véletlen jött és jön a Samsung és Apple vékonyabb megoldása.
Egyébként az Iphone most is fél óra alatt 0-ról 50%-ra tölt. Magyarul egy zuhany alatt bőven beletölt annyit hogy bővem kibírjon egy ilyen baráti találkozót. Ahol egyébként biztosan van töltő is, vészhelyzet esetén.
-
kyle23
tag
Jézus ereje! Ez brutál fejlesztés lesz a köv generációnál. Lassan top Android telókhoz lesz fogható!.....
+100.000! -
Zsolt,72
senior tag
Egy részükre valóban igaz az állítás, de nem mindenkire.
Nekem mind a két autómban van 1-1 USB C-USB A és Lightning-USB A vezeték, a fejegységhez való csatlakozás és az arról történő töltés céljából. A hátizsákban pedig békésen megfér a többi cucc mellett egy powerbank, hosszabb utazásokra. (Működik a BT csatlakozás is, de van, amikor használom a vezetéket.)
-
johnny500
tag
Képzelj el egy pl pénteki napot amikor 8-10 órát dolgozol. Navigálsz, fotó, email, szünetben megpörgetsz ezt azt a telón, 15-20%-al haza érsz mert már nem új a teló (valamelyik újként is így bírja
) és egy gyors zuhany után már mész is egy baráti találkozóra ahol éjfélig szeretnél ott maradni, pár fotót lőni, zenét hallgatni, vagy mutatni ezt azt valakinek vagy a gyereknek oda adni, hogy egy kicsit játszon rajta. Egy normális világban ahol inkább vastagítanák a telefonokat vékonyítás helyett ez sima lenne de ha ez nem megy és a technológia már adott legalább rakjanak bele gyorsabb töltést, hogy mikor haza érsz meló után menjen bele érdemi töltés.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Van ismerősöm, akinek ELENGEDHETETLEN a Xiaomi 120W töltés, mert neki nincs ideje töltögetni a telefont.
Reggel dugja rá ébredéskor, és mire indulnia kell, kész.
Megkérdeztem tőle, hogy mi a helyzet lefekvéskor? Ugyanazt a csatit kell ugyanoda rádugni, amit reggel szokott.
(nincs válasz) -
-
cs.zs.
veterán
Kérdés hogy a max érték a töltés elején mennyi ideig lesz meg. 5, vagy akár 10 percig is?
-
Zsolt,72
senior tag
Lassan Almáék is elérhetővé tesznek gyorsabb töltési lehetőséget. Nekem mindegy, mert engem nem érint, továbbra is jól megvagyok a 1½ és 20W közötti teljesítménnyel, de látom, hogy van igény a nagyobb töltési értékre. Ők most picit elégedettebbek lehetnek.
-
pusszycat
nagyúr
Ezt most majdnem nem hittem el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- BMW topik
- Medence topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest