Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
takacsbotond #165883 üzenetére
Prius 1-2, keress olyat, aminek nemrég pofozták ki az akkut. Automata, városba az kell, villany nyomaték besegít a menésben, fogyasztás baráti. Lexus CT200h a fancy verzió.
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #165894 üzenetére
Tudom, sajnos... a családnak jelenleg is egy S80as van és nem problémamentes a “kicsike”
(#165893) richie900812 A leendő autó felhasználási módja? Napi munkába járáshoz kellene (1-1,5 óra naponta), ketten használnánk a feleségemmel
-
rbalint88
addikt
válasz
Richard! #165887 üzenetére
az egy büntetés. lakott terület táblán belül mászkálós autónak van egy asszony szüleinek, arra jó, de országúton és főleg pályán halál. tartósan max 110 a vége, azt is percek alatt éri el... klíma nuku, hely nuku, biztonság nuku. kell venni egy 1.4 v 1.6hdi motoros focust, pug 307-8-at, 206-7-et és akkor emberhez méltóan tud közlekedni. nyilván a fenntartása is drágább ezeknek, de legalább emberhez méltón lehet vele utazni.
110 lovas focus-szal van tapasztalat, 4,8-cal jár vele sógorom. -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Elkapott az inger, hogy meg vegyem az elso automat. Csak mit? A keretem olyan 300k lenne. Egyetem mellett dolgozom, tobbre nem futja
Ennyiert miket, milyen tipusokat nezegessek? F -es opel astra? B -s opel corsa? Fiat punto? 2 -es, 3-as golf?
Eloszor 2105 -os ladakat nezegettem, de arrol korulottem mindenki lebeszelt -
törölt tag
Napi munkába járáshoz keresek - lehetőleg alacsony fogyasztású, dízel - autót, nagyon maximum 1 milláig.. Volvo S60assal szemezek, de nagyon szívesen fogadok tanácsokat, véleményeket. Köszönöm
-
gyenesmartin
őstag
válasz
takacsbotond #165883 üzenetére
Pedig vagy prius vagy Honda jazz kell neked, amik megbízhatók.
-
8th
addikt
válasz
takacsbotond #165871 üzenetére
Szívódízel Golf.
Viccet félretéve bármi ami japán és szívóbenzines. Például egy jó Mitsu Colt ha nem szeretnék Suzukit bár egy vasaló Swift még jobb lenne erre a felhasználásra. Az is egy teljesen korrekt autó a három ajtós pedig egész jól is néz ki belőle.
(#165883) takacsbotond: Cimborám sok-sok éve egy Yamaha DT 80 LC2-vel futárkodik a fővárosban. Az 1:1 a 125ccm verzió csak a blokk más benne. Még a hangja is olyan mint egy ötvenesnek így sose volt belőle problémája ha megállította a yard. Simsonnal brutális önszopatás lehetett futárkodni. Logout bejegyzésért kiállt a téma!
-
takacsbotond
őstag
válasz
bitpork #165881 üzenetére
Még az unokáim is a hitelt fizetnék.
máyköl:(a szerelőmElőbb volt meg a Simson, minthogy hogy futár lettem volna. A robogókat meg ki nem állhatom, azért lettem futár, mert imádok motorozni. 50-es váltósból nincs nagy választék. Kocsiból se kéne automata.)
Most lett meg nagymotorra a jogsim, és van egy híresen megbízható Yamaha XT125X-em, de eddig az is többet vitt mint hozott a konyhára. -
máyköl
veterán
válasz
takacsbotond #165880 üzenetére
Ki találta ki, hogy Simsonnal futárkodj? A legköltségesebb motorok közé tartoznak...
Yamaha Jog, Honda Dio... jártam ezekkel teleket is végig, soha nem kértek a benzinen és olajon kívül semmit. -
válasz
takacsbotond #165880 üzenetére
Valahogy szerezz annyi zsét h egy priust tudj venni.
-
takacsbotond
őstag
válasz
gyenesmartin #165878 üzenetére
Használt dolgokkal én is mindig megszívtam (600e-t költöttem 1 év alatt egy Simsonra amivel dolgoztam, és csak az mentett meg attól a motortól, hogy összetörtem).
Viszont van egy új autó, ami nagyon szimpatikus, bár munkára a méretei miatt kevésbé lenne ideális az a Suzuki Vitara.
Mit gondoltok? Megtérülhet, vagy ilyen felhasználás mellett totális ráfizetés lenne? Kb 10e Ft-ot keresek 100km-enként amiből még tankolnom, és szerelnem kell a kocsit. -
gyenesmartin
őstag
válasz
takacsbotond #165875 üzenetére
Golf 5 egy normális darab 1.6-os szívóval 1,5-2 millió. De inkább 2, ha nem akarsz még rákölteni sokat. Én is így jártam a 4-esemmel, hogy megvettem 500-ért, de a végére annyit fogok rákölteni, mintha 1 millióért vettem volna egy normálisat (pedig még csak 4 hónapos). Legközelebb tuti egy új kocsit fogok venni garanciával.
-
IreN!CuS
őstag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Audiból Avant létezik, A8-ból az sem.
-
takacsbotond
őstag
válasz
gyenesmartin #165872 üzenetére
Mit mondtam még tudok felvenni hitelt. Eddig a 5-ös Golf + hitel a legesélyesebb befutó, de hátha elsiklottam valami felett.
kb 2 misi a max ameddig el tudok menni önerővel együtt, de azt már kicsit neccesebb lesz kigazdálkodnom.
BigBlackDog Ha garantálod, hogy abban az egy évben 10Ft-ot sem kell ráköltenem tankoláson felül nekem jó. -
diegho
nagyúr
válasz
Elírtad az árat egy nullával nem?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mennyi időre kellene az autó? Amennyiben elég, ha csak egy évig működőképes sacc/kb, akkor 500e Hufért egész sok a lehetőség.
Egyéb esetben nem nagyon tudok alternatívát mondani.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
Ha találsz egy kis fogyasztású, megbízható, jól kinéző, erős 2005-től újabb autót 500K-ért, szólj nekem is. Lehet lecserélném a 4-es golfomat akkor.
-
takacsbotond
őstag
Üdv fórumtársak. Autóvásarlás előtt állok, és ebben kérném a segítségeteket.
A Budapesti éjszakában vagyok ételfutár, és nem szeretnék még egy telet végigdolgozni motorral, ugyanakkor olyan autót keresek amit munkán kívül is használhatok, és a suli parkolójában sem csak a lenéző pillantásokat kapom miatta, és havercsajnak is mondhatom nyáron, hogy vonat helyett a kocsimmal menjünk balcsizni.
Átlagban napi 150km-t megyek, igy elsődleges szempont az alacsony fogyasztás és a megbízhatóság, de azért kb egy 100 pacit szeretnék magam alatt tudni, mert van hogy sietni kell, és a vezetési stílusom is valahol a béjemvés hülyegyerek és Lewis Hamilton között helyezkedik el (nem állítom, hogy mentem már 130-al az Üllőin, de azt se, hogy nem).
A keretem 500e Ft önerő, illetve szükség esetén még tudok felvenni hitelt.
A Swift és az Astra az amiket lehetőség szerint messziről kerülnék, meg a hasonló vagy még gyengébb lányos autók (szerencsére tudok parkolni, de azért nem egy A8 kombira gondoltam első körben). A Golfokon megakadt a szemem, de ami igazán tetszene belőlük vagy túl régi, vagy nagyon túlmegy a keretemen (jó lenne valami 2005 utáni járgány).
Ti milyen irányba nézelődnétek a helyemben? -
vzsryl
nagyúr
válasz
LuckyL #165868 üzenetére
Pár hete egy fórumtárs írta itt, hogy az 1.4-es boosterjet-es Scross-t az utcán azonnal meg akarták venni tőle új áron, vagy még talán drágábban is (már nem emlékszem pontosan), mivel hiánycikk a márkakereskedésben. Ez is azt mutatja, hogy amire van kereslet, az egy bizonyos szinten tudja tartani az értékét.
Tudom, hogy szerinted ebből ne általánosítsunk, mivel az nem a mi privilégiumunk, de mégis vannak ilyen helyzetek... -
válasz
gyenesmartin #165865 üzenetére
Az Ignis külseje erősen megosztó (szerintem dili); ugyanakkor a motorja állat: rendesen lép, szeret forogni is, de lent sem erőtlen, 5 liter körül eszik vegyesben.
A Baleno ugyanezt a motort kapta; a külseje konzervatívabb, tágasabb, a kivitelezése némileg olcsóbb. Sokkal inkább ez, mint egy Dacia.
-
-
Integrale
veterán
válasz
Gombinyó #165860 üzenetére
Kikapcsolt klimaval se.
Vegignyomtam Skociat egy 82 lovas 2008-cal. Minden elozest 5x at kell gondolni, es ugy igazan egyik fokozatban sem tortenik semmi, egyik tartomanyban sem. Ez a motor turboval az igazi, sokkal rugalmasabb, mar elheto varoson kivul es belul egyarant.
Cserebe nem akart fogyasztani. A sok porgetesnek es bo 600 km atlaga 4,7 lett. -
válasz
vzsryl #165858 üzenetére
értéktartás nem létezik gépjárműnél kivéve veterán vagy eleve befektetési céllal vásárolt szupersportkocsi
értékvesztést pedig lehet kalkulálni, leginkább új autónál a várható futásteljesítmény és használati időtartam figyelembevételével
és ezt forintban mérik, nem ilyen "érzésekben" hogy szerinted a suzukit jobban el lehet adni mint a daciátmégis ezt milyen árra, évjáratra, pontos típusra számoltad ki?
(persze tudom hogy nem számoltad, csak neked ez a szubjektív érzésed....de erre nem lehet semmit alapozni) -
vzsryl
nagyúr
válasz
LuckyL #165856 üzenetére
A piac úgy működik, hogy amire van kereslet, azt könnyen és gyorsan el tudod adni, és akár magasabb árat is szabhatsz neki. A Suzuki modellekre Magyarországon nagyobb a kereslet, mint a Dacia modellekre.
Értéktartás egyértelműen nem létezik, hisz a 8. generációs Accord-ok ára már kb. 3 éve nem akar csökkenni a használt piacon. Gondolom ez sem értéktartás, de akkor nem tudom mi...
-
válasz
vzsryl #165829 üzenetére
értékvesztés....
annak esik nagyot az értéke, ami drága újonnan, vagy kiemelkedően szar (pl premium renault)
lefogadom, hogy a 3 milliós dacia forintban kevesebbet veszít az értékéből 6 éves korára mint a 4 milliós suzukiezt a dumát, hogy értéktartás stb, bizonyos gyártók próbálják bemagyarázni
aki megy hülye el is hiszi és ilyen fórumokon visszamondja...
-
törölt tag
válasz
IreN!CuS #165854 üzenetére
Nem csodálkozom, mert próbáltam már ilyet, de még egyszer: normális szabálykövető autózásra elég, mint a ma kapható összes autó 3,3 millióig.
Akinek sokkal több van az nem ebben a sávban keres új autót. Summa summárum, én 100x is inkább ezt venném, mint egy dákót.
IFA? Azok már igen csak kipusztultak. -
törölt tag
válasz
gyenesmartin #165833 üzenetére
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e itt valakinek tapasztalata Kia Optima 1.7 CRDI(136LE) dízel motorral kapcsolatosan? Nekem most egy ilyen van 120 ezer km van benne és kíváncsi lennék hogy van-e valami típus hibája ezeknek vagy bármi tapasztalta érdekes lenne ezzel a motorral? Úgy tudom hogy a Hyundai i40-ben is ugyan ez a motor van, szóval I40 tulaj véleménye is releváns lehet.
-
kisza25
félisten
válasz
Napfénysüti #165846 üzenetére
Na ja, de ha állítható az ülés magasága, akkor azon azért lehet variálni milyen mélyre ülj, mondjuk ebben a kategóriában kevés amibe anyósoldalt is lehetne állítani, marad a duster/stepway
-
-
kisza25
félisten
válasz
Napfénysüti #165837 üzenetére
12 cm a hasmagassága
gyenesmartin: ezek között nincsen nagy különbség, lehet az ülésmagaságok nem ugyanúgy voltak beállítva, legtöbben alapból állítható -
válasz
szőröscica #165843 üzenetére
Nafene, csak nem?!
-
diegho
nagyúr
A 2011-12 körüli 1.4T Opel motorok milyenek?
-
-
kisza25
félisten
válasz
vzsryl #165829 üzenetére
a piaci értéke borzasztóan gyorsan és nagy mértékben csökken.
Tévedsz, az egyik legértéktartóbb a dacia
Ja és a suzuki pont annyira rohad, mint a dacia
gyenesmartin: a swift+balenoban elégé leülsz, a logan relativ magas sandero stepway 3,25M abba magasra ülsz -
Gombinyó
őstag
válasz
gyenesmartin #165816 üzenetére
Kell a Logan méret? Ha igen új autóból nem nagyon lesz más annyiért.
Ha jó a kisebb is akkor ott a Suzuki, tényleg jó benzines motorral vagy a Renault Clio amíg még lehet kapni a 4 hengeres szívó 1.2-vel. A nagyobb választék inkább 3,5-től indul. Fabia, Ibiza is van 3ért, de azok a 3 hengeres 1.0 szívó motorral. -
vzsryl
nagyúr
válasz
gyenesmartin #165828 üzenetére
Gagyi, rohadós, használtan a piaci értéke borzasztóan gyorsan és nagy mértékben csökken.
A Baleno se épül drága és jó minőségű anyagokból, de legalább jól össze van rakva, nem rohad, és mivel Suzuki, ezért Magyarországon mindig könnyű lesz eladni, és jó áron fogják megvenni. Ráadásul ahogy említettem, a fogyasztása rendkívül jónak számít, már-már dízel szintű.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
molnarpeter #165825 üzenetére
Használtat semmiféleképpen. Ez is hitelből menne. Daciával mi a baj?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
gyenesmartin #165821 üzenetére
GL-ben van.
Mod: sőt ha jól látom a felszereltségi listát akkor már a GA-ban is van klíma.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Használtat.
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
gyenesmartin #165821 üzenetére
Már hogyne volna, kérdezd meg Napfénysüti fórumtársat.
(#165820) MunezXBK: Mondjuk aki új autót szeretne olcsón, ráadásul most 5 évig csak tankolni kell, mert még a szerviz is ingyenes a garancia végéig.
(#165824) MunezXBK: B@szki' észre se vettem.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Luck Dragon #165819 üzenetére
Ki vesz 3.5M Fiatot?
-
válasz
3,5M Fiat Tipo is játszik by Kisza25
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Suzuki Baleno van 3.2m-ért, klímás, könnyű, erős, megbízható, borzasztó keveset fogyaszt.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok.
Múltkor kérdeztem milyen kocsit vegyenek anyámék 3.5 millióért. Lecsökkent 3 millióra az összeg. Dacia logant nézik, az milyen? -
szőröscica
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165810 üzenetére
Errol jut eszembe, meg egy hiba tboldi kolleganak az M54-el kapcsolatban. Kartergazvisszavezeto rendszer mind kifingik benne.
De gyorsan felejtek, jovo ilyenkor ugy fogok mar emlekezni a sajatomra, hogy a gazpedal legaprobb poccintesere is az ulesbe preselt, mikozben apropenzert tartottam uzemben, kedvezo fogyasztas mellett.
-
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #165803 üzenetére
Amúgy csodálom, hogy nem merült eddig fel ötletként köztetek, de ha olyan jóban van a srác a szüleivel, hogy még ott
élősködiklakik néhány éviga nyakukon, akkor miért nem kér tőlük egy kis dellát? Vagy miért nem vetet velük egy kocsit magának, amit aztán anyu-apu a fióka kirepülése után maga használna majd tovább?Pár napja amúgy megírtam neki privátban is az ötletet, reakció nuku
(#165810) B-L-A-C-K
A jövőből jött, ott már ennyit ér
De hogy egy normális épkézláb képet nem csinált róla, az legalább akkora botrány...Helyesbítenék:
- általam vezetett szervizkönyv
- utólag belebuherált gyári extrák
- utólag frankensteinesített FL hátsó lökös
- utólag buherált "egyedi" utángyártott gázpedál elektronika
- hülyegyerek auspuff
- italhűtő gyári hatású gombon
- egyedi ambient light
- felni nem jár hozzá!Ez egy szétbuherált szarhalom. Ha valami elromlik rajta inkább zúzasd be, mert a hiba okát megtalálni nem fogod az hétszentség.
Kár érte, alapból, gyári állapotban nagyon szép autó lett volna még ennyi futással és kétharmad áron is
-
B-L-A-C-K
titán
A srácnál szerintem árazásnál valami volt az agyával...:/
-
diegho
nagyúr
Ha valakit érdekel egy patika 4 éves X3-as ár alatt, akkor priviben keressen, mert kollégám eladja a sajátját, amit már nem is használ.
-
-
-
Xero
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
HKorn #165797 üzenetére
Ez azért nem mindenkinél így van, vagyis nálam biztos nem. Én bevallom behányok a tömegközlekedéstől már, pedig csak 30-30 perc lenne oda-vissza az út, de tényleg nem bírom. Most hogy hamarabb vitték el az Insit mint gondoltam, és több hétig kerestem kocsit, rá voltam kényszerülve a tömegközlekedésre, és ismét azt tudom mondani hogy nem az én világom már, pedig rengeteget közlekedtem vele régen, de kocsi után máshogy látja az ember. Szóval az én esetemben semmilyen pénzt nem termel, csak viszi, nekem kényelmi szempontból van. Éppen ezért is vettem most olcsó kocsit, mert amire kell nekem elég, és mégsem buszozok. Na meg nem nagyképűségből mondom, de nem 150-200 ezret viszek haza, így mondhatni megengedhetem magamnak szerencsére. Ha 150 ezret keresnek, és csak kényelmi szempontból lenne, akkor természetesen én se vennék erre semmit, max egy rollert...
-
Integrale
veterán
válasz
BigBlackDog #165782 üzenetére
Az egyes Laguna az egy Mitsubishi Carisma/Volvo S40 atcimkezve. Attol nem kell rettegni, a kettes az mar nagy falat, ott nem mindegy az evjarat es a motor. 3. Szeria batran veheto.
Laraxior: vettel 600-ert egy lelakott szart, ebbol ne formalj velemenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Cipő topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- Konteó topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest