- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Nem terjedt el mert nem szabvanyos.
Van ilyenem, microUSB-vel, mindket vege "dupla". Hozza az USB 2.0 sebessegeket. -
válasz
MasterDeeJay #8 üzenetére
Akkor az az a rack. Az még a jó eset
Ez kéne legyen az alap mindenen.
A kábelek meg katasztrófa, vagy a szigetelés megy össze rajta, vagy simán törik... Vettem egy zsák A, C, micro csatit, és egyszerűbb kicserélnem.
C-s kábelt meg nem tudsz biztosra venni, ami 3.1/3.2 bekötésű, bárhol beszívhatod, hogy 2.0 kapsz. -
Iszonyat sok kínai alis kábelt dobtam ki, de userek is hozzák tonnaszámra hogy megdöglött a kábelük. Bár leginkább kábeltörés töltőknél nem a csati sérül.
Ha több érintkező is be van nyomva usb3-nál akkor nekem megy usb2 módban legalábbis a rack támogatja de lehet nem minden eszköz ilyen.
A fenti csatival 2.0-ban megy. Jó kábellel meg kiírja a 3.1-et.Otthon van egy Genius Cavimanus headsetem ami USB-s és 3-as portba dugva lekapcsol a gép tőle, csak 2.0-val megy vagy úgy ha 2.0 toldót használok. Szerintem zárlatot csinál.
-
válasz
MasterDeeJay #6 üzenetére
Szabvány kreatív értelmezése. Az USB3 benyomódása meg
Szar minőségű érintkező...
Ilyet pl. Nikon S30...33 és W100... kompakt fényképezőgépekben csinált a micro A aljzat
Nem indult a gép, mert zárlatos lett a cucc, visszahajtogattad, ment tovább.
BTW az USB3 másik szépsége, hogy ha egy érintkező hiányzik, nem fallbackel 2.0-ra, hanem csak nem működik
Legalábbis nekem USB3 SSD-kkel ez volt a tapasztalat.
-
Jobb oldalin látszik hogy az usb3 része behajlott (Alis mobilrack gyári kábele). A bal oldali meg olyan szempontból érdekes hogy más a vastagsága belül a műanyagnak.(Dymo nyomtató gyári kábele) Igazából nagyon sokféle A létezik, gondolom kevertek a gyártók hogy így vagy úgy spóroljanak.
-
válasz
MasterDeeJay #4 üzenetére
USB A dugó nekem még az életben nem ment tönkre
Se 2 se 3... (Mondjuk Temuról nincs... a legtöbbje szétvágott USB3 A-B kábel, amiből az A dugót használom.)
Hármast bekötni, toldani (mármint, kábelt) valami agyhalál, azon kívül jól szokott működni. -
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Vastagsága ugyan az. Mindkét irányba működik. Az tény hogy nem néz ki strapabírónak. Nálam egyébként az usb3(a)-k döglenek sorra. Nem minden usb2 portba rakhatóak, a belső érintkezők görbülnek el. A c-b ből eddig egy ment tönkre csak. De szinte minden ilyenem gagyi kínai alis/temus így ez is közrejátszik.
-
Nekem is van egy ilyen JBL-es A-C 2.0 kábelem, de azon az A is csak egy irányba bedugva működik
És ugyanúgy nincs kitöltve az egyik fele a csatinak, mint neked.
Meg ha ebben a táp el van kötve... a C ugye szimmetrikus, ott mind a két oldalt ugyanott van a föld meg a táp is. Az A-ban nem.
-
Rive
veterán
A rendes kábelben az érintkezőknek van ~ másfél mili támasztéka: ennek talán, ha kéttized. Én se tartom jó üzletnek.
-
Látható, hogy a csatlakozó vastagsága dupla. Nem szabványos és nem minden eszközbe férne be.
Ráadásul ma már eltűnőben van. Az USB-C nyugdíjazta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged