- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
"De értem..." - én nem. Egy ekkora cég ezt nem teheti meg semmilyen szempontból (marketing, gazdaságosság, K+F, bármi) különösen nem terhelheti át egy alvállalkozójára (szerviz) a "piszkos munkát". Az én 4esemet is megjavították végül, teljesen felesleges körök után. Úgy érzem hogy az asztal mindkét oldalán így gondoljuk.
Biztosan nem fogok 1M-ért ilyen új telefont venni, ismerve az eddigieket. -
helixP
nagyúr
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Alapvetően egyetértek, de nézz be pl.a Fold 3 topicba. Nekem (és sokan másoknak) konkrétan egy karcolás volt a zsanéron és azért tagadták meg a belső kijelző kapcsán felmerülő hibát.
De értem, hogy az a helyzet, hogy a gari szervíznek ki van adva, hogy nem javíthat akármilyen külső hibás eszközt (még ha ők is tudják hogy nincs köze a hibának a külső sérüléshez), és kb. ők javasolták, hogy írjak a Samsung Magyarországnak direktbe, hogy engedélyezzék mégis a gari szervizet "Egyedi elbíráslási, egyszeri, soron kívüli alapon". -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
A Foldnak van 3 is.
-
-
blueye
veterán
válasz
Plazmacucci #18 üzenetére
Ezek szerint a pult két oldalán vagyunk. Konkrétan én leadtam egy tökéletes állapotban levő zsanéros telefont és egy nagyon belenagyított másik! telefonról kapott kép miatt akarták elutasítani. Na ha olvasnál itt a Fold/Flip topicokban sok ilyen storyt látnál.
Biztos neked is igazad van de amit a normálisakkal műveltek/műveltetnek veletek az szomorú. -
-
blueye
veterán
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Nekem nem ez a tapasztalatom és olvastam hogy sokan másoknak sem.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
FearFmRadio #10 üzenetére
- 0-s törés vonal jelenlegi tudásunk szerint nincs
- Nem tudom, én szeretem a távirányító formát, így tényleg kvázi egykezes
- Sose adtak gyárilag, de kb 10k HUF, vagy van rendszeresen olyan akció, amiben adnak tollat, 33 W-os töltőt, tolltartós tokot 6-8 K-ért. -
bollokcs80
Korrektor
Vajon ez is fixfókuszos ultraszélessel és 25 wattos "gyorstöltéssel" fog büszkélkedni?!
-
FearFmRadio
tag
Igaz a hír hogy a "törés" vonal szinte 0 lesz?
A külső kijelző valóban szélesebb lesz?
Tol az működik? Adnak gyárilag? Vagy külön kell venni. -
hdavid1
tag
Durva mennyi részlet derül ki a videóból.
-
blueye
veterán
Lehet tippelni hogy hány százalék megy majd garanciális javításra...
-
Mikor végre sikerül beérni a többi gyártót hardveres fejlesztésben(közben nyilván megint lelépik), akkor egyből ultrára vált a név és ezzel együtt az ár is még drágább lesz sokkal.
-
jacis
nagyúr
Gondolom ha Ultra lesz akkor drágább is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged