Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
PROTRON
üzenetére
Hát a töltés jelző mindkét verzión (performance, "normál") egy csík elöl/hátul. Engem speciel nem zavar a régebbi performance gomb/led megoldás sem, inkább az eredeti oldalt látható...vagy inkább nem látható, mert például egy fúró akasztó pont kitakarja a gombot/ ledet
-
PROTRON
addikt
válasz
hzsolee
üzenetére
Mert például undorító módon a tetejére került a töltés visszajelző, ami a régebbi szériás gépek esetén minimum problémás, ha nem egenesen k...ög megoldás.?
De egyébként is ha évtizeden át jó volt oldalt, akkor most meg miért nem jó?BTW, azért is kellett kép hogy egyértelmű legyen, van legújabb széria.
Ez esetben a 4Ah smartra rá kéne nézni appon keresztül hogy még mindig csak 50A a max áramkorlát.
Persze a puding próbája az evés, lekéne vele főzni 4 adag "kávét" és ha viszi, akkor valóban fejlesztettek, ha csak 3 - 3.5 adagot tud lefőzni és azt is lassabban mint a nem smart 4-es, akkor azon nem fejlesztettek. -
PROTRON
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A 4-esek is jók azért még...pl refibe, amíg a 8-asokkal dolgozom.

Meg víz melegítőbe, hogy legyen forró víz leveshez... -
PROTRON
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Pl a dupla aksis nagy 230mm-es flex-nek az akkumulátor védő kerete szerintem ehhez a mérethez lett tervezve...továbbá a performance aksis nagy brácsának (asszem létezik)...
De bízom benne hogy hamar megfog érkezni az aksi tartó hátizsák, hogy ne a kezedben kelljen ezt az extra tömeget cipelni és kábelen lógjon a gép...igen, elsőre ellentmondásos hogy azért használok aksis cuccot hogy utána kábelen lógjon, de nem mind1 hogy a kábel hosszabbító, amihez kell áramszolgáltatói áram vagy aggregátor, vagy pedig a hátizsákba pakolok annyi aksit amennyi van és egésznap dolgozom ahol kell.
-
-
hockeyapu
senior tag
Újra elmondom , tévhit, hogy a 4Ah-s akku nem elég a kerekekhez !
Rendszeresen használom, sőt még a 2Ah-t is ! Tökéletes, legfeljebb nem szerelsz vele egymás után 10 autót ! És nem kell előtte meglazítani kulccsal ! Persze, ha gyúrni akartok !
Aztán a 12Ah-t adod oda az asszonynak, hogy a rózsákat metsze az akkus metszőollóval , hátha letörik a keze !
Szóval nem kell feltétlen nagyobb akku ! -
Nem egy nagy különlegesség, van az eMAG-on és az allegro.hu-n is, még akár olcsóbban is, de facebook-on is hirdetnek ilyet, és szerintem nem kockáztatok nagyot ha azt mondom, hogy a Hardveraprón is találsz olyat aki csinál neked, sokan hirdetnek 3D nyomtatási szolgáltatást.
-
karky
csendes tag
Két 12Ah-es sok 4Ah-es, egy félig rossz 8Ah-es. 2-esek is akadnak.
De itt lényeg az elhelyezése. Födém alá, nem foglal helyet máshol, és talán, de csak talán valamivel biztonságosabb így tárolni.
https://www.beno3d.com/product-category/barkacsgep-akku-kiegeszitok/
Amúgy engem mindig meglep, hogy egy 4Ah-s vagy akár egy 2Ah-s milyen sokáig használható. Van, amikor a kicsit részesítem előnyben, pl. szúrófűrésszel megyek a fára és messze kihajolva vágom az ágat.
Jah ezek a TIE fecskék itt telelnek bent. De itt is nyaralnak... -
Nekem van 12-es, de most nem tudom lemérni, nem otthon vagyok.
Viszont én németből hozattam ezeket, jóval kevesebbe kerülnek a kinti akksik, mint amennyiért idehaza árulják.
Úgy tudom a 8-as is elég az autókerék-csavarokhoz.
Inkább kerékkulccsal lazítanám meg, megfelelő hosszúságú nyéllel, minthogy a kezem csuklóból kicsavarja egy beszorult csavar miatt egy csavarozókulcs.A 12-est nem tudom mihez gyártják, mert pl a fűnyírókba nem férnek bele, csak a 8-as akksik.
-
-
karky
csendes tag
Planfonra szerelve. Egy gödöllői családi vállalkozás 3d nyomtatja...
-
PROTRON
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Igen, egyetértek hogy sokszor tényleg a felhasználáson is múlik, mert nem mindenhova kell a fullos nagy teljesítmény, vannak feladatok, amikhez a sz.rul reklámozott, egyébként hót gyenge cucc is elegendő.
Pl a parkside ütvefúrók...a legtöbbnél írogatják hogy röhm tokmány, közben meg úgy táncol a belerakott fúró, hogy árnyékot vet fényes nappal...Dewalt gépet hajítanám ki az ablakon ha ennyit táncolna, mert "minőségi munkát csak pontos géppel lehet végezni" és ha premium árat fizetek, elvárom a pontos tengelyt...
Közben vannak feladatok amikre ezzel együtt is jó a PS, pl beleszámolom a tiplibe hogy 1-el nagyobbat rakok és akkor megszorul és tart.
Vagy simán csavarozáshoz is legtöbbször jó...Ugyanígy az aksis hőlégfúvó...nem tudsz vele 20mm átmérőjű vezetékre zsugorcsövet rázsugorozni, mert nem ad át elég gyorsan hőt a cél felületre, akármelyik fejet használod.

Egyszerűen a 20mm-es vezetékátmérőnél már túl gyorsan vonja el a hőt a vezeték a zsugorcsőtől és bukta...
De 5-6mm-es vezetékátmérőhöz még pont jó olyan helyszíneken ahol nincs más mód.
Valamint biztosan nem égeted meg vele a környezetet, mert nem ad le elég gyorsan hőt.
-
PROTRON
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Lehet hogy 1-2 kérdésre tudják a választ, mert Ők nem lusták megnyitni ugyanazt a kisprospektust amit az emberek lusták pedig ott a dobozban.
De nem az a dolguk hogy mindenre kiterjedő technikai adatokkal rendelkezzenek, nem eladni akarnak...jaaa várj...boltosok.
Valójában call centeresek, akik inkább bölcsészek.
-
PROTRON
addikt
Az én tapasztalatom hogy annyival nehezebb hogy csak oda éri meg megvenni, ahol tényleg szükség van az extra áthidalási időre. Szerintem az évi 2x2 autó kerékcseréhez a 8Ah aksi áthidalási ideje elegendő kell legyen.
Max áramerősségre ugyanannyit tud, csak a tömege miatt kényelmetlenebb.
Az én tanácsom hogy várd meg a 8-ast. -
dellfanboy
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nem ez volt a kérdésem...
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Akkor be is írhattad volna, hogy neked mennyit mondtak.
-
dellfanboy
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
hát azé, nekem válaszoltak igaz hétköznap de 3órán belül és korrekt volt az nfo
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én kétlem, hogy az ügyfélszolgálatnak lenne erről pontos adata, ha az nincs közzétéve. Ha valakinek van ilyen a topikban, előbb fogja megmérni. Meg ugye ezért (is) van a fórum.
Amúgy ebben a videóban pont megmérik, és 1491g a tömege.
-
szürke
tag
Bár eredetileg 8Ah aksit keresek ehhez a géphez [kép] (mert ez az ajánlás a dobozon), de most szembe jött velem a szlovák Lidlben egy 12Ah aksi. [kép]
Ez már az új fajta cellás lehet? 21700?
Valaki tudja hogy ennek mennyi a súlya? Neten 1.2-1.9kg között vannak infók.
Megéri a géphez évi 2x2 autó kerékcseréhez? Vagy várjak 8Ah-ra? -
Közben megnéztem én is több YT videót róla, és arra jutottam, hogy nekem ez nem ér meg 20000 forintot, így elengedem. Köszi a véleményeket!
-
válasz
cellpeti
üzenetére
Erre muszáj reagálnom.

Semmire való,sajnos
Van akkumulátoros fűnyíróm, ami az értékelések szerint egy gyenge, gagyi szar. Tényleg az, ha így nézed, mert tényleg gyenge és idegesítően gagyi, ha egy sima kertben 15 centis gazat akarsz vágni.
Én viszont imádom, mert kicsi, könnyű, nekem pedig lépcsőzetes telkem van, cipelni kell a gépet. Emellett kicsi, a bogyósok közébe, mindenhova fefér.
Ilyen felhasználásra tökéletes.
Anyámnak is vettem egyet, neki is pont ez a jó, mert már nehezen mozog, de ez a gép kicsi és könnyű.Persze aki átlagos gazvágásra akarta venni, az csalódott (mert csak azt nézte, hogy gyenge, és egy akkuval 100 nm-t alig bír ki) és leértékelte rosszra, pedig nem rossz, csak nem neki való.
Ezt a két dolgot az emberek nehezen különböztetik meg. Szvsz nem azt kellene leírni egy termékre, hogy nemvalósemmire, hanem leírni az erősségeit és a gyengeségeit, hogy az alapján mindenki majd el tudja dönteni, hogy NEKI valóevalamire?

-
cellpeti
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sokat nem vesztettél vele. Semmire való,sajnos
-
-
válasz
eddie1978
üzenetére
Szerintem igen, elvégre a fűnyírós szezon még el sem kezdődött. Visszanézve a tavalyi újságokat, volt április elején is, aztán májusban volt prémium változat, meg még talán júniusban is.
-
eddie1978
senior tag
Várható még idén az akkus fűkasza szerintetek? Nem ismerem a Lidl-t ilyen mélységben. Korábbi években nem figyeltem a Parkside felhozatalt.
-
hockeyapu
senior tag
Ja! Most látom megint lessz a angy ütve !
Kis kompresszort megnézem .
A szerelőágy, ami széknek is jó igen praktikus tárgy ! Ha kirak az asszonya garázsba, mindjárt van min aludni !
-
Tangerine
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Max. 25 bar? Akkor ez csak egy spricni. Annál erősebben h*ggyozok.
Ezzel max. a lányokat spriccelném húsvétkor. 
-
Ennek az akkus nagynyomású mosónak jól megszaladt az ára... Tavaly azt hiszem 14 ezer HUF körül volt, de sajnos lecsúsztam róla, mire észrevettem már nem volt sehol.
-
PROTRON
addikt
-
Tangerine
senior tag
Ez most nagyon megérős szerintem. Akinek még nincs ilyen. Akkuval+töltővel:

-
HUNited
őstag
válasz
Tangerine
üzenetére
De ha lappal veszi akkor elvileg csak a szemszám számít, a vastagság mivel a laphoz van azonos. Amúgy én Allegrorol rendeltem ilyesmit (nem ilyen de Lidl géphez) fillérekért nagyon jó minőséget. Az Oregon is sokkal olcsóbb náluk mint itthon és ide hozzák a fenekem alá.
-
-
-
Tangerine
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Itt láttam legolcsóbban. Két lánc árából vehetsz egy új gépet (amihez adnak két láncot
) Az ebayen is van 20 fontért. -
Tangerine
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem csak a szem száma számít. Még a Parkside minifűrészeken is több féle van, verziótól függően. Van amelyiken normál ("járatos") méret van, van amelyiken nagyon ritka méret, és kb. sehol nem kapni hozzá láncot, vagy csak aranyáron. Én is csak azért vettem meg tavaly az enyémet, mert adtak hozzá egy pótláncot is.
-
dellfanboy
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
mondjuk pont láncfűrésznél a lánc az pont megéri a stihl /oregon mint vmi noname gagyi ami 2 vágást bír... arról nem is beszélve hogy románok zsebébe én nem rakok zsét.. (+, én a szerszámoutletbe vettem tavasszal akciojósan 5ért oregont... az nem pénz érte, amennyit használom 1évet simán elmegy élezés nélkül)
-
6030D
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Itt nálunk Vácon?
Én is szintén... na de itt van a Hornos is, aki meg a lidlis cuccok alkatrészeivel foglalkozik (háztartási termékek is).
Kalandor: Ez elvileg ugyanaz a gép, csak A1 széria. Érdemes előtte rákérdezni. [link] -
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mennyiért adtak egy ilyen láncot?
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Azt nem tudom, hogy jó-e hozzá, de olyan szerszámáruházakban ahol foglalkoznak mezőgazdasági kisgépekkel illetve gazdaboltokban, adnak ilyet méretre. Elviszed az eredetit, ott megszámolják hány szem, és helyben meg is csinálják az újat. Itt nálunk Vácon van egy Stihl márkabolt, én ott vettem régebben, utoljára meg annak az összegnek a feléért, a veresi piacon lappal együtt.

-
-
HUNited
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megtettem természetesen, de fogok rá emlékezni 4 év 11 hó múlva?

-
-
-
hzsolee
őstag
válasz
PROTRON
üzenetére
A "rémálom" egy ps zöld, vezetékes. A kapcsolóját is nehéz már működtetni. Aztán vettem egy DeWalt akkumulátorost. Azért ez már jobb. Csendesebb, nem rázza annyira a kezem, és normálisan kileng...vagy nem is tudom hogyan mondjam, hogy mondjuk egy fürészlap nem fél millimétert zizeg hanem mondjuk kettőt. Oszcillál🤔, talán így mondják...
A kollega Bosch -t mondott, neki az van. Én linkeltem a makitát ami láthatóan nem rázza a kezet valószínűleg ☺️
-
Reggie0
félisten
A Parkside üllőt próbálta már valaki? Érdemes megvenni?
-
Reggie0
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
szerintem praktikus, csak kirazza az izuleteket az ujjaimbol.
-
-
Reggie0
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Konkretan ez, vagy ugy altalaban a multifunkcios szerszamok?
-
-
szürke
tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg hogy milyen időközönként lehet venni 8Ah akksit? (PAPS 208 A1).Illetve kuponok között most egy multifunkciós szerszám található ha valakit érdekel.
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Jártatok már úgy, hogy bizonyos fizetéseknek nem elérhető az elektromos nyugtája?
konkrétan a márc 18.-ai nyugta amin ütvecsavarozót vettem kiirja rá, hogy 38 tétel és nem elérhető
Előtte és utána is minden megvan. -
eddie1978
senior tag
A 40 V akkus fűkaszát nem láttam itt Fehérváron. Jófogáson van 40 pénzért vagy allegro-n 48.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az a pár hónap néha fél év vagy egy év. Kb ennyit vártam a prémium akkus kisflexre.
-
hockeyapu
senior tag
Lessz vagy nem lessz ?
Kérdezte William a Lidl-től !
Ezért filózok, hogy ma elmegyek venni akkus flexet . Kofferban sebességállítós, lágyindítás fékes... 20e ! Ki tudja mikor lesz megint ! És akkuk töltők már vannak .
-
Tangerine
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Én is így vagyok vele. Én úgy vettem észre, hogy a nagyon hamar elkapkodott cuccokat hamar megismétlik, akár 1 hónapon belül, lehet, hogy lesz megint.
-
Szerintem meg lehet várni a cuccokat, dolgokat.
Mindegyiket árulják később is.
Kár elverni sok pénzt benzinre, vagy drágábban megvenni másodkézből.
Úgyis lesz belőle megint pár hónappal később.Magassági sövényvágó
Magassági ágvágó
Kézi mini láncfűrész ágvágó
Metszőolló
Sövényvágó
Kétakksis láncfűrész
Orrfürész
Ágvágó fűrész
Fűvágó cseréhető mini sövényvágó fejjel
Ezek mind voltak többször is pl az elmúlt nyáron. -
Tangerine
senior tag
válasz
HUNited
üzenetére
Kalocsán sem volt ma.
Majdnem elmentem tegnap Bonyhádra. Elvihettem volna a nagylányomat a kollégiumba (ott tanul). Csak az 100 km benzin oda-vissza, meg a múltkor ott sem volt, meg Szexuárdon sem, amit akartam.
Bár ha biztos lettem volna, hogy lesz, akkor lehet elmentem volna. -
hockeyapu
senior tag
Kaptam délután az egyik érdi lidlben fekete ágvágót !
Ebből már csak egy maradt fül nélkül !
De egy csomó minden volt, ami máshol nem !
-
HUNited
őstag
válasz
Tangerine
üzenetére
A Bonyhádiban a minap még volt. Mikor én vettem direkt jó reggel mentem mondom tuti elkapkodják, de még szombaton is volt csomó. Amúgy tényleg zseni jó a cucc, pedig én a zöldel is elégedett voltam. Amit írt valaki hogy 2,5 centiset elvág, nos elvág az vastagabbat is legalábbis füge, alma, körte, barack esetében. Akácot lehet nem

-
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igen, jobboldalt alul ott van 7eFt.
-
hockeyapu
senior tag
-
Nagya21
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hali!
Hónapjuk van rá törvényileg....
Üdv Nagya -
enginev3.0
félisten
03.09-én adtam le gari ügyintézést weboldalon egy forrasztóra
Azóta küldtek 2 emailt hogy hosszabb folyamat lesz (5600ftos cucc)
Még sosem gariztattam semmit, de ez eddig nagy csalódás
-
válasz
hockeyapu
üzenetére
Ez attól függ milyen a fű és mekkora a terület amit vágni akarsz vele, de a Fűnyíró topikban szerintem jobban tudnak segíteni. Mondjuk általában a Parkside-ot nem szokták ajánlani, (Husqarna, Honda, stb.), de ha nem vársz tőle többet mint amire kitalálták, szerintem vállalható. Nekem benzinesben van PARKSIDE PBM 42 A1, negyedik éve teszi a dolgát hiba nélkül.
-
hockeyapu
senior tag
A következő heti kínálatban vannak akkuk a smart 4Ah-s, töltők, dupla gyorstöltő .
És akkus fűnyíró ! Na ez mennyire jó ? -
dellfanboy
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
jobb oldalt, ottvan 14,9-ért, látni a fogaskerekes mechanizmust
-
-
Bedobtam egy Performance kézi ágvágót a kosárba ma, kipróbáltam, egészen jól vágja a vastagabb ágakat is, ötletes ez a fogaskerekes megoldás

-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A kéthengeres kompresszor csodákra képes!
Igaz, nálam az Ferrex, de a színétől eltekintve ugyanaz, mint a Parkside Performance változat. [kép] Ezzel ki szoktam fújni a szűrőt amikor a porzsákot cserélem, de a benti kis Xiaomi robot szűrőjét is minden ürítéskor átfújom. -
-
válasz
tonyrulez
üzenetére
Ha vizet szívsz fel vele, nyilván nem kell porzsák. Adnak hozzá egy szivacsos "zsákot", azt kell a légbeömlőre húzni.
Jótanács: porzsák nélkül ne használd, mert a légszűrőt kell akkor takarítani, ami iszonyú macerás, de majd rájössz ha úgy használnád esetleg.
Ezek a redők telemennek a felszívott porral, és tökéletesen eltömítik a levegő útját egy idő után.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az nem pénz érte, amennyiért adják.
De ez a 20, meg 25 literes ez vicc.
Takaritógépeknek nem ilyen kis űrmérettel kell rendelkeznie. -
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Arra +1, én is most vettem 1-2 hónapja az akcióban, és tényleg nagyon jó. De szombat reggel pl. a váci LIDL-ben még most is volt belőle. Ráadásul erősebb is mint a 20 literes. Persze nyilván drágább is...
-
válasz
tonyrulez
üzenetére
Nincs vele tapasztalatom, de gyorsan rákeresve ez a Parkside PWD 20 B2 típus, YouTube-on lehet nézelődni tesztvideók után. Megy az porzsák nélkül is, főleg ha vizes a felület amit takarítani kell.
-
-
tonyrulez
őstag
Ez a 18ezres száraz-nedves porszívó mennyire alkalmas poros pince felporszívózására? Ipari porszívó bérlés 10ezer lenne, ha ebből kijön 2 alkalom, már megérte. Csak porzsákkal használható?

-
PROTRON
addikt
válasz
hockeyapu
üzenetére
Van valami oka hogy 4Ah-ból a smart akkut keresed?
Mert korábban megírtam a tapasztalatot, hogy az első széria belőle gyengébb mint a nem smart, ellenben az a kevéske tömeg különbség szinte elenyésző...én is azthittem hogy lesz értelme, de nem igazán.
Meg amelyik tervező kitalálta hogy a smart aksiknak a tetejére rakja a gombot a töltéskijelzéshez....na azt a g...cit....péklapáttal kergetném ki a világból...Perrsze ha van új generáció, akkor megérheti a próbát, de a korábbiak alapján 4Ah-ból nem smart érdemes...smartból meg a 8Ah az ár-értékben jó.
A 12-es feleslegesen nagy tömegű, tehát csak olyan esetben érdemes amikor a tömege nem számít, ellenben van értelme a hosszabb üzemidőnek...pl akkus porszívó, akkus vízmelegítő(amit nagyképűen kávéfőzőnek titulálnak - sicc), REFLEKTOR!, rádió (
) forrasztópáka (szigorúan 1. generációs, mert abba még könnyű belehekkelni a potméteres hőfok állítást).
Tehát van 1-2 feladat ahol a 12Ah jól jön, de pl fúró-vésőkalapács, dupla akksis nagy 230-as flex, 125-ös flex, 80-150Nm ütvefúró-csavarbehajtók... azokat tartani is kell...De tényleg érdekel, nem kötekedésből kérdezem.
Ui.: Lidl.hu-n rákattintottam felül a barkács szekcióra, végig nyomkodtam a "következő adagot", végül megérkezett az ultimate professzionális barkács eszköz:
Parkside UltraPerformance Kivi: 25% kedvezménnyel 900 huf / kg,
de aksi és töltő nélkül, a szeletelő külön tartozék.
-
válasz
hockeyapu
üzenetére
A PSBSA 20-LI C3 feleakkora kofferébe is belefér a gyorstöltő, meg két darab 4Ah-s akku is, ahogy a piktogramok mutatják.
-
hockeyapu
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az a jó, minden belefér , ami kell hozzá ! Üzletpolitika, vegyé mindent és jobb mintha utána kellene + dobozt venni !

Én a 4 Ah-s smart akkut sajnáltam ma, mert volt a polcon ! Amikor akartam akkor pont nem volt ! Asszonytól inkább nem kértem , úgyis ki van hegyezve a gépekre ! Remélem hétfőn is lesz még !
-
Na kérem, a tervek teljesítve, a héten az ágdaráló, és ma az akkus 20V performance ütvefúró csavarozó bezsákolva, most egy darabig meghúzom magam.
Azt mondjuk nem értem, hogy ezt a szóló cuccot, amihez se akku, se töltő, se semmi, minek adják dupla méretű kofferbe, de végül is ez legyen a legnagyobb baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Csak bicót mosnék vele, oda pont nem kell nagy nyomás.