- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Van egy parkside elektromos fűnyírónk, és új kést szeretnék bele. Tudnátok ajánlani olyat, ami biztosan megfelelő hozzá? Ha jól emlékszem, 31cm a vágás szélessége.
Köszönöm
-
Hőguta
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #560 üzenetére
A rövid nekem is lehet hogy elég lenne,de a 450w nem karcsú egy kicsit?Bár ahhoz a vágáshosszhoz megfelelő lehet.
Akkor valószínűleg hétfőn megveszem(ha el nem kapkodják előlem)
Köszi a válaszod! -
Üdv!
Tapasztalatom nincs vele, de én is gondolkodom rajta. Akartam venni már márciusban is, akkor majd feleennyiért volt, igaz csak fele ilyen hosszú is, de nekem elég lett volna az is, utólag már bánom, hogy nem vettem meg azt is. Azért azt is, mert végül a magasságit vettem meg akkor, ami működik is rendben, elégedett vagyok vele, csak hát a fenyőre kiváló, de a nem magas növényeket elég macerás vágni vele. Pont hétvégén borostyánt kaszaboltam vele, de elég szopás volt a talajszint és úgy 70cm magasság között.
-
Hőguta
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőtől lesz a Lidlben ez a sövényvágó:
[link] Ha van valakinek ilyen,kérem osssza meg tapasztalatait!
Jelenleg egy 20 éves neve nincs készülékem van de egy kalap sz...volt már új korában is.
Ez viszont jónak tűnik.Valóban az?
Ezen az oldalon egy kicsit drágább:[link]
Sok Parkside cuccom van,megelégedéssel használom. -
válasz
Intruder2k5 #544 üzenetére
Szlovák lidl oldalán ezt találtam, angolra fordítva:
"Recommended batteries: 2 batteries of 20 V (4 Ah) - 2 batteries are absolutely necessary for operation
Compatible with all PARKSIDE X 20 V Team batteries"
Ajánlott a 2db 4ah-s, de elvileg az összes 20v akkuval kompatibilis... -
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Szeretnék véleményt kérni, a lenti magasnyomású tisztító, illetve a kárpit tisztító kinek mennyire vált be, mennyire használható?
Évente 1-2 alkalommal szoktunk ilyeneket bérelni, nyilván azok jobb teljesítményűek, nagyobbak, de ha ezek is jók alkalmi, háztartási használatra, akkor megérné.
A magasnyomásúval néha letolnám a kocsit, járdát és teraszt tisztítanék, a kárpittisztítóval pedig szőnyeg, kanapé és autóülést tisztítanám.
Köszi előre is! -
válasz
Intruder2k5 #553 üzenetére
Köszi a tippet!
-
Ebben sajnos nem tudok segíteni, nekem is Parkside benzines van, most harmadik éves, de szerencsére nincs gond vele. Esetleg kérdezz még rá a Fűnyíró topikban, ott is volt már akkus Parkside téma.
-
válasz
Kíváncsi vagyok így 2db 8ah akkuval elég craft tud-e lenni ~1000 nm méretű telekhez.
Semmilyen tapasztalatom sincs akkus fűnyírókkal, benzinest használok, csak ott az az aggodalmam, hogy ha lenne vele valami, akkor sík hülye vagyok amúgy a belső égésű motorokhoz. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #548 üzenetére
Gondolom a nagy áramfelvétel miatt túlmelegedhet?
Pl ebben a reflektorban látnám értelmét, vagy a BT rádióval végtelen üzemóra
Kéziszerszámhoz szerintem kicsit overkill, mert azt is emelgetni kell vele. Odaverés miatt (nagy súly) jobban sérülhet a sarka. -
Speed®
titán
válasz
Thunderzolee #548 üzenetére
Pl. az 1356nm ütvecsavarozóhoz vagy az 5.8J ütvekúróhoz vagy nagyflexhez..én személy szerint a merülőfűrészre vettem.. nyilván kisebb gépekre nincs értelme.
-
A 4 kis kerék az ún. talajkövető kerék. Korábban csak 2 szokott lenni, de egy ideje már 4 kerékkel szerelik. Nem mindegyik gyártó, de elvileg az egyenetlen talajnál hasznos tud lenni.
De amúgy jó volt az észrevétel, elsőre én is bevettem, h alá van tolva egy kis piros fűnyíró.
-
válasz
A 12Ah-s akksit mihez gyártják?
A fűnyirókba nem fér bele, a kétakkus fűkaszához nem szabad használni. (!)
(Benne van a kézikönyvében - van aki végigolvassa amúgy?) -
-
Sziasztok! Ilyen parkside akkus fűnyíróban gondolkodom. Ebbe a 20v 8ah akku is belemegy vajon?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #537 üzenetére
Meg nem úgy, hogy egy sima, kerekes, piros fűnyíró be van tolva alá
Mert, ha önjáró fűnyíró traktor, akkor a pengének nem kell 4 külön kerék.
És így, ebben a felállásban, ha lenne is ilyen, egyazegyben oldalra szórná ki a levágott füvet. -
-
hzsolee
őstag
válasz
Thunderzolee #536 üzenetére
Na jó...de ki az a Judit? 🤣
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AI generált képnek nézem.
-
válasz
Lehetséges, bár elvileg van Parkside fűnyírótraktor, de ettől azért kisebb.
-
Ez meg mi? Photoshop?
-
válasz
Thunderzolee #529 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Közben én is megtaláltam.
Ha másra nem is jó ez a parksidegepek.hu, legalább a termékek szépen fel vannak sorolva rajta, kategóriák szerint. Rá lehet keresni a cuccokra.A sövényvágóból van prémium, de az két akksis, vagyis szerintem nekem már nehéz, mittudomén, két négyes akksival, pláne két nyolcassal.
A láncfűrész az van nekem is, a kétakkus prémium.
A kis kézi láncfűrészből nincs prémium.
A kétakksis prémium fűkasza meg szintén akciós lesz szombattól, csak a másik oldalán van a katalógusnak. Rákerestem, azt olvastam róla, h egész jól használható, veszek azt is egyet.
Köszi azért.
-
agaron
tag
Nemrég funyirot. Nekem nem is akarták javítani, visszatérítés volt. Random linket kapsz, megadod az utalási adatokat es pár napon belül utalnak. Én feltoltottem nekik a nyugtat szkennelve mondjuk, mert a webes chatbottal adtam le az igényt. Es jap a hibás termék a Te gondod kb. Én hétvégén viszem a hulladekudvarra.
-
6030D
addikt
Apáméknak ugyanez a sövényvágó megállt. Nem tudom mennyi idő után, de kb 3-4 hónap. Küldtek újat, a régi maradt. Gondoltam szétszedem, a hajtásban egy borsónyi zsír volt. Telenyomtam zsírral, összeraktam, és megy. Szóltam apámnak, hogy ne indítsa be az újat, szedjük szét. Az tele volt zsírral, azóta is megy. Szóval vannak szerelési hibák, cserélik.
Vagy visszatérítik. Nekem most a szegélynyíró nem indult el, szerviz nem tudott újat küldeni, visszavittem boltba, árát visszakaptam és vettem egy másikat. -
betyarr
veterán
ti gariztattatok már 3 hónapon túl parkside cuccot? megírtam az ügyfélszolgálatnak hogy az 1 éve vásárolt akkus sövényvágó füstöl. ma kaptam én és a szerviz is a levelet az ügyfélszolgálattól, hogy javítani fogják. most meg kaptam a szerviztől a levelet, hogy visszatérítést fogok kapni, mert nincs belőle készlet, adjam meg a számlaszámom. nem kértek se nyugtát, se semmit. marad nálam a hibás termék? elég lazán kezelik az ügyet. ez mindig így van?
-
válasz
Akkus sövényvágó van performance, PPHSA 40-Li néven, illetve nem szegélynyíró, de fűkasza van még PPFSA 40-Li néven. Ágvágó láncfűrész szerintem nincs.
-
hzsolee
őstag
válasz
Sövényvágó van csak. Láncfűrész is csak nagy, kicsi nincs....
-
Ezekből létezik "prémium" verzió?
Akkus ágvágó pici láncfürész
Akkus sövénnyíró
A szegélynyíróból tudom, h nincs -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #527 üzenetére
Ekkora: 5Ah
Van még 2,5Ah Performance és a sima 2Ah -
-
radi8tor
MODERÁTOR
Most érkezett meg Németországból, friss ropogós (1 éve gyártott
) performance 12V 5Ah akku.
De a poén az hogy gyári szám alapján 2x előrébb van a sorban, mint amit én vettem itthon tavalyGyártási idejük ugyanaz.
-
betyarr
veterán
sziasztok!
a 8ah-s smart akkut lehet tölteni a "kisebbik" töltővel (azzal, amihez jár a 2ah-s akku is) vagy mindenképpen kell hozzá a nagyobb, drágább gyorstöltő?
-
csiga8
senior tag
Köszönöm! Jó idő van, simán meg tudod csinálni a csiszolást is!
Nagyon fontos a maszkolás! A többit tényleg nem tudod elrontani. kb 400-as papírral lehet kezdeni aztán 600, 800, 1200, 2000. Papírtípusonként max 10 perc/lámpa. Egyszer megcsinálod, utána évente csak átpolírozod. Nem érdemes lakkozni sem, esetleg fólia, de azt bonyolultab beszabni és feltenni.
Amikor csiszoltam, még messze nem volt tervben, hogy egyszer lesz belőle videó. Elvileg jön majd Audi lámpa, azon megmutatom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
draco31
veterán
Hello!
Adott egy PDRW 1800 A1-es keverő, lehet ehhez szárat szerezni valahonnan? -
hzsolee
őstag
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ami most hétfőtől kapható Performance vágó és csiszolókoronggal van tapasztalat?
Pár éve egyszer vettem sima zöld vágókorongot, de az gyalázat volt, kopott, tört, szakadt minden baja volt. Azóta nem is próbálkoztam.
Ez a fekete jobb lehet? -
csiga8
senior tag
Mi mindenre jó egy Parkside akkus fúró....
Fényszóró polír percek alatt Parkside akkus fúróval [link]
-
-
Nagya21
addikt
válasz
Intruder2k5 #511 üzenetére
Hali!
Nehéz jó detektort találni.....
Üdv Nagya -
radi8tor
MODERÁTOR
Egy próbát amúgy megérhet, simán vissza veszi bármelyik Lidl kérdezés nélkül. A kasszánál vissza adják az árát.
-
Hát nem tudom mi ezekből a megbízható... Pár éve amikor klímát szereltettünk fel, az a szaki is hozott magával ilyen detektort. Mondjuk azt nem tudom milyen márka volt, de arra határozottan emlékszem, hogy beszéltünk róla, és mondta is, hogy ez nem az ALDI/LIDL kategória. Aztán amikor fúrta át a falat, leszedte a fúróval a szigetelés felét, a 230V-os kábelről a falban. Kb. millimétereken múlott, hogy nem darálta el a kábelt.
-
Minden egyéb, LIDL üzletben vásárolt, nem élelmiszer terméket (kivéve a Blue mobile termékeket) 90 napon belül, a vásárlást igazoló blokk ellenében visszaveszünk és a teljes vételárat megtérítjük.
Vagyis ez nem igazi garanciáztatás, hanem úgymond a LIDL saját vállalása, ami nem csak hibás termékekre vonatkozik, de a fentebbi linken a garanciáztatásról is írnak. Persze kétségtelen, hogy ha három hónapon belül meghibásodik egy termék, akkor egyszerűbb azt a boltba visszavinni és visszakérni az árát, mint a garanciáztatással vacakolni. Viszont erre csak fogyasztóként van lehetőséged.
-
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Lesz 5-től Premium multifunkciós detektor: [link]
Valakinek van ilyen, használható cucc? A sima zöldről néztem videót (premiumról nem találtam), az a falban a vezetéket az alapján nem találja, ez már jobb?
Szintezőlézert a fenti beszélgetés alapján veszek, de ha ez a detektor is jó akkor elférne otthon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Huawei P30 - kell ennél több?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest