Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
steve1975
üzenetére
Egyáltalán nem kell szégyellni, és nem csak tökéletes köröket/versenyeket szabad feltenni, de az ittenieket a verseny érdekli, szép előzések, harcok, nem az, hogy bóklásznak a pályán. F1 2010-ben én is bóklásztam, váltani nem tudtam, de gyakoroltam és miután már szépen végig tudtam menni, akkor osztottam meg pár vidit.
Engem spec nem zavar, hogy felkerült, nem tartott senki pisztolyt a fejünk mellett, hogy végig kell nézni. Én csak a "mindenki elsőre tökéletes kört megy"-es hsz-re reagáltam.
-
Rototti
senior tag
válasz
steve1975
üzenetére
Nem, nem így van. Honnan tudod, hogy itt minden kezdő tökéletes kört ment? Pont ez az, hogy nem tudod, mert az első köreikről nem raktak fel videót. Mert felesleges. Ilyenkor még segíteni sem tudnak az illetőnek, mert semmi sem látszik a köréből, csak az, hogy még nem tudja a pályát. Hogyan segítsünk neki?

Új hozzászólás Aktív témák

- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- JBL BoomBox 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi