- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
steve1975 #5017 üzenetére
Egyáltalán nem kell szégyellni, és nem csak tökéletes köröket/versenyeket szabad feltenni, de az ittenieket a verseny érdekli, szép előzések, harcok, nem az, hogy bóklásznak a pályán. F1 2010-ben én is bóklásztam, váltani nem tudtam, de gyakoroltam és miután már szépen végig tudtam menni, akkor osztottam meg pár vidit.
Engem spec nem zavar, hogy felkerült, nem tartott senki pisztolyt a fejünk mellett, hogy végig kell nézni. Én csak a "mindenki elsőre tökéletes kört megy"-es hsz-re reagáltam. -
Rototti
senior tag
válasz
steve1975 #5013 üzenetére
Nem, nem így van. Honnan tudod, hogy itt minden kezdő tökéletes kört ment? Pont ez az, hogy nem tudod, mert az első köreikről nem raktak fel videót. Mert felesleges. Ilyenkor még segíteni sem tudnak az illetőnek, mert semmi sem látszik a köréből, csak az, hogy még nem tudja a pályát. Hogyan segítsünk neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest