Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Előre is elnézés a beleszólásért.
Bár a Ligában nem vagyok, lenne egy ötletem. Mi lenne, ha mindenki lefutná a futamot, és az idők alapján dőlne el, hogy ki milyen helyezést ér el...? És mindenki (akár befejezte tegnap, akár nem) az alapján kapnák a pontokat, hogy mennyi összidő alatt ért célba.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Feribacsi555 #6500 üzenetére
Persze, mert a win live mappát is át kell másolni.
C:\Users\"név"\AppData\Local\Microsoft\XLive (az AppData rejtett fájl!) -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Az utóbbi napokban egyre inkább fagyogat nekem is a játék. (Carrier 4. évadnál kezdte SPA-ban, és onnantól kezdve minden versenyen vagy az időmérőn, a gyors kér megkezdésénél, vagy a verseny közepén... Az utóbbi dühítőbb... Ilyenkor beragad a kép és a hang, és vagy CTRL+ALT+DEL lehet csak leállítani, vagy magától kilép.) A patch kettőt még nem tettem fel, offline profillal játszok, úgyhogy nem is kellett. (Így legalább tudok majdnem olyan időket menni, mint ti....
) A patch megoldaná a problémát?
Ja és köszönjük Feri bácsinak és HOBO-nak....
Az Arkham Cityt is felraktam mellé, lehet, hogy az kavart be valamit Windows Live-nál...?
-
pocokxx
Közösségépítő
Egyébként nem pont az assist lényege, hogy könnyebb legyen kezelni a játékot...? Azaz jobb időket lehessen menni velük..? NEM FLAME
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
shikaree001 #5382 üzenetére
Megtelt a tárhely, hamarosan orvosolják. Használj addig külső (imageshack, noob) képfeltöltőt.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Esőben, hogy módosulnak a kiírt setupok...? Esetleg olyanokat nem lehetne felrakni a gocompete-re...? Köszi előre is
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Feribacsi555 #4347 üzenetére
Na ezt nem tudtam, mivel nem játszom online. (sajnos gyenge hozzá a 2megás net, meg szerintem én is...
) Ha van rá más megoldás, kérlek oszd meg velünk, mert sajnos velem is gyakran előfordul ez az appcrash...
Mondjuk annál viszont barátságosabb, hogy az egész save mappát kellene törölni.
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát lehet, hogy túl jók vagytok...
Nekem nem ilyen simák a győzelmek, igaz én gamepaddal játszom, de így izgalmas futamokat megyek a professional ellen. Legendre még nem akartam állítani, talán majd a következő szezonban...
Mondjuk én szinte kizárólag karrierrel játszom, mert ellenetek (az idők alapján) nem sok esélyem lenne....
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok !
Csak egy gyakorlati kérdés, amire még nem igazán jöttem rá:
A DRS-nek csak a végséebességnél van szerepe, vagy a gyorsításnál is? Tehát érdemes "kapcsolgatni" időmérén a kurtább egyenesekbe is, vagy teljesen felesleges?
Lehet, hogy kicsit bugyutának tűnik, kérlek nézzétek el nekem.... -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Billentyűzethez illetve joyhoz nincs véletlen valami használható setup? Tudom, hogy ezektől a "kontrollerektől" nem számíthatok sokra, de azért érdekelne...
MÁS: A láthatatlan fallal találkozott már más is? Ezzel lehet valamit kezdeni?
http://www.youtube.com/watch?v=1ALx1YeE1EE(L:/) -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
polonic #3391 üzenetére
de bármit nyomok nem indul el... És olyat sem találtam, hogy külön be lehetne állítani, hogy milyen gombok vezéreljék a második játékos autóját. (mert akkor beállítanék valamit a startra...) Igazából a menüt sem tudom irányítani gamepaddal... Ez az én hibám? (Csak a játék megy gamepaddal, pl a garázsban is billt kell használnom.)
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Az osztott képernyőt lehet használni egy gépen joyyal meg billentyűzettel...?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Játszik valaki ezzel é s RAGE -dzsel is? Ati kártyám van, (4770). és feltettem a Rage-hez a kiadott "predrivert" (ver 3.), de azóta az F1 nem indul el. Ezek után visszaraktam a stabil 11.8-at, ám AppCrash-shel kilép... Ötlet..:? (megj.: Minden más játék fut.)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest