Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
Azért ez nem annyira bonyi
Kvali során nekimentél valaminek (palánk, tábla, bármilyen pályatartozék), ezért büntetett. -
mmdms
addikt
Szerintetek ez hogy lehet h ezer esik le az sr??
[kép] -
tusi_
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Tudom, csak szivtam a veret az aliennek.
-
Egyenesben az a leggyorsabb, de vegyes vágott volt a GT3 mezőny most.
Én a legkisebb szárny beállítással mentem, és az a trükk a hosszú egyenesben, hogy a pálya közepén kell menni, mert úgy gyorsabb vagy 1-2km/h-al.
Ezt nagyon sokan nem tudják, mert láttam a többieket szélen menni.Monzába meg Porsche fesztivál szokott lenni most az esős dailybe. Általában azzal mennek az emberek amelyik a leggyorsabb.

-
-
Mentem most egy Le Mans 40 perceset, hát a csávókám mögöttem jött végig a seggembe, emiatt 24x ért hozzám, és ez kicsit levitte a SR-t...
Hiába mondtam az elején, hogy ne csináljanak bumpdraftot.
Amúgy a 2. helyen egy DR G1 rankos van mögöttem.
-
tusi_
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Lagy FFB-t, vagy fickos fart. (Nem azt a fart
) -
Géjza
őstag
Inverz FFB-t próbáltad bekapcsolni? Próbáld meg átállítani ezt gaméban (nálam is be kellett, különben ilyen light-os, össze-vissza ffb feeling volt, gyakorlatilag használhatatlan). Illetve nem árt bebindelni a force feedback resetet akár a kormányra, akár egy billentyűre.
-
SR is megy le apránként, ha sokat ütközöl akkor meg pláne. Verseny végén látod a nyilat, hogy lefelé vagy felfelé mutat.
Igen, ha tiszta köröket mész, akkor ott 3 nyíl is felfelé mutat, az ütközések miatt meg mutathat 3 nyilat is lefelé, így azok kompenzálják egymást.
Én amúgy online versenyen még egyszer sem ütköztem, nagyon figyelek a másikra, inkább bukok az elején 1-2 pozíciót, csakhogy elkerüljem az ütközést aztán vissza előzöm őket.
Daily versenyben inkább menjél a 40 perces futamokon, ott kevesebben is mennek. Vagy a hosszabb endurance, csak ahhoz gold SR kell már.
-
Géjza
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
De ha trusted (csúcs) badge-ből lekerülök közveszélyes kategóriába, akkor az SR miért nem változik? Ha sok a balesetem, akkor az SR-ben is meg kellene látszódnia valamilyen szinten - legalábbis ezt várnám, ez lenne logikus. Sőt volt olyan is, hogy SR-em nőtt (felfele nyíl) is azon a versenyen, amin többször is kiütöttek és ami után lefokozták a badge-em.
Például ha van egy verseny, aminek első 1-2 körében 2-3x is balesetezek, majd mondjuk kiállok boxba, javíttatás, vissza, és mivel tökutolsó vagyok (akár körhátrányban is vagyok), nincs kivel csatáznom, elég ha szépen végigmegyek cutok (csak clean köreim vannak), további ütközések nélkül, akkor SR szempontból utóbbiak kompenzálják a verseny eleji balhékat?
-
Lac-coo
őstag
-
Sajnos bugos a Monza daily verseny.
Mindig Wet a pálya állapota, de van, hogy két verseny között 1.5 sec különbség is van.
Teljesen máshová esnek a féktávok. Más is panaszkodott erre.
Ai-al beállítottam ugyanazt a pályakörülményt, és lazán mentem 1:57-58-as köröket.Tegnap este mentem én is, de nálunk megmaradtak a táblák.
Jó az esős pálya, mert külső ív is ugyanúgy tapad. Csávó bement belső ívre kanyarban én meg ott tartottam a külső íven, és úgy mentem el mellette, mint Verstappen Rosberg mellett a Brazil pályán.
-
mmdms
addikt
Újratelepítettem, este 7 körül mentem 2 monzát én is, többet nem mertem.
Ebben a játékban csak nekem marhanehéz referencia pontot találni fékezéshez, főleg ha vr-al megyek esőbe?
a második versenyemen egyik féktávon se maradtak táblák, nem is ért célba a mezőny 3/4-e, de nem csodálom. A célegyenes végén semmi sincs ha a táblákat elviszik. -
Géjza
őstag
Valaki mesélje el nekem pls, hogy mi a kapcsolat az SR és a driver badge-ek között? SR most már tökmindegy, csak a badge számít?
Először szépen megkaptam a trusted badge-et, xarrá zúztak többször is egy futamon, máris ledobott good-ba, megint kiütöttek 1-2x és mentem is a piros felkiáltójeles kategóriába (mostanában wet monza volt a fixed lmgt3 kategóriában, ez sokaknak erős kihívást okozott úgy látszik). Miközben az SR-em nem változott. Mi értelme van SR-nek, ha amúgy is a badge alapján dobál be (büntet) a split-ekbe?
-
Joshi
titán
Újra elővettem a játékokat és próbálgatom. Az AC Evo-nál nagyon erős az FFB (T300 RS), de itt meg olyan gyenge hogy nem értem mi lehet a gond. Milyen FFB beállítást javasoltok? A kormány gyári appjában 100%-on van az FFB, a játékban meg 90%-on de valami nem stimmel mert nagyon gyenge. Evo-ban meg már levettem 80%-a.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Offline versenyeknél boxkiállásnál mit jelent pontosan a jobb alsó sarokban a save progress opció?

Elmenti az aktuális versenyt, amiből kiléphetek majd folytathatom máskor?
Azaz akár nekimehetek egyedül egy 24h-nak is, aztán majd teszemazt 2 hét alatt lejátszom? -
Lac-coo
őstag
De rengeteg kis hangfilet kell gyártani, ezer körüli ....
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én Palikot tenném be
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Vagy magyar nyelv is hozá...
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Spotter program. Keress rá YT-on ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ez nem GT3 ....... Ez LMGT3. Lassabbak.
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Kapcsold ki a spottert , és Crew Chief ...
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
LMU-ba pl. SPA-ba lassabban mész a GT3-as autóval.
Felfüggesztés meg ég és föld a két játék között. ACC az nagyon pattogós, LMU sokkal jobb.Ja kicsit monoton a bemondós fószer
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nekem az ACC nehezebbnek tunik… ott gyorsabban megforgok, ha nem figyelek!
LMU erzesre sokkal konnyebb, de a koridok meg nem mindig ezt mutatjak! Nagyon fura ez!
Az lesz, megprobalom atrakni ide a fokuszt majd!
Megegy dolog: radiosnak talalhattak volna egy jobb hangot… a csavotol instant eret vagok!
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Jobb bizony. Sokkal könnyebb az ACC-t irányítani, főleg esőben.
Fékezés-gyorsítás más a két játék között.
LMU-val játsszál 1-2 hétig, aztán próbáld ki az ACC-t megint.
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Valoban.
Az ACC muszerfal meretet kopiztam le, ez ordas nagy hiba volt. De most mar egesz jo tenyleg.
Leszamitva azt, amitol sokkot kaptam: mindenki azt irja, hogy az LMU fizikaja sokkal elethubb, nekem meg az ACC ivodott be, ott vagyok gyorsabb, pedig azt erzem nehezebben kontrollalhatonak.
Kell tartanom egy full LMU hetet, hogy atalljon az agyam.
(Nem is ertem hogy csinaljak azok az ufok, akik valtogatnak, es mindenhol gyorsak).Az az erzesem, hogy ez lesz a jovo felkapott jateka, hacsak az ACE lassan nem virit nagyobbat.
A Hypercaroknal menet kozben az energiamenedzsment mar kezdte kifarasztani az agyam… egyszerre vezetek es IT-skodok!
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Akkor olyan 40-45 között lehet az ideális.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ülés pozíciót minden játékban állítok, mert nem elég csak a FOV állítása.
Hány cm-re ülsz a monitortól?
Én nálam minden játék úgy van beállítva, hogy a sebesség érzet az ugyanaz legyen, így mindig jók a féktávjaim. -
TestamentDNR
senior tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nekem valahogy nem. Es valamiert olyan fura erzesem van LMU-ban. Mintha rohadt szeles versenypalyan egy dodgemben ulnek.

Fura! Pedig jatszottam mar a Fovval, kalkulatort is hasznaltam.
Holnap megnezem pontosan most hogy van beallitva (es kerek segitseget), mindenesetre ACC meretre probaltam allitani… lehet itt a hiba!
En 34” 21:9-en jatszom. -
-
Hát azon a monitoron nem tűnik rossznak a 70-es FOV. Max 50-en használnám akkorán.
Ha komolyan akarsz szimezni, akkor egy nagyobb monitor nem ártana ami fokozná az élményt.
40-es FOV nagyobb monitornál ajánlott, és a távolság se mindegy.
Én 49"-os monitoron játszom, azon tökéletes a 40-es FOV. -
42861
senior tag
Ne már, ilyen durva a 70-es? Most kipróbáltam 40-es FOV-al, de valami egészen borzasztó. Mintha lassított felvétel lenne egy szűk csőben. Élvezhetetlen. Amúgy egy semmi extra 24"-os FHD moncsi jelenleg, kb. egy méterről sasolom.
-
42861
senior tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Graphics settingsben a vertical fov-ot told fel 70-ig, és az ülés mozgatásával állítsd be a nézetet, ha belső nézetből játszol. Nekem így már suhan a GT3 is mint a meszes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- darkFlash Shadow Pro
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kvali során nekimentél valaminek (palánk, tábla, bármilyen pályatartozék), ezért büntetett.