Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
addikt
Esetleg ha tudod a fizikai pedál erején is emelhetsz.
-
tusi_
addikt
Köszi sracok. Nalam 100%on van es ebbel nem szivesen adnek lejjebb, mert akkor nem authentkius. De a balanceot 54 re vittem, igy nincs kitorse, csak hideg gumikon. Esetleg a 90%-t kprobalom meg...
A mulsane es az arnage a gyengem, szvsz ott veszitek a legtobbet. De meg igy is 4 sec a hatranyom LMP2 vel a rekordhoz, az biztos nem ott jon ossze.
-
tusi_
addikt
Raalltam az LMP2-re, de az egyetlen, ami zavar az a fekero. Most 100% van a pressure, de neha kitor a hatulja, ha eroset fekezek. Balancot attettem 54,1-45,9 re. Ti mennyin hasznaljatok fekerott LMP2nel?
-
tusi_
addikt
AI ra nem vonatkozik a hideg gumi szabaly? Olyan tempot nyomnak boxbol kifele, hogy beszarok rajta. Hol talalnak ezek tapadast, amikor en a dunlop sikant nem tudom bevenni, de meg ez essest sem rendesen, a tetre rouge az elso, ahol mar felig-meddig tudom tolni neki.
-
tusi_
addikt
[link]
De jo, hogy nekunk nincs ilyen veszely a versenyzesben
-
Lac-coo
addikt
ezt beszoptam ...
-
Ez szándékosan ment neked, egy igazi gyökér, mivel lekövette a mozgásod, és egyértelmű, hogy nem a pedál romlott el neki...
Online van ennek fóruma, ahol lehet jelenteni practice szerveren történt szándékos ütközéseket.
Itt jelentsd a leírás szerint. Ez lazán egy 7 napos eltiltás lesz. -
Hummin
tag
De pipa lettem ma egy gyerekre. Gyakorolni akartam, és RobbyJr setupját próbálni online. Bajnokság ma nem aktív, így nincs gyakorló szerver. Mentem offline, majd nézzük meg van-e Silverstone online. Advanced Gold, ELMS Super 60. LMP2, LMP3, LMGT3.
Negyedórás szerver, quali setup betöltve, megfutom a köreimet, aztán spórolva vissza a boxba egy kis üzemanyagért arra a fennmaradó néhány percre. Aztán ez történt a boxból kijöve:
Online nem tudtam akkor visszanézni, mert kilépet, így az ismétlésben már nem szerepelt. Kijött az utolsó 4 perceben (lehet akkor is jött fel), futotta, melegítette a gumiját rendesen az íveken. Stowe kanyarból kijövet már befogott a radarja, és az íveket is elfelejtve csak egy célja volt. És nem lehet az ilyet reportálni (nem verseny). Még okkal se csinálunk ilyet, nem hogy ok nélkül. Ha agresszív versenyző lenne, aki a nem létező helyre is beteszi, vagy csak elnézi féktávot, gyakorlatlan, divebomber, bármi... De ez, ő nem gold szerverre való. Remélem az ilyen egyszer a perece fölé hajol, és találkozik a perecével. -
BOP változás az 1.3 update óta GT3-nál.
-
Lac-coo
addikt
GT3. No majd este megnézem. Most nem kotlok a gép előtt , első szabad hétvége, kiélvezem!
-
Lac-coo
addikt
Monza grnade curve-on melyik autónak van a legnagyobb végsebessége ? BMW ?
-
Lac-coo
addikt
-
-
Rony949
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
válasz
bence1885
üzenetére
Matchmakingbe csak akkor nem nézi, ha Daily Bronz versenyen indulsz, olyankor a Badgeket nézi. Láttam én már Split 6-ba G1-es csávót is Twitchen
Silver futamokon akkor kerülsz össze bronzosokkal, ha nincsen sok split. Olyankor nem félek, hogy nekem jön egy GT3-as autó, inkább az a rizikós, mikor a bronzos Hyperek köröznek le, némelyik úgy bevetődik 1-2 féktvánál, hogy ha én nem figyelem a tükröt, lazán elkaszál. Azt hiszik, hogy automatikusan el kell hagynod a verseny ívet, pedig egyáltalán nem így van.
-
Rony949
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Most hogy ennyire rávetődtem az LMU-ra, nagyon hajlok arra hogy kipengessem azt az 50 eurót a FIAWEC+-ra.
F1-et és MotoGP-t nézem jelenleg, de az F1-ből kezdek nagyon kiábrándulni.
-
Rony949
addikt
50 óra után még MINDIG Bronz 3-as a Drive Rank-em. Van valami (normális) taktika hogyan lehetne ezt növelni? Jó lenne legalább Silver-be feljutni. Bár azt se tudom hogy jó-e egyáltalán valamire a DR. Mert a matchmaking a badge-et nézi, az SR pedig feloldja a nagyobb kategóriájú versenyeket, de a DR látszatra nem csinál az égvilágon semmit.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sok sikert az új Genesis csapatnak. Remélem az Aston is feléled, ha már az F1-ben bukdácsol jelenleg.
-
tusi_
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az uj TR010 nagyon atomul nez ki
-
IntelKiller7
nagyúr
Bocsi az offért. De végre indul a szezon.
-
Rony949
addikt
Első daily silver versenyen is túl vagyok. Nagyon fun volt. Viszont mikor bekerültem a practice szerverre és elindultam a kocsival, arcon csapott a valóság, hogy itt bizony már nincs előmelegítve a gumi. Szóval menni kell egy-két kört, mire bemelegszik 60 fok fölé, még időmérőn is. Magán a futamon mondjuk nekem feldobta automatikusan 50 fokra, gondolom a felvezetőkör hiánya miatt hogy azért mégse legyen roncsderbi az első kör.
P15-re volt elég az időm és onnan küzdöttem fel magam egészen P9-ig a futam alatt. 35-ből a 9. hely számomra felér egy győzelemmel. Direkt nem álltam le most csatázni senkivel, ha láttam hogy valaki nagyon jön már mögöttem, akkor egy kicsit felengedtem a gázt és hagytam hogy megelőzzön. Viszont jópáran kicsúsztak előttem, szóval végül így kerültem be a Top 10-be.
Egyetlen kellemetlen eset volt, hogy az egyik versenyző kicsúszott és az út jobb szélén állt meg egy balos kanyar előtt. Gondoltam oké, nem baj majd kerülök balról és legfeljebb lassabban veszem be azt a balost. Erre a gyerek elkezd vadul hátra tolatni és kénytelen voltam lemenni a fűre. Szerencse hogy lassú tempóban voltam, így nem lett belőle semmi gubanc, de ez bazzeg hogy még silverben sem tudnak rendesen rejoinolni...
szerk: Oh, azt elfelejtettem mondani hogy ez alap setup volt, még a szárnyon se állítottam, csak a szokásos BB-TC-ABS trión.

-
-
-
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Silverstoneban nagyon stabil, a magotts becketsben ugy megy at, mint kes a vajon. De Le castelletben nagyon csuszik a hatulja, ami slip angelnek jo, de gyors kanyarokban nagyon instabil.
Ez ellen mit lehet tenni setupban?? Puhitani a jatuljat?? ARB, gatlo?
Nagyon szeretem a Porschet, nem szivesen valtanek -
tusi_
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Silverstoneban 100%-on hatulrol feljovok lmp3-al, ma Le castelletben az egyik short palyan 100%on siman tartom a lepest, picit gyorsabb vagyok, de sokat veszitek abban a nagyon gyors jobbosban, ahol kanyarodni es fekezni is kell. Bar ez inkabb porsche tulajdonsag, hamar megindul a hatulja, de az a kilinccsel elore fajta
-
Szoktam AI ellen menni gyakorolni.
Eső intenzitásától is függ, én úgy vagyok vele ha esős pályát akarok, akkor legyen extreme wet.
Előre nem állítok be esős pályát úgy, hogy pl. alig esik az eső, mert hamar felszárad a pálya.
Egyébként Online mikor volt Monzán az esős verseny, ott se volt mindig ugyanaz a tapadás, pedig MFD-n a pálya infó résznél ugyanazt írta, de volt, hogy egyik versenyen 1-1.5 seccel lassan / gyorsabb voltál.Lényeg, hogy AI ellen ilyen köztes esős száraz időt ne tegyél be, mert van, hogy szárazon indultok, és első körben már jönnek is kereket cserélni. Ha esik, akkor legalább 75-80%-os eső arányt állíts be.
-
Rony949
addikt

A badge system nem ér lópikulát se. P7-ről indultam. Olyan szinten belém jöttek T1-nél, hogy azt gyönyörű volt nézni (Porsche gyerek). Persze a játék el is vette a Trusted badge-et tőlem, mert "szarul" vezetek.Ennek így semmi értelme. Redditen is napi szinten olvasni hogy emberek panaszkodnak erre a szar pontozásos/bünti rendszerre. 1.4 patch-ben remélem hoznak már valami frissítést ebbe a rendszerbe, mert ez így FOS, úgy ahogy van!
Sovány vígasz, de legalább az a f*szszopó DNF-elt.
Videó a gyönyörű esetről:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Replayben nem nézted meg miért állt egy helyben?