Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Olcso, semmi extra. De jó nagy fenyereje van, pont elég, higy szikrázott fényesek legyenek a fények. Persze az oled tv em az jobb, de azt nem szeretem, nekem az a túl meseszerű....
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szerintem tok jo idot mentel te is, de hat a Formula-1-ben is vannak elsok, meg utolsok, es szeretnek ugy tudni, mint az utolso!
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ez ne rajzfilmes , unkabb ahol fény van itt valóban fény van .lampak eg stb.... halnistrnnek semmiféle anomália nem vettem észre...
-
Lac-coo
őstag
Va panelen a kamu HDR-t szoktátok használni ? Hát nem tudom , lehet lámasásg , de nekem nagyon bejön ...
-
ForRedGlory
félisten
Ezekre a köridőkre mit lehet mondani? A csávó ment egy leaderboard top 2 kört.
Ez a split 1 nem nekem való.
-
Lac-coo
őstag
A Hud életemet itt át lehet rendezni valahogy? Tul középen vannak ...
-
mmdms
addikt
Eddig nekem pontosnak tunt, de most nemtom hogy szamoljam az uzemanyagot. 10,5 korre eleg benyat valasztottam bahreinbe, amivel mar csak gurultam a boxba a 9. kor vegen. Elbuktam egy elso helyet
Most akkor ez hogyis van? Lmt3 kategoria, fixed setup, lexus -
TestamentDNR
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
SR-ben en is Gold 2-ben vagyok, DR meg bronz, de nem erdekel!
Pont tegnap neztem a statot: 69 verseny es 75 oram van LMU-ban eddig.
-
ForRedGlory
félisten
El sem hiszem, végre Silver 1. Bemákolt győzelemmel (kipörgött előlem az első). Gyanítom nem sokáig leszek Silver 1.

-
v2
őstag
Azért az nem normális, hogy az AMG-nek "lebeg" az eleje és sehogy nem tudok súlyt tenni rá. A hátulja meg random repül a csába minden ok nélkül. A BOP javítás elött sokkal jobb volt. Én személy szerint nem hiszem, hogy ilyen az igazi, persze lehet, hogy de
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
GTE-be nincs ABS. Amit a srác vezetett az egy Mercedes LMGT3-as autó volt ABS-el.
-
Lac-coo
őstag
-
Kabum911
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de ezt a plusz súly dolgot hogy kell érteni: a settingben bekapcsolható segédletekre vagy az autónál állíthatóra? -
TestamentDNR
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
BMW elég stabil, viszonylag könnyebb gyorsan vezetni... ellenben ha elindul a segge, akkor büntet is. Valamit valamiért...
Én megértem, ha sokan mennek vele. Én Porschézok, nehezebb is vele menni, de sokkal élvezetesebb nekem. -
Lac-coo
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ebben mi a vicces, had nevessünk már mi is ?!
-
ForRedGlory
félisten
Durva, hogy mennyire elbéemvésedett a mezőny. Alaphangon a fele BMW-vel tolja (daily).
Vicc... (persze leginkább azért, mert utálom a BMW-t és a BMW-s indexhuszárokat a való életben
) -
v2
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Milyen, még nem tudtam kipróbálni
-
TestamentDNR
senior tag
Update: [link]
-
42861
senior tag
Érdekes egy bugba futottam bele tegnap. Indítottam egy offline 4 órás multiclass versenyt Spa-n, 3x-os benyafogyással. Ez azt jelentette, hogy 8 körönként kellett kiállni. Olyan másfél óra után az egyik botocska beállt tankolni majd mikor kiért a boxból, nem indult el neki a benzinszámláló a neve mellett, maradt 100%-on, és a PIT jelzés is ott virított. Mögém ért ki pár másodperccel, tehát biztos, hogy a pályán volt, láttam is a tükörből.
A beragadt számláló még nem lenne vicces, de az már inkább, hogy az üzemanyag se fogyott neki. Mikor én kiálltam a következő 8 köröm végén és elhúzott a boxutca mellett, akkor került le a neve mellől a PIT jelzés, és kezdett neki számolni a számláló. Tehát gyakorlatilag két stintet ment le egy tankolással. A kis AI csíter..

-
Lac-coo
őstag
Itt legalább kötelező a törés zúzás
Remek fizika, fóleg földúton, értékelhető FFB ( csúszást jól jelzi ) remek grafika. Bár eszi a videokártyát ... Imádom ! -
Lac-coo
őstag
Igazából néha kifejezetten unalmas mert sima vonatozás az egész ,1000 emberből simán talál olyanokat a játék akik tök egyformán mennek.... egy tizedet nem tudok kozeledni igaz hozzám sem ,annyira egyezik a tempó...Reggel, mikor kevesen vannak jobb, mert akkor nagyob bszórássa rak össze embereket .
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Mivel kb azonos képességű versenyzőkkel rak össze, nehéz dolog
-
Géjza
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Emiatt katyvasz van a splitek között. Badge miatt jó pilóták hullhatnak ki az erősebb splitekből, illetve lassabb versenyzők mehetnek helyettük, csak mert éppen jobb a badge-ük. Emiatt spliten belül is nagy difik lehetnek még top splitekben is.
Pl. LFM-en minimum SR volt/van és átlátható, hogy milyen futamokon indulhatsz és pláne, hogy melyik splitben fogsz indulni. LMU-ban DR/SR-ednek megfelelő futamokra regelhetsz (badge nem korlátoz), de hogy hova, melyik splitbe dob be, arról fogalmad nincs a futam előtt. Mikor belépsz a szerverre derül ki, hogy hova is kerültél és milyen vegyesfelvágott csapat ellen kell éppen menned.
-
Géjza
őstag
Tapasztalatom szerint többet számít az új badge rendszer, mint maga a dr/sr splitbeosztásoknál. S2/P3-am ellenére, de korábban még közveszélyes vagy még nem értékelt badge-dzsel kb mindig a splitek alsó harmadába vágott be, nagyon max a közepébe. Ha van egy rossz sorozatod, sorban ütnek ki a futamokon és béka segge alatti badge-ed lesz, akkor a jó DR/SR-ed ellenére mehetsz a húsdarálóba egy időre. Lenne mit finomítani a rendszeren.
-
Lac-coo
őstag
Én úgy gondolom a dr az abszolút tempo függő. Ha gyorsulsz mész feljebb ha nem maradsz a közepén, alján. Nem is lenne értelme tempo nélkül ott versenyezni ahol kapsz 3 MP et körönként...
De csak tippelek, igazából annyira nem izgat...
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Erre mit tudnék mondani? 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- Hobby elektronika
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most akkor ez hogyis van? Lmt3 kategoria, fixed setup, lexus