- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Van aki tolja a legújabb bétát? Az új 26-os verzióban még mindig 500 a képek limitje?
-
matador8
csendes tag
Erre a felhasználásra tökéletesen megfelelő lehet az SE is, az általad felsoroltakat mind tudja. Persze ha belefér a keretbe, akkor az S10 fejlettebb mindenben. Illetve írtad, hogy szeptemberben váltanál Apple-re, abban a hónapban bejelentik az új generációt, azt már érdemes megvárni. Talán új SE is jön…
-
matador8
csendes tag
válasz
AMD Power #3328 üzenetére
Gyakorlatilag semmi. 2022-ben jelent meg az SE gen2. Ami 2024-es az ugyanaz csak azt hiszem új szíjakkal jött ki illetve talán még inkább környezetbarát csomagolásban, de maga az órát tekintve nincs különbség. Amit az előző válaszoló linkelt az a gen1 (2020-as) és a gen2 (2022) összehasonlítása.
-
kid46
aktív tag
Sziasztok. Szeptemberben készülök vissza váltani apple ökoszisztémára , telefon , óra és füles. Ezt az össze hasonlitást elnézve , bőven elég mindenre egy watch se2. Nekem 3 dolog van ami fontos. Lépés számláló , Spotify kezelése illetve hívások fogadása, mert futár vagyok.
Van értelme egy S10-nek? -
scdlsc
senior tag
-
ERipley
tag
válasz
burgatshow #3332 üzenetére
Valami más lesz a baj. (évek óta hozzá se nyúltam az app menühöz) A telefonon néhány pillanatra megjelenik Fotók és a Kézmosás között, majd szinte azonnal "eltűnik" Elméletileg rajta van az órán és a telefonon működik az app.
-
ERipley
tag
Üdv mindenkinek!
S4-ről eltünt a gyári időjárás app... Se számlaphoz nem tudom hozzáadni (nincs a listában semmilyen formában) se a telefon Watch alkalmazásában nem jelenik meg.
Mindkét készüléket újraindítottam (jobb nem jutott eszembe) de nincs változás. -
scdlsc
senior tag
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
A 2022 és a 2024 SE között mi a lényegi különbség?
Köszönöm!
-
bbendre
őstag
válasz
burgatshow #3323 üzenetére
Szuper sokminden ki tudja nyírni a vízállóságot. Pl a szappan, tusfürdő, kölni, parfüm, tisztítószerek, stb. Persze nem azonnal és nem az ősszes. De pl tiszítani csak tiszta vizzel szabad. Sokan mennek vele szaunába pedig azt még az ultra esetén sem lenne szabad, stb.
Aztán még ott van a random factor -
Sasi001
senior tag
AI
Máshol sem egyértelmű.Az Apple Watch beázása általában nem tartozik a garancia hatálya alá. Az Apple által biztosított egyéves korlátozott jótállás a rendeltetésszerű használat mellett előforduló hibákra vonatkozik, és a beázás nem minősül annak. A beázás garanciavesztő hatású, ami azt jelenti, hogy még akkor sem lesz díjtalan a javítás, ha az Apple Watch egyéves jótállása egyébként nem járt volna le. Részletesebben: Garancia:Az Apple által biztosított egyéves korlátozott jótállás a vásárlás napjától él, és a rendeltetésszerű használat mellett előforduló hibákra terjed ki. Beázás:A beázás vagy folyadékkár általában nem tartozik a garancia hatálya alá, még akkor sem, ha a készülék elvileg ellenáll a folyadéknak bizonyos ideig.
-
Noxy
veterán
válasz
burgatshow #3323 üzenetére
Sejtettem, de a hsz-ból nem ez jött le.
Sasi001
Azért ha 100 e felett vesz valamit az ember, annak előtte utána néz, vagy olvas. Impulzus vásárlókkal meg el lehet ezt játszani. -
Noxy
veterán
válasz
burgatshow #3318 üzenetére
Fura hogy beázik, mert én rendszerint használom tóban, tengerben, uszodában.
Van az úszásra edzés is. [kép]
Nehogy a végén az legyen, hogy nem vízálló. -
-
bbendre
őstag
Nem volt mostanaban az ora extrem meleg, vizes, paras kornyezetben? Szauna pl?
Mivel melegszik + nem erzekli a karod valami nem kerek. Lehet az is, hogy az akku lassan nyomja szet az orat. Persze csak tippelek. Johet valami extra info mi minden tortent az elotte levo par napban -
0xmilan
addikt
-
Misogi
aktív tag
Ma megjött életem elsó okosórája, Apple Watch SE 2, 44mm, Starlight, Lake Green Sport Loop. Fu...nem gondoltam volna, de ez nem csak hogy nagyon hasznos, rohadt jól is néz ki. Első nap, de már most imádom.
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy Apple Watch Series 6 GPS+Cellular 11.5 (22T572) oprendszerrel. Néhány napja elkezdett melegedni, és extrém módon merülni, illetve a kezemen is lezár és passkeyt kér, mintha levettem volna.
Van valakinek ötlete, hogy milyen vonalon érdemes elindulni a hibakeresésben? Szoftveres, vagy hardveres probléma lehet? Az akksija elvileg 80%-os.Előre is köszi a segítséget.
-
footy
addikt
Van olyan beallitas S10re hogy ha nincs bekapcsolva az AOD az edzes idotartama alatt megis bekapcsolva maradjon?
-
Elims
veterán
Van egy olyan funkció az órában,hogy a hüvelyk+mutatóujj kétszeri összeérintésével felveszi a telefont ha hívnak.
Működik is,felveszi viszont egy sec után bontja is a hívást. :-/
Ez direkt ilyen vagy vmi gond lehet vele? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
burgatshow #3280 üzenetére
Jön a gyári Notes app Apple Watch-ra szeptemberben.
-
gomsadib
tag
válasz
burgatshow #3289 üzenetére
Köszönöm a választ. Erre nem számítottam. Az órával is párosítva a headsetet, működik. De megpróbálom r3dsnake ötletét, mert nekem Bluetoot headset beállításon volt.
-
Elims
veterán
válasz
burgatshow #3285 üzenetére
Sak értetted. "Sehol."
BBEndre: Köszi!Kipróbálom.
Annyira nem vagyok megelégedve a kijelző fényerővel..Viszont erő lenne benne,mert a lámpa funkció keményen adja..
Esetleg az autómata fényerő szabályozást ki lehet kapcsolni vhol?
Leírom inkább,hogy úgyértem,
a sötét szobában is ugyanolyan erős legyen a fényerő -ha max-ra húzom-,mint kint teli napsütésben. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
burgatshow #3289 üzenetére
Ez nem segít?
-
-
gomsadib
tag
Tisztelt fórumozók!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy Apple watch se 2. Generációs órán van-e lehetőség arra, hogy az óráról indítva a hívást ne az órán kelljen beszélni? Gondolok arra, hogyha Bluetooth füles van csatlakoztatva az iPhone hoz, akkor egyből ott tudják beszélni. Jelenleg hiába vagyok az autóra Bluetooth csatlakozva, ha óráról indítom a hívást, mindig az iPhoneon kell matatni, hogy a kihangosítóra kapcsolja át a hívást.
-
bbendre
őstag
válasz
burgatshow #3285 üzenetére
Van rá lehetőség de kb sehol sincs dokumentálva (vagy csak Én nem találtam az apple hivatalos leírását)
Opcionális (néha ez is kell):
0/1. kapcsold be a kijelzőt
0/2. rakd rá a tenyered a kijelzőre, hogy lezárd/kikapcsold a kijelzőtUtána kikapcsolt képernyő esetén :
1. tekerd "felfele" a koronát ameddig nem jön be a számlap
2. amikor látható lesz a számlap fel-le tudok tekerni a koronát kívánt beállításhoz. Nem csak 3 lépés van itt hanem ez finom beállítás
3. A beállítás elmentéséhez nyomd le a koronát
Sorry, az ultolsó OS verzióval a mentés nem működik
Ezt még megpróbálom kidebugolni -
Elims
veterán
Sziasztok!
S10-en hol lehet még fényerőt állítani a kijelző menüponton kivül?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy iPhone 13asom egy Apple Watch SE2-vel.
A mai nappal kezdtem el használni az CareSens Air nevű vércukor monitorozó rendszer használatát.
Az órán is fent van a program, de mikor meg akarnám nyitni ezt kapom:" Az Ön tartózkodási helyén nem támogatott"
A kérdésem az lenne, ha a telefonon át állítom a régiót, akkor működthet a dolog vajon? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
burgatshow #3280 üzenetére
Pff mekkora egy hulladék. Tipikus google…
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
BigBlackDog #3278 üzenetére
Semmilyen cikket/infót nem találok erről.
-
Kbali
nagyúr
Már nem találom, hogy melyik topikban volt már róla szó: OneNote átküldve watch9-re, de csak a jegyzetek címe jelenik meg, a tartalma nem. Gondoltam, akkor átköltöztetem a jegyzeteimet a telefonon a Jegyzetek appba - és az meg nincs a watch-on?
-
burgatshow
veterán
válasz
Genova1983 #3274 üzenetére
A 2. gen. kapcsán kiadási év változott (talán plusz szíjak vannak meg más tokozás),de funkcióban ua mindkettő.
-
Genova1983
tag
Sziasztok!Szeretnék vásárolni egy watch SE-t csak GPS-es verzióban,de kicsit el vagyok veszve a típusok között. Addig tiszta,hogy van 1.gen(2020)és 2. gen(2022),de utóbbit láttam 2023 és 2024 jelöléssel is. Van különbség a második generációs változatokban is?
Esetleg ezt megtudnátok mondani,hogy melyik típus: Apple watch se 44mm
Köszönöm! -
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Nomad sötét barna bőr szíjhoz hasonló sötét színű szíjat használ valaki? Kicsit sokallom az Nomád árát (világosabb barna van már) -
SoldierL
senior tag
Ezt most jól értem? Ha beviszem egy hivatalos apple szervizbe pl istyle-ba a 80% alatti akuval rendelkező órámat akkor kb 40-50 ezerért kapok egy új órát?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Watch 8 45mm GPS-em van. Azt szeretném kérdezni, hogy az apple watch-okban szoktak e cserélni aksit? Az istyle oldalán nem találok erről infót. Tudnátok abban segíteni, hogy Debrecenben vagy Pest környékén hova vigyem? Köszönöm!
-
joey04
titán
válasz
kkdesign #3263 üzenetére
Peig pontos az. Lehet a mozgás kifejezés zavar meg, mert ebben benne van minden. Nekem tegnap pl összesen 2980 kcalt mért, 1 órás edzéssel. Maga az edzés csak 555 kcal volt. Egyébként edzésnél is írja, hogy az edzés 555, de az össze kcal ezidő alatt 662 volt, mert közben is "éltem", ami önmagában éget kalóriát. Szóval edzés nélkül 2425 kcalt égettem volna a napi alap tevékenységekkel. Ami stimmel is, jelenleg van túlsúlyom, 173/81 vagyok. Ez azt jelenti, hogy a BMR értékem 1782 kcal, szóval ennyit eléget a szervezetem akkor is, ha egész nap ki sem kelek az ágyból. Össze lehet szépen adni, hogy ha napi 3-szor leviszed a kutyát, porszívózol, dolgozol stb (kinek mi) dolgokat csinálsz, akkor szépen kijönne nekem is a 2425. Itt pl ha az adatimhoz kérek kalkulációt, akkor ha csekélyt írok be, akkor a súlyom megőrzéséhez 2138kcal-t kell bevinnem. Amihez ha hozzáveszem, hogy volt aktivitás valamennyi, akkor a 2425 valid, és erre jön rá az edzés, amivel kijön a 2980. Ha mérsékeltre állítom, akkor pedig szinte koppra ennyit ír a kalkulátor: 2450. Nagyon pontosan mér, én az AW mérései alapján fogytam le annó 127-ről 65 kilóra.
-
kkdesign
senior tag
Köszönöm a válaszod, felteszem ott is a kérdésem
1, ezt tudom, de előzménytörténet: Anno Amazfit Balance-al kezdtem a kalóriaszámolásos történetem. Közel azonos értéket adott rá mint a Yazio és egy másik kalóriaszámlálós applikáció. Azzal beállítottam magamat egy adott távra adott "edzéssel", és úgymond ráálltam egy megszokott kalóriaszámra, és ez fél éven keresztül oké volt. És saját megérzésből jó is lehetett. Ha sokat égettem kalóriából, többet ettem és kijött a matek, mert menetrends szerint fogytam is. összeállt a kép.
2.Aztán jött arra az órára egy frissítés, és ugyanúgy eltúlozza azóta a kalóriát az addigihoz képest, és nem javítják. Csináltam egy teszt hónapot, hogy jó-e és ennek megfelelően kajáltam. +3kg...
Majd ráálltam hogy a Yazio értékét használom, mert az amazfit algoritmusát elszúrták.És rászántam magam, hogy beruházok apple watchra, az egységes adatszinkronizálás és összhang miatt, meg azért több okosságot is számol az eddigiekhez képest. Megnéztem, jónak írták és reálisra a méréseket az egyes teszterek tesztoldalak, erre azt tapasztalom, hogy 3x kimegyek a konyhába, és megehetek egy csokit cserébe mert 0ba vagyok. Ez nem stimm....
3, ha előtte nem lett volna az a hosszabb megfigyeléses időszakom, amiről kiderült hogy magam részére reálisnak tűnik, akkor lazán hiszek az értéknek.
-
scdlsc
senior tag
válasz
kkdesign #3261 üzenetére
1. Teljesen pontos értéket egyik sem fog mutatni.
2. Mi a baja a 120 kcal-val? Közben nem állt le a szíved, levegőt is vettél, az agyad is működött. Az izom és zsírsejtjeid is energiát igényelnek nyugalmi állapotban is.
3. Én nem értek hozzá ennyire, csak a saját meglátásom írtam ide.
4. Ez a topik jobban pörög, esetleg tedd fel ott is ezt a kérdést.
https://mobilarena.hu/tema/re_apple_watch_sport_ez_is_csak_egy_okosora/friss.html -
kkdesign
senior tag
Sziasztok,
Vásároltam egy apple watch series 10-et. Azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki figyeli a tevékenységi kalória számítást benne, hogy az biztosan jó? bődületes sok kalória égetést mutat szerintem irreális. Nem olvastam nagyon rosszat róla, mégis pofáncsapott a "valóság", szerintem nagyon nem stimmel vele valami. Van erre beállítás hogy szigorúbban mérjen? Minden adatom helyesen van megadva, és kalóriszámolással próbálnék megfelelő táplálkozást tartani, és én azthittem sokkal reálisabb érték lesz mint egy fele ennyibe kerülő 3rd party órával. Vagy kell neki idő, pl 1-2-3 hét, hogy beálljon megfelelően? Mert ma pl esős időbe már 120 kcal-t elégettem pedig kb "3x mentem ki a konyhába".
Van erre valami ésszerű magyarázat vagy megoldás? Mert lehet hogy necces lenne ezt visszaküldeni, hisz viselhető eszköz...
-
waszabi07
aktív tag
válasz
bbendre #3254 üzenetére
Énis kezdem így gondolni, tetszett az u2 és sajnáltam mikor eladtam a sansungos kitérés miatt, de tényleg nem használtam ki egyáltalán. Szóval lehet megpróbálok egy 10est, még kitalàlom hogy alu vagy inkább titán változatban, bár annak nem annyira karcolódna a kijelzője sem.
-
bbendre
őstag
válasz
waszabi07 #3253 üzenetére
Akkor neked az ultra olyan mint az SUV. Olyan mint egy terepjáró, de csak a bolt és a garázs között megy
Szóval a sima modellnél sem lesz sokkal kevesebb az akku időd. Az ultrában dupla GPS van és ha edzel, megy a GPS és a 49es kijelző akkor kell a nagyobb akku. A sima 45méret pedig simán elmegy edzés nélkül másfél, 2 napot
A fekete jól bírja, de ha odavered akkor sérül és jobban látszik mint a többi szín esetén -
waszabi07
aktív tag
Most már talán van tapasztalat. Series 10 alu fényes fekete színben mennyire kényes? Könnyen karcolódik vagy nem kopik?
Bár, agyalok még mi lenne jó. Ultra 2 tetszett nagyon de a 10 is bejön, ez a palaszürke titán is tetszik.
Akkuban mennyivel gyengébb a 10?
nálam az u2 2 napot bírt simán, igaz nem sportolok semmit. -
bbendre
őstag
válasz
Kolondrum #3240 üzenetére
Ha belegondolsz, hogy a kijelző + szenzorok az akkumulátor méretéhez képest milyen kicsi, még nem is annyira durva. 49mm kijelző, SIM + 4G vagy 5G, megy rajta a pulzus mérés meg még egy halom szenzor.
Precíziós kétfrekvenciás GPS edzés közben, Bluetooth, zene megy a fülesen az óráról és így is elmegy reggeltől estig kb. Ha így bringázok az alpokban 7tól 19ig simán kibírja. Ha az edzést átrakod energia takarékosra akkor elmegy egy triatlont kb -
scdlsc
senior tag
+1 dolog, amire nem is gondol az ember, de számít. Én a bal csuklómon hordom az órát és úgy van az asztalom, hogy tőle balra van az ablak. Most hogy megint egyre többet süt a nap, gyorsabban merül, ha rövid ujjúban vagyok, hiszen a több fény miatt feljebb tekeri a fényerőt.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Kolondrum #3234 üzenetére
Nekem egy 41 mm-es S7-es van. Márciusban volt 3 éves. Mindig bekapcsolt kijelző, napi 1 óra edzés. Az exercise minutes az általában 90 és 120 perc között. Ez alatt azt értem, hogy minimum a napi 10 ezer lépést elérem minden nap, mégpedig úgy, hogy elég tempósan megyek. Azaz amikor például elmegyek a boltba, akkor olyan sebességgel gyalogolok, hogy exercise-nak számít és közben folyamatosan megy a pulzusmérés. Este alvásfigyelés bekapcsolva és az óra rajtam. 24 óra után olyan 10-18% marad benne. Hétköznap watch face-ből az alábbit használom (csak más beállításokkal) hogy a mindig bekapcsolt kijelző minél kevesebbet fogyasszon.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #3232 üzenetére
Hát ez nem jó, de ez van. Köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #3230 üzenetére
Ezt így nem találom, lehet az a probléma, hogy watch 3-ról van szó és ott másképpen kell.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #3228 üzenetére
A célkitűzést szeretném beállítani, hogy mindig 5km legyen. Kiválasztom a kültéri futást, célnak 5km-t, itt csak kezdés gombot találok és nem tudom, hogyan lehet ezt a célt fixre állítani. Tehát a cél mindig 5km legyen.
-
burgatshow
veterán
válasz
bozsozso #3227 üzenetére
Persze. Szamtalan programot csinalhatsz.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A futás edzést be tudom fixálni, hogy mindig 5km-es távot indítson?
Előre is köszönöm a választ.
-
h1mpi
félisten
válasz
szabonagyur #3220 üzenetére
És neked is megjavult? Nekem reggel 7-kor 53%-on volt, most 49-en van, szerintem ez rendben lett
-
h1mpi
félisten
Sziasztok,
Egy kb. fél éves Watch Ultra 2-m van és eddig úgy merült kb., hogy 75%-45%-15%, tehát 3 nap alatt merült le. Most kb. 60%-20% vagy annyi se 2 nap alatt. Az akku 100%-os, hol keressem a hibát? Minden ugyanaz, semmit nem változtattam telepítettem az órán.
-
Noxy
veterán
Az órát nem tudom feloldani, valamiért a számkódot sem fogadja el.
Az Apple Watch alaphelyzetbe állítása, ha elfelejtette a jelkódot
-
still2
tag
Sziasztok,
Tanácsot kérek. Van egy Apple Wach 7 órám és jelenleg nem tudom használni. A történet a következő. A céges telefonomhoz volt csatlakoztatva. Történt egy központi frissítés a telefonon, ami előtt én nem csatlakoztattam le az órát a telefonról. Jelezték ezért ez az én hibám. A frissítés után amíről kiderült hogy több volt annál már nem látják egymást és nem csatlakoznak egymáshoz. Az órát nem tudom feloldani, valamiért a számkódot sem fogadja el. A telefon újra akar indítani egy csatlakozási folyamatot. Valahol fel tudják oldani ezt az órát és alaphelyzetbe állítani? Köszönöm! Az órához meg van a számlám,szóval nem egy simlis dologról van szó. -
Sasi001
senior tag
válasz
szabonagyur #3206 üzenetére
A két Gombos újraindítás.
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog #3209 üzenetére
Amíg bírja teljes eszköz cserét nem tervezek.
Normál esetben napi 60 perc edzés nekem is benne kellene, hogy legyen még.
2,5 éves az eszköz kb.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #3208 üzenetére
Most látom, valamiért azt hittem, hogy onnan indultál reggel a töltöttség terén.
Szintén első generációs SE-vel van tapasztalat, kb. egy hónapra volt
akkumulátorcserésa teljes készülék kicserélve. Reggel 6-tól este hatig már nehezen bírta, bár szokott lenni egy 45-60 perces enyhébb edzés, de ennél hosszabb esetén volt, mikor már kikapcsolt. 81%-os volt az akkumulátor állapot, viszont az első váratlan kikapcsolást követően megjelent a "Szervizelés javasolt" felirat. -
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog #3207 üzenetére
Írtam fentebb, 83%, de ennyi már vagy 1 éve vagy több is.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #3199 üzenetére
Újraindítás volt? Akkumulátor állapotánál mit ír?
-
Sasi001
senior tag
válasz
szabonagyur #3202 üzenetére
Kezd el lekapcsolgatni a dolgokat egyenként és figyeld ha javulás van. Egyébként egy reset valóban nem árthat, hátha beragadt valami.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #3203 üzenetére
Alapjában véve távolinak sem mondanám, appokat megnézem bár szinte semmi sincs rajta.
-
burgatshow
veterán
válasz
szabonagyur #3202 üzenetére
Hat a wifi elegge zabalja ha tavol van a telotol.
Egy resetet en meg megprobalnek, vagy legalabb legyaknam rola az appokat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #3201 üzenetére
Igen, de mit nézzek meg rajta ami ennyire leviheti?
Erre már új szoftver sincs, szóval az sem változott szeptember óta.
-
burgatshow
veterán
válasz
szabonagyur #3199 üzenetére
Ez eleg szubjektiv: kb. ezer dologtol fugg. De egy kicsit tenyleg gyengusz. Oreg mar?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest