Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
Igazából nem érdekel az alvásom, érdekességképpen megnézem néha az órán, de tudom hogy éjjel után bezuhanok az ágyba, öt harmincig komázok, aztán kiver a vekker mint a mosott sz.rt.
Csak arra reagáltam, hogy a forumtárs szerint jó az alvásfigyelés csak a pontozás pontatlan.
Nagyon off, már házhoz hozzák az alvásfigyelő kütyüket. Kollégám nejét monitorozták így be, aztán reggel jöttek és elvitték. A kütyüket, nem a nőt. Aztán pár nap múlva küldték az eredményt. -
Kbali
nagyúr
Arra ne alapozz, hogy a párod mit mond - ha komolyan érdekel az alvásod, érdemesebb egy alváslabort megkeresni. Hozzáteszem, hogy szerintem ott sem lesz 100% az eredmény, hiszen nem a megszokott környezetedben alszol és tele vagy ragasztva elektródával, ami biztosan befolyásolja egy ideig az alvásodat.
-
V.Stryker
nagyúr
Nálatok működik ez a Kattintson duplán a bezárásra dolog? Értesítést megnézve, kis időre felugrik. De hiába koppintok kétszer, semmi nem történik.

Alváselemzésre kicsit kitérve, látom sokat panaszkodtok.
Szóval a Garmin nagyon pontosan mérte, de az AW a garminnal ellentétben a délutáni szunyát is tökéletesen logolja. Maga az ábra, hogy mikor volt rem, ébrenlét, stb. szerintem teljesen korrekt. Egyetlen dolog kicsit problémás, hogy túl pozitívan pontoz. Tehát maga a mérések szerintem teljesen jók, csak kissé optimistán pontozza. Reálisan 10 pontot le kéne vonni. Bár lehet,hogy úgy vannak vele az apple-nél,hogy jutalmazással többet érnek el, mint büntetéssel. 
-
-
MLA
aktív tag
Nekem SE 3 van, de kipróbáltam pár napig a 11 is. Én nem éreztem azt a hűű de nagy pluszt a 11 javára. Nekem az SE-n minden megy kivéve az állandó megjelenítés és így másfél - szűk két napot elketyeg. A 11 se ment számottevően többet, talán ott inkább meg volt a két nap. Az alvás követés mind a kettőn marhaságokat ír. Az edzés is egyforma értékeket mutatott. Nekem nem érte meg a plusz pénzt a 11 vissza is küldtem az Alzának.
-
Vandie
tag
Sziasztok!
SE 2. generációs órám lecserélésén gondolkozom, a kiszemelt a legújabb SE vagy Series 10 vagy Series 11. Van itt olyan aki SE-ről váltott Series-re? Elolvastam a különbségeket, és a vérnyomásmérés érdekelne valamint hogy ne kelljen naponta töltenem az órát. Edzéshez is használom, az egészségügyi funkciót is figyelem, alvás közben viselem, és rendszeresen telefonálok-üzenek vele. Kinek mi a tapasztalata?
-
MLA
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Itt a telefon jelzi, hogy nincs meg az óra, nem pedig az óra hogy elhagyta a telefont.
-
V.Stryker
nagyúr
Tudom hogy én vagyok a bena, de ultrán a dedikált ultra számlapnál hogy teszem ki a pulzust? Némelyiknél ott van, majd bepipálva a Ki lehetőség. Más nincs is.
-
AMD Power
titán
Érezték valami változást a frissítés után?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Ez akkor jelez, ha nincs a csuklódon az óra, és te otthagytad.
(ex)Cat, ehhez fizikailag jelentősen el kell távolodni, több száz méterre. Nem azt jelzi hogy megszakadt a kapcsolat, hanem hogy messze vagy.
Amúgy ezért is szeretem, hogy cellular az óra, mert nem kell mindig a telót vinnem magammal, egyből átáll mobilnetre.
-
MLA
aktív tag
Köszi. Sajnos jól sejtettem.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Tud olyat az óra, hogy jelezze ha "elveszítették" egymást a telefonnal? Mert én sehol nem találom.
-
(ex)Cat
senior tag
-
matiz
csendes tag
Sziasztok!
Eddig a kerékpározás közben magyarul mondta be a tempót megtett km. Vagy hogy edzés szünetel edzés folytatva most csak angolul teszi. Esetleg tudnátok segíteni mit rontok el,hogy tudnám beállítani hogy magyar legyen. Válaszotokat előre is köszönöm. -
Viper26
nagyúr
A novemberi challenge mi lenne?
Nálam még semmi nem jött róla. -
-
(ex)Cat
senior tag
Én a szövet szíjat, hetente többször is mosom és még nincs baja. Igaz, kifakult már nyáron a naptól, de ettől eltekintve kiválóan működik. Alis olcsóság, szóval nem vártam tőle sokat, de megérte az árát.
-
MLA
aktív tag
Én a terepszijat hetente mostam, mert idegesített hogy a pici redőkbe beűlt a por meg a kutyaszőr. Aztán pár mosás után a tépőzár elkezdett elengedni. Pedig nem Temus olcsóság volt.
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem a sima azért nem játszik, mert tűzoltó szolgálat 24/48-ba van és szerettem volna úgy a 24 órás szolgálatot, akár 1 órás futó edzéssel eltölteni, hogy ne kelljen az akkuidő miatt stresszelnem. Ezt a sima watch nem tudja, ezért váltottam Garminra annó, aztán megint apple watch, akkor rájöttem még mindig nem tudja, vissza Garminra. Most rászántam magam az Ultrára, kizárólag az akku miatt, szerintem nem lesz így gond vele. Nem beszélve arról, hogy pont a család női tagjainak kellett plusz net, így kaptam 70k kedvezményt belőle.
-
V.Stryker
nagyúr
Persze, mosom, csak, hogy bírja-e....
na , de előbb jött az email, hogy t-nél jött rakira Alpesi szíjjal óra... meg is rendeltem, szóval ez el is dőlt.
K.rva sokat agyaltam, hogy spóroljak-e kicsit és legyen Ultra 2, de alíg 30-40ezer forint volt a különbség. Ott szerintem még nem éri meg a 2. Így lett 3. -
V.Stryker
nagyúr
Visszaolvastam a topikban és elbizonytalanodtam kicsit. Alváshoz, edzéshez egyaránt a terep vagy alpin szíj lenne jobb?
a tépőzártól nem tartok, a rugalmas szíjjakat is szeretem, de tartok attól, hogy edzéstől bebüdösödik gyakran.
Melyiket javasolnátok? -
MLA
aktív tag
válasz
0xmilan
üzenetére
Szétvet az ideg, mert egyet találtam, de aztán mikor töröltem le a tizenakármennyi semmit nem érőt véletlen azt is letöröltem. És ami fura nincs fent a felhőben a letöltöttek között a tizenakármennyiből csak négy darab.
És nem találom.
Ezért próbálkozom itt, hátha más is kisérletezett ezzel. -
MLA
aktív tag
Használ valaki watch face appot? Olyat keresek ami rendesen települ, tehát az óralap végül ott van a sajátok között nem csak akkor fut ha fut a programja.
-
V.Stryker
nagyúr
Az ultra 3 a 2-höz képest megéri azt a plusz 40k-t? Vagy akkor már érdemes megvenni a 3-at? Garminról váltok szóval nem az a kérdés, hogy előzőről érdemes-e váltani. Nem használnám esim-el, leginkább az akkuidő és az egészségkövetés a fontos.
-
joey04
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ő nem el szokta adni? Mert anno én is vettem tőle ilyen készüléket.
-
markknight
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Tamás Zsolt nyíltan megmondta a videójában, hogy nem kapott teszt iPhone-t, szóval ezeket amiket bemutat küldi is szépen vissza.. Így csinálják ezek. Mondjuk én is visszarepítettem már pár dolgot az alzaboxba, de főleg azért mert nem olyan volt mint azt a képek, leírások sugallták.
-
joey04
titán
válasz
V.Stryker
üzenetére
iStyle küldözget azért, de ennyi elektromos kerékpár, meg porszívó, meg stb mellett gondolom a macerásabban beszerezhető cuccok helyett ezek mellett azokra van idő/kapacitás, amit a kínai, egyéb partnerek küldenek. btw még a 14 napos elállás sem kéne, megveszik és utána aprón szerintem még veszteség nélkül is el tudnák adni...
de ja én elimerem a teljesítményüket, magyar nyelven nincs jobb a mai napig, de én sem az ő tesztjeiket várom a legjobban sem apple, sem más kütyü esetében.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Úgy, hogy fizetett tesztek a 90%-a, a többi kap, de az csak jót mond. Kevés olyan cég van, aki nem sértődik be ha leírják a termékeik rossz oldalát is.
De ez mindenhol igaz. Vályi Pistáék se kapnak már minden cégtől tesztautót...
Amúgy pont ma olvastam itt valamelyik topikban, hogy ha aktiváltad az apple terméket és úgy küldöd vissza, akkor 80%-át fizetik csak vissza. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Mobilarena sztem az utóbbi jópár évben elment a dzsunkafón, gagyi kínai cuccok irányába. Apple hírek is alig vannak, vagy csak napokkal később. Abszolút nem fogyasztok már magyar tartalmat, főleg amióta a nagy youtuberek heti podcasteket meg instant reakcióvideókat tolnak.
-
AMD Power
titán
Csak nekem fura,hogy egyik új Watch-ról teszt a Mobilarénàn...

-
V.Stryker
nagyúr
Végre rászánom magam, rendelném meg... persze, hogy nincs raktáron, kb. sehol.

Van valakinek infója, hogy mikor jön Ultra szállítmány az országba? -
waszabi07
aktív tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
jah hát másabb jóval. Az akku ami engem aw ultra 2-nél lehetne jobb. Jo mondjuk 2 naponta kb egy órát van este töltőn.
Az alvás elemzés szerintem is gagyi. Gyerek mellett ha felkeleg 5x akkor is van hogy 100/97 pontot ad.
Garmin-ból agyaltam olyanon ami már amoledes és érintő kijelzős, ahogy néztem azok is bírnak 8-10 napot.
Nekem az az igazság nincs kihasználva egyik sem mert nem sportolok.
Amire használom:
időt megnézni
hívásnál lássam ki hív
üzeneteket tudjam elolvasni
sokszor használom fizetésreSzóval erre amúgy lehet elég lenne az érintő nélküli instinct solar is igazából. Valahol meg akarom majd nézni élőben.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
waszabi07
üzenetére
Nem fogalmaznék meg hátrányt, egyszerűen más. Volt régebb évekig 3 Apple watchom is, most ez a harmadik Garminom. Főleg az akku idő miatt váltottam először.
A szoftver szerintem nem gagyi, tökéletesen működik és ezerszer jobban átlátható.
Az alvást, sportokat, stresszt, HRV-t, Body battery-t, VO2 Max-ot, véroxigént, stb. tű pontosan méri, ilyen téren nincs gond vele. Aksi, ha nem vagyok napon és a solar töltés nem megy, akkor 40 nap. A sok a nap, akkor órák alatt számottevően megy fel az akku százaléka és akár végtelen időt is jelezhet.(Ez nem minden óránál, az Instinct 3-nál sokat javítottak ezen.)
Hívásokat, üzeneteket jelzi, de válaszoni nem tudsz rajta. De pl. a navigáció még az Instinct MIP kijelzőjén is űber faszán működik. Túrázáskor használtam ismeretlen teperen.
De ugyanúgy van ez a légzés gyakorlatos izé, a folyadék beviteles dolog.Nem tudom r3dsnake szerint mit tesz okossá egy órát...

Ami miatt rászántam magam immáron az Ultra 3-ra, hogy az esésészlelés a Garminon csak bizonyos sport tevékenységek alatt működget. Nemrég estem motorral... ha kicsit nagyobb lett volna a zakó, jól jött volna, ha értesít vkit.
A másik az az egészség monitorozás. Így 40 után nem parázom annyira még, de az egészség követése sztem az Applenek jobb és már gondolok erre is.
Azt sajnálom azért, hogy mindenki panaszkodik az apple watch alváselemzésére, mert azt pl mindig használom és a Garminnál az is baromi jól működik.
Jah, nincs korlátozva semmilyen működés iPhone-al. Egyetlen dolog, hogy az app értesítéseket nem lehet annyira testreszabni, mint az androidos fosoknál.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Júniusban cseréltem le én is az Apple Watch-ot Instinct-re, mai napig le vagyok döbbenve, hogy semmi karc vagy sérülés nincs az órán, pedig kapja rendesen. Előtte ugyanilyen felhasználással az Apple Watch úgy nézett ki, mintha direkt az elpusztítása lett volna a cél.
-
V.Stryker
nagyúr
Ez mennyire ajánlott bolt? Már az gyanús, hogy 50k-val olcsóbb, mint máshol és közben írják a 12+24 hó garit.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
waszabi07
üzenetére
Oké oké...bár kérdés mit csinálsz. Nekem a tűzoltó mivoltot is kéne bírja. Bár leginkább a saját balf@szságom szokott lenni a gond, hogy gyakran ütöm hozzá vmihez, ajtóhoz főleg.
Most garmin instinctem van..az mindent bír. Betonozás után lemosom körömkefével és még mindig olyan, mint az új. -
V.Stryker
nagyúr
Az Ultra óráknál mennyire indokolt a kijelzővédő fólia?
-
AMD Power
titán
Szinte tökéletes hangminőség órán való beszélgetés közben.
Nagyon jól variálható és testreszabhatò számlapok.
Apple Pay
Kényelmes értesítés kezelés -
scdlsc
senior tag
válasz
vigo101
üzenetére
"Szinte hozzámnőtt az iphone"
Úgy mondjuk tényleg nem sok értelme van, ha az egészségügyi dolgok nem érdekelnek. Én lerakom a telefonom, de így is értesít a fontos naptárbejegyzésekről. Bárhol lehet a telefonom, mégis látom(érzem), ha valaki hív. Idős szülők miatt nekem fontos. Ébresztés nekem sokkal kellemesebb órával. Plusz én a visszaszámlálást rengeteget használom. Extra, hogy a telefon kieshet a zsebemből futás/ugrás egyéb mozgás közben, az óra fixen a kezemen van. -
vigo101
csendes tag
Hát nem tudom. Szinte hozzámnőtt az iphone, ezeket mindet azon csinálom. Azt hittem van vmi jó speckó app rá amiről nem tudok.
Lehet nekem felesleges watch, de eladni nem tudom, mert ajándékba kaptam, hordanom kell.
Eddig max öltöztet de megpróbálok áttérni ezekkel a szokásokkal rá. -
MLA
aktív tag
1. Apple Pay
2. Ébresztés (bár ezt az előző telefon-óra kombó is tudta)
3. Értesítések (ezt is tudták ez elődök) -
vigo101
csendes tag
Hali
Használom 2 hete a Watch-omat. Szeretem is meg nem is. Ha 3 dolgot kéne mondani, nektek mmi lenne benne ami a legjobb? Gondolok itt app-ra, vagy vmi, amiben napi szinten hasznát veszitek.
-
AMD Power
titán
Én ma futópadon teszteltem az SE 3-t. Szinte ugyan azt mutatta pulzusnak mint a gép.
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
Na tegnap este először (sajnos) bedobott az AW9-em egy olyat, hogy az elmúlt hét adatai alapján hipertónia gyanú merült fel, kezdjem el méregetni egy hétig a vérnyomásom és rögzítsem naplóba. Tök korrekt leírás volt hozzá, meg is fogom csinálni.
-
havri1
félisten
Béta 4-en már úgy néz ki, nem laggol a vezerlokozpont animáció.
-
Sasi001
őstag
Nekem az u2 kétszer úgy merül ha nincs a kezemen mintha hordanám. Esetleg valaki tapasztalt ilyet?
-
Payphone
tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
És ezis ugyan ugy használja a beépített pulzus mérőt is társai? Sokkal pontosabb mint a beépített app? Miben jobb vagy másabb? Érzékeli magátol az elalvást? Mert nekem annyira illúzió romboló hogy az hogy elmondja az óra hogy így meg úgy aludtál jol, közben lehet amúgy 2 órával később fekdtél és fél órával hamarabb keltől az előre beállítottól
-
r3dsnake
nagyúr
Az Autosleep szerintem sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Micro Four Thirds
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4530
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2025 47mm LTE új BONTATLAN 2év garancia / Watch 8 és Watch8 Classic
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- Apple watch Ultra 3 hibátlan 2028.10.11. Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak arra reagáltam, hogy a forumtárs szerint jó az alvásfigyelés csak a pontozás pontatlan.

Szóval a Garmin nagyon pontosan mérte, de az AW a garminnal ellentétben a délutáni szunyát is tökéletesen logolja. Maga az ábra, hogy mikor volt rem, ébrenlét, stb. szerintem teljesen korrekt. Egyetlen dolog kicsit problémás, hogy túl pozitívan pontoz. Tehát maga a mérések szerintem teljesen jók, csak kissé optimistán pontozza. Reálisan 10 pontot le kéne vonni. Bár lehet,hogy úgy vannak vele az apple-nél,hogy jutalmazással többet érnek el, mint büntetéssel.