- Saját gyárral adna választ a memóriakrízisre a Huawei
- Androidos tablet topic
- Az AMD technikai igazgatója szerint ebben a hónapban jön a Zen 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leégett egy hővédelemmel rendelkező 12V-2x6 tápkonnektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Samsung kész a következő Tesla AI chip gyártására
- Milyen TV-t vegyek?
-
4714 - 4601
4714 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-14 06:17 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Megnéztem, ki van kapcsolva. Egyébként hogyan tudom bizonyos edzéseknél ki/be kapcsolni?
Telefonon watch app / Edzés / Automatikus szüneteltetés.
-
In-Whisky
tag
Edzést sem indítok sétához, csak megyek. Éppen az tetszik benne az olcsó cucchoz képest, hogy kb. ugyanannyit kalkulál (kcal stb.), mintha edzést indítottam volna.
A mai napra továbbra sem vesz komolyan, de lehet én vagyok lassú.
-
Kbali
nagyúr
Te indítod kézzel az edzést vagy várod, hogy magától detektálja.
Én 10-12 perc közötti km tempóval szoktam "sportolni", azt mindig is edzésnek veszi. -
In-Whisky
tag
-
Kbali
nagyúr
-
In-Whisky
tag
Nekem is úgy tűnik, hogy néha jól működik, néha kevésbé.
Érdekes, a déli sétával ilyenkor már 30 percnél szoktam lenni, ma 12 perc eddig.
Ma ilyen nap van. -
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
-
HREH
senior tag
Tudja valaki, hogy az mitől lehet hogy a zöld, gyakorlat gyűrű 50 perc kültéri biciklizés után miért mutat most este 22/30 percet? Direkt elindítottam a kültéri bicikli programot, majd mikor vége lett (kb. 50 perc) leállítottam. Nem tudom számít-e, de kb. 10 km-t mentünk.
Tegnap este sétáltunk egyet, pár perccel lett csak több az exercise ring, pedig direkt benyomtam az órán a sétát
igaz egyáltalán nem tempósan, inkább ráérősen
-
In-Whisky
tag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Kbali
nagyúr
-
lugosi
MODERÁTOR
Tudja valaki, hogy az mitől lehet hogy a zöld, gyakorlat gyűrű 50 perc kültéri biciklizés után miért mutat most este 22/30 percet? Direkt elindítottam a kültéri bicikli programot, majd mikor vége lett (kb. 50 perc) leállítottam. Nem tudom számít-e, de kb. 10 km-t mentünk.
Nézd meg hogy az auto pause be van-e kapcsolva.
-
Kbali
nagyúr
Minimális pihenő volt, kb. 3 alkalommal amikor ittunk. Max 2-2 percekre álltunk meg, nyilván nem megerőltetve mentünk de azért haladtunk.
Simán lehet, hogy tényleg nem volt elég a tempo, hogy edzésnek vegye (többször írtam hasonló élményről, csak séta kapcsán).
-
MikeWazowski
veterán
Csak egy otlet volt, egyelore nem volt sokkal jobb elmelet. A zonak viszont egyertelmuen szemelyre szabottak, nekem korabban, amikor tobbet mozogtam, valtoztak idovel, tehat attol, hogy neked igy volt, neki meg lehetett ugy.
@MikeWazowski: A pulzust meg lehet nezni a fitness appban, ha kikeresed a workoutot, az adhat valamennyi tampontot. A masik jelolt a tul laza ora, nekem futashoz egy lyukkal szorosabbra kell vennem, mint a normal hasznalat, hogy rendesen merje a pulzust.Köszönöm, meglesem!
-
MikeWazowski
veterán
-
tuareg85
tag
Csak egy otlet volt, egyelore nem volt sokkal jobb elmelet. A zonak viszont egyertelmuen szemelyre szabottak, nekem korabban, amikor tobbet mozogtam, valtoztak idovel, tehat attol, hogy neked igy volt, neki meg lehetett ugy.
@MikeWazowski: A pulzust meg lehet nezni a fitness appban, ha kikeresed a workoutot, az adhat valamennyi tampontot. A masik jelolt a tul laza ora, nekem futashoz egy lyukkal szorosabbra kell vennem, mint a normal hasznalat, hogy rendesen merje a pulzust. -
r3dsnake
nagyúr
A zold karika attol telik meg, ha a pulzusod eleg magas. Nem tudom, hogy konkret ertek-e, talan nem, hanem valahogy magatol beallitja. Close your rings
50 perc alatt 10km, ott valszeg nem volt eleg magas a pulzusod, vagy csak keves ideig.Nem hiszem, zóna 1-ben bringázok általában, és rendesen mennek a karikák.
-
tuareg85
tag
A zold karika attol telik meg, ha a pulzusod eleg magas. Nem tudom, hogy konkret ertek-e, talan nem, hanem valahogy magatol beallitja. Close your rings
50 perc alatt 10km, ott valszeg nem volt eleg magas a pulzusod, vagy csak keves ideig. -
Kbali
nagyúr
Volt közben megálló?
-
MikeWazowski
veterán
-
burgatshow
veterán
-
vargalex
félisten
Biztos, hogy a naptár küldi? Nem lehet, hogy a naptárhoz kapcsolódóan a gmail küld egy e-mail riasztást és az jön meg?
-
adp
őstag
Sziasztok. Hogy tudom beállítani, hogy ne jöjjön a naptáromban lévő eseményekről értesítés az órámra? Direkt ki van kapcsolva a telefonba esemény riasztás / értesítés de az óra mégis küld. És hogy nem mindegyik naptár küld, leginkább a gmail fiók küldi Watch 4
-
cOxeR
Ármester
Köszi mindkettőtöknek!

-
In-Whisky
tag
Koszos környezetről jut eszembe, homok illetve valami szösz került a tekerhető gombhoz. Valaki jól bevált tisztítani technika? Körte pumpa volt ami valamennyire segített, de ha valami rátekeredik, azzal mit lehet kezdeni? Csipesszel meg fogtam a kilógó feszt és húztam, de ugye csak ujra és újra beleszakadt. Most épp könnyedén tekeredik, lehet sikerült teljesen megoldanom, de hátha van erre valakinél praktika.
Köszi!Kis ecset rövidebbre vágott szőrrel.
-
scdlsc
senior tag
Koszos környezetről jut eszembe, homok illetve valami szösz került a tekerhető gombhoz. Valaki jól bevált tisztítani technika? Körte pumpa volt ami valamennyire segített, de ha valami rátekeredik, azzal mit lehet kezdeni? Csipesszel meg fogtam a kilógó feszt és húztam, de ugye csak ujra és újra beleszakadt. Most épp könnyedén tekeredik, lehet sikerült teljesen megoldanom, de hátha van erre valakinél praktika.
Köszi!Én bő folyóvíz alatt leöblítem, majd körömkefével (vagy egy használt fogkefefejjel) finoman megsikálom.
-
cOxeR
Ármester
Köszi! -
MikeWazowski
veterán
-
scdlsc
senior tag
Gondoltam veszek egy [ilyen] szíjat. Használ valaki ilyet? Mennyire más, mint a gyári szilikon? Vagy teljesen ugyan az?
Ez egy eredeti Apple szilikon szíj. Csak lukacsos, nem pedig teli. Nekem Nike watchom van, ilyet kaptam hozzá, csak antracit/fekete színűt. Egynek jó. Koszos/izzadós környezetbe is jó, mert könnyű tisztítani.
-
MikeWazowski
veterán
Gondoltam veszek egy [ilyen] szíjat. Használ valaki ilyet? Mennyire más, mint a gyári szilikon? Vagy teljesen ugyan az?
-
In-Whisky
tag
-
TheProb
veterán
-
Noxy
veterán
Köszi!
Felmentem a gyártó oldalára, volt egy app frissítés és ki is volt írva, hogy vannak gondok, de egy logout segít. No és tényleg, kijelentkeztem meg vissza telefonon és utána már működik a watchon. Telefonon nem volt semmi gond, így ez fel se merült bennem.

Nekem jól ment az EasyPark Olaszországban a múlt héten szerencsére, semmi gond nem volt vele. Simán vette a bérelt autót meg meg is talált minden parkoló zónát.
-
cOxeR
Ármester
Köszi!
Felmentem a gyártó oldalára, volt egy app frissítés és ki is volt írva, hogy vannak gondok, de egy logout segít. No és tényleg, kijelentkeztem meg vissza telefonon és utána már működik a watchon. Telefonon nem volt semmi gond, így ez fel se merült bennem.

Nekem jól ment az EasyPark Olaszországban a múlt héten szerencsére, semmi gond nem volt vele. Simán vette a bérelt autót meg meg is talált minden parkoló zónát. -
Noxy
veterán
-
cOxeR
Ármester
Sziasztok, van egy appom (Shelly) eddig teljesen jól üzemelt, de most elhasal állandóan. Töröltem, ujra telepítettem, watch újraindítva termeszetesen. Mit tudok még tenni? Ezek után se jó.
Köszi! -
Kbali
nagyúr
Nálam az a tapasztalat, hogy a sima gyaloglást is tudja gyakorlatként érzékelni, ha elég intenzív - viszont gyakorlatként indítva a kültéri sétát, ha nem elég intenzív, akkor meg nem számolja.
-
lugosi
MODERÁTOR
-
In-Whisky
tag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
scdlsc
senior tag
Az utóbbi két napban a zöld gyűrű csikja meg se mozdul. Igaz, edzést nem indítottam de úgy emlékszem h eddig szép lassan az is növekedett ahogy mozogtam. Ez nálatok is így megy, vagy nálam miert állt most meg?
Csak egy bizonyos intenzitás felett számolja és csak a teljes perceket. Tehát hiába futsz 40 másodpercig, ha után leülsz, akkor nem adja hozzá. A sima gyaloglás meg nem elég intenzív.
-
In-Whisky
tag
Sziasztok!
Tudna valaki olyan szíjat ajánlani, ami hétköznapi viseletként is megállja a helyét, de sportláskor és utána nem fog tocsogni a szíj az ittadtságtól? Valamilyen hybrid szíjra gondolnék, aminek a belső fele szilikon, de a külseje valamilyen kulturáltabb anyag. szövet pl. bőrt és fémet nem akarok.
Köszi!
A solo loop éppen ezt tudja, keres alin valami diszkrét színt és olcsón megvagy.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki olyan szíjat ajánlani, ami hétköznapi viseletként is megállja a helyét, de sportláskor és utána nem fog tocsogni a szíj az ittadtságtól? Valamilyen hybrid szíjra gondolnék, aminek a belső fele szilikon, de a külseje valamilyen kulturáltabb anyag. szövet pl. bőrt és fémet nem akarok.
Köszi!
-
In-Whisky
tag
Az utóbbi két napban a zöld gyűrű csikja meg se mozdul. Igaz, edzést nem indítottam de úgy emlékszem h eddig szép lassan az is növekedett ahogy mozogtam. Ez nálatok is így megy, vagy nálam miert állt most meg?
Akkor számolja mozgásnak, ha hosszabban mozogsz, egy fotel-WC távot nem számít bele.
-
MikeWazowski
veterán
-
In-Whisky
tag
"a rajtahagyott fólia a kanapén"
A kanapékat nem fóliázva árulják. Utólag gyártják hozzá.
How To with John Wilson - HBO
s01e04 - How To Cover Your Furniture
https://www.youtube.com/watch?v=viD_trNtlPwJesszus, így még rosszabb.
A folpakkozott távirányítót megértem, sokat pucoltam anno, undorító volt.
-
Kbali
nagyúr
Nem kell amcsifekázni, mert nálunk is dívik ám a szőttes a kanapén, üléshuzat, TV tetején terítő, folpakkozott TV távirányító, stb...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
scdlsc
senior tag
"a rajtahagyott fólia a kanapén"
A kanapékat nem fóliázva árulják. Utólag gyártják hozzá.
How To with John Wilson - HBO
s01e04 - How To Cover Your Furniture
https://www.youtube.com/watch?v=viD_trNtlPw -
V.Stryker
nagyúr
-
In-Whisky
tag
Biztonság fejébe egy kijelző védő fóliát tettem rá. De amúgy semmi... betonozás, beton csiszolás, motorozás, tűzoltóskodás, fűnyírás
, minden...csak tölteni veszem le. Biztos nem csinálnék egy bumszli sz@rt, hogy védjem. Az óra van értem, nem én az óráért. (Bár lehet az apple másképp gondolja.
)Miért gondolná másképpen az epül, nem ők erőltetik a tokot ezekre, hanem néhány user. De ez olyan mint a rajtahagyott fólia a kanapén az amcsi fekáknál.

-
V.Stryker
nagyúr
Ti h használjátok az órát? Normál használat mellett kellhet rá a tok, vagy fólia? Vagy nem sérül olyan könnyen? Neten látok ilyen meg olyan választ, érdekelne h Nektek mi a véleményetek.
Biztonság fejébe egy kijelző védő fóliát tettem rá. De amúgy semmi... betonozás, beton csiszolás, motorozás, tűzoltóskodás, fűnyírás
, minden...csak tölteni veszem le. Biztos nem csinálnék egy bumszli sz@rt, hogy védjem. Az óra van értem, nem én az óráért. (Bár lehet az apple másképp gondolja.
) -
mazsi70
őstag
Én is ilyent használok .Nem feltűnő ,mégis jól véd és a por sem kerül közé ,hogy karcolja .
-
MikeWazowski
veterán
-
scdlsc
senior tag
Ti h használjátok az órát? Normál használat mellett kellhet rá a tok, vagy fólia? Vagy nem sérül olyan könnyen? Neten látok ilyen meg olyan választ, érdekelne h Nektek mi a véleményetek.
Én egy ilyen műanyag keretet, amit az óra levétele nélkül tudok felrakni és levenni.
Edzéshez és rizikósabb környezetben felrakom. Dolgom végeztével meg leveszem. Mindig van belőle tartalék, mert idővel hajlamos eltörni. -
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Mindenkinek a választ!
-
AMD Power
titán
-
Noxy
veterán
-
AMD Power
titán
Én semmit nem raktam rá.
Nem is fogok. -
Noxy
veterán
Évekig ezzel a tokkal használtam az óráimat, meg még most is is van 2 db az S9-hez. Nem karcolja össze, por kosz nem jut be, a kijelző hibátlanul érzékel. Aktív barkácsolóknak, bringásoknak, robogón, stb.. sztm ajánlott.
Hátránya: Nem lehet bent úszni (a víz nem folyik ki), az EKG nem működik a korona védelem miatt.
Jelenleg Spigen rozsdamentes acél tokot használok fém karpánttal, (már nincs S9 45 mm-re) ezzel a fóliával.
Ilyen törésekre, [link] [link] meg sajnos nincs semmilyen tok.
-
havri1
félisten
Másfél éves, mindig a kezemen van, egy karc sincs a kijelzőn. Fényes fekete, itt ott kopik a festék, de fura, mert olyan helyeken, amire nem is gondolnék. Pl a sensor környékén alul, meg a pánt ahol csatlakozik. Úgy patika.
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
Egyértelmű hogy töröl mindent, de előtte mindent ment a telefonra.
Ez a mentés a telefon bizt..mentésével együtt kerül az iCloud bizt.. mentésbe, vagy PC-re vagy a MAC-ra.
Ettől függetlenül még az AW te iCloud fiókodba (tulajdonodba) marad, amíg el nem távolítod eladás előtt.
Ebből sztm nem nehéz ki matekozni, hogy miért nem hozza fel az új tulajnak a mentéseket.
Világos, köszönöm szépen!!
-
Noxy
veterán
"Nincs olyan hogy gyári adatok visszaállítása, mert a következő óra párosításkor rákérdez, hogy honnan akarod beállítani, majd felsorolja dátum szerint a bizt..mentéseket. (lásd kép)" - Gondolom akkor amikor törlöm a fiókomból az eszközt akkor már törli is az óra beállításait? Ha eladnám, akkor az új tulajnak felhozza majd a mentéseimet? Vagy nyilván nem, mert ugye a fiókomról lekerült az eszköz.....?
Egyértelmű hogy töröl mindent, de előtte mindent ment a telefonra.
Ez a mentés a telefon bizt..mentésével együtt kerül az iCloud bizt.. mentésbe, vagy PC-re vagy a MAC-ra.
Ettől függetlenül még az AW te iCloud fiókodba (tulajdonodba) marad, amíg el nem távolítod eladás előtt.
Ebből sztm nem nehéz ki matekozni, hogy miért nem hozza fel az új tulajnak a mentéseket.
-
MikeWazowski
veterán
Törlöd a párosítást a telefonon, ezzel a lokátorból is törlődik, meg mindjárt csinál egy bizt..mentést az óra beállításairól a telefonon. [kép]
Ezután törlöd az AW-t a telefonon az iCloud fiókodból is.
Nincs olyan hogy gyári adatok visszaállítása, mert a következő óra párosításkor rákérdez, hogy honnan akarod beállítani, majd felsorolja dátum szerint a bizt..mentéseket. (lásd kép)Egy hete vettem egy S9-t a HA-n. Minden OK megkaptam, de az iCloudból nem törölte. A HA-ra 4 napig nem lépett be, nem olvasta az üzeneteket. Végül meglett a telszáma egy másik embertől akivel előtte üzletelt. Nagy nehezen értette meg, hogy mit kell csinálni, mert a 3. próbálkozásra sikerült h..adnom az órát, pedig ez nem egy komplikált feladat.
"Nincs olyan hogy gyári adatok visszaállítása, mert a következő óra párosításkor rákérdez, hogy honnan akarod beállítani, majd felsorolja dátum szerint a bizt..mentéseket. (lásd kép)" - Gondolom akkor amikor törlöm a fiókomból az eszközt akkor már törli is az óra beállításait? Ha eladnám, akkor az új tulajnak felhozza majd a mentéseimet? Vagy nyilván nem, mert ugye a fiókomról lekerült az eszköz.....?
-
MikeWazowski
veterán
-
Noxy
veterán
Üdv!
Amit két hete vettem órát megkapja feleségem én meg veszek magamnak egy újat, csak nagyobbat. A kérdésem az lenne, hogy először a régi órának törlöm a párosítását telefonon, majd a lokátorból is törlöm, utána meg gyári adatok visszaállítása az órán. Ez a sorrend meg művelet így rendben lesz, így lekerül a fiókomról az eszköz és akár el is adhatnám?
Törlöd a párosítást a telefonon, ezzel a lokátorból is törlődik, meg mindjárt csinál egy bizt..mentést az óra beállításairól a telefonon. [kép]
Ezután törlöd az AW-t a telefonon az iCloud fiókodból is.
Nincs olyan hogy gyári adatok visszaállítása, mert a következő óra párosításkor rákérdez, hogy honnan akarod beállítani, majd felsorolja dátum szerint a bizt..mentéseket. (lásd kép)Egy hete vettem egy S9-t a HA-n. Minden OK megkaptam, de az iCloudból nem törölte. A HA-ra 4 napig nem lépett be, nem olvasta az üzeneteket. Végül meglett a telszáma egy másik embertől akivel előtte üzletelt. Nagy nehezen értette meg, hogy mit kell csinálni, mert a 3. próbálkozásra sikerült h..adnom az órát, pedig ez nem egy komplikált feladat.
-
Big_Boss
senior tag
Üdv!
Amit két hete vettem órát megkapja feleségem én meg veszek magamnak egy újat, csak nagyobbat. A kérdésem az lenne, hogy először a régi órának törlöm a párosítását telefonon, majd a lokátorból is törlöm, utána meg gyári adatok visszaállítása az órán. Ez a sorrend meg művelet így rendben lesz, így lekerül a fiókomról az eszköz és akár el is adhatnám?
Igen, ahogy írod.
Itt a hivatalos leírás. -
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
-
Sasi001
őstag
Köszönöm Neked is!
Ne aggódj nem az óra hibás.
-
MikeWazowski
veterán
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
Már fentebb írtam, hogy nem működik. Hiába tudja az óra az 5G-t, a szolgáltatónál nem működik. Nem ugyanaz mint a telefon 5G.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez telekom korlátozás?
-
MikeWazowski
veterán
-
Kbali
nagyúr
Nektek megy az 5G az órával? Telefonon be van állítva, az megy is egyből 5G-re, ha nincs wifi, de az óra csak 4G-n megy. Tudom, bőven elég a 4G is, csak érdekelne, h mivel van a gond.
Azzal, hogy az óra nem fog 5G-re menni.
-
MikeWazowski
veterán
Nektek megy az 5G az órával? Telefonon be van állítva, az megy is egyből 5G-re, ha nincs wifi, de az óra csak 4G-n megy. Tudom, bőven elég a 4G is, csak érdekelne, h mivel van a gond.
-
In-Whisky
tag
Nem vagyok telefonnyomkodó, szóval engem nem zavar, ha mellettem van, de nem mindenki ilyen. A 16e bő egy év alatt 100 töltési ciklust kapott.

-
r3dsnake
nagyúr
Az a szép, hogy nekem nem kell semmit megmagyarázni, technikailag igencsak felkészült ember vagyok és világosan leírtam, hogy mit miért csinálok, nem szorul magyarázatra.
Azt elítélni, hogy valaki a nyugodt éjszakát telefonlekapcsolással is megkoronázza, nagyon beteg dolog, pláne a mai rosszul alvó, éjjel nappal telefonnyomkodós beteg társadalomban.
Hát én ugyanúgy nyugodtan alszok. A teló kinn van töltőn a nappaliban, az óra rajtam, Sleep mode-ban. Egyedül hívás vagy ébresztő tud rezegni rajta.
-
In-Whisky
tag
Felesleges ilyeneket megmagyarázni, az iPhone topikban van aki a mai napig inkább kikapcsolja a telefonját minden este, majd reggel megint be.. Ha meg valami fontos hívás van (ne legyen) akkor senki nem tudja elérni.
Az a szép, hogy nekem nem kell semmit megmagyarázni, technikailag igencsak felkészült ember vagyok és világosan leírtam, hogy mit miért csinálok, nem szorul magyarázatra.
Azt elítélni, hogy valaki a nyugodt éjszakát telefonlekapcsolással is megkoronázza, nagyon beteg dolog, pláne a mai rosszul alvó, éjjel nappal telefonnyomkodós beteg társadalomban.
-
markknight
nagyúr
Az app inicializálása sokszor több erőforrást emészt fel, mint a háttérben tartás.
Felesleges ilyeneket megmagyarázni, az iPhone topikban van aki a mai napig inkább kikapcsolja a telefonját minden este, majd reggel megint be.. Ha meg valami fontos hívás van (ne legyen) akkor senki nem tudja elérni.
-
r3dsnake
nagyúr
-
lmno
őstag
-
In-Whisky
tag
-
r3dsnake
nagyúr
Mint mondottam volt, nem akarom, hogy appkupleráj legyen, nem érdekel mennyi erőforrást igényel.
Csak az SSD-hez van köze, mert ugyaúgy kapásból elindul a bezárt alkalmazás is frissen, mert nem érdekel mi ment legutóbb, amikor elindítok valamit, induljon az alap kezdőoldallal.
Attól is falra mászok, amikor gyorsan megnéznék valamit és telefon feloldás után nem a főképerrnyő van, hanem a legutóbb nyitva hagyott alkalmazás ugrika pofámba és huzkodhatom félre.
"Mint mondottam volt, nem akarom, hogy appkupleráj legyen, nem érdekel mennyi erőforrást igényel."
De ez hülyeség.
-
In-Whisky
tag
Mint mondottam volt, nem akarom, hogy appkupleráj legyen, nem érdekel mennyi erőforrást igényel.
Csak az SSD-hez van köze, mert ugyaúgy kapásból elindul a bezárt alkalmazás is frissen, mert nem érdekel mi ment legutóbb, amikor elindítok valamit, induljon az alap kezdőoldallal.
Attól is falra mászok, amikor gyorsan megnéznék valamit és telefon feloldás után nem a főképerrnyő van, hanem a legutóbb nyitva hagyott alkalmazás ugrika pofámba és huzkodhatom félre.
-
Big_Boss
senior tag
Nem értem mit nem értesz azon, hogy a koronát nyomkodni nem esik kézre, olykor nem is lehet ha úgy áll kezem.
Sosem használtam androidot, nem szeretem a kuplerájt, nincs kedvem 40 alkalmazás között keresgélni, ha valamiről valamire váltok.Az SSD-k megjelenése éppen értelmetlenné tette a folyamatos appfuttatást, a mai olvasási sebességű háttértárak mellett meg aztán pláne semmi értelme..
Itt szépen összefoglalták, hogy miért marhaság bezárni az appokat. Semmi köze az SSD-hez.
Ettől függetlenül mindenki azt csinál amit akar.
-
BigBlackDog
veterán
Nem értem mit nem értesz azon, hogy a koronát nyomkodni nem esik kézre, olykor nem is lehet ha úgy áll kezem.
Sosem használtam androidot, nem szeretem a kuplerájt, nincs kedvem 40 alkalmazás között keresgélni, ha valamiről valamire váltok.Az SSD-k megjelenése éppen értelmetlenné tette a folyamatos appfuttatást, a mai olvasási sebességű háttértárak mellett meg aztán pláne semmi értelme..
Az app inicializálása sokszor több erőforrást emészt fel, mint a háttérben tartás.
-
In-Whisky
tag
Telefonon appot bezárni már kb 15+ éve nincs értelme, órán dettó; ez ilyen Androidos berögződés. Egyedül ilyen navi appokat szoktam bezárni, hogy ne használja a háttérben a GPS-t, azon kívül semmit.
Az Apple Watchon bármilyen appban vagy, megnyomod a koronát és visszadob a Watch face-re. Nem is értem a problémát.Nem értem mit nem értesz azon, hogy a koronát nyomkodni nem esik kézre, olykor nem is lehet ha úgy áll kezem.
-
lmno
őstag
Mert időre vagyok kiváncsi nem az appra, ha végeztem vele. Ha mellénoymok és rosszat indítok el, akkor is ráűngathatom a csuklómat, vagy nyomhatom a gombot, ahellyett, hogy elhúznám balra és visszatérne a főképrenyőre. Nem az app szó szerinti leállítására gondolok, de amúgy igen, háttérben futtatni alkalmazásokat sem látom értelmét, PC-n és telefonon sem hagyom, mert minek.
Telefonon appot bezárni már kb 15+ éve nincs értelme, órán dettó; ez ilyen Androidos berögződés. Egyedül ilyen navi appokat szoktam bezárni, hogy ne használja a háttérben a GPS-t, azon kívül semmit.
Az Apple Watchon bármilyen appban vagy, megnyomod a koronát és visszadob a Watch face-re. Nem is értem a problémát. -
In-Whisky
tag
Mert időre vagyok kiváncsi nem az appra, ha végeztem vele. Ha mellénoymok és rosszat indítok el, akkor is ráűngathatom a csuklómat, vagy nyomhatom a gombot, ahellyett, hogy elhúznám balra és visszatérne a főképrenyőre. Nem az app szó szerinti leállítására gondolok, de amúgy igen, háttérben futtatni alkalmazásokat sem látom értelmét, PC-n és telefonon sem hagyom, mert minek.
-
lmno
őstag
-
In-Whisky
tag
-
Kbali
nagyúr
-
In-Whisky
tag
-
MikeWazowski
veterán
Ohh, már akkor értem r3dsnake kollégát is. Ezt nem tudtam, így már korrekt a működés. Elnézést h akkor nem értettem sokadjára se, mint említettem 1 hete van órám. Köszönöm Nektek még egyszer!
-
Kbali
nagyúr
Kemény egy hét használat után nekem az lenne a legjobb megoldás, ha amikor magam felé fordítom az órát akkor ugye felold, és akkor egyet böknék a kijelzőre és a menü jönne fel. Ennyi. Nekem ez frankó lenne, de lehet csak nekem. Nyilván van widget ahogy említetted, de így is van kint 5 amit használok, és akkor lenne már kint 10, ha mindent kiraknék, ami meg már sok. Ja, ahogy látom a gyári mail és outlook app nem rendelkezik widgettel. De engedjük ezt el, az óra egy jó cucc.
Engedélyezed az okospaklikat, felold az óra, felfelé pöccintesz, ott vannak a leggyakrabban használt appjaid, ill. onnan eléred gombnyomkodás nélkül az összes appot.
-
MikeWazowski
veterán
Kemény egy hét használat után nekem az lenne a legjobb megoldás, ha amikor magam felé fordítom az órát akkor ugye felold, és akkor egyet böknék a kijelzőre és a menü jönne fel. Ennyi. Nekem ez frankó lenne, de lehet csak nekem. Nyilván van widget ahogy említetted, de így is van kint 5 amit használok, és akkor lenne már kint 10, ha mindent kiraknék, ami meg már sok. Ja, ahogy látom a gyári mail és outlook app nem rendelkezik widgettel. De engedjük ezt el, az óra egy jó cucc.
-
r3dsnake
nagyúr
Mert nekem kényelmesebb lenne ha elég lenne egyet a kijelzőre bökni a menühöz. A telefonon is csak akkor nyomom a bekapcs. gombot ha muszáj...
De a kijelzőn widgetek vannak. Ha arra böksz, az nyílik meg. Nem látom hol/hogyan tudna ez jól működni.
-
MikeWazowski
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Akkor sorry, én úgy olvastam talán redditen h ez fog változni
Mindegy, együtt lehet ezzel élni, de jó lett volna azért. Köszi a helyesbítést!
Nem értem miért lett volna jó.
-
MikeWazowski
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Elvileg nem, mert lesz egy "kis" menü, amikor a 7 fav. appot felhozza korona nyomása nélkül. Tehát magad felé fordítod az órát, az "felkel" egy katt a kijelzőre és feljön a hét app. Majd ha a koronát tekered, előjön a teljes menü. Asszem így néz majd ki, és valaki csak emiatt tette fel a béta verziót

Dehogy. Ugyanúgy meg kell nyomni.
-
MikeWazowski
veterán
Elvileg nem, mert lesz egy "kis" menü, amikor a 7 fav. appot felhozza korona nyomása nélkül. Tehát magad felé fordítod az órát, az "felkel" egy katt a kijelzőre és feljön a hét app. Majd ha a koronát tekered, előjön a teljes menü. Asszem így néz majd ki, és valaki csak emiatt tette fel a béta verziót

-
eddie17
addikt
Egy hete van meg az óra és imádom. Mára már szépen beállítottam mindent, ahogy nekem jó. Gondom az az h mikor hordom a rendes óráimat...?

Egyébként egy kisebb bajom van csak, ami majd az új verzióval megszűnik. Az az, hogy a koronát meg kell nyomni a menü előhívásához...
Hogy hogy? A 27-ben már nem kell a korona megnyomása?
-
MikeWazowski
veterán
Egy hete van meg az óra és imádom. Mára már szépen beállítottam mindent, ahogy nekem jó. Gondom az az h mikor hordom a rendes óráimat...?

Egyébként egy kisebb bajom van csak, ami majd az új verzióval megszűnik. Az az, hogy a koronát meg kell nyomni a menü előhívásához...
-
MikeWazowski
veterán
Az alap átváltóból hiányzik neked valami?
... és igazad is van, elfelejtettem a gyári appot
Ment is a törlés. -
vargalex
félisten
Nem, dehogy, csak általánosságban kérdeztem. Az érintett app: [link]
Az alap átváltóból hiányzik neked valami?
-
MikeWazowski
veterán
-
Noxy
veterán
Nálam a kutya akkor ugrik (pedig az udvaron van), amikor meghallja, hogy benn a folyosón a kezembe veszem a pórázt.

Egyébként egyszerű a magyarázat: általában elfelejtem elindítani. De egyébként 26.5 előtt kb. 5 perc gyaloglás után szólt, hogy szerinte gyaloglok, indítom-e a kültéri gyaloglást. És nagyjából számolta is, hogy 5 perce tart a folyamat. Most viszont legalább 15 perc eltelik eddig és nem is számolja csak az utolsó kb. 5 percet...
Nálam ez nem működik így, mert sejti hogy az orvoshoz megyünk.
Ha meg mondom is, visszabújik a k..házba.
-
vargalex
félisten
Nálam a kutya akkor ugrik (pedig az udvaron van), amikor meghallja, hogy benn a folyosón a kezembe veszem a pórázt.

Egyébként egyszerű a magyarázat: általában elfelejtem elindítani. De egyébként 26.5 előtt kb. 5 perc gyaloglás után szólt, hogy szerinte gyaloglok, indítom-e a kültéri gyaloglást. És nagyjából számolta is, hogy 5 perce tart a folyamat. Most viszont legalább 15 perc eltelik eddig és nem is számolja csak az utolsó kb. 5 percet...
-
Noxy
veterán
Lenne most egy olyan kérdésem hogy watchra letöltöttem egy appot, utána látom hogy telefonra is települt. A telefonon viszont az app fizetős, utána oldódik fel benne a reklámmentesség stb. Ha megveszem akkor aktíválódik a watchon is? Ott úgy látom egyébként h nincs iap, tehát akkor ha csak órára kell az app, akkor nem kell megvennem a telefonon…?
Ez valami privát titkos app, hogy nem írod le a nevét?
Sztm ha az órán úgy működik ahogy szeretnéd, akkor sztm nem kell a telefonos ver.. foglalkozni. -
Noxy
veterán
De ezt miért nem te indítod?
Honnan tudja az AW, hogy ezt te kültéri gyaloglásnak gondolnád?
Nyilván egy idő után már rájön, és annak veszi.
Nálam a kutya már ugrik és az ajtóban ül, amikor ezt a pittyegést hallja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4714 - 4601
4714 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Könyvajánló
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BMW topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- További aktív témák...
- Új állapotú Samsung Galaxy Watch 6 44MM, GPS, 12 hónap garanciával!
- Apple Watch Series 11 (2025) 42mm szín alu GPS+Cellular újszerű
- Xiaomi Watch 5 Black /Gari és ajándék védő üveg/
- Samsung Watch Ultra 64GB 2025 LTE Titánszürke - 2025.11.26-tól 2 év GYÁRI garancia
- Új állapotú Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm LTE, 6 hónap garanciával!
- 27% - Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz KF436C16RB1K2/32
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
Akkor sorry, én úgy olvastam talán redditen h ez fog változni