- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
BabLeWeS #10315 üzenetére
naja, nekem nem is 800/700-on megy, hanem 796/693-on
most feltettem a 8.5-öt, mindjárt kiderül játékok alatt fennáll-e még a kiakadás..
én azt nem értem, miért nem lehet normális drivert írni
miért kell ezt a frányavörköt erőltetni...mint szükséges darabot.. meg még sokmindent nem értek, de az már nem ide tartozik
-
Debilon
addikt
válasz
tzsolesz #10304 üzenetére
semmimgond, nekem nem számít hogy kicsi vagy nagy betűvel írják a nick-em
előtte 7300gt volt a gépben, de annak mér vagy 2-2,5 hónapja ha jól emlékszem..
pár napja szórakozik ezzel a restartos hülyeséggel..most feltettem a 8.5-öt, és most meg .net runtime errorokkal van tele az eseménynapló, pedig 2.0 runtime fennvan, meg hogy a catalyst control center host apllication hibát észlelt, ezért leáll a gép indulása után
amikor uninstall régi driver miket/honnan kell letörölni hogy jó legyen?
-
Debilon
addikt
válasz
Debilon #10299 üzenetére
na, végre lett valami az eseménynaplóban:
"Az illesztőprogram (ati2dvag) (display-eszköz: \Device\Video0) végtelen ciklusba állt be. Ez általában az eszköz hibáját jelzi, vagy azt, hogy az eszközillesztő nem megfelelően programozza a hardvert. Lépjen kapcsolatba a hardver eladójával frissített illesztőprogramért."
tehát ez driver hiba lenne?
driver reinstall és ok?köszi..
ati tray tools 1.4.7.1171 a verziója..és elvileg felismeri -
Debilon
addikt
hali!
valaki tudja mi lehet az oka annak, hogy random időközönként kiakad a gép 2d-ben is, elfeketedik a kép, hang is beakad után, monitor készenlétbe, majd kis idő múlva restart?
sapphire 2600xt-m van pci-e
vga-t megnéztem, hűtőbordák tiszták, alapon 45-50 fok között van, terhelve 60-65 a max..
kikapcs után kézrátétellel sem forró a borda, levett házoldallal is kiakad.eseménynaplóban semmi nincsen ami valami gebaszra utalna
azután lett mindez mikor ATT-vel húzni szerettem volna, de elfelejtettem ezt a 857mhz-ed gpu limitet, mikor ott járt és láttam akkor ugrott be
sajnos későn..mindjért restartolt is..utána default órajelre vissza, ati ccc elindítva, gpu órajelhez 850 vagy 857mhz volt írva..visszahúztam defaultra de azóta is ki-ki akad
uninstalláljam ATT-t? esetleg szedjem le a jelenlegi 8.3-ast és a 8.5-ös catalyst-ot tegyem fel?
-
Debilon
addikt
7300GT-ről váltottam... GTR2-ban hasonló beállításokkal a min fps-em 2x-ről stabil 4x-re emelkedett..
race07-ben 1024x768 high-on Pau pályán (városi pálya, VGA gyilkos) full indulókkal stabil 3x körüli fps..cirka 1,5-2x-es gyorsulás az én konfigomban..
szerintem nálad az 1,7-es P4 gyenge pont nagyon...
-
Debilon
addikt
van nekem egy ilyen video-m és a media player classic+ffdshow-al nézem..
gspot szerint:
codec: avc1, name: H.264/MPEG-4 AVCnamost lejátszás közben 45-60% körüli proc terhelést mutat..
mikell hozzá, hogy a videogyorsítás működjön? -
-
Debilon
addikt
na, bennvan a gépben a sapphire 2600xt, van az eszközkezelőben egy PCI Device sárga felkiáéltójellel.. ez ha jól sejtem/visszaolvasva a HDMI-s cumó lehet..
ha csak eltávolítom azzal eltűnik? vagy mit kéne tennem vele, hogy ne legyen ott?
-
Debilon
addikt
melyik catalyst-ot érdemes/kell feltenni 2600xt-hez, amivel nincs probléma?
-
Debilon
addikt
válasz
barnam_ #8669 üzenetére
ha elmegyek pécsre, akkor kb 19k egy 256mb-os..
itt barcson helyben ez van:
Sapphire HD2600 XT, 256MB GDDR3 128-bit DVI+TV 2 év 22250azthiszem itt helyben akkor megveszem ezt..
május-június körülre lesz kis pénz megint, akkor úgyis tervbe van egy x2-es proci, talán egy 5000+ BE -
Debilon
addikt
hali!
7300gt-ről váltanék VGA-t, viszont az anyagi keret az szűkös
2600xt-t és 8600gt-ket nézegettem..
sapphire 2600xt-t 256mb-st 2 év garral 19-22k körül tudnék venni.. vagy 20k körül Sapphire 512mb-t..
érdemes lenne a mostani konfigomba? ha kell a proci olyan 2,8-2,9-ig tudom húzni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged