Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacpas

csendes tag

válasz Kis zöld izé #9148 üzenetére

Én nem értek hozzá, ha azt mondják h elég jól ki tudja hajtani a HD2600 prot akkor vedd azt, én megjártam a celeroncsal és a HD2600 XT-vel, nem ment rajta semmi, majdnem teljes konfigcsere következett, és persze AGP-s verzió mivel a megvett VGA is az volt... Mondjuk most megvagyok vele elégedve, a néha meglátszik a driverprobléma de megleszek vele míg egyetemre kerülök.
    Én se akartam ekkora kiadásokba bocsátkozni, ideges voltam a váratlan költekezések miatt de muszály volt, a celeron nem tudta kihalytani. (mondjuk nekem még rosszabb volt mint a tiéd most meg AGP 4x (!) alaplap)

• Lacpas

csendes tag

válasz Májsztró #9110 üzenetére

A 7.10 nem is rossz driver, mentek vele jól a gémek meg a többi vízimadár is remekül átjárt rajta. Én a Call of duty 4-nél figyeltem fel hibára először, rosszabbul ment mint a Crysis, a driver valszeg nincs ráoptimizálva. Most a legújabb agp-s omegadriver van fenn a gépemen (a 7.12-es javítása asszem). Hát mit ne mondjak sokkal jobban megy vele a gém, egyből 2 felbontással feljebb tudtam váltani.:D (a 19`-os monitoromnak megfelelőt)
    Most nemtom, gondolkodom h felteszem a legújabb drivert agp hotfixxel, de nem vagyok biztos benne h az a legjobb... (mert nem mindig a leújabb a legjobb ugye) :)

• Lacpas

csendes tag

Sziasztok!
    Bocsesz, már egyszer beírtam ezt a topikba, csak mivel senki nem regált, még utoljára megpróbálom. :D
    Driverproblémával küzködtem, a cod4 mindig újraindult. A Catalyst 7.10-es driver volt rajta (azt adták a VGA-hoz). Próbáltam manuálisan telepíteni a 7.14-es Catalystot (azt mondják az a legjobb AGP-hez) de nem néztem át tüzetesen az egész listát, nem találtam 2600XT-t.
    Feltettem aztán az Omega 3.8.442-es driverét, ment is rendesen a játék, végig is vittem 1280x1024-es felbontásban. (előtte a Crysist is ien felbontásban vittem végig közepes beállításokon) Az mp is ment rendesen, de most ahányszor lelövök egy embert újraindúl.
    Már tényleg nem tudom mi lehet a probléma... :W Valami jóu driver kéne hozzá? Vagy lehet h a videokártya nem kezeli jól a cod4-et?
    Amúgy az ATT-ben nem lehet valahol megnézni a hőmérsékletet? Nem szeretném ha túlmelegedne a vid.kártya, nemtom mennyire kezeli máskép az omega a kártyát mint a catalyst, de sok külömbség nem lehet kötük, mivel az omega tudtommal a catalyst javítása.
    Bocs a hülye kérdésekért meg a hülye megfogalmazásért csak lassan szétvet az ideg, asszittem megoldódott a probléma, most meg kezdi. :((
    További szép napot! :)

• Lacpas

csendes tag

Sziasztok!
    Driverproblémával kűzködtem, a cod4 mindig újraindult. A Catalyst 7.10-es driver volt rajta (azt adták a VGA-hoz). Próbáltam manuálisan telepíteni a 7.14-es Catalystot (azt mondják az a legjobb AGP-hez) de nem néztem át tüzetesen az egész listát, nem találtam 2600XT-t.
    Feltettem aztán az Omega 3.8.442-es driverét, ment is rendesen a játék, végig is vittem 1280x1024-es felbontásban. (előtte a Crysist is ien felbontásban vittem végig közepes beállításokon) Az mp is ment rendesen, de most ahányszor lelövök egy embert újraindúl.
    Már tényleg nem tudom mi lehet a probléma... :W Valami jóu driver kéne hozzá? Vagy lehet h a videokártya nem kezeli jól a cod4-et?
    Amúgy az ATT-ben nem lehet valahol megnézni a hőmérsékletet? Nem szeretném ha túlmelegedne a vid.kártya, nemtom mennyire kezeli máskép az omega a kártyát mint a catalyst, de sok külömbség nem lehet kötük, mivel az omega tudtommal a catalyst javítása.

• Lacpas

csendes tag

válasz CPT.Pirk #8708 üzenetére

Az en megfogalmazasom is majdnem ilyen volt:D Valaki az en kerdesemre nem tud valaszt? :)

• Lacpas

csendes tag

Mivel driver problémád van, célszerű ennek utánanézni. Sajna AGP-s VGA-d van, ez egy kicsit komplikáltabb, mint az enyém

Ok akkor kell a drivercsere. :( Nem tudom mék Catalysttal kezdjem, a 8.3-ra elég sokat panaszkodnak. Az a kérdésem még h ok h megpróbálom magát a drivert és utána hotfix, de ha felteszem a hotfixet akkor le kell szedni a gépről az addigi drivert, vagy rá kell telepíteni.
    Azon is gondolkoztam h ne Catalystot tegyek, hallottam az Omegadriverekről, néhányan úgy vélik jobb mint a Catalystok.

7600GT: A NET Framework 2.0 egy program asszem emi kell egyes driverekhez. Letöltheted pl. [link]
    innen.

• Lacpas

csendes tag

Ennek alapján , kapcsold ki a VPU Recover-t a CCC-ben!
    Szerintem nagy esélyed lesz arra, hogy nem fog újraindulni annál az ominózus helynél.

Hat igen nem is indult ujra magatol, lefagyott... :) vartam egy ideig hatha gondolkozik egy kicsit aztan bejott egy szep kek kepernyo amin azt irtak h valoszinuleg az ati2dvag filelal van problema, ha eloszor latom a szep kek kepernyot akkor nyomjak egy restartot ha meg nem akkor kovessem a kovetkezo lepeseket: (ezt nem teljesen ertem) :D

The device driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly.
    Please check with your hardware device vendor for any driver updates.

Most mit kene csinalni? :F

• Lacpas

csendes tag

válasz gbors #8652 üzenetére

Lacpas: itt az előbb egy hasonlóan mágikus hibára bevált a Catalyst AI kikapcsolása, próbáld meg Te is.

Nah kikapcsoltam a Catalyst A.I-t. Megint kiprobaltam a cod4 sp reszenek a kerdeses mapjat es ismet abban a pillanatban indul ujra, elotte tokeletesen megy minden.
    Felfigyeltem azonban egy pillanatig bevillano uzenetre, nyomtam egy print screent, kimentettem, mikor visszamentem a jatekba ujraindult a gep.
    Az uzenet igy szolt: :D
    http://kepfeltoltes.hu/view/080327/782659303untitled_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nemtudom mi segithetne? nem emlekszem h alitottam volna valamit a catalyiston, lehet elallitodott valami. Nemtudom mi oldhatna meg a problemat? Esetleg egy drivercsere? :F

• Lacpas

csendes tag

Sziasztok!
    Nemrég újítottam a gépem, jelenlegi konfigom:
    Alaplap: ASRock AM2NF3-VSTA, AGP 8x
    Processzor: Athlon 64 X2 4400+
    VGA: HD2600 XT
    2x1Gb Kingmax 800 Mhz-es DDR2 RAM.

Az a probléma hogy elkezdtem játszani a Call of duty 4-et, és az singleplayer egy pillanatában, a csernobilos pályán, miután lelőttem azt az embert a gépem szó nélkül újraindul. Kipróbáltam a játék multiplayer részét is, attól is újraindul néha mikor betölt egy-egy új pályát.
    Kérdeztem már valahol mi lehet a gond, ott azt mondták h vagy a proci van túlhúzva (semmit nem húztam rajta) v a RAM szarakodik. Azt is elképzelhetőnek tartom h a játék hibás, mivel a Crysist közepes grafikán vittem végig nagy felbontásban, de kipróbáltam highon is, ott is csak néha-néha akadt be. Ez a játék viszont újraindul még 640x480-as felbontáson is. (pedig van külömbség közte és a Crysis közt)
    Kérlek segítsetek ha tudtok, nem tudom mi lehet a probléma.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés