- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #8655 üzenetére
Csak, hogy sokszor, épp a proci a kevés a játékoknak, a mostani játékok jórészének az ajánlott gépigény Core 2 Duo, vagy hasonló teljesítményű AMD processzor.
Lehet hogy az én P4-en úgymond kihajtja, de szerintem ez mellé a kártya mellé illik venni egy jobb processzort is. Mert ha a VGA elég lenne a játéknak, azért közbeszólhat ám a proci gyengesége.
Példa? Öcsémnek Gigabyte 8500Gt (256Mb)-ja van, egy E4500 melett plussz 2*1GB Kingmax 800Mhz DDR2. Még a Crysis is 1152*960-on, plussz elég jó beállítások melett villámgyorsan fut neki.
Itt vagyok én akinek 1024*768-ban is, elég a közepes alatti beállításokon is beszaggat, belassul.(mondjuk ez a kevés ram hibája jórészt, de akkor is szembetűnő, hogy amikor neki 1GB ramja volt akkor is gyönyőrűen ment neki).
Vagy ott a Pro Street, hát mit mondjak nekem 1024x768-ban, sokhelyen max részletességen még szépen, gyorsan megy. Neki? 1280x1024-ben max részletesség mindenhol, max élsimítás. és láss csodát, úgy megy mint az én régi gépemen a most wanted.(de egyébként STB...)Tegyük azért mellé, hogy az összes tesztetamit eddig néztem, azokon halálra gyalázta a az összes 8500 GT-t, meg egy csomó helyen a 8600 GT-t is ez a kari.
Szerintem itt azt a kérdést kellene megválaszolni, hogy mit érdemes hozzárakni, és mi alatt nem érdemes hozzárakni prockót.
Véleményem az, hogy megérdemel ez a kari egy jó E2xxx, vagy Exxx prockót legaláb is Intel-ben, az AMD-ben nem vagyok otthon, de azt lehet már kapni pár ezer forintért 2 magosat is ahogyan azt néztem webáruházakban.
Én mindenképpen lecserélem a procimat, mert sok játéknál akadályozó tényező( mint ahogyan azt az ajánlott konfigokban is olvasni lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest