Hirdetés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Ezt is beadta végre, nem tudom hogyan. Ma is leaveltünk egy meccsről duo-ba, most este mégis meglett az 5-ös repu szint squadozás közben. Én már rég letettem róla
-
Thom95
tag
Aktívan szoktam játszani, TAMAS95 néven, hétköznap 1-2 kör, amennyire engedi az idő meló után és az esti rutin kezdete előtt.
Hétvégén meg akár pár órát is.
Közben segítséget is kérnék. Vettem egy jbl quantum 100-as 3,5-es jackes fülest. A problémám ott kezdődik, hogy mikrofonos, de 1 jack kimenete van, ha így használom simán zöld portban, hang van, de mikrofon nincs, azóta vettem egy splittert, win fel is ismeri, viszont az emberi hangom nem hallják a csapattársak, csak meccs közben néha életre kel és az effekteket meghallják.
Minden beállítást próbáltam már, valakinek ötlet? Inkább vegyek valami normális usb portos Logitech fülest? -
Winne
nagyúr
MK12-nek nem örülök, az a kedvenc.
Lehet újra kipróbálok valami 7-est így, hogy nem olyan nehéz.
A progressive fegyverek bontásából a nyersanyag nem egy rossz irány, kezd kicsit elérhetőbbnek tűnni azoknak is, akik nem tolnak ebbe pénzt, de mondjuk szeretnének egy fegyvert legalább feltolni rendesen.
-
saen
Topikgazda
-
Aprósólyom
addikt
Sanhok lagg-ra próbáld ki a re-bar / Smart Access Memory (SAM) kikapcsolását. Nekem jobb lett. (TUF B550M-Plus + 5600X + 6600XT kombó)
Én BIOS-ban is lekapcsoltam a re-bar-t, de még az above-4G decode-t is. (Nem csak a Radeon Softwareből. De lehet a szoftveres kikapcsolásnak is ugyan az lesz az eredménye) Jelentősen jobb lett a Sanhok pálya. Nem lett totálisan lagg mentes, de az über brutál megállások megszűntek.
-
ЯΞD
senior tag
Nem tudom mi a tök van de nem tudok játszani mert mindig a képen látható hibát dobja. Rákerestem és játékfájlok ellenőrzése elvileg megoldja amit próbáltam, újra indítást is.
Semmi.. Tudja estleg valaki mi tosz van?
-
hegegabi80
addikt
Én csak heti 1-2 alkalommal tolom este, ahogy időm engedi.
Mi lenne, ha összeírnánk kik aktívak még innen ph-ról, megadnánk a steam nick-et és akkor látnánk éppen ki aktív, így tudunk egymáshoz csatlakozni.
Feltéve mikor kinek mikor van kedve és ideje.
-
Orgi
addikt
Írtam privit.
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Nagyon hobby szinten játszogatunk, főleg casual meccseket majdnem minden este 9-fél10 körül. Kiesett a 4. társunk, viszont így hárman kb mindig sz*punk a végén 4-es csapat ellen. Gondoltuk keresnénk egy állandó társat, ha érdekel valakit ilyesmi... Olyan 400-as szinten vagyunk amúgy. -
Land
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #30435 üzenetére
Vajon javították a Radeonok alatti mega laggolást Sanhokon?
-
Winne
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #30435 üzenetére
Hálistennek jó szarok ezek a skinek is.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
válasz
LendvaiFeri1 #30424 üzenetére
Volt amikor a PASS is adott bőven.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Ranked rewardsnál pl
tegnapi ranked, 10 golyó volt az utolsó playerre, társam meg trollkodott
-
PeL
addikt
válasz
Nyithatod a tokent hunter's chestből szökőévente, meg bizonyos repu szint után is kapsz valamennyit ha eléred.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Ilyen pontokat hogy lehet szerezni?
-
-
Winne
nagyúr
Bezzeg a nyomorult teamchatet nehéz lefejleszteni még mindig.
-
M@trixfan
addikt
Hát nem tudom. Ha egyedül szeretnék játszani akkor megyek egyedül. Pont az emberi társ a lényeg a csapatban, főleg duóban. Miért kell itt is elrontani a társaság élményét?
Mennyivel másabb lenne ha egy új HL játékban, vagy egy Metro játékban mutatná be a fejlesztő csapat, hogy micsoda jó “AI” van az ellenfeleknek, barátoknak! Honnantól lesz ez nem igazságos taktikai előny, hogy jobban vezet, azonnal lát, rögtön tudja mi hol van, stb…? Valahogy nem jó felé megy ez az egész a régi időkhöz képest, ahol a művészi kreativitás ipari remekműveket rakott le az asztalra. Gaming szempontból maga az 5000-es széria bemutatója is tiszta “AI” volt…
-
jimpo
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Micsoda szerencse... Mindig is ilyen szerettem volna. Jah nem.
-
DiszNóÓl
senior tag
Mi sokat mentünk duo+2randommal(vagy egyedül). Vannak szabályok, ha nem beszél vagy nem jelöl én se nagyon kommunikálok velük. Sose a random az első, nem szabad nekik elhinni azt hogy safe res, mert sose az. Rengeteget streameltem azt hogy randomokkal játszok diában és sokan nem értették hogy bírom még
-
Grave_444
nagyúr
"Itt is sok a toxic meg önálló életet élő player"
Ahj bakker, néha magamra ismerek.
Ha egyszer nem jönnek, unatkozok várni. Ahol lőnek oda kell egyből menni.Viccet félretéve én mostanában csak intense br-t tolok randomokkal, általában 4-ből 3-an azért egy helyen maradunk, de a full squad sem ritka.
-
Úgy 2200 órám után, amit én is javarészt a normálon töltöttem, meg töltöm ma is, már csak squadban, randomokkal, ugyanaz a tapasztalaton, mint amit írtál. Átlagban tíz esetből hétszer, pár perc után, mindig egyedül maradok, és úgy próbálok valamit kihozni a szituból, általában kevés sikerrel.
Még ha nem is én vagyok a squad hajjakendje, akkor is szoktam a leugráshoz, egy viszonylag távolabbi, nyugis helyet jelölni, ahol lenne idő normálisan felszerelkezni, de ilyenkor is a többség általában Rambo-üzemmódba kapcsolva, azonnal leugrik a gép útjába eső, első legforgalmasabb helyre, azután persze rövidesen kakukk nekik.
Még egy dolog van, amitől a már nem nagyon létező hajam is kiszoktam tépni, az meg a járművezetés. Ha nem én vagyok a sofőr, a sok idióta azzal szórakozik, hogy behajt a játék sűrűjébe, ami még úgy ahogy elfogadható is lenne, de közben meg folyamatosan nyomják a dudát, gyakorlatilag felhívás a táncra, hogy itt vagyunk, lőjetek már le, ami általában be is következik, mert mindenki ránk lő, aki él és mozog. Ilyen szitunál, még kiszállni se tudok, mert ha megpróbálom, az is instant fekvés.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz
DiszNóÓl #30409 üzenetére
Mennyire élvezhető randomokkal? Itt is sok a toxic meg önálló életet élő player, vagy jellemzőbb a teamplay? Néha mikor 3-man squadoztunk normalon volt hogy beengedtünk random negyediket, de 10-ből jó ha 5 együttműködött, a többi vagy teljesen külön ugrott tőlünk akár a map teljesen más részére, vagy rögtön odament az enemyhez lelövetni magát aztán ki is lépett stb. Összességében normalon nincsenek túl jó tapasztalataim velük. Rankedet meg nem is játszottam még szinte egyáltalán mióta külön van
-
PeL
addikt
Hasonló számok jöttek ki a banolt accountok számában mint legutóbb, ez is kb jól mutatja, hogy akiket kiraknak azok nagyrészt tolják ugyanazt tovább egy másik accról
-
-
PeL
addikt
válasz
Grave_444 #30400 üzenetére
Ja, Erangel konténertelep mögötti nagy hegyre szűkült a kör, meglőttek valahonnan fentről és megevett a kék mire beért volna a healem
Szerintem fel sem tudtam volna már menni onnan mert meredek volt ott a rész, max a túloldalon, de végig rám láttak volna fentről
.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VirtualBox
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic