Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

addikt

Üdv, a CCC-ben lévő auto-tune-al kapcsolatban szeretnék kérdezni (Sapphire 2600XT AGP)
    Elindítom, szépen kúszik fel a GPU frekije, aztán mint ki is van írva, h ez lesz 1x csak leakad (860-nál szokott) képernyő sötét, reset.
    Akkor újraindítom a CCC-t megint auto-tune, kérdezi folytassa-e az előzőt, mondom igen, és jön az elejétől az egész.
    Az én fejemben ez a dolog úgy nézett vna ki, h megjegyzi az utsó frekit ahol még működött a kártya rendesen, és azt teszteli még 1 kicsit, aztán ok.
    És uaez a memóriákkal is. De ez nem így működik.
    Egyszer megcsináltam 3 resetig, hátha lesz valami, de nem kínoztam tovább a kártyát.
    Ennek nem az lenne az értelme, mint a régi 9600XT-knél, hogy játék alatt felhúzza magát az auto-tune-al megállapított még biztonságos frekiig?
    Tehát, vki leírná miért nem működik ez rendesen, v ha ez a rendes akkor minek van?
    Üdv és Köszi!

• Bandit21

addikt

válasz CPT.Pirk #8183 üzenetére

Üdv,
    Köszi a választ nem vettem észre meg késő is volt már mire visszanéztem ide.
    A 8.3-al jó, csak annyit szúrtam ki itt a forumba vmelyik hsz-ben, h nem kell már egyes driverekkel ezt a manual installt csinálni.
    Én megbírkózom vele, de kb 2 hónap, jön az új PCI-ex-es gépem, amibe már értelemszerűen nem ez a kari lesz, ez pedig meg hugom/lovagja gépébe, és Ők viszont nem értenek hozzá még annyira sem mint én. (elég gáz de a családban én vagyok a "számtekes" mindig engem kérdeznek miből mit vegyenek, most ezt az AGP-s 2600XT-t is én találtam ki, erre amikor megkapják látják h nem síma ügy az install) Tehát egy automatán feltelepülő driver a lelkemet nyugtatná meg, h olyan kártyát kapnak, amivel absziolút semmi para nincs.
    Amúgy tetszik a 8.3 meg a CCC is elindult miután külön leszedtem feltettem, a húzást még nem próbálgattam, nem tudom van-e értelme egyáltalán, egyenlőre örülök annak, h a FarCry 1024-ben very high-on AA-val Aniso-val 40-50 FPS-t ad. (még az 1.0-ás FC) Peccselni nem részletezendő okok miatt sikeresen nem tuduom. Esetleg ha erre valaki tud gyógyírt. Egyáltalán mennyit jelentenek az 1.3-as patch szépítései? Mert a 9800pro-ra ha feltettem vna se látszott vna semmi a DX 9 miatt, most meg ha már van DX10-es kari megnézném milyen a látvány.

• Bandit21

addikt

Üdv mindenkinek!
    Tegnap elpusztult a 9800 pro-m ezért ma lett egy AGP-s 2600XT-m, Sapphire, 256 DDR3-al.
    Elég sok meglepi ért vele... először is az install cd vistához volt. Nekem XP-m van. Utána leszedtem a sapphire oldaláról a 190MB-os driver csomagot, 32 bites XP-hez 2600XT agp karihoz. El se indult. Az install legelején jött egy kis ablak amiben csak ok-t nyomhattam, majd 1 hibaüzi és kész.
    Volt fent egy 7.4-es cat régről, elkezdtem feltenni, de kiírta nem ismeri a hw-t.
    Eljöttem ide, láttam az első hsz-t, leszedtem a 8.3-as cat.-ot az ATI-AMD honlapról, "kézzel" installáltam, utána meg feltettem a CCC-t is, minden működik vígan!
    Nagyon meglepett a kártya, látványosan gyorsabb a 9800pro-nál.
    2 kérdésem lenne:
    1 A sapphire-tól leszedett driver miért nem akarhatott működni
    2 Láttam fentebb h már vannak olyan driverek amiket nem manuálsian kell feltenni. Ha nem a sapphire az akkor megírná vki nekem, h melyik és hol érhető el?
    Köszi és üdv!

Új hozzászólás Aktív témák