Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpas
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég újítottam a gépem, jelenlegi konfigom:
Alaplap: ASRock AM2NF3-VSTA, AGP 8x
Processzor: Athlon 64 X2 4400+
VGA: HD2600 XT
2x1Gb Kingmax 800 Mhz-es DDR2 RAM.Az a probléma hogy elkezdtem játszani a Call of duty 4-et, és az singleplayer egy pillanatában, a csernobilos pályán, miután lelőttem azt az embert a gépem szó nélkül újraindul. Kipróbáltam a játék multiplayer részét is, attól is újraindul néha mikor betölt egy-egy új pályát.
Kérdeztem már valahol mi lehet a gond, ott azt mondták h vagy a proci van túlhúzva (semmit nem húztam rajta) v a RAM szarakodik. Azt is elképzelhetőnek tartom h a játék hibás, mivel a Crysist közepes grafikán vittem végig nagy felbontásban, de kipróbáltam highon is, ott is csak néha-néha akadt be. Ez a játék viszont újraindul még 640x480-as felbontáson is. (pedig van külömbség közte és a Crysis közt)
Kérlek segítsetek ha tudtok, nem tudom mi lehet a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest