Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tzsolesz #8604 üzenetére
tzsolesz: #8604: ez az fps-elvárástól is függ, de általánosan, az utóbbi 1 év játékainak többsége csak neccesen megy max. detail mellett 12x10-ben. pl. Bioshock nálam átlag 30fps (úgy tesztelek, hogy van benne harc is) - szebb a natív 12x10-ben, de inkább 10x7-ben játszottam vele. Crysis, Dirt és várhatóan az Assassin's Creed nagyon sok neki.
#8614: ne aggódj, nekem CCC nincs is fennfagy53: azért tudok olyan eseteket mondani, ahol nagyon karcsú az 1.4GHz. Heroes5 biztosan, de szerintem az Oblivion is röcögne vele. meg bármelyik komolyabb gépigényű RTS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest