- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mini PC
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Most már tuti hogy a kártyának semmi baja, alapórajelen tökéletsen megy a pro street 1280x1024, jó néha kicsit beszaggat, de egy kör alatt egyszer de azt is nehéz észrevenni. Biztos mással van néha baj. Az a baj hogy túl sok beépülő modult raktam már eddig föl(ATT, Rivatuner, ATi Tools, AMD GPU Clock Tools, Fram FPS mérő), de nem tudom, hogy százszázalékosan el lettek-e távolítva, majd csinálok egy kis takarítást a sok barmolás után.
Meg ugye először feltettem a 8.3 catlistot driverestől, utána leszedtem, aztán fölraktam az eredetit, majd újra le, és vissza a 8.3-at driverestől, ccc-től.
Szerintem csak a pro street-et nem szereti valami miatt húzva, mert a többi játéknál nem volt ilyen zűr. Mármint nagy feketeség stb...reset.
Megnézem azt a szőrös fánk-ot este magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest