- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Most már tuti hogy a kártyának semmi baja, alapórajelen tökéletsen megy a pro street 1280x1024, jó néha kicsit beszaggat, de egy kör alatt egyszer de azt is nehéz észrevenni. Biztos mással van néha baj. Az a baj hogy túl sok beépülő modult raktam már eddig föl(ATT, Rivatuner, ATi Tools, AMD GPU Clock Tools, Fram FPS mérő), de nem tudom, hogy százszázalékosan el lettek-e távolítva, majd csinálok egy kis takarítást a sok barmolás után.
Meg ugye először feltettem a 8.3 catlistot driverestől, utána leszedtem, aztán fölraktam az eredetit, majd újra le, és vissza a 8.3-at driverestől, ccc-től.
Szerintem csak a pro street-et nem szereti valami miatt húzva, mert a többi játéknál nem volt ilyen zűr. Mármint nagy feketeség stb...reset.
Megnézem azt a szőrös fánk-ot este magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Meggyi001: A végtelenbe...
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest