- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
Debilon #10323 üzenetére
hát na most én kerekítve mondom!!
akk nekem is 858/827-en megy a kari...
de komolyan most miért nem tudnak egy normális driver-t összehozni...?? leülnek megbeszélik h mi kell bele meg minden... ez idáig szép és jó, csak hát a számításteknikát fejleszteni kell... ez a baj....
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
Debilon #10314 üzenetére
nekem is ezt csinálta a kari h meghúztam a ccc-vel és kiakadt ( kék halál ) nyomtam neki rr-t és utánn beált a 800,700MHz ba majd megint meghúztam ccc-vel de most csak 860,830MHz-működik utánna ha a memót húzom akár 5MHz val is villog, vibrál a kép üresjáratba is, ha meg a gpu-t húzom megdöglik
nekem a 8.4-es driver van rajta és azóta semmi gond vele
szal szerintem nyomj egy teljes xp/vista újratelepítést és semmi gond nem lesze
nekem most még az xp-vel olyat csinál hogy semmi játékot nem indít el a gép ( az "xxx".exi hibát észlet ezért leált... csak a CS megy)
amúgy meg nem tudom hogy mi a baja a driverekkel a gépeknek h miért nem jó neki a régi.... frisítse magát...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Debilon #10309 üzenetére
Még nem csináltál uninstall-t a ccc-vel? Akkor azt csináld meg, plussz drivert, plussz ATT-ét takarítsd le a francba. Csinálj egy registry cleaner-t (tuneup2008-al stb....) De van kifejezetten driver-cleaner ami tuti kipucolja a rendszerből a cuccokat. Majd ezek után rakd újra az egészet (driver stb..)
Akkor nem húzod a procit, meg a RAM-ot gondolom, mert arra nem reagáltál. Nekem akkor csinálta még ezt amit neked, amikor túlhúztam a procit, 2D-ben egyből 5 perc után a catalist állt le mindíg a leghamarabb, utána általában a tűzfal, vírusírtó stb....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Debilon #10307 üzenetére
Háát, nem tudom. Vagy kérdezz meg egy okosabbat mint én, vagy Win reinstall. Mióta is csinálja, pár napja, azóta rég kiheverted volna a win reinstall-t?
De most komolyan,nem tudom mi lehet a gond, de várjál csak, a catalist is érzékeny ha a proci túlvan hajtva, és már nem stabil a rendszer. Nincs húzva a cuccosod? ha igen, akkor próbáld meg alapórajelen izzasztani a gépet, ha úgy nem csinálja, akkor ott a bibi. Vagy még egy ötlet ne rakj fel catalist-ot, úgy emlékszem valakinek már volt ilyen gondja. Az ATT egyébként is mindent tud amit a catalist, sőtt.
Ha ezek nem válnak be, akkort élleg csinálj egy újratelepítést (pláne hogy nem túl jó az a rendszernek, ha a 7300gt-vel vol tújratelepítve, ki tudja milyen driver"maradványok maradtak benne), mert azzal ki lehet zárni egy csomó hibalehetőséget.
-
Debilon
addikt
válasz
Debilon #10299 üzenetére
na, végre lett valami az eseménynaplóban:
"Az illesztőprogram (ati2dvag) (display-eszköz: \Device\Video0) végtelen ciklusba állt be. Ez általában az eszköz hibáját jelzi, vagy azt, hogy az eszközillesztő nem megfelelően programozza a hardvert. Lépjen kapcsolatba a hardver eladójával frissített illesztőprogramért."
tehát ez driver hiba lenne?
driver reinstall és ok?köszi..
ati tray tools 1.4.7.1171 a verziója..és elvileg felismeri -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest