- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpas
csendes tag
Ennek alapján , kapcsold ki a VPU Recover-t a CCC-ben!
Szerintem nagy esélyed lesz arra, hogy nem fog újraindulni annál az ominózus helynél.Hat igen nem is indult ujra magatol, lefagyott...
vartam egy ideig hatha gondolkozik egy kicsit aztan bejott egy szep kek kepernyo amin azt irtak h valoszinuleg az ati2dvag filelal van problema, ha eloszor latom a szep kek kepernyot akkor nyomjak egy restartot ha meg nem akkor kovessem a kovetkezo lepeseket: (ezt nem teljesen ertem)
The device driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly.
Please check with your hardware device vendor for any driver updates.Most mit kene csinalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged