- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpas
csendes tag
Ennek alapján , kapcsold ki a VPU Recover-t a CCC-ben!
Szerintem nagy esélyed lesz arra, hogy nem fog újraindulni annál az ominózus helynél.Hat igen nem is indult ujra magatol, lefagyott...
vartam egy ideig hatha gondolkozik egy kicsit aztan bejott egy szep kek kepernyo amin azt irtak h valoszinuleg az ati2dvag filelal van problema, ha eloszor latom a szep kek kepernyot akkor nyomjak egy restartot ha meg nem akkor kovessem a kovetkezo lepeseket: (ezt nem teljesen ertem)
The device driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly.
Please check with your hardware device vendor for any driver updates.Most mit kene csinalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest