Hirdetés
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
The Biggest Christmas Carnival Giveaway - GiveawayOfTheDay
1. Partition Assistant for Cleanup
2. Wise Care 365
3. Ashampoo WinOptimizer 27
4. Glary Utilities Pro
5. IObit Uninstall v15
6. Partition Assistant Pro
7. AnyViewer Solo
8. AOMEI Cloner Pro
9. AOMEI Backupper Home
10. CyberBackup
11. FastRecovery Pro
12. DoYourData Super Eraser
13. Ashampoo Privacy Inspector 2
14. FoneTool Manager Pro
15. FoneTool Repair Pro
16. FoneTool Unlocker Pro
17. UltraPic
18. Winxvideo AI
19. WinX DVD Copy
20. Aiarty Image Matting
21. Photo Stamp Remover. -
Golden9
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Christmas 2025 Giveaway Party - GiveawayOfTheDay
1. SwifDoo PDF – Valued at $50
2. Ashampoo WinOptimizer 27 – Valued at $39.99
3. Sticky Password Premium – Valued at $19
4. Text Edit Plus 15.6 – Valued at $15
5. GiMeSpace Desktop Extender 1D – Valued at $59.99
6. SoftOrbits Easy Photo Denoise 10.0 – Valued at $55
7. Ashampoo Backup Pro 25 – Valued at $15
8. GiMeSpace RAM Temp Folder – Valued at $59.99
9. SoftOrbits Privacy Protector for Windows – Valued at $39.95
10. Wise Care 365 7.3.2 – Valued at $44
11. Ashampoo Photo Optimizer 10 – Valued at $59.99
12. SoftOrbits Icon Maker 1.9 – Valued at $29.95
13. XenArmor Wi-Fi Password Recovery – Valued at $69
14. DoYourClone for Windows – Valued at $40
15. Ashampoo Snap 16 – Valued at $29.95
16. Wise Folder Hider – Valued at $20
17. Ashampoo LocaLingo – Valued at $69
18. DoYourData Super Eraser – Valued at $39.99
19. Geekersoft Watermark Manager – Valued at $39.99 -
tibaimp
nagyúr
válasz
mgergo76
üzenetére
Igen, kolléga már megosztotta az Epic topikban. Én nagyon nem bánnám, ha így lenne!
-
mgergo76
tag
Kiszivárgott (nem biztos) Epic karácsonyi programok?

-
tibaimp
nagyúr
Az Epic-en ingyenes a Hogwards Legacy!!!!
-
-
Mikemend
senior tag
-
gézu
őstag
-
Ma nyitás a comtuperbild-en:
Audials One 2026 – Ingyenes COMPUTER BILD kiadás -
tatu9
tag
Codeweavers cyber monday akció, csak ma. A CrossOver most elég jó deal.
-
roseA580
aktív tag
válasz
Tails111
üzenetére
Sajnos én sem találtam olyan országot ahol nem húzta volna át a kuponkódot, még a "GB" sem jöttbe.
Viszont megtaláltam működő megoldást:
[Aida64 50%] -
Tails111
aktív tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igy csináltam és a kedvezményes árat is mutatja mindaddig míg a másik oldalon a tulajdonos név megadása után a lakhely megadásánál ki nem választom hazánkat. Itt írja hogy ebben az országban nem vehető igénybe.
-
Joker88
őstag
régebben ,így karácsony előtti időszakban, szoktak lenni ilyen adventi naptárak teljes verziós szoftver letöltésről,arra az egy napra.. most is vannak ilyenek ?
-
mgergo76
tag
AIDA64 Extreme előfizetés 50% kedvezménnyel (1 licensz 3 gépre telepíthető):
AIDA64 Extreme
Kuponkód: BLACK2025 -
gézu
őstag
Az egyik legjobb, régi motoros a szakmában.
-
gézu
őstag
-
roseA580
aktív tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Én már régen ezt csinálom, mivel a virtuális kártya ingyen van és bármikor "eldobhatom" és szintén ingyen kaphatok másikat.

-
evitiguF
senior tag
Ezzel óvatosan!
Nézzétek meg vétel után, hogy mit állít be automatikusan.
Én most futottam ezzel köröket, tavaly vettem, nem is aktiváltam, csak hozzádta a felhasználói fiókomhoz, ott viszont alapból éves fizetést állított be, így nemrég a teljes árat levette a számlámról.
Refund folyamatba belefértem, mert azonnal reklamáltam. De érdemes ezt csekkolni! -
UserX
addikt
BitDefender promo 4.699 HUF-tól:
Légyszíves ne kezdjetek el vitázni, hogy mennyire jó védelem ez a szoftver, van külön topic az antivírusokra! Köszönöm!
-
merqree
őstag
-
válasz
alratar
üzenetére
"A Chrome, de úgy általában minden böngésző alig titkosítja a fájlt ahova a jelszavakat jegyzi fel. Tehát kis túlzással, ha tudom hol van a file, egy notepaddal meg tudom nézni az összes passwordot."
Köszönöm a választ, de ezt kizártnak tartom. Biztos, hogy megfelelő pl. a chrome titkosítása, különben napi szinten jutnának ki jelszavak, és ettől hemzsegne a sajtó. És ilyen hírek nem nagyon vannak, pedig biztos, hogy a legtöbben a böngészők jelszókezelőit használják, szerintem milliárdnyi user. Valószínűleg a legtöbb illetéktelen hozzáférést a felhasználói fiók feltörésével tudják megvalósítani, ami általában user error. De ez a külső jelszókezelőkre ugyanúgy igaz lehet.
-
NF-
tag
Lehet local, csak mondjuk nehéz beállítani a vaultwarden docker containert pl. egy iphone-on. Ha pedig már egy selfhosted szerverre teszed, akkor már az nem lesz offline. Mindenképp kell valamilyen kapcsolat a szerver és a kliens közt.
Offline is működik a kliens.
Hogyan? Húzd ki az internetkábelt a gépedből vagy tedd a telefonodat airplane-be, és készíts egy új adatbázist bitwardenben. Működik? Nem. Csak a már előtte _online_ betöltött adatokat tudod offline megnézni. -
válasz
liszi70
üzenetére
A Chrome, de úgy általában minden böngésző alig titkosítja a fájlt ahova a jelszavakat jegyzi fel.
Tehát kis túlzással, ha tudom hol van a file, egy notepaddal meg tudom nézni az összes passwordot.Ellenben a jelszókezelők, általában választható mértékben (csuszkával tudod beállitan8i hány biuten) titkosítanak.
-
NF-
tag
válasz
merqree
üzenetére
Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Abból indultunk ki, hogy alratar azt írta, hogy azért jobb a sticky mint bármi más mert tud lokális szinkronizációt két eszköz közt, mindenféle szerver nélkül. Erre írtam, hogy akkor már legyen inkább a keepass, az legalább még opensource is. Ott minden adat nálad van. Hogy jön ehhez a bitwarden amit nem tudsz sem offline használni (és itt arra gondolok, hogy minden adat örökké lokálisan nálad marad, soha nem kerül fel sehova) , egyetlen eszköz használatakor (amikor nincs szükség szinkronizációra) is felkerül minden a szerverükre, és több eszköz közt sem tudsz megosztani/szinkronizálni semmit felhő nélkül?
-
merqree
őstag
-
-
k-dani
csendes tag
válasz
liszi70
üzenetére
Egy jelszókezelőben nem csak webes jelszavakat lehet tárolni (például PIN/PUK kódok, wifi jelszavak, kaputelefonkódok stb.). Én a teljesen ingyenes open source dolgokat jobban szeretem, nekem a KeePass + Syncthing mindenre elég (a mesterséges intelligencia meg bárkinek elmagyarázza, mit hogyan állítson be).
-
NF-
tag
válasz
merqree
üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Szerver nem csak akkor kell ha több eszközöd van és szinkronizálni akarod őket. Akkor is kell ha csak egy eszközön használod, mivel a szerveren tárolódik minden. Nem tudod standalone módban használni a klienseket. A kliens első indításakor megkérdezi, hogy milyen szervert akarsz használni: .com, .eu, selfhost.
-
merqree
őstag
-
Narxis
nagyúr
válasz
alratar
üzenetére
Sync van a Bitwarden-nél is, nem tudom mi az a Wifi sync. Desktopon a bővítményt használom böngészőhöz, androidon pedig az appot. Az, hogy mit törnek manapság már a legtöbbnél mindegy mert maguk a fejlesztők se tudnak hozzáférni. Ezért van az, hogy ha elfelejted a mesterjelszót akkor elbúcsúzhatsz a jelszavaidtól de ha valakinek jobban bejön a sticky akkor egészségére. Nincs azzal se baj, én csak örülök, hogy találtam valami ingyeneset ami nekem elég.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Ha például a Bitwardenben rögzítesz egy jelszót, s ha a böngészőkhöz bővítményként telepíted, akkor mindegyik böngészőben be tudsz jelentkezni egy adott oldalra.
Ha androidra felrakod az appot, akkor a különböző böngészőknél hozzávérsz a jelszavakhoz, ill. az appok esetében is.
Én ebben látom előnyét. -
Ezek a jelszókezelők miben jobbak és/vagy megbízhatóbbak, mint például a chrome jelszókezelője?
-
Proton Pass-ra szavazok. Mindenre is van kliens, proton ergo nem él vissza és nem törték. Még.
-
-
rgqjx
aktív tag
A bitwardennél is lehet selfhost adatbázis.
-
Narxis
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Én Sticky PP-ről váltottam még jó régen Roboform-ra és nemrég Roboform-ról Bitwarden ingyenes verzióra. Bárcsak hamarabb ismertem volna a Bitwarden-t mint a másik kettőt és nem költöttem volna feleslegesen ezekre pénzt mert azt amit az a kettő pénzért ad arra nekem az ingyenes Bitwarden bőven elég bár tervezem, hogy előfizetek a Bitwarden Premium-ra, hogy támogassam őket, asszem még olcsóbb is a Premium a másik kettőnél.
-
UserX
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Szia!
A Bitwardennel sajnos nincs tapasztalatom!
Kezdetektől a Sticky-t használom, korábban voltak promos, ingyenes akciók! Atomstabilan működik és még nem hallottam hírt affelől, hogy feltörték volna!Üdv:
UserX
-
UserX
addikt
-
gézu
őstag
Valami készül a Macrium Reflect-nél, holnapra egy a Our biggest offer of the year is about to drop...tartalmú e-mail-t kaptam.
-
user12
őstag
https.hu - nál Black friday egyes Bitdefender termékekre
Bitdefender Antivirus Plus 1 gép / 1 év - 5.993 Ft helyett 3.296 Ft
Bitdefender Total Security 5 gép/1 év - 13.792 Ft helyett 7.586 Ft
Bitdefender Family Pack 15 gép / 1 év - 21.154 Ft helyett 11.635 Ft -
Golden9
veterán
ScreenCamera Studio 4.4.4.40 - GiveawayOfTheDay
-
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Mennyi volt? Most már 1290.
-
lomposfarkas
tag
A Skysafari 7 plus le van értékelve, de lehet hogy már csak 5 percig, mert agyament módot, pár naponta rángatják le-fel az áraikat:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simulationcurriculum.skysafari7plus -
cigam
titán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Azt nem tudhatod. Nem csak a felvétel közben van írás a lemezre. Lehet timeshift, vagy bármilyen rendszerfolyamat. A Windows-sem csak akkor ír a lemezre, ha odamásolsz egy fájlt.
-
cigam
titán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Az, hogy áramszünetkör megborul a fájlrendszer az nem a merevlemez hibás szektorához köthető hiba. Egyik fájlrendszer sem szereti, ha írás közben kirántják alóla a talajt. Tedd szünetmentesre ha ennyire zavaró, és rendszeres az áramszünet.
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ezt passzolom, nem tudom, hogy az ingyenes változat miben különbözik a fizetős változat ingyenes próbaverziójától

-
Atomantiii
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az enterprise változat próbaverziójával próbáltam, de nem tudom mennyire hihetek neki, hogy azt mondja, hogy minden szektor rendben van.
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Az ingyenes arra nem jó.
A fizetős professional edition már jó
-
Atomantiii
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez a Niubis cucc mennyire ajánlott merevlemez tesztelésére? Csináltam vele egy felület tesztet azt mondta minden szektor jó. Ennek ellenére áramszünet után mégis behal a merevlemez a beltérin, újabb formázás után megint jó. Nem kéne ezt csinálnia.
-
válasz
roseA580
üzenetére
USB-n keresztül csatlakoztatott SSD/HDD klónozása eléggé rizikós
Nekem is hol sikerül, hol nem
A Niubi Partition Editort használom, ha rendes SATA portokra vannak csatlakoztatva a meghajtók, akkor a siker 100 %-os, USB portba dugott külső meghajtók esetében viszont még nem jöttem rá a biztos megoldásra
-
roseA580
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Azért a klónozásnál vigyázz vele!
Nekem bootolhatatlanná tette a PC-met, pedig csak egy USB-s Seagate HDD-t klónoztam vele a SATA5 porton levő üres HDD-re!
És persze a klónozás sem sikerült a végén.
Maradt a szokásos TC-s filemásolás, természetesen format után.
Milyen jogon nyúlt egyáltalán hozzá a rendszerindító SPCC M.2 PCIe SSD-mhez!
-
Golden9
veterán
iFinD Data Recovery 9.11.2 - GiveawayOfTheDay
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Basszus, nekem már nem jön be az oldal...
-
csibe1
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszönöm!

-
-
Atilla001
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
ez jobb mint a MiniTools vagy egyéb partisün társai?
-
Mikemend
senior tag
Jelzem, hogy tegnap óta az Affinity ingyenes lett, és egy programban egyesült a három termék. Canva profillal lehet letölteni.
-
SharewareOnSale
Macrorit Partition Expert Pro
Terms and Conditions
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered
No free tech support
You must redeem the license key before this offer has ended
May not be resold -
Golden9
veterán
GiMeSpace KMShare 1.2.5 - SharewareOnSale
-
Golden9
veterán
PDF Text OCR Xtractor 3.2.2.20 - SharewareOnSale
-
Golden9
veterán
Magic Data Recovery Pro 3.9.714 - SharewareOnSale
-
FireFox1996
addikt
Norton Family hivatalosan jelenleg 30eur/év. Lehet ennél kedvezményesebben hozzá jutni?
Vagy van ennél jobb? Szülői felügyelet érdekelne. -
NF-
tag
Affinity Designer/Photo/Illustrator ingyenes iPadre
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Windows 10
- Tőzsde és gazdaság
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.

Épp ez a lényeg, hogy nem vagy köteles ismeretlen szerverre menteni, tarthatod otthon a 4 fal között a jelszavaidat. Offline is működik a kliens.