- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mzero
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10108 üzenetére
Rendben
-
Mzero
csendes tag
Érdemes felrakni az új catalystot? AGP verziós karim van, már az előző catalystot is manuálisan tudtam csak felrakni, ezért tartok tőle...
-
Mzero
csendes tag
Áhhh...egyre rosszabb...már a 8.2-t sem akarja feltenni, ugyanarra a hibára hivatkozva: "Nem megfelelő a hardver vagy az oprendszer" Majd kilép a telepítésből
-
Mzero
csendes tag
válasz
barnam_ #8886 üzenetére
AGP-s gépem van
Olvastam már, hogy sok a gond vele, de van egy hotfix is, amit nem tudok feltenni, állandóan valami hibát ír, talán le kellene szednem az előző drivert? Hotfix számomra nem különálló drivert jelent, szóval csak ezért próbáltam "rátelepíteni" a catalyst-ra. -
Mzero
csendes tag
Nos megint itt
Szóval megvan a kártya, felraktam egy korábban belinkelt ati illesztőprogramot, ami tömörített formátumban volt. Szépen fel is telepített mindent magának, aztán újraindítás majd nagynehezen betöltődött a catalyst is. Egyből indítottam egy játékot tesztelni, de az egész textúrahibás, méghozzá nem is kicsit
Volt már valakinek ilyen probléma? Mit érdemes tenni? Már töltöm a 8.3as, tehát legújabb catalyst-et, hátha azzal jó... -
-
Mzero
csendes tag
Berakom azt az írást
"De azert ez eleg elszomorito, hogy a majd 4 eves 6600GT-nel nem hoz tobbet ez a 2600XT sot meg neha ugy erzem lasabb is. Es egy 2006-os jatekrol van szo. HL2- engines DoD:S -rol. Masik ami meg zavar, hogy sotetebb a "kep". Ez is mitol lehet?""Hát a 2800-as sempronnal ne is várj mást. Írták már a srácok korábban is, hogy az édeskevés neki. Ugyanez a szitu nálam is. A 3200+ Bartonom nem tudja kiszolgálni a kártyát.
Töröm a fejem egy S939 X2-es lapon, csak nem tudom van-e ebből AGP-s."Szóval csak ezért bizonytalanodtam el
-
Mzero
csendes tag
Szóval megkérdem újra:
Elég lesz egy Amd Athlon 3200+ procinak("3500-re" van húzva most) az XT?
Mert nem akarok abba a csapdába esni, hogy végül rosszabb teljesítményt kapok mintha egy 7600GT vagy GS-t vettem volna.
Olvastam, hogy egy 2800as proci már kevés volt, és az illetőnek rosszabb eredményei voltak mintha egy 6600GT-t használt volna:S
Előre is kösz! -
Mzero
csendes tag
Most "3500+"-ra van felhúzva, elég csekély, de eddig mertem.
Szóval akkor 2600XT megfelelő választás leszIgaz elég sok helyen látom, hogy akadnak gondok, driver, directx, bár szerintem ez más karinál is előfordulhat, csak mindent rendesen, "tisztán" kell feltenni, és nem adódnak gondok.
-
Mzero
csendes tag
Üdv!
Egy ilyen kártyát vennék hamarosan: Sapphire ATI Radeon HD2600XT AGP
Elolvastam mindent részeltesen a driverrel kapcsolatban stb...
A kérdésem az lenne, hogy a procim(Amd Athlon 3200+) elég lesz hozzá vagy sem? Gondolom teljes mértékben biztos nem hajtja ki, de azért jobb lesz a teljesítmény mintha egy 7600Gs, vagy GT-t vennék?
Elég sok érdekes dolgot hallottam ezelőtt és eléggé elbizonytalanodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest