- TV antenna és jelerősítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
detroitrw #10578 üzenetére
Érdekes módon tápos topicban olyanokat olvastam, hogy "Be Quiet-et ne vegyél, rosszul jársz vele" meg hasonló.
Egyértelmű, hogy a Corsair, FSP, Enermax amit ajánlani szoktak, mert azok nagyon jók."mikor már 2003-2004 körül volt olyan 400W-os tápja ami +5V -on 40A-t tudott
"
És az mit számít? A gépek 90%-ban a 12V-os ágon veszik fel a működésükhöz szükséges feszültséget.
"egyenesen arányos" azzal hogy magas hatásfok minőségi alkatrészekből jöhet csak össze"
Valamennyire utal a hatásfok a minőségre, de ezt így nem lehet kijelenteni.
Lehet, hogy jó hatásfokú, de lehet, hogy nincs benne védelem vagy csak kevés van benne. -
raziel01
veterán
válasz
detroitrw #10554 üzenetére
Miért ha kisebb a hatásfoka akkor nem elég? Ne vicceljünk már.
Egy márkás táp annyit tud leadni amennyi rá van írva. pl 350W-os FSP le is tud adni 350W-ot,
Azért jó a magas hatásfok, mert akkor kevesebbet fizetsz havonta az áramszolgáltatónak.KMT megelőztél mire megírtam.
-
KMT
addikt
válasz
detroitrw #10554 üzenetére
Már nem azért, de mi köze van a hatásfoknak a ráírt teljesítmény leadásához? Kisebb hatásfokú táp is ugyanúgy leadja a 350 W-ot. Csak több hőt termel mellé. (Persze minőségi tápokra gondolok).
Chieftec meg minőségi, megbízható táp. Max a nagyobbak hangjával lehet gond. Fikázni lehet, de nem kell megtéveszteni szegény júzert, hogy a chieftec rossz táp. (:
ON.
-
Drac0
csendes tag
válasz
detroitrw #4741 üzenetére
na, ezt még megpróbálom, aztán érdeklődöm a kereskedésben, hogy nem cserélnék-e ki GeForce-ra, hátha az kevésbé nyűgös.
CPT.Pirk: mivel játszol (játszol egyáltalán?
) hogy nem fagy le? én már mindent megpróbáltam ami a fórumon le volt írva, aztán mégis meghal. bezzeg a hülye CoD2 az istennek sem akar.
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
detroitrw #4265 üzenetére
Szia!
Nekem full volt, de esküszöm, fogalmam sincs, hogy volt -e hozzá.
Amiért kérdezem: Egy ismerős akarja "kötni" a két db 2600XT-t és kérdezte, hogy melyikhez van CF híd. Az MSI-ben nincs, ezen kívül perpill. Sapphire-t tudok szerezni. Néztem a S. oldalán, de nem látom, hogy lenne hozzá és ráadásul egy leírás van 3 verzóhoz.
Nah, szal nem tudom, melyiket ajánljam így!
Köszönet!
Dub
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
detroitrw #3011 üzenetére
Neki meg aztán végkép mindegy, egy 3.2GHz-es Northwooddal úgyse tud mit kezdeni, azt már nem nagyon van hova tuningolni.
Mercutio_: Attól függ hol, pl. egy rendes családiház földszintjén bőven 30°C alatt marad a hőmérséklet, tetőtérben/panelben simán van 35°C, nekem mindkettő kijutott.
-
ellington
tag
válasz
detroitrw #2685 üzenetére
sajna a k-lite se oldotta meg, bár nem indítottam még újra, lehet attól jó lesz. amúgy nem használok semmi extrát, sima media playert, vagy bs playert. a poén, hogy eddig négy-öt évig sld codec pack volt fent az nvidia kártyámhoz. most hogy atira váltottam hirtelen az mpg-k nagy része és a wmv-k összese nem fut normálisan.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
detroitrw #2346 üzenetére
Lehet Asus karikra más GPU került, vagy a tápellátása lightosabb. Nekem a határszámon 101% stabil (857,25/900) majd amikor nem 24/7-be kell jaratnom a gépet, kitesztelem a megfelelő GPU/RAM kombinációt. Mert nem mindegy milyen frekikre állítod, vannak összeférhetetlen értékek. Pl 904/900 stabil, 920/900 nemstabil, 920/940 stabil és így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest