Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Üdv, a CCC-ben lévő auto-tune-al kapcsolatban szeretnék kérdezni (Sapphire 2600XT AGP)
Elindítom, szépen kúszik fel a GPU frekije, aztán mint ki is van írva, h ez lesz 1x csak leakad (860-nál szokott) képernyő sötét, reset.
Akkor újraindítom a CCC-t megint auto-tune, kérdezi folytassa-e az előzőt, mondom igen, és jön az elejétől az egész.
Az én fejemben ez a dolog úgy nézett vna ki, h megjegyzi az utsó frekit ahol még működött a kártya rendesen, és azt teszteli még 1 kicsit, aztán ok.
És uaez a memóriákkal is. De ez nem így működik.
Egyszer megcsináltam 3 resetig, hátha lesz valami, de nem kínoztam tovább a kártyát.
Ennek nem az lenne az értelme, mint a régi 9600XT-knél, hogy játék alatt felhúzza magát az auto-tune-al megállapított még biztonságos frekiig?
Tehát, vki leírná miért nem működik ez rendesen, v ha ez a rendes akkor minek van?
Üdv és Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dying Light: The Beast
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest