Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
fagy53
nagyúr
Az X2-öt legalább 2.4GHz-re tedd, így kihajtja biztosan a kártyát. A nagyobb felbontás a procit is jobban igénybeveszi.
Gyuri27: ennél a játéknál érdekes módon a 433MB-os mem. használat sem lassít, de nem is látszik a grafikán.
A textúrázást Extra-ra téve kb ennyit használ.
-
tzsolesz
nagyúr
A bazdmeget általánosan mondtam, és gondolom senki nem úgy értette mint azonalli cselekvésre buzdító szót, gondolom én. Asszem annyira nem volt az csúnya.
Nem szoktam soha trágár kifejezéseket használni, nem szemetel a topic-ot, mindíg az adott témában szólalok csak meg, tehát soha nem off-olok, és nem fogok a jövőben sem.De: Elnézést kérek tőled is 7600Gt, ha véletlenül ettől a kifejezéstől ennyire megrendültél volna, és tőled is Gyuri27, na meg mindekitől.
Egyszerűen lehidaltam, és nem találtam más szót az eszköztáramban.
Megszólni már tud mindenki, de válaszolni azt nem. Volt ám ott egy kérdés is.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
game.amd.com
a legujjabat szvsz.
Persze nekem jó volt a sappi drivere is. -
nekem volt 3GHz-es P4-em + 2600XT-m. nem javaslom - pl. Oblivion és Heroes 5 teljesen játszhatatlan volt, Bioshock és Crysis határeset (40-50%-ot javultak a C2D-vel), FEAR-ezni mondjuk lehet azzal is.
CPT. Pirk: mi bajod a Celeronnal?
amúgy viccen kívül, ez az E1200-as teljesen normálisnak tűnik, más kérdés, hogy alig olcsóbb, mint az E2140...
-
összeesni nem fog. kompromisszumokat kell majd vele erősen kötni, de ésszerűbb határok között. persze ez meg felhasználó függő - én pl. az advanced lighting effektekről nem vagyok hajlandó lemondani (kivéve Bloom/HDR), mert egy játék atmoszféráját nagyban meghatározzák, és nekem az a fontos (ld. F.E.A.R. 7300GT-n: AA-n kívül minden fullon, és 800x600
)
nem vicces, hogy két topicban levelezünk ugyanarról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest