Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
patakialex
csendes tag
Sziasztok!
Van lehetőség az HBO 1-2-3 online nézésére? Nem az HBO Maxra gondolok.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
úgy, hogy az Oracle-es Larry Ellisoné, aki mostanában világ egyik leggazdagabb embere lett megint.
-
looser
addikt
Kíváncsi lennék, mit szól ehhez John Oliver, de arra még februárig várni kell :-(
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Wednesday annyira nem kötött le. Második évadot nem is kezdtem nézni.
Stranger Things tényleg jó volt, de szerintem a 4. évaddal le lehetett volna zárni.
Ami jól állt neki a kisgyerek karakterekkel az első 1-2 évadban, az most akkora hátránya neki. Nehezen emésztem, hogy egy 20 éves culáger gyerek a 7. osztályból tekeri ugyan azt a biciklit.. majom a köszörűn kb.
Squid Games tényleg jó volt.Nem akarok woke-ot nézni, meg semmi felesleges, kitalált meleg, leszbikus tartalmat. Ezért nem is nézek nagyon netflix saját gyártású filmet, sorozatot.
Ed Gein sorozat sem indult rosszul, aztán a 2. 3. részben csak bele kellett tenni azt a mozis jelenetet, mert az baromi fontos volt mindenki számára.
És akkor ezek után nézd végig. Meg hidd el amit látsz. -
Narxis
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Igen az esport1 volt az: [link]
Én azért neccesnek tartom mert Gunn világa közelebb áll a jelenlegi Netflix-hez, ha úgy tetszik "wokeabb" mint amit a Paramount mögötti emberekről el tudok képzelni.
#10433 én nem örülnék, nekem nagyon bejött a Superman és a Peacemaker 2. évada is.
#10435 hát figy, letettek egy Wednesday-t amiből mind a két évad nagyon tetszett és a Stranger Things is szerintem egy olyan sorozat ami k.rva jó, hogy finoman fogalmazzak. Egyetlen probléma, hogy sokat kellett várni rá. Ez a 2 sorozat ami hirtelen most legfrissebb élmény de rengeteg jó dolgot adtak ami nagyon tetszett, pl. Sense8, Squid Games, Dark stb. Ha igazi woke-ot akarsz látni akkor javaslom az új Star Trek sorozatokat, na az woke és az Paramount termék.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Úgy tudom ha a Paramount-hoz kerül a WBD akkor Gunn 99%, hogy lapátra kerül. Már tárgyaltak az utódjával is, csak nem találom most a cikket, eredetileg ő Gunn-hoz ment egy DC-s ötlettel de Gunn-nak nem tetszett.
Meg kéne válogatni, hogy honnan szerezük be az információinkat
...Mert rákerestem és szerintem az amit te találhattál, az ilyen clickbait sz*r oldalakon jött le (pl. magyarba az esport1)... és ott is úgy, hogy igazából nem tudjuk, hogy mi lesz, de akár lehet ez is!
De ez egy kicsit korábbi, és hivatalosabb kijelentés:
James Gunn will stay on as head of DC Studios if Paramount buys Warner Bros | GamesRadar+
-
Narxis
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Én pont az vagyok akit nem érdekel a mozi és a Netflix már megégette magát a túltolt woke-kal, képesek voltak ezt belátni és tanulni belőle. Ellison mögött pedig valamiféle politikai célú szerveződés áll ami még nem égette meg magát, ha hozzájuk kerül szerintem a legkisebb gondunk lesz, hogy meddig lesz moziban egy film. Úgy tudom ha a Paramount-hoz kerül a WBD akkor Gunn 99%, hogy lapátra kerül. Már tárgyaltak az utódjával is, csak nem találom most a cikket, eredetileg ő Gunn-hoz ment egy DC-s ötlettel de Gunn-nak nem tetszett.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Lehet utálni, de ha félretesszük a politikai szemüvegen keresztüli nézést (ne az döntsön, hogy ki melyik oldalt pártolja), akkor ott jobb helyen lenne, még azokkal a állítólagos hátulütőkkel együtt is mint a Netflix-nél... mármint hagyományos mozis, filmes szempontból. Mert ha úgy gondolkodunk, hogy úgysem járok moziba, tehát lesz*rom, hogy mi lesz velük akkora ha lerövidül a moziban töltött időszak (és a vetítések száma), és amúgy magukkal a mozikkal is, akkor elfogadhatóbb a Netflix.
-
Narxis
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Fúj de utálom ezt a David Ellison-t... sokkal jobban mint a Netflix-et.

"Paramount’s latest WBD offer also includes an aggregate $24 billion in backing from the sovereign wealth funds of Saudi Arabia, Qatar and Abu Dhabi, according to an SEC filing by the company. Variety had previously reported the the three funds were part of the latest bid.
Paramount’s offer also is backed by Affinity Partners, the investment company formed by Jared Kushner, who is Donald Trump’s son-in-law, and Chinese internet company Tencent has committed $1 billion in funding. In addition, Paramount said its WBD bid will be financed in part by $54 billion in debt commitments from Bank of America, Citi and Apollo Global Management."Azért a világ összes gazdag szemetét összehordta a szél Ellison mögé. Ezt nem kellene hagyni, ez nagyon durva...
-
negyven2
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Amíg a felügyeleti szervek (USA és nemzetközi) nem engedélyezik az ügyletet addig nem is lesz lefutva az egész... és neki se a konkrét felvásárlás a "probléma" hanem az, hogy mi lesz utána, és miként néz ki majd az új felállás. Bár igazából nem tudjuk, hogy mit akar, és 2-3 mondatón kívül nem is fogalakozott vele többet, csak ugye hírt kell mindenből gyártani manapság!
Viszont vannak akiknek jelen állapotában nem tetszik ez a felvásárlás (pl. a Directors Guild of America), és vannak akik egyenesen ellenzik (Writers Guild of America).
És bár a mainstream médiában ez nem igazán fog feljönni, de azért a Netflix bejelentés előtt azt mondták, hogy ha mindenképpen valakinek el kell adni a WBD-t, akkor legyen inkább a Paramount, függetlenül attól, hogy a tulajdonosi kör jobban kormányközeli... esetleg még a Comcast (akiké a Universal is).
De az már most látszik, hogy a mainstream médiában az olvasható ki, hogy ha ez az ára, hogy kib*szanak a Paramount-al és így lényegében közvetve trump-al is, akkor érdemes feláldozni a WB-t ezért az ügyért. -
-
skroy
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A Szuper HBO Pak olyan jó áron van, hogy azt tuti a Telekom fogja megszűntetni.
-
AxBattler
félisten
Problémát jelenthet Trump szerint a Netflix–Warner Bros-üzlet
Akkor ez még nincs lefutva. -
pdr755
aktív tag
válasz
Narxis
üzenetére
Persze, de ezek a pénzösszegek David Ellison -tól (Paramount CEO) is jöhetnek hogy ne valósuljon meg.
Annyiban könnyebb a dolog hogy a TV csatornák és az USA-n kívüli nem streaming/stúdió dolgok (pl Eurosport) nincsenek benne.
Ahogy olvastam az egyik fő sticking point az lesz a jovahagyasban h a WB filmeket mennyire és mennyi ideig szerepeltetik moziban (és mennyi ideig csak moziban) mielőtt streamingen is elérhető lenne. És hogy a Netflix ezen a téren mennyi kötelezettséget hajlandó vállalni. -
pdr755
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
Korántsem lefutott, tekintve hogy nem csak az USA versenyhatóságának kell engedélyeznie.
De az USA-n belül sem 100%. Különösen hogy mind a két párt politikusai közül ugrottak már a dologra.
Valamint hogy a felvásárlásban a Netflix fő riválisa, a Paramount főembere köztudottan lelkes trumpista és nem zárom ki hogy fog a színfalak mögött lobbizni hogy ezt a tranzakciót ne engedjék át.
Mondjuk európai nézőpontból nem tudom hogy melyik felvásárlás lenne jobb (a streaming szolgáltatásokat félretéve): a Paramount az egész WBD-t szerette volna vinni, a tévécsatornákkal és a Discovery Globallal együtt.
Tehát akkor pl az Eurosport is náluk lenne, a közvetítési jogokkal együtt. Nem tudom hogy ez nekünk európai (sport)nézőknek jobb vagy rosszabb lett volna mint a mostani vagy a lehetséges jövőbeni felállás.
Nem az Animal Planet vagy az ID sorsára gondolok hanem ők arra hogy pl. az európai olimpiai közvetítési jogok 2032ig (?) a discovery csoportnál vannak. -
pdr755
aktív tag
Hát nekem is a 33%os verzió van+Eurosport, részben e kettő miatt nem lett még lemondva.
Szerencsére a Discovery Global nincs benne az üzletben úgyhogy ha az egész végigmegy (ha, mert sok esélyes az egész ügy) akkor talán utána lesz külön valamilyen, a discoverys tartalmakat meg az eurosportot tartalmazó szolgáltatás, esetleg, horrible dictu visszatér (akár átbrandelve) az Eurosport Player.
A maradék Max-ot, ha megszűnik a 33%os kedvezmény vagy ha beolvasztják a netflixbe, már mondom is le. -
AxBattler
félisten
-
negyven2
nagyúr
-
skroy
senior tag
-
AxBattler
félisten
válasz
blakey
üzenetére
A Netflix nyerheti a licitháborút, övé lehet az HBO Max
Lehetnek itt még csontvázak, bukkanók.
De legalább nem vonják össze a két szolgáltatást, megtartják a brandet, így továbbra is fizethetek többfelé. -
IntelKiller7
nagyúr
Remélem a Telekomos HBO Max megmarad.
Vagy kicserélik Netflixre. -
cigam
titán
-
yxcv
tag
Sziasztok!
A mostani app mennyire jobb a régi hbo-go-nál?
kb 3-4 éve volt hbo-m utoljára és azért mondtam le, mert maga az app okos TV-n katasztrófa volt. Bűn lassú menüben lépkedés. Filmközben kb 5percenként megállt és töltött 10mp-ig.Az új hbomax jobb?
illetve mennyi a 4k tartalom, megéri a plusz pénzt?köszi
-
AxBattler
félisten
Faxa, ma sem került fel, pedig 2 hete várom, és holnap el kell utaznunk...
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Twisted Metal 2. évadának utolsó két részét (11-12.) mikor töltik már fel?
-
-igu-
veterán
-
castiels
addikt
50HZ-en mennek a tartalmak?
Xiaomi mi box miatt kérdezem, hogy állítsam a felbontást? A kadenciahelyes lejátszás érdekében kérdezem.
-
eL Geri
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
De, elvileg jó is most az én helyzetem!
De pl. a Star Wars-t is megjelenési sorrendben néztem, nem kronológiailag
-
eL Geri
őstag
Tudom, hogy senki nem látta még az "IT" sorozatot

De szerintetek jobban járnék, ha előtte megnézném a két filmet is? Mert sajnos még azokat se láttam.Ki mit gondol erről?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi a választ!
Én inkább már kihagyom akkor ezt most. Annyit nem ér (el ne veszítsem az örök élet 33% kedvezményemet), majd ha lesz legális vendég profil. -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
HBO Max-nál még nincs ilyen társ profilra előfizetési lehetőség, mint a Netflix-nél?
Szüleimnek szeretném legálisan megosztani az előfizetésemet.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem is Telekomos, tőlük nem várható emelés?
-
IntelKiller7
nagyúr
Meg szerencse, hogy en a Telekomtol kapom ingyen a csomag reszekent mar 2 eve.
Egyebkent mar lemondtam volna reges reg. Foleg miota nem a fullos, hanem a standard csomag jar csak. -
bence1024
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Apjuk f@szát mostmár.
-
eclipse19
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hát akkor azt hiszem ezzel eldőlt, lemondom.
Már jó fél éve úgyis szinte mindig a SkyShowtime-ot nézem, mert sokkal több a nézhető anyag, legalábbis számomra.
Az HBO-t még csak lustaságból nem mondtam le, de most kaptam egy kis ösztönzést.
Úgysincs semmi kedvezménya, amit elveszítenék, legfeljebb, ha összegyűlik elég nézhető anyag megint előfizetek 1-2 hónapra. -
IntelKiller7
nagyúr
November 6-tól drágább lesz az HBO Max!
📺 Standard csomag: 2790 ➡ 3490 forint
📺 Prémium csomag: 3890 ➡ 4590 forint
📺 Éves Standard csomag: 27,900 ➡ 34,900 forint
📺 Éves Prémium csomag: 38,900 ➡ 45,900 forint
Az ígért 33%-os kedvezmény marad, a Prémium csomag például így 2590-ről 2990 forintra emelkedik, a Standard pedig 1850 helyett 2290 forint lesz.hvg
-
Villa7
aktív tag
Drágul ez is... már novembertől...
-
spiky03
veterán
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Nálatok sincs magyar felirat a Hard Knocks: Edzőtábor a Buffalo Billsel É1 R5 résznek?
Már fent van egy ideje de nincs nálam magyar felirat. A korábbi részeken mindig volt, amikor felkerült az új rész.
Köszönöm

-
Samott
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van workaround, ha kinyomod a reklamot es ujrainditd a streamet akkor azt a reklamblokkot ki tudod hagyni. De minden egyes blokknal el kell jatszani.
Szegyen hogy a fizetos csomagot is teleszarjak reklammal.
-
NB2
aktív tag
Megnéztem, tényleg csalóka, mert azt hinnéd, hogy a MAX-on van, de én se találom
Az MTV ezeket adja:
KÖZVETÍTÉSEK A KÖZMÉDIA CSATORNÁIN
(A közvetítések rendje még változhat.)
Augusztus 27., szerda
19.30: Svédország–Finnország (M4 Sport)
Augusztus 30., szombat
17.00: Franciaország–Szlovénia (M4 Sport+)
Szeptember 2., kedd
20.30: Franciaország–Lengyelország (M4 Sport)
20.30: Olaszország–Spanyolország (m4sport.hu)
Szeptember 3., szerda
19.30: Finnország–Németország (m4sport.hu)
20.15: Törökország–Szerbia (M4 Sport)
Szeptember 4., csütörtök
20.30: Spanyolország–Görögország (M4 Sport)
Szeptember 7., vasárnap
17.30: nyolcaddöntő (M4 Sport)
20.45: nyolcaddöntő (M4 Sport)
Szeptember 9., kedd
16.00: negyeddöntő (M4 Sport)
20.00: negyeddöntő (m4sport.hu)
Szeptember 10., szerda
16.00: negyeddöntő (M4 Sport)
20.00: negyeddöntő (M4 Sport)
Szeptember 12., péntek
16.00: elődöntő (Duna World)
20.00: elődöntő (M4 Sport)
Szeptember 14., vasárnap
20.00: döntő (M4 Sport)Egy hozzászóló máshol ezt írta: Fiba stream oldalán 13,99 EUR-ba kerül az 'EuroBasket 2025 pass': https://www.courtside1891.basketball/, de erre jött az a válasz, hogy neki 17,99, mert nem volt előfizetése korábban.
Ugyanakkor erre jött ez a válasz:
Courtside 1981-en ha az Annual Pass-t választjátok és használjátok a H00PS-AN kupont, akkor 20% kedvezményt kaptok, így olcsóbb lesz az éves hozzáférés, mint az EuroBasket 2025-ös előfizetés. -
-
Vérboci
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
nem találtam ilyen streamet
-
-
kmarci25
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem tudtam, mert nem írtad, csak annyit hogy senki sem közvetíti.
-
-
Sziasztok!
Kosárlaszti EB-nek van streamje a Maxon, meg tudná nézni nekem valaki? Ha igen, nyomom is az előfizetést, ha már lineárisan nem lehet nézni egyetlen nyomorult tévécsatornán sem.
Köszi!
-
pkaresz
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Köszi!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Akkor ez még rosszabb. Olyan, mintha valamiért az élő közvetítést ők nem tekintenék annak a kategóriának, mint a többi - reklámmentes - streamet. De biztos valami jogi baromsággal merik ezt megtenni, mert egyébként erősen szerződésszegés gyanúja van. Kíváncsi lennék mint mond erre a support
Szerk: ezt konkrétan le is írják itt [link]

És azt írja ugyanazok a reklámok, mint a tévében:

Tehát ez egy reklámmentes live stream szolgáltatás, amiben a sport live stream reklámos.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
pkaresz
üzenetére
2 streamet lehet nézni:
1. Eurosport műsor, ez megy a tévében is
2. live stream reklámok/megszakítás nélkül - Ugye ezért is fizetünk elő érte.
#10347 l.skywalker
Igen azt láttam, csak az elmúlt 1 év alatt most jelent meg először...
... ami érdekes.
Amit írnak, pl. TDF alatt is látták, nálam ott nem volt egyszer sem. Akkor ez felhasználó függő lenne
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
HBO Max | Az élő sport kihagyhatatlan élménye
Oldal alján:
A saját rendszerüket kerülik meg ezzel.
-
pkaresz
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A szolgáltató, Eurosport1-2 stb, nem tudom.
De bocs. Lehet rosszul gondolom, de nem a max veszi fel külön stábbal? -
pkaresz
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szia! Szerintem így kapja a MAX is s mit csináljon vele?!
-
NB2
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Vuelta?
TDF alatt is panaszkodott a nővérem.
-
Pro Koryak
addikt
Prémium előfizuban mióta van reklám élő sportadásban?
Tegnap jelentkezett nálam először =
-
peestike
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
köszönöm szépen!
-
peestike
senior tag
sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy esetleg a lejátszás folytatása csoportból ki lehet dobni azt, amit mégsem szeretnék folytatni?
köszönöm! -
atyec7
tag
Üdv mindenkinek! A Maxon elérhető Discovery plus/Eurosport prémium sportcsatornák napi műsorairól van valamilyen műsorújság, vagy hasonló? Naponta 8-10 sportesemény, vagy sporteseménytől függően még több meccs megy egy nap, sőt egyszerre, gondolok itt pl. egy tenisz vagy snooker tornára. Jó lenne tudni, ha nézni szeretnék az egyszerre zajló tucat azonos meccseken belül dönteni, hogy melyiket is nézzem, vagy egyenként kell bele-belenézni a felkínált tucatnyi csatornákba?
-
looser
addikt
Sziasztok! Van lehetőség akár az appban (android tv) akár böngészőben arra, hogy kiirtsam a sportkiegészítőt? Még kereséseknél is bedobja, de nincs rá szükségem, baromi zavaró, jó lenne valami testreszabhatóbb felület. Apropó, 3rd party app létezik hbo-hoz? Mint pl. a Smarttube a Youtube-hoz?
Üdv
-
blakey
titán
válasz
pkaresz
üzenetére
Amennyiben a szolgáltatód nem ad lehetőséget, hogy az HBO Max nagyobb csomagba kerüljön, akkor nem lesz lehetőséged a lineáris csomagot is megtartani. Szolgáltatón keresztül a standard csomag érhető el, egyelőre. Amúgy sokat nem nyersz a nagyobb csomaggal, kevés a Dolby Vision és Dolby Atmos tartalom.
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Szolgáltatói HBOMaxom van, ami alapból standard.
Ha jobb minőséget szeretnénk, akkor a szolgáltatónak kell, lehet jelezni?
Volt aki változtatott? mmeg szebed kérdezni mi a módja?Köszi!
Üdv: Karesz
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönjük!
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem szükséges.Gondolatolvasónak tanulok, már kész is.
Az előző hozzászólás környékén módosítottam, plusz már valaki jelentette is a kérést.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Itt könnyebben megy mint Twitter-en.

-
-
A topicot célszerű lenne visszanevezni HBO Max-ra.
-
Sanyi.mTs
addikt
Lehet újra átnevezni a topikot HBO Max-ra
-
ledgeri
nagyúr
Csak érdeklődnék: van bármi átvezető a tényleges reklám előtt, mint a tv-s csatorna-egyedi "reklám" és "ajánló" kiírások, vagy youtube-os féle bumm a közepébe van ...?
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Nintendo Switch
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szökőévente egy film elején látok csak Paramount logót.
...

De legalább nem vonják össze a két szolgáltatást, megtartják a brandet, így továbbra is fizethetek többfelé.