Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
Fandango #10176 üzenetére
Lejárt a Google előfizetés. Chaten írtam az ügyfélszolgálatnak, ott a chatbot email kapcsolat felvételt adott meg. Kaptam is emailt az ügyfélszolgálattól, amiben volt a promó kód. Előfizettem a prémiumra, aztán aktiváltam a kódot. Következő hónaptól már a kedvezményes díjat fogja vonni, az első hónapra pedig a különbözetet vissza utalják, miután visszajeleztem az ügyfélszolgálatnak, hogy megtörtént a kód aktiválása.
-
bence1024
tag
Böngészőben 720p a plafon a maxon?
Nálam még egyszer sem váltott 1080p-re. -
Fandango
veterán
Chaten beszéltem az ügyfélszolgálattal. Ezt a választ kaptam, mivel Google Playen keresztül ment a fizetés eddig.
"Közvetlen előfizetés esetén lehetséges a 33%-os prémiumra váltás, mivel csak WEB-en keresztül lehet érvényesíteni a promóciós kódot. Tehát szükséges megszüntetni jelenlegi előfizetését és ezt követően tud élni a kedvezménnyel. Fontos, hogy meg kell várni hogy leteljen a kifizetett időszak és ezt követően keresse fel ügyfélszolgálatunkat, hogy segíthessünk a kedvezményes előfizetés elindításában."
-
mattheus
őstag
válasz
-=RelakS=- #10173 üzenetére
Max-ra fizetek elő. Korábban meg HBO-ra
-
mattheus
őstag
Én nem kaptam ilyen levelet, pedig mióta van HBO, azóta előfizetek
mondjuk engem nem zavar a 4K hiánya, de akkor is érdekes
-
Megoldottam a dolgot, valószínűleg az alábbi eljárás Google Playen keresztül fizetőkre igaz:
A csomagmódosításhoz le kell mondani a Playen az előfizut, ami amúgy a kifizetett hónapos intervallum utolsó napjáig tart, nálam ez március 18. Azaz leghamarabb aznap tudom felhívni a Maxot és legfeljebb március 24-ig tehetem meg, hogy tegyenek át az új csomagba. Ehhez az alábbi számot adták meg: 0680 088 453. Minden nap 9-22 óra között hívható.
A kérdés már csak az, mi van azzal, akinek később jár le a csomagja a Playen. Érdemes minél hamarabb chatelni velük a honlapon, vagy hívni a megadott számot.
Nincs megbonyolítva cseppet sem.
-
jgy999
csendes tag
válasz
Pro Koryak #10158 üzenetére
Csalafinta ez a gomb.
A telefonom jelezte, hogy jött egy mail a MAX-tól, gyorsan megnéztem, ott volt a gomb.
Este otthon PCn – igaz egy régi levelezőt használok letöltésre – utólag kell engedélyezni
a képek,hivatkozások letöltését már nem volt ott a gomb. Amikor azt a funkciót választom, hogy nézem meg böngészőben akkor ott van a gomb. Lehet ez egy speciális hivatkozás? -
Kiskutya
veterán
válasz
Soulfly842 #10156 üzenetére
Nekem ugyan ezt csinálta tegnap hisense tv vidaa rendszeren!
-
Soulfly842
addikt
Sávszél rendben van. 508,41/22,68 Mb/s
-
Soulfly842
addikt
Mi a fene van a Max-val. Friss app, újratelepítés volt (Samsung tv) és mindig kidobja, hogy váratlan hiba lépett fel, újraindítás, vagy mégse (erre ugyanúgy újraindul) mindezt 5-10 mp-nként kidobja és emiatt használhatatlan.
-
Chris0321
veterán
válasz
Pro Koryak #10154 üzenetére
HBO Maxra. Akkor lehet köze van ahhoz, hogy nekem volt eddig is 33%-os kedvezményem?
-
janaman01
addikt
Nekem sincs lehetőség az emailben a váltásra...engem igazából az érdeklne hogy mi az sdr minőség? Ami ha nem élek a lehetőséggel , ugye lesz.
-
Fandango
veterán
A levélben ez van:
"A Max Prémium havi csomagra vonatkozó új 33% örökre szóló kedvezmény igénybevételéhez kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal."Aki váltott az az ügyfélszolgálaton keresztül tette?
-
n@p@lm
őstag
Sziasztok!
Aki díjcsomagot váltott már annak egyből levonta újra a teljes havi díjat vagy majd fordulókor fogja az emeltet?
A SkyShonál volt ilyen gond alighanem hogy bár még volt hátra az adott hónapból, aki váltott annak levonta egyből az új havi díjat. -
Grande Ale
őstag
Egyszerűen nem értem. Nincs se HDR, se Dolby Vision. Már beszéltem az ügyfélszolgálattal, egyelőre nem jutottunk előre. Ezért váltottam, hogy újra legyen 4k dolby vision elerhetosegem. Aki most váltott mint én, megnézné, hogy nála jo-e?
-
Nekem "Standard előtti" nevű díjcsomagom van, most néztem, az új dűne dolby vision. Ezek szerint a régieknek meghagyták a 4K-t.
-
Grande Ale
őstag
Én váltottam is a nagyobbra, ez így elég korrektnek tűnik. Írja is, hogy prémium a csomagom, viszont se hdr, se dolby vision nincs...
-
eL Geri
őstag
válasz
elder troll #10137 üzenetére
4k-t nem tudom, de az Atmos-t eddig meghagyták a régieknek alapárasban.
Ennek lesz most vége. Nekem is jött email. Lehet hogy ráfizetek a nagyobbra. -
Alex91
félisten
válasz
elder troll #10135 üzenetére
Hmm, vegulis… Mondjuk engem inkabb csak a 4k elvetele zavar. Na, majd osztok/szorzok…
-
Alex91
félisten
Mas is kapott e-mailt ajanlattal, hogy a 33%-os kedvezmenyt at lehet vinni a Premium csomagra? Igy 2590 Ft/ho lenne a jelenlegi ara.
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
A most induló Fehér Lótusz 3. évadjának milyen a magyar hangja? Mármint csak sztereó, vagy van rajta esetleg 5.1-e szinkron?
Köszi előre is! Nagyon érdekel a kérdés, de most pár napig nem lesz időm a házi mozimhoz leülni és megnézni -
Chris0321
veterán
-
bence1024
tag
Sziasztok.
Próbálgatom ezt a maxot. Szerintetek mi a fenéért lehet, hogy minden alkalommal gondol egyet, és kilép a lejátszásból? Ezen kívül sokszor leveszi a felbontást.
Chrome, edge böngészővel próbáltam.
Ez így nagyon vacak. -
kmarci25
veterán
Tegnap volt a fizetési fordulónapom, még a régi 1890-es díjat fizettem. Sajnos lejárt a kártya, amiről vonta a díjat, nem vettem észre és most nem tudok beállítani másik fizetési eszközt, csak úgy, hogy ha már az emelt, 2800 Ft-os díjat fizetem. Nincs arra valamilyen mód, hogy továbbra is a korábbi, alacsonyabb áron vigyem tovább az előfizetést?
-
Daweeeeet
csendes tag
válasz
Harbinger85 #10118 üzenetére
A böngészőkben 720p a max felbontás, talán az Edgen lehet natív 1080p vagy 4K elérni, de őszintén nem tudom, nem próbáltam, mivel nem használok Edget.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Csak alkalmi előfizető lennék, de érdekelne a Disney+ után hogy az új Max PC-n még mindig 720p nézhető? Vagy elérhető az 1080p?
-
IntelKiller7
veterán
Ez a “Tartalom lejatszasa sikertelen” szoveg masnal is surun elofordul?
Probaltam delelott es most, de semmi.
LG Oled C3. Frissites se a tv-re se az appra nincsen. -
LÁZ
addikt
válasz
blakey #10113 üzenetére
ettől még sajnos nem [csak én vagyok a choosen one] , és a múlt7en néztem a dűne sorozatot is, aztán ma meg kuss lett, szóval gyanús, hogy nem a készülékben van a hiba, mindenesetre megpróbálok a végére járni a dolognak..
-
LÁZ
addikt
üdv, másnál sincs hang a tv-s appon? ha emlékeim nem csalnak ez visszatérő probléma, hogy gondol egyet, és kussba rakja magát, újratelepitettem, no nothing, tv-n természetesen minden más okés, ahogy az lenni szokott
valszeg egy tv áramtalanitás lesz a megoldás, de [.....]
-
handrash
őstag
Egyik lakásomban nincs okos tv.
Egy régebbi androidos okosítót használok, hang optikai kábellel megy az erősítőbe. HBO MAX még ment emlékeim szerint. Most telepítettem a MAX-ot de nincs hangja. Egyéb alkalmazásoknak pl. Netflixnek van hangja. Az appban nem találtam erre vonatkozó beállítást. Van valami ötletetek? -
blakey
titán
válasz
-=RelakS=- #10106 üzenetére
Az érdekes. Nálam működik, semmi gondot nem okozott az átállás. Kérdezd meg a “van”-t, hogy mit csináltak a felhasználóddal.
-
Kiskutya
veterán
válasz
aprokaroka87 #10103 üzenetére
Igen az lehet!
-
blakey
titán
válasz
-=RelakS=- #10095 üzenetére
Ezért érdemes felhasználó/jelszó párossal belépni és nem szolgáltatóval. Nekem is "vanTV", de tudom használni a Maxot.
-
válasz
Daweeeeet #10096 üzenetére
Attól függ, hogy a lejátszó/eszköz hangbeállításai milyenek. Ahogy írták attól is függ, hogy a TV vagy a hangrendszer dekódolja. Pl. ha a lejátszó dekódolja a hangot, akkor sztereóra, vagy 5.1-re dekódol-e ill. hogy van-e dinamika kompresszió,...
Nézd át a TV hang beállításokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Iphone 13 128 GB Csillagfény fehér 100% Akku
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 merevlemez - 1 év garancia (használt)
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DeepCool AK620 Zero Dark processzor hűtő - 2 év garancia (használt)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest