- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600GT
senior tag
válasz
CPT.Pirk #12538 üzenetére
Köszi szépen, de nem szeretnék semmit sem átbuherálni a karin, csak gondoltam lejjebb állítom a feszültséget fölösleges wattokat megspórolva ezzel. Olvastam katt777 írását az ATT-ről és ő ott simán tudta állítgatni az X1950XT feszültségét, ebből gondoltam, hogy én is tudom majd.
-
7600GT
senior tag
Sziasztok!
Van egy HD2600XT-m és ehhez szedtem le egy Ati Tray Tools, a bajom az, hogy nem bírok sem profilt beállítani, sem pedig a feszültségeket (utóbbinak nincs is meg a kis ablakocskája a túlhajtás beállításainál). El tudná nekem magyarázni valaki részletesen, hogy hogyan kell? Előre is köszi!
-
7600GT
senior tag
válasz
Sprinter1969 #8848 üzenetére
Az ipont felhívtad?
-
7600GT
senior tag
válasz
tzsolesz #8820 üzenetére
Ebből a stílusból lécives vegyél vissza. Elhiszem, hogy ideges vagy, de akkor is legaláb a hejjesírásra figyelj! Az nem bazdmeg, hanem baszdmeg!
Tudod, a basz a szótő.
Nah befejezem, mert kivágnak.
Szerk.: Várom az ötleteket, hogy miért olyan tetü lassú nekem a cod4! Próbáljak meg új drivert?
-
-
7600GT
senior tag
válasz
barnam_ #8762 üzenetére
Ajjaj akkor nekem valami kaki van... Ugyanis 1280x1024 AA/AF nincs, közepes és magas grafon is belassul és amugy sem megy gyorsan... Ennyit számítana a procim vagy pedig a driver rossz? Amugy meg egyáltalán nem tok beállítani mediumnál magasabbat csak a textúráknál. Segítsetek!!
Szerk.: Van egy kis ellentmondás az írásomban. Szóval a textúrák vannak magason és azon kívül nemtok mást magasra állítani.
-
7600GT
senior tag
Sziasztok! Kiváncsi lennék, hogy nektek hogy megy a CoD4 és milyen beállításokat használtok? Elég érdekes, hogy nálam a legmagasabban beállítható opció a medium... Ennél nagyobbat nem is tud... Ötlet, hogy ez miért van?
-
7600GT
senior tag
Nah feltelepítettem minden kutyatökét a CCC-t is, ahhoz képest nincsen meg az ikon és megnyitni sem tom. Szóval szerintem nem is települt föl.
Nah megyek még egy kicsit töketlenkedem vele.
-
7600GT
senior tag
Sziasztok!
Ma én is beléptem a klubba egy Sapphire HD2600XT-vel. Egyelőre nincsen a gép összeszerelve, szóval még nincsenek tapasztalataim. Az lenne a kérdésem, hogy melyik drivert töltsem le, és honnan? XP-t használok.
-
7600GT
senior tag
Egy 3GHz-s prescott magos "csoda" mellé érdemes beujítani egy HD2600XT-re? Ugyanis nagyon szemezek egy 16k-s Sapphire HD2600XT-re lite-al.
-
7600GT
senior tag
Ki írta ezt mélyreható 1. hsz-t?
-
7600GT
senior tag
válasz
ellington #270 üzenetére
Azért ilyen rossz a dx10-es teljesítménye a kariknak, mert elég rosszak a driverek.
Optimális esetben a dx10-nek a teljesítménye a dx9 felett van és mellette még szebb is.
A 8600 széria borzasztó kevés lesz kevesebb mint 5 hónapon belül ellentétben a HD2600XT-vel, mert ugyan kissebb a textúrázó teljesítménye de elég nagy a shader teljesítménye és elkövetkezendő játékok eléggé shader intenzívek lesznek tehát ki fog majd tudni jönni az ereje (huh de csúnya mondat de ez most így sikerült).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest