- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600GT
senior tag
válasz
CPT.Pirk #12538 üzenetére
Köszi szépen, de nem szeretnék semmit sem átbuherálni a karin, csak gondoltam lejjebb állítom a feszültséget fölösleges wattokat megspórolva ezzel. Olvastam katt777 írását az ATT-ről és ő ott simán tudta állítgatni az X1950XT feszültségét, ebből gondoltam, hogy én is tudom majd.
-
7600GT
senior tag
Sziasztok!
Van egy HD2600XT-m és ehhez szedtem le egy Ati Tray Tools, a bajom az, hogy nem bírok sem profilt beállítani, sem pedig a feszültségeket (utóbbinak nincs is meg a kis ablakocskája a túlhajtás beállításainál). El tudná nekem magyarázni valaki részletesen, hogy hogyan kell? Előre is köszi!
-
7600GT
senior tag
válasz
Sprinter1969 #8848 üzenetére
Az ipont felhívtad?
-
7600GT
senior tag
válasz
tzsolesz #8820 üzenetére
Ebből a stílusból lécives vegyél vissza. Elhiszem, hogy ideges vagy, de akkor is legaláb a hejjesírásra figyelj! Az nem bazdmeg, hanem baszdmeg!
Tudod, a basz a szótő.
Nah befejezem, mert kivágnak.
Szerk.: Várom az ötleteket, hogy miért olyan tetü lassú nekem a cod4! Próbáljak meg új drivert?
-
-
7600GT
senior tag
válasz
barnam_ #8762 üzenetére
Ajjaj akkor nekem valami kaki van... Ugyanis 1280x1024 AA/AF nincs, közepes és magas grafon is belassul és amugy sem megy gyorsan... Ennyit számítana a procim vagy pedig a driver rossz? Amugy meg egyáltalán nem tok beállítani mediumnál magasabbat csak a textúráknál. Segítsetek!!
Szerk.: Van egy kis ellentmondás az írásomban. Szóval a textúrák vannak magason és azon kívül nemtok mást magasra állítani.
-
7600GT
senior tag
Sziasztok! Kiváncsi lennék, hogy nektek hogy megy a CoD4 és milyen beállításokat használtok? Elég érdekes, hogy nálam a legmagasabban beállítható opció a medium... Ennél nagyobbat nem is tud... Ötlet, hogy ez miért van?
-
7600GT
senior tag
Nah feltelepítettem minden kutyatökét a CCC-t is, ahhoz képest nincsen meg az ikon és megnyitni sem tom. Szóval szerintem nem is települt föl.
Nah megyek még egy kicsit töketlenkedem vele.
-
7600GT
senior tag
Sziasztok!
Ma én is beléptem a klubba egy Sapphire HD2600XT-vel. Egyelőre nincsen a gép összeszerelve, szóval még nincsenek tapasztalataim. Az lenne a kérdésem, hogy melyik drivert töltsem le, és honnan? XP-t használok.
-
7600GT
senior tag
Egy 3GHz-s prescott magos "csoda" mellé érdemes beujítani egy HD2600XT-re? Ugyanis nagyon szemezek egy 16k-s Sapphire HD2600XT-re lite-al.
-
7600GT
senior tag
Ki írta ezt mélyreható 1. hsz-t?
-
7600GT
senior tag
válasz
ellington #270 üzenetére
Azért ilyen rossz a dx10-es teljesítménye a kariknak, mert elég rosszak a driverek.
Optimális esetben a dx10-nek a teljesítménye a dx9 felett van és mellette még szebb is.
A 8600 széria borzasztó kevés lesz kevesebb mint 5 hónapon belül ellentétben a HD2600XT-vel, mert ugyan kissebb a textúrázó teljesítménye de elég nagy a shader teljesítménye és elkövetkezendő játékok eléggé shader intenzívek lesznek tehát ki fog majd tudni jönni az ereje (huh de csúnya mondat de ez most így sikerült).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest