- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #8655 üzenetére
fittyfenét. próbáld meg az Obliviont 10x7-ben
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #8655 üzenetére
Csak, hogy sokszor, épp a proci a kevés a játékoknak, a mostani játékok jórészének az ajánlott gépigény Core 2 Duo, vagy hasonló teljesítményű AMD processzor.
Lehet hogy az én P4-en úgymond kihajtja, de szerintem ez mellé a kártya mellé illik venni egy jobb processzort is. Mert ha a VGA elég lenne a játéknak, azért közbeszólhat ám a proci gyengesége.
Példa? Öcsémnek Gigabyte 8500Gt (256Mb)-ja van, egy E4500 melett plussz 2*1GB Kingmax 800Mhz DDR2. Még a Crysis is 1152*960-on, plussz elég jó beállítások melett villámgyorsan fut neki.
Itt vagyok én akinek 1024*768-ban is, elég a közepes alatti beállításokon is beszaggat, belassul.(mondjuk ez a kevés ram hibája jórészt, de akkor is szembetűnő, hogy amikor neki 1GB ramja volt akkor is gyönyőrűen ment neki).
Vagy ott a Pro Street, hát mit mondjak nekem 1024x768-ban, sokhelyen max részletességen még szépen, gyorsan megy. Neki? 1280x1024-ben max részletesség mindenhol, max élsimítás. és láss csodát, úgy megy mint az én régi gépemen a most wanted.(de egyébként STB...)Tegyük azért mellé, hogy az összes tesztetamit eddig néztem, azokon halálra gyalázta a az összes 8500 GT-t, meg egy csomó helyen a 8600 GT-t is ez a kari.
Szerintem itt azt a kérdést kellene megválaszolni, hogy mit érdemes hozzárakni, és mi alatt nem érdemes hozzárakni prockót.
Véleményem az, hogy megérdemel ez a kari egy jó E2xxx, vagy Exxx prockót legaláb is Intel-ben, az AMD-ben nem vagyok otthon, de azt lehet már kapni pár ezer forintért 2 magosat is ahogyan azt néztem webáruházakban.
Én mindenképpen lecserélem a procimat, mert sok játéknál akadályozó tényező( mint ahogyan azt az ajánlott konfigokban is olvasni lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő