Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
whitezo88 #87901 üzenetére
Ja olvastam az összes ezzel kapcsolatos cikküket (azt hiszem).
És részben igaz is. Mikor elkezdtem a képzeletbeli keresgélést - még nem élesben - én is 200k km alatti autót akartam. Aztán olvastam olvastam, nézelődtem stb... és rájöttem hogy voltaképp tökmindegy mennyi van benne. Úgyis tekert úgyis ez úgyis az... Azt kell nézni milyen állapotban van, aztán ennyi.
Szóval első körben én is így kezdtem, de elég gyorsan rájöttem hogy ennek ebben a kategóriában nincs sok értelme."Fehér úti hírhedt kereskedésnél ugyanaz az autó (e46) 2x volt fent 2 különböző km-rel..."
Az igen!
És akkor választhat a kedves ügyfél, hogy hány km-rel szeretné elvinni az autót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest