Hirdetés
- Egérpad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Synology NAS
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- [Re:] Csak felezett tempóval mehet a GeForce RTX 3060 a bányákban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Hozzászólok Aktív témák
-
Galahed
senior tag
válasz
Sza_Sa #15815 üzenetére
Szia!
Szvsz a jelenleg egyik legjobb robot a Deebot T8 Aivi, elég sok teszt hozza ki győztesnek.
(hátránya: az , hogy nem tudni, milyen az alkatrészellátottsága. Senki nem panaszkodott, hogy elromlott volna)- A iRobot készülékei is nagyon jók. Sokkal többféle szabaduló program van benne, ha elakadna (kábel , szőnyeg, beszippantott zokni stb)- Az én 10 éves Roomba-m még mindig jobban kiszabadul ezekből a helyzetekből, mint az új S6 maxV -ém....
- de pl a S9 az nem lézerrel tapogat le hanem kamerával próbál navigálni ami pontatlanabb , mint a LIDAR-os (lézeres letapogatással műkődő)
- S6 maxv: Szépen teszi a dolgát nálam kb 4 hónapja, nincs rá panasz, magas szivóerő, objektumfelismerés az előnye, ez akkor jün ki ha pl vannak kisállatok a lakásban.
A többit nem ismerem, véleményt mondani nem tudok róluk de:
Én báziállomást (tartály kiürítőst) az én körülményeim között ( két macska bent) nem javaslom, hiszen ha végzett akkor igyis-úgyis oda kell mennem a készülékhez és kitisztitanom a kefét is, levenni a moppot is, mert a bázisállomás ezt nem teszi rendbe... (pl Xiaomi Eve Plus)
Ha fontos az alapos porszivózás akkor nézd meg a szivóerőt (is), bár szinte sose használom a max szivóerőn....valószinű te sem fogod, és nem is ajánlott az irodalom szerint. Fontosabb lenne az alsó kefe kivitelezése, annak szélessége(már láttam nagyon keskenyet is).
Saját véleményem szerint a Roborock készülékei közül válasz, a minőség miatt, valamint a pótalkatrész sem drága és a fogyóanyagok (kefe, mop stb) is olcsón beszerezhetők kinából.
Javitani is könnyű őket youtube alaján.Ha meg nem akarsz ilyennel foglalkozni, mert nem ilyen beállitottságú vagy, akkor én a Deebot T8 Aivi -t venném biztos forrásból, ahol van garancia...
-
mehmet
csendes tag
Üdv mindenkinek, nálunk is offline, többszöri reset (Vacuum Mop Pro) és Router reset után is.
De már látom itt a többiek tapasztalatából, hogy "csak" központi gond lesz.
Nekünk már az elmúlt héten is volt párszor ilyen, de akkor a Wifi-reset segített.
Remélem délutánra rendben lesz.
Remélem nem az lesz a gond, hogy Turb@d0-tól lett vásárolva...Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
Digi Gigabit net (Debrecen)
HG8121H router
és Turb@d0 vásárlás ...【ツ】
-
eM'82
őstag
Múlt hét csütörtöki S5 Max rendelés, PL raktár, Feucht-on keresztül megérkezett. A héten tesztelem.
-
Ubulhun
tag
válasz
mehmet #15855 üzenetére
Tegnap este nálunk is ugyanez volt. Éppen még sikerült elindítani a Roborock S5 Maxot, végig is csinálta a kijelölt takarítást, utána (közben?) viszont offline állapotba került, telefon rá tudott csatlakozni de a kütyü nem tudott netre felmászni.
Azt hittük, nálunk van a gond; végül MiHome appot cseréltük Roborockra, azóta rendben lévőnek látszik minden; térképet pl sokkal gyorsabban be is tölti, mint MiHome-mal. -
kmarci25
addikt
Tegnap este nálam is villogott a mop pro a wifi miatt. Azt hittem helyi probléma, mert szarakodott a net, de nem volt vele kedvem vacakolni, úgyhogy hagytam. Mára megjavult, térkép is megvan, minden olya, mint volt. Még jó hogy nem álltam neki gyógyítani.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Galahed #15853 üzenetére
Köszi a hosszú és mindenre kiterjedő véleményt, a Roborock S6 MaxV szimpatikus, dupla kamera és lidar is van benne.
Érdemes ezeket a cuccokat megrendelni magyar forgalamazótól, vagy olcsóbban és bonyolultabb gari nélkül inkább külföldről?
Egyébként nekem is van Mi home termékem, egy légtisztító és egy egy konnektor, tegnap este egyik sem működött a szerver miatt, és ez elég gyakori eset.
Szóval, ha a porszívó is megadja magát szerverhiány miatt, lehet más gyártó és legfőképp offline termékét kellene választanom"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
tomaszem
csendes tag
(Bocsanat hogy nincsenek ekezetek !)
Robotporszivo vasarlas elott felmerult az agy magassag tenyezo. Rosszul emlekeztem es nem 12cm hanem csak 10cm magas. Vacum mop pro 9,45cm.
Elmeletben befer az agy ala de mi van a gyakorlattal ?Vacum mop (C1) lidar nelkul biztos elferne viszont ennek nem neztem eddig utana.
Milyen tapasztalatok vannak C1-rol? Kameras terkepezes mennyire hasznalhato? Takaritasi kepessegei gyengebbek vagy jobbak ? Szivoero magasabb ahogy nezem mint a mop pro-nal. -
Galahed
senior tag
válasz
Sza_Sa #15859 üzenetére
Arra, hogy hol vegyed, nem tudok tanácsot adni, manapság nem nézegettem az árakat. Ráadásul anno én az akkor még jó hírű Turbado tól vettem... Így nehéz ezügyben tanácsot adni. Ha az AliExpress ről veszed, az nagyjából olyan.,mintha nem is lenne gari....
Az S6 maxV az roborock gyártmány, a Mi Home progival nem is működik minden funkciója. A Roborock appot javaslom használni hozzá.(azzal tegnap pl nem volt gond amikor a Mi Home megállt)[ Szerkesztve ]
-
XIAOMI MIJIA Robot Vacuum Cleaner 1 (gen1)!
EU raktárból!
Kupon: 7$ eladói kedvezmény.
203.20$About You 10% kupon: CS-AYFYBN - Friss Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu/banggood-kuponok/
-
-
Galahed
senior tag
Vagy lesz vagy nem. Általában alkatrészt küldenek (persze volt olyan , hogy borsos postaköltséggel) amit Neked kell beszerelni...De pl visszaküldenia robotot az elég húzós áron megy... és nem tudod, hogy odaér-e, kapsz-e vissza valamit egyáltalán, jogorvoslat meg nincs... Egy sima levelet próbáltam küldeni Kínába, az nyomkövetéssel, ajánlottan, értékbiztosítva pl 100.000 Ft-ra ez 16ezer Ft lenne. Akkor egy ekkora csomag???
(megnéztem, 40ezer Ft...)
-
Russo
friss újonc
Ma jött meg a Roborock S5 Max porszívóm.
A ház több szintjén szeretném használni, és felülírta az első térképet. Tudjátok hogy lehet-e a térképet menteni?
-
membrandj
nagyúr
Sziasztok! Itteni ajánlás alapján múlt hét szerdán megrendeltem a viomi SE készüléket 90k-ért és nagyon meg vagyok elégedve vele. Brutális mennyiségű port tudott összeszedni a standard módban is.Ennyi pénzért szerintem vastagon megéri. Rendeltem egy A9 aksis állóporszívót is, arra is kíváncsi leszek. Köszönöm nektek!
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
tomaszem
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=y_ZpHxLJVf0
Video alapján C1 porszvós tudása szőnyegen és hajak ellen sokkal jobb mint a mop pro-nak.
Tényleg ennyivel jobb lenne egy szegmenssel lejjebb pozicionált termék ?[ Szerkesztve ]
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok,
A Bauhaus hivatalos Xiaomi forgalmazó lett? Tegnap láttam egy hirdetést tőlük, ma már rendelhetőek is a Xiaomi termékek.
Pl. Vacuum Mop egész jó áron van, 80.000 Forintért.
A Turbado bedőlése óta kisebb noname cégektől nem rendelek semmit, a Bauhaus viszont meggyőző név, így meg is rendeltem egyet.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
radi8tor #15880 üzenetére
Tudom hogy nem olcsó, csak azt írtam hogy egész jó áron van. Olcsón már vettem a Turbadotól. Megbízható bolt volt, több ezer pozitív értékeléssel és nagyon kedvező árakkal. Azóta is azt várom, hogy a banki chargeback folyamat véglegesen lezáruljon, miután egyik napról a másikra eltűntek. Innen nézve már megéri azt a plusz párezer Forintot a Bauhaus.
[ Szerkesztve ]
-
vrsptr
tag
válasz
yeezymeezy #15872 üzenetére
Igen angolul beszél a Viomi SE, én is ajánlom.
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre. Eladó Viomi SE!
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
yeezymeezy #15883 üzenetére
Igen, működik. Nekem is global termékeim vannak (köztük a Viomi SE), a Mi Home magyar régión van.
Miért mindig én???
-
membrandj
nagyúr
-
Dorian
nagyúr
Feleségem meg van őrülve a robotporszívóért. Mi a véleményetek? 2 centis szintkülönbségekkel mit tud kezdeni? Étkezőasztal körüli 6 székkel mit tud kezdeni? Vastag szőnyeggel mit tud kezdeni?
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda ;)
-
eM'82
őstag
válasz
gilimbgalamb #15888 üzenetére
Tookfun gondolom. Én múlt héten lemondtam, hétfő reggelre már Ft-ban ott pihent a bankszámlámon a pénz. A konverzió miatt 64Ft-ot buktam
. Vicc. Nem bántam meg, hogy nem vártam tovább.
Másik boltból (Healthylife Korea) csütörtök délután megrendelve, tegnap érkezett meg (PL raktár). Termék hibátlan, már nevet is adott neki kisfiam :).Dorian: elvileg a legtöbb ezt a 2cm-t meg tudja mászni (tesztek, adatlapok megmondják tutira). Székeket körbe takarítja, nem löki fel, nem hagyja ki azt a részt, csak ki kijelölöd (ha befér közé, akkor alattuk is takarít).
Vastag szőnyeg mennyire vastag? Ha nem túl hosszú szálú akkor szerintem nem lesz vele gond, felismeri hogy szőnyegen van és magasabb fordulatszámra kapcsol (roborocknál van ilyen felismerés funkció, másnál is biztosan akad). -
Leon77
senior tag
Sziasztok,
egy ismerősöm szeretne venni egy rodimi eve plust a portartály automatikus tisztítása miatt.
Valakinek van vele tapasztalata?
Nekem s5 van és a lényegi különbség, amit én látok az a nagyobb szívóerő, a dokkoló és az, hogy 2 oldal keféje van.
Vajon működik mi home appal? Esetleg olcsó eu raktáras beszerzés kuponnal?
Más: Az s5 max főkeféje, amiről elvileg le lehet szedni a két görgőt, hogy a hajat könnyebb legyen eltávolítani kompatibilis az s5-el? Ha igen esetleg lenne valakinek link eredeti alkatrészhez?
Előre is köszi.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Ezek még mennek 26-ig, vagy készlet erejéig.
VIOMI SE Y-type Electric Mop Sweeping Robot Vacuum Cleaner
EU raktárból!
299.99$Roborock S5 Max XIAOMI MIJIA Robot Vacuum Cleaner.
EU raktárból.
Kupon: 10$ store + 16$ select kupon.
$380.24Xiaomi Mijia STYJ02YM mop pro
EU raktárból.
$260.58About You 10% kupon: CS-AYFYBN - Friss Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu/banggood-kuponok/
-
S@c@
senior tag
válasz
Silent77 #15897 üzenetére
Sztem egy ilyet berendelnék, ha lenne rá tuti gari:
Xiaomi Mijia STYJ02YM mop pro -
Rederik
tag
Sziasztok,
S5Max készülékünk van, s pár dologban kérnék tanácsot:
1.) A dokkolót ha nem húzom ki, lényegében a porszívót sem tudom kikapcsolni, hiába nyomom a gombját. Mitől jó bedugott dokkolón tárolni? (azon kívül, hogy különben nem érhető el a készülék sem) Mi egyébként csak úgy használjuk, ha otthon vagyunk, elég sok helyen elakad a lakásban, s nem merem magára hagyni.2.) A küszöbmászási képességével kapcsolatban kéne tanács. Nálunk minden szobába kb 2.1mm magas küszöb vezet. Ezekkel megküzd, nem is nagyon tud rájuk felmenni. Vettem egy pár száz forintos kevésbé csúszós talpú miniszőnyeget, s porszívózáskor leterítem a küszöbre rámpának, de ezt folyamatosan eltolja maga előtt, ráadásul elrodeózgat a szőnyegen is, ha rámegy. Ti mivel oldjátok meg a magasabb küszöbök kezelését?
3.) Ha a lakás feltérképezésekor lezárt területekre is szeretném beküldeni úgy, hogy utána azokat vegye fel térképre, azt a teljes lakás újraporszívózásán kívül máshogy nem lehet megoldani? Ha csak szobát jelölök ki, akkor a korábbi térkép alapján járja be, ha zónát jelölök ki, akkor bejárja az "új" területet is, de nem bővíti a térképet.
4.) A kis forgókeféjét nem lehet szoftveresen letiltani? Az egyik szobában hosszabbszőrű szőnyeg van, amit fel is porszívóz szépen, de gyakran felcsavarodik rá a kis keféje.
Köszönöm!
-
Ubulhun
tag
válasz
Rederik #15901 üzenetére
Szia!
Csak az első kérdés kapcsán tudok mit mondani:
Kikapcsoláshoz le kell venni a dokkolóról, (és hosszan nyomni a bekapcsoló gombot, de ezt gondolom tudod).
Viszont miért akarod kikapcsolni? Azt mondják, ha csak nem hetekre, hónapokra akarod üzemen kívül helyezni, azzal teszel neki jót, ha bekapcsolva a dokkolón hagyod. -
bandigno
senior tag
válasz
Rederik #15901 üzenetére
a felsorolt dolgok úgy zusammen az összes porszívóval cumi, nem s5 max betegség
1. előttem megválaszolták
2. burkolatváltó lefúrása köszüb helyett, ha saját lakás!
3. az elején kellett volna beengedni mindenhová, utána meg kizárni őt onnan, szóval rá kell szánnod az időt egy új térképezésre
4. nincs ilyen lehetőség, max nem engeded fel rá és kézileg kiporszívózod. -
acegik
újonc
válasz
Rederik #15901 üzenetére
Helló,
1. Nekem egy kapcsolható elosztón van rajta, miután feltöltött, le szoktam nyomi.
Én is úgy tudom, hogy a li-Ion akksinak nem tesz jót ha minden pici lemerülésnél rátölt a töltő és konstans 100%-on tartja. Így egy idő után kikapcsolja magát, de a porszító tetején levő gombbal be lehet kapcsolni. A hátrány, hogy ha kikapcsolt, akkor mobilról nem érhető el.2. Nálunk pár szoba van 4 cm-el alacsonyabban mint a lakás többi része. (Csak kifelé nem tud kijönni). Maradék lamináltból csináltam rámpákat, hogy az ajtót be lehessen még csukni, és a robot is közlekedhessen.
3. Nekem az teljesen bejött, hogy
- a dokkolóról indulva a távirányítással odavezettem az ismeretlen területre
- ekkor hozzárajzolta szürkével a térképre az új rész, amennyire belátta
- ott kértem tőle egy zóna takarítást a frissen felfedezett területre
- majd hazavonult a dokkolóra és ekkor elmentette a térképet.Így vagy 5-6 részletben vettem fel a lakást, ahogy haladtunk az összepakolással.
A Roborock appot használtam.
Remélem segít.
[ Szerkesztve ]
-
KilgoreTrout
aktív tag
válasz
Sza_Sa #15815 üzenetére
Saját tapasztalat alapján én nem vennék semmi drágát egyéves gyerek mellé, mert úgysem lesz hosszú életű a robot. Mozgó, hangos érdekes dolog, amit ráadásul ki is lehet nyitni és szét is lehet szedni. Az első robot nálunk 1 hónapot bírt. Most 2,5 évesen már nem játszik vele, de néha kedvet kap, hogy kiürítse a tartályt töltés közben vagy takarítás közben megállítsa a robotot, (utóbbi esetben ránehézkedik ahogy próbálja megnyomni a gombot, várom is már, hogy mikor törik ki ennek is a kereke).
Szerintem a legjobban egy használt s50-nel vagy Xiaomi 1st gennel jársz, 40-50 körül már lehet kapni, alkatrész is van hozzá bőven és akár házilag is javítathatod.
[ Szerkesztve ]
-
kovacs65
senior tag
Viomi Se, egyszer csak azt mondta, hogy kikapcsol, mert túl hosszú ideje csak áll és nem törődik vele senki. Ez az idő 3-4 nap. Közben pedig merül.
Szabadna neki ilyet csinálnia?
THXSoha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, ők pedig kinyírnak a rutinjukkal! "Jobb ha csendben maradsz és hülyének tartanak, mint hogy megszólalsz és kiderül, tényleg az vagy" Mark Twain
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
KilgoreTrout #15906 üzenetére
Köszi a tanácsot, használtat nem szeretnék, mivel bizonyos fokig ajándékként veszem.
A nagyon drága Roomba S9 kiesett, maradt az új Eve Plus, vagy a Roborock S6 MaxV, esetleg a Ecovacs Deebot Ozmo T8 aiviMár csak azt kellene tudni, hogy melyik a jobb...
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
Sza_Sa #15908 üzenetére
Hát t8 aivi-ja szerintem itt senkinek nincs így összehasonlításba nem nagyon fognak tudni segíteni esetleg ha valaki megnézte az összehasonlító-tesztet. A német smart home assistant oldal általában az aivit hozza ki gyöztesen a roborockkal szemben, esetleg nézz teszteket..
Igazából Neked kell eldönteni mire van szükséged, a roborock és az aivi kamerás, a roidmi nem, viszont porszívó-dokkolós, de gondolom ezt tudod.A roidmi nekem kicsit még jobbnak tűnt az s5 max-nál(de majd kiderül ha meglesz)mondjuk az s6-tól és az aivitól nem tudom mennyire van lemaradva..
A t8-ról még annyit tudok hogy rezgeti a mop-ot így egy picit még hatásosabb a feltörlés..
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- [Re:] MSI GeForce RTX 3080 GAMING X TRIO 10GB
- [Re:] AMD FX8320 BOX + ASUS M5A97 EVO R2 + CORSAIR VENGEANCE 8GB félkonfig eladó
- [Re:] EVGA 1080Ti FTW3
- [Re:] Kingston 4 GB 1600 MHz CL11-es memória eladó
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- [Re:] [volgabi:] Ryzen pc videókártya nélkül.posta az árban.
- Egérpad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új Dell XPS 13 9380 Profi Slim Ultrabook 13,3” -50% Bivaly i7-8565U 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Thermaltake Level 20 XT Cube számítógépház + CM Master Liquid ML360 RGB procihűtés + sok venti
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, üzletből, szép állapot i7/16RAM/256SSD/Radeon Pro 555X
- Gigabyte B550M DS3H + Ryzen 3100 (4mag/8szál) újszerű garanciális
- ASUS TURBO-GTX1060-6G videokártya
Állásajánlatok
Cég: Szintézis-Net Kft.
Város: Győr
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest