Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Meglett. Emiatt gondoltam hogy a a cipőből kifolyt kis tócsát fel tudja takarítani.
Persze azóta ki lett tárgyalva, hogy ez nem egészen erre való.
Erről az oldalról, lefele tekerve ez ugrik majd be.
Smart Dirt Detection 2.0* knows when your floor needs extra care. It checks the water to find stains and gives them a deep clean. This tech can tell apart solids, liquids, or a mix, making sure every spot is gone for a perfect clean.
Kb. ezt adta ki a fordító:
A Smart Dirt Detection 2.0* tudja, mikor van szüksége a padlódnak extra ápolásra. Ellenőrzi a vizet a foltok megtalálásához, és alapos tisztítást biztosít számukra. Ez a technológia képes megkülönböztetni a szilárd anyagokat, folyadékokat vagy ezek keverékét, így minden foltot eltüntet a tökéletes tisztaság érdekében. -
esmi89
junior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Na a kép lemaradt. De a gyári készlet így néz ki:

-
esmi89
junior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Itt a gyári készlet hozzá:
X40 Ultra Accessories Kit : Amazon.de: Home & Kitchen
Egy jótanács ha veszel hozzá cuccot akkor a Dreame RAK49-re keress rá. -
esmi89
junior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Amúgy ezt mihez vetted? Melyik porszívóhoz?
-
esmi89
junior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Hát ez a sörtés gumis jobb szőnyegre, mint a sima gumis. De háziállattal, hosszú hajú asszonnyal folyamat fogod takarítani
Ezért nem árulják ezt, mert a minden is rátekeredik. Ha nincs asszony/háziállat akkor ez jobb mint a gumis.
Ha van akkor jön a Tri-Cut, de azért annak van ára.A sima gumis meg full általános.
Az S10 mova talán
de ezek általános kefék épp melyiket írják rá. Szerintem simán lehet eredeti, de örülj neki ha ingyen volt
Keféknél kb pont mindegy melyiket veszed. Szűrőből vagy általában fekete színű minőségit vegyél vagy gyárit. Ha kezd hangosodni a géped akkor rossz a szűrő még időben ki kell takarítani, de akkor is ha poros a szűrő után az eszköz. -
-
esmi89
junior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Stimmel ez Dreame:
Verified by GS1 Results | GS1
Vonalkód alapján ezt találtam: Dreame D9 Robot Vacuum Main Brush
Bár jelenleg nincs EU-s árlistában ez a termék. Általában a vonalkódot nem szoktak rátenni vagy ha igen akkor nem a valódi termékét
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
dredjudge84
üzenetére
Van rá esély.
-
dredjudge84
őstag
Srácok, ez gyári cucc lehet?
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Akinek Dreame X50 Ultra van ő mire állította a MI vezérelt MOPExtendben a gyakoriságnál a lehetőséget?
Gyakorira vagy intelligens üzemmódra?
Illetve ez a beállítás mit jelent,mert nekem zavaros a fordítás egy kicsit.
Köszi előre is.
-
Haart
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem ragaszkodom alihoz gondolom itthon nincs

-
Haart
addikt
Dreame D20 ultrához hol tudok venni fogyó eszközöket külön? Porzsákok meg kefe érdekelne.
-
Milka 78
nagyúr
Dreame MOVA E30 Ultra (D20 Ultra alternatíva) Pepita garival 120k, ennyiért nem rossz deal.
-
Sziasztok!
BB topikban feljött ez az akciós Mova E20 Plus, viszont ahogy nézem, szívóerőben és akksiban lemarad egy árban hasonló Xiaomi S40/Roborock Q7 BF-től.
Mielőtt csukott szemmel rárepülnék, azért megkérdezném, hogy mit gondoltok róla, ad annyit a dokkoló, hogy megérje azt választani?
~70k-ig mit ajánlanátok ha nem ezt? Nem létszükséglet a dokkoló és a felmosás nem lesz használva. -
válasz
BB9360
üzenetére
Nem tudom van-e kisállatod
de nekem a macskám ezen étkezik... Mert csak.... 
És azért támolygott egyik nap szegény porszívó, mert nedves kaja volt a jobb oldali szenzorán. Tud olyat is hogy kimozdítja a helyéből
A macskák görények. Bár most már kezdi megszokni és békén hagyja.
Szedd le dokkolóról és nézd meg a home gombra könnyen hazamegy-e és bemondja-e a töltést vagy szerencsétlenkedik. Ha szerencsétlenkedik az nem jó, ha kétszer háromszor visszamegy, akkor tényleg reménykedjünk, hogy egyszeri. -
BB9360
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggelre teljesen lemerült a robot (L40 Ultra AE). Nem értem, rajta van az állomáson.
Minden kábel csatlakoztatva volt. Kihúztam az állomásból és vissza. Ezután elindult a töltés. Remélem, nem lesz több ilyen!Találkozott már valaki ilyennel?
-
-
esmi89
junior tag
válasz
csabi0805
üzenetére
Ha nagyon nem akar bemenni valami alá, akkor tegyél elé egy küszöböt (zöld szín) és húzz felé egy szűk terület jelzőt, hogy benne legyen a küszöb és a terület is.
Szőnyeg:
na az nehezebb... lehet rosszul ismerte fel. Töröld ki amit automatikusan felismert és húzz be kézzel. Nekem az vált be ha 10-esre lefelé kerekíve húztam be a szőnyeget. (pl.: 190*110 cm)
Elvben mind a kettő megoldódik, ha felbátorodik, de engem is idegesítene
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem úgymond bejárati az X50 Ultra porszívót.
Valamiért a két fotel alá nem akar bemenni.
Ha nem biztonságos magasságra állítom a lidart akkor sem.
Ez mitől lehet?
Illetve úgy vettem észre hogy a folyosón és a szobában van olyan rész ahol a szőnyegről lejőve nem takarít fel kihagy egy részt.
Összesen egy CleanGenius és két úgymond sima takarítás volt nála.
Amúgy elégedett vagyok vele szépen dolgozik.
Lehet még le kell futnia egy pár takarításnak hogy tökéletes legyen azért kérdezem. -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Vettem a szüleimnek karácsonyra egy dreame d20 ultra porszívót és arra panaszkodnak, hogy a porszívó a takarítás végén nem ürít port a tartóba pedig gyakorira van állítva. Van tippetek, hogy mi okozhatj a aproblémát? Esetleg mással előrfordult már ilyen?
-
No.01
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Ez egy orokolt termek, se doboz, se leiras sot tan par alkatresz is hianyzik...
A kis 3 agu "seprut" beletettem, de igy nem tunik nekem eleg hatekonynak a sarkokban ezert felteteleztem, h lehet az a baj, h a 2 kor alaku korongot is ra kellett volna tennem es akkor jobban mukodne (de a logika szerint az a sima porszivozashoz nem kell)
A "speci" folyadek a felmosashoz meg uton van igy azt nem tudtam egyelore kiprobalni. -
bbalika81
aktív tag
Sziasztok!
Rossz rendelés miatt szeretnék felajánlani valakinak Dreame X40 Ultra-hoz való 2 db oldalkefét.
Aliról rendeltem Ultra AE modellhez, de nem sikerült..
Dobozában, elég erdetinek tűnik
Szettben rendeltem,minden más (porzsák, szűrő, mop) jó az enyémhez, de ez az oldalkefe olyan típushou való, amelyik ki tudja hajtani.
Ha valakinek szüksége lenne rá, Gyömrőn vagy Pécelen tudom átadni,.
-
No.01
addikt
Abban meg tudna valaki segiteni, h felmosas nelkul a 2 kor alaku korongnak kell-e hogy a roboton legyenek vagy azoknak csak a moppolas kozben van szerepuk? (tovabbra is Dreame L40 Ultra AE)
-
puskas2
csendes tag
válasz
xrvman
üzenetére
Kösz, megoldódott. Írtam a Narwalnak, sn, felhasználói név mellékelve, pár perc múlva jött a válasz, hogy látnak a szerveren, az ő oldalukról minden ok. Szóval nálam van hálózati beállítás hiba. Csináltam egy külön hálózatot csak a robotnak, minden forgalmat engedélyeztem, most tökéletesen működik.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
dredjudge84
üzenetére
Na, kikerestem.
Csavar kiszed, utána leránt.
Ez ennyire egyszerű lenne.
-
zoleeno1
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nálam az x40 ultrán van egy kis csavar, azt ki kell lazítani, utána könnyen lejön. Gondolom nálad is van csavar, ameddig az be van tekerve, ne ráncigáld

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
dredjudge84
üzenetére
Úgy ment rá, úgy jön le.

Ha csavar nincs, akkor ez a leszedesi mód
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
dredjudge84
üzenetére
Lerantod. Tengelyiranyba.
-
dredjudge84
őstag
Elég bena vagyok. x40-ről hogy jön le a forgó kefe?
-
xrvman
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
1.) Be volt, be van.
2.) Eddig is, 2 hónapja is mindig is bement hol szoba közepéről, hol kanapé felől.
3.) Szűk területet tett be magának még kezdetekkor.
Visszaküldtem csak porszívózni, zónázva a kisasztalhoz. Körbement zóna szélein, majd kanapé felől nézve jobb oldalon elkezdte szó szerint riszálni, rázni magát lidar része jobbra balra tért ki 20 - 20 fokokat, ezt csinálta 10 -15 másodpercen át, kb egy helyben, nagyon piciket menve előre. (olybá tűnt, hisztizet) utána fogta magát kanyarból nekiment a kisasztal lábának, elégg koppant, majd elment a szoba közepe felé picit, majd lidar le és onnan aláment és gyönyörűen felporszívózott.
Ezek a hülyülések szerintem az erkély padló általi rések lyukai okozták, lehet, megkapja az alaptérképet erkély nélkül. Előzmény: #33014 -
puskas2
csendes tag
Sziasztok!
Narwal tulajokhoz lenne kérdésem. Nemrég vettem egy freo z ultrát, mindent szépen, ügyesen megcsinál a beállításaim szerint. Az ütemezett feladatokat is végrehajtja tökéletesen, viszont semmiről nem kapok értesítés. Nem tárolja, hogy valaha is takarított volna. Nem írja, hogy kopnának a kopó alkatrészek, hogy elfogyott a víz, mintha sose lett volna használva. Az ütemezett feladat befejezését követően azt mutatja, hogy nem kezdte el, pedig mindent megcsinált. Volt soft reset, hard reset. A robot tökéletesen működik, csak nincs róla adat. Valami ötlet? Köszönöm. -
xrvman
őstag
Az miért van, hogy egyszer csak a kisasztal alá nem megy? Érzékelők takarítva, akkor se. Sima szalagparketta van.
Tegnap még alá ment, ma megakad a folyamat. Eljátszotta 4x is. Elmegy biztonságos helyre szoba közepe. Lidar ki, majd ugyanott lidar be és asztalt megkerülve, kanapé felől akarna alá menni, nem megy alá. Holott kanapé felől is és szoba közepe felől is alá tudna menni. Cleangenius mód. -
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
még mindig készülék vásárlás előtt vagyok, korábban kaptam itt kiváló szakértői információkat ( rviktor
) viszont őszintén szólva, szinte beleszédülök a hatalmas Dreame választékba. 
Az alábbiak közül melyik a leginkább ajánlott vétel?
l40s pro ultra 246e
l40 ultra AE 217e
MOVA p50 ultra 219e
MOVA P50 pro 271e ( ezt tegnap még 260-ért láttam valahol )
Első robotporszívónk lenne, nem vagyok a pénzem ellensége, de valós előnyökért szívesen fizetek többet, a szükségtelen fícsöröket viszont örömmel elengedem, bármi érdekel, ami jó. Az, hogy olcsóbb legyen -pl. korábbi magas szintű modell jó áron - azért nem kizáró ok.
Köszönöm szépen előre is, ha segít valaki! -
esmi89
junior tag
Nem linkeltél másikat amúgy. így nem értjük a kérdést, hogy minél jobb.
A Tri-Cut kefe linkjén ez van:Ez egy sokoldalú eszköz, amely egyedülálló kialakításának köszönhetően növeli a porszívózás hatékonyságát, mivel mindenféle felület alapos tisztítását biztosítja.
Ez jó mindenre az extra meg az hogy elvágja a feltekeredő hajszálat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- ELADÓ Makita DUC101 ágvágó láncfűrész
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De úgy tűnt fel hogy már 30 perce nem végzett a konyhában és túl csöndes.

Azt írják hogy 7 naponta egyszer biztosan menni fog, egyéb esetben ha piszkos.

köszi!
Robot kezelésénél a Ne zavarj mód nincs véletlenül bekapcsolva ?

farkas26